دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مرجان پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب من بعلت ضایعه نخایی دارای مثانه نورو ژنیک هستم و بعد از یائسگی بی اختیاری ادراری ام از کنترل خارج شده و قرص ایمی پرامین 25وتولترودین 2 مصرف میکنم ولی تاثیری ندارد واقعا خسته شدم عایا درمانی وجود دارد؟؟؟ وقرص یوریناسین 5‌ کمکی میکند عایا ؟ نوار مثانه هم دارم . مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید به همکاران ترمیم کف لگن مراجعه کنید و روش های جراحی رو براتون توضیح بدن
  • تصویر کاربر سپیده پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دیشب خدمتتون رسیدم و به من در مورد مشکلم در مورد احساس ادرار و فوریت گفتم و شما با دیدن مدارک پزشکی من گفتین مشکل مغزی و سایکو … هست و بهم میرابگرون دادید خواستم بپرسم ایا این نوع بیماری که من تارم همون مثانه ی نوروژنیکه ؟ یا یک بیماری مریوط به اعصابه ؟ من خیلی نگرانم و همش بابت فوریتم استرس دارم ممنون میشم در مورد بیماری من بیشتر توضیح بدین فکرم خیلی مشغوله و نگرانم درمان نشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      خیر مثانه نوروژنیک نیست به عنوان بیماری نگاه نکنید.به عنوان یه فکر و وسواس که بیش از حد بهش بها داده شده
  • تصویر کاربر فرزانه سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    سلامـ جناب دکتر عزیز وقتتون بخیر.من تقریبا دوسال میشه درگیرم با تکرر ادرار یهو با فشار شدید باید خودمو ب دسشویی برسونم واگه یکم دیر برسم دیگه کتترل نمیتونم بکنم بیرون نمیتونم برم چون هرچند دقیفه یکبار باید خودمو برسونم ب دسشویی نوار مثانه گرفتم دکترم بهم گفت حجم مثانه ت کوچیک شده یا مثانه ت عصبی شده .آقای دکتر دوساله قرص وزیکر ۱۰میخورم با خوردن قرص شاید یه کوچولو بهترم .دکتر بهم گفت هروقت ازخوردن قرص خسته شدی بیا واست بوتاکس بزنم منم ازبوتاکس میترسم تورو خدا منو راهنمایی کتید باید چکار کنم؟درضمن ۴۸سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      بوتاکس درمان موقتی و گذراست نیاز خواهید داشت هر چند وقت یکبار تزریق انجام بدین
    2. تصویر کاربر فرزانه سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      ممنون آقای دکتر یعنی باید بوتاکس تزریق کنم؟
    3. تصویر کاربر فرزانه سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      آقای دکتر اگه بوتاکس انجام ندم و ب خوردن وزیکر ادامه بدم مشکلی برام پیش میاد؟
    4. تصویر کاربر فرزانه سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      دکتررعزیز..درمان دیگه ای بجز بوتاکس نداره؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      خیر دارو رو ادامه بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 68 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خداقوت
    بنده از بجنورد خدمت شما پیام میدم و خیلی شما رو دوست دارم
    متاسفانه پدر بنده در اسفند ۱۴۰۲ در تهران بیمارستان میلاد تحت عمل جراحی پروستات قرار گرفت و امسال هم در بجنورد عمل نمونه برداری از مثانه صورت گرفت که دکتر معالج اعمال فرمودن که مبتلا با سرطان پیشرفته مثانه شده و باید مثانه برداشته بشه .آقای دکتر از شما خواهش میکنم بررسی بفرمایید که یه راهکار به ما بدین که جز این کار باید چیکار کنیم چون نمیخوام پدر به این وضع دچار بشه و مثانه رو برادرن لطفا کمک کنید. عکس آزمایش پاتولوژی رو هم پیوست کردم.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      راه دیگر درمانی کمورادیوتراپی است
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    سلام استاد بزرگوار ، بنده چهل سالمه و کلیه هام سنگ سازه ، آخرین باری که بخاطر سنگ گیرکرده درحالب تحت عمل لیزری قرار گرفتم در بیمارستان ، باکتری سودوموناس وارد مثانه ام شده و به همه درمان های آنتی بیوتیک مقاوم شده ، چندبار تو شهرستان ازمن کشت آنتی‌گرام گرفته شد ولی متاسفانه این باکتری به همه آنتی بیوتیک ها مقاومت نشون داده ، میخواستم از محضر حضرتعالی بپرسم چکار باید بکنم ؟ آیا قابل درمان هست؟ آیا دکترخاصی برای مشکل من هست که منو بهشون ارجاع بدین یا معرفی کنید؟ تبریز پیش چندنفر فوق تخصص عفونی رفتم بهم گفتن همینجوری باهاش سرکن و درمان خاصی نداره ، دکتر جان جان بچت منو راهنمایی کنید ، شب تا صبح از استرس نمی‌دونم چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      کلیستین هم دریافت کردینء
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      ؟
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      کریستین نمی‌دونم ولی همه آنتی بیوتیک‌های رایج که در داروخونه و لیست آنتی گرام آزمایشگاه موجود هست رو دکترم برام تجویز کرده ولی اثری نداشته ، ولی تو بیمارستان بستری نشدم ، آیا آنتی بیوتیک هست که بتونه سودوموناس رو ازبین ببره؟ دکترخاصی هست که تواین زمینه تجربه داشته باشه و بتونه درمان کنه مقاومت دارویی رو؟
    4. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      یادم نیست ولی همه داروهایی که توداروخونه پیدا میشه و توآنتی گرام آزمایشگاه برای کشت میذارند رو‌ دکترم تجویز کرد ولی اثر نکرد ، البته توبیمارستان بستری نشدم ، دکتر جان داروی خاصی برای درمان مقاومت دارویی هست ؟ یا دکترخاصی هست که تودرمان مقاومت آنتی بیوتیک سودوموناس تبحر داشته باشه که منو بفرستین پیشش ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      تحت نظر متخصص عفونی باید بستری بشید و داروی تزریقی بگیرید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 55 مشاهده پرسش
    سلام. اقای دکتر بیماری هستم مرد ۴۵ ساله دو ساله با تکرر ادرار مواجه. و با تغیبر جهت زاویه ادرار و گاها دو شاخ شدن ادرار به محض خروج و هرچی ادرار ادامه داشته باشه ادرار دو شاخ قطع میشه. باید با اب داغ روی مثانه والت ریخته تا ادرار تخلیه بشودولی تغییر جهت ادرار هست و مرتب قطع و وصل ادرار ادامه داشته درد در ناحیه مثانه و سوزش در زیر خط،وسط دو بیضه گاها وجوداره. این علائم مربوط به یکسال هست تشدید شده که در اردیبهشت ماه. تشخیص وجود سنگ و تنگی مجرای ادرار بوده که سیستوسکوپی انجام دادم. بعدش سنگ شکن سنگ رو پهن ش کرد ودرنهایت خرداد ماه سنگ به صورت درون اندامی از مجرا خارج کرد که تمام. علائم بیماری بعد از عمل از بین رفت و از شهریورماه روال عادی بود تا حدود اوایل دیماه کم کم. اون علائم قبلی. خودشون نشون داده. و دو روز پیش. سونو جدید گرفتم. میخواستم بدونم نظر حضرتعالی چیه هست. ایا بزرگی پروستات هست یا تنگی مجرای ادرار برگشته ضمنا هر شب تامسولوسین و افلاکسیم هر ۱۲ ساعت مصرف میکنم. ضمنا دچار زود انزالی هم شدم با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      عکس از مجرا rug/vcug انجام بدین
  • تصویر کاربر اسكندريفر سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    سلام دكتر وقت بخير من دختر ٢5 ساله هستم كه حدودا به مدت دو سالي ميشه كه بعد از رابطه جنسي دچار هماچولي ميشم، بعضا هم مدت يكي دو روز فقط سوزش ادرار و تكرر ادرار دارم كه خود به خود خوب ميشه، حساسيت و الرژي هم دارم به گربه اي كه دارم، ممكنه بخاطر حساسيت باشه؟ چه درماني پيشنهاد ميديد شما؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      رابطه جنسی منظم دارید؟ هر بار تکرار میشه این علائم؟
    2. تصویر کاربر اسكندريفر دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      رابطه جنسي منظم دارم ولي اكثرا به مدت ماهي يكبار يا دو ماه يكبار علائم بيماري دارم
      ازمايش ادرار و سونوگرافي سالم بوده مشكلي نشون داده نشده
      البته گفتن سيستيت خفيف تو سونو مشخص نميشه ولي اگه سيستيت خفيف باشه چرا خونريزي دا رم؟
      سري قبلي موقع خونريزي ازمايش ادرار دادم عفونت داشتم ولي دفعاتي كه فقط تكرر و سوزش داشتم ازمايشم منفي بوده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      بابد سیستوسکوپی انجام شود
    4. تصویر کاربر اسكندريفر دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      وقت بخير اگه جواب سيستوسكپي سالم باشه به نظر شما مشكل چيه؟ امكان داره شن ريزه باشه؟ دارو خاصي مصرف نميكنم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      جواب مشکل شما با سیستوسکوپی مشخص خواهد شد
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۰ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      شن ریزه ربطی به رابطه جنسی صما نداره
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر منیژه دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 38 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من بیمار شما هستم و سه هفته پیش خدمت شما رسیدم برای تکرر ادرار و دوتا دارو لوکسور و میرابگرون دادید که بسیار عالی جواب داده و خیلی خوب شدم اما عوارض داروها اذیتم می کنه دایم خواب آلود هستم و خیلی خمیازه میکشم و حالت تهوع دارم تکلیف چیه؟و آیا باید تا آخر عمر داروها را مصرف کنم یا موقتی هستن و در ضمن آیا عمل مثانه مشکل را حل میکند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      ترجیحا عمل انجام نشه بهتره تا ۳ ماه استفاده کنید سپس مجددا ویزیت شوید عوارض به مرور کمتر خواهند شد
  • تصویر کاربر انوشیروانی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 75 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت شما
    با توجه به سونوگرافی پیوست و نظر دکتر شهرستان(گرگان) که نیاز مند نمونه برداری می باشد،خواهشمند است در صورت امکان نظر و پیشنهاد خود را در این خصوص بفرمایید.
    سن بیمار 80 سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۹ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      بله باید سیستوسکوپی انجام شود
  • تصویر کاربر هُمایی جمعه ۲۶ بهمن ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 42 مشاهده پرسش
    عرض ادب. اسفند سال گذشته پدرم عمل پروستات انجام دادن اما بعد از عمل هم مشکل دفع ادرار داشتند با درد و حدود چند ماه است که درد آروم و قرار رو گرفته ازش. عکس رتروگراد گرفتیم . میخوام نظرتون رو بدونم. بهترین کاری که میشه براش کرد تا درد از بین بره. دکتر رادیولوژ گفتن تنگی مجرا نداره، بازگشت ادرار و مشکل مثانه هست. دکتر ارولوژ میگن تنگی داره باید سیستوسکوپی بشه. پدرم خیلی رنج کشیده آقای دکتر یکساله درد مداوم داره. بفرمایید لطفاً بهترین کار براشون چیه. اصلا سوند رو هم نمیتونن تحمل کنن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ بهمن ۳( 2 ماه پیش)
      بهتره سیستوسکوپی انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مينا دوشنبه ۲۰ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    بعد از سونوگرافي متوجه شدم ديواره ي مجاري ادرارم ضخيم شده، عوارض و دليل به وجود آمدنش در خانم ها چيست؟ روش درمان با داروست يا عمل جراحي؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر آرمین جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    برای جراحی جدا کردن پوست چسبیده به کلاهک بر اثر ختنه ناقص سوال داشتم.
    دوره نقاهت و مراقبت های خاصش چجوری هست؟
    نیاز به بخیه داره؟
    با بیهوشی انجام میشه؟
    هزینه تقریبی چقدر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر sara پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 291 مشاهده پرسش
    سلام.سپاسگزارم از وقتی که برای پاسخ به سوالات میگذارید.
    آقای دکتر مدت ۳ سال است مرتب به عفونت مثانه مبتلا میشوم ؛پزشکان هیچ دلیلی برای مشکل من پیدا نمیکنند.باکتری ها هر بار متفاوت هستند و با انتی بیوتیک از بین میروند اما باکتری (انتروکوکوس)مرتب بر میگردد به سیپرو و اموکسی سیلین مقاوم شده است پزشکان اینجا هیچ انتی بیوتیک دیگری برای من تجویز نمیکنند و نظرشان این است که ممکن است به دیگر انتی بیوتیک ها مقاوم شود.برای درمان و خلاص شدن از این وضعیت چه درمانی پیشنهاد میدهید؟به دلیل عفونت های مکرر؛ مثانه را نمیتوانم کامل تخلیه کنم و اخر ادرار را باید با زور زدن دفع کنم موقع زور زدن درد تیزی در مجرا دارم و ادرار قطع و وصل میشود. در تست یورودینامیک برای تخلیه مثانه پرستار از سوند بزرگ استفاده کردنند حس میکنم مجرا ملتهب و زخم شده است اما بعد از برداشت سوند خون در ادرار ندیدم. بعد از سوند گذاری در هنگامی که برای تخلیه اخر ادرار زور میزنم در قسمتی از مجرا احساس درد تیزی دارم.البته در زمان وارد کردن سوند درد و سوزش بسیار زیاد داشتم و مقاومت میکردم که ایشون بدون توجه به درد من ؛سوند را با فشار و زور وارد کردند.
    متاسفانه به نظر من؛ پزشکان اینجا حاذق نیستند و تا به حال مشکل من را حل نکرده اند.
    ایا امکان اسیب در سوند زدن بدون خون ریزی وجود دارد؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید من با شرایطی که در اینجا دارم از چه انتی بیوتیکی برای درمان استفاده کنم؟
    متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      ۱-باید ازمایش ادرار وکشت ادرار دهید به همراه انتی بیوگرام تا نوع عفونت وانتی بیوتیک ان مشخص شود پس از درمان باید علت بررسی شود
  • تصویر کاربر حميد چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    وجود خون در ادرار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      نتیجه خوب است جاینگرانی نیست
  • تصویر کاربر Mehran شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید.
    با عرض پوزش میخواستم چندتا عکس براتون بفرستم تا نظرتون رو بدونم تا در صورت نیاز حضوری خدمت برسم.
    لازم بذکراست که بنده چند ماه پیش عقد کردم.
    من تو اینترنت خیلی گشتم ولی مدل این ضایعه پوستی خودم رو جایی ندیدم.
    خیلی فکرمو درگید کرده که نکنه واگیر دارباشه و به همسرم منتقل بشه.لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      زگیل نیست
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    با سلام پسرم 15 ساله است.3 سال پیش به دلیل حساسیت دارویی دچار TENشد گاها هنگام دفع ادرار احساس میکند پوششی جلوی مجراست که مانع دفع راحت ادرار میشود و با فشردن الت ان را باز میکند تا به راحتی ادرار کند یکسال پیش سونو دادم که حداکثر ضخامت نرمال گزارش کرد و چند روز پیش هم سونو کردم حدود 3.7 میلی افزایش ضخامت داشت UA نرمال بود مشکل چیست و چه اقدامی لازمه؟ بنده پزسک هستم. با تشکر فراوان استیون جانسون(TEN)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید معاینه کنم
  • تصویر کاربر عطایی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشید پسری دارم24 ساله هنگام چکاپ متوجه شدیم خون در ادرار دارد3+ وrbc manyبقیه آزمایش ها نرمال بود سونوگرافی دادیم سالم یود دکتر براشون کپسول کرن بری تجویز کردند برای سه ماه ..الان دوباره آزمایش دادیم همون 3+ بود و rbcهم 20 شده نگران هسنیم...نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      باید سی تی اسکن سه بعدی با ترریق انجام دهید بقرستید ببینم
  • تصویر کاربر نیما جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام
    من 27 سالمه و مشکل کجی آلت دارم ، عکسشم براتون میفرستم ، خواستم بدونم هزینه عملش چقدر میشه ؟ بعد احساس میکنم آلتم نسبت به بقیه کوچیکتره ، خواستم بدونم راهس براس بزرگ کردنش هست ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      باید حضوری بیایید صحبت کنیم با همین عکس۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر حمید چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 214 مشاهده پرسش
    سلام. دو سال پیش واریکوسل دوطرفه عمل کردم. چپ درجه 3 و راست درجه 2. الان برای 7 ماهه که سربازم و معاف از رزم. احساس درد عجیبی داشتم. دکتر و سونوگرافی رفتم. کلسی زدگی خفیف در بیضه راستم دیده شد. دکتر گفت هیچ مشکلی نیست و دردها عصبی هست. آیا رسوب کلسیم در بیضه جای نگرانی و گسترش داره؟ احیانا این بیماری برای سربازی معافیت داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      معافیت را نمیدانم۲-درد بهد از عمل طبیعی است
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 222 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ارادت
    مدتی است در مجرای ادرار (از ابتدای آلت) احساس سوزش شدید می کنم . آزمایش هم دادم و چیزی نیوده است . می خواستم بدانم علت چیست؟ البته مدتی آب زیاد خوردم و این مورد برطرف شد ولی خوردن آب زیاد هم عوارضی همچون دستشویی زیاد رفتن دارد . لطفاً راهنمایی بفرمایید . این مورد باعث شده است در مکانهای عمومی کمتر حاضر شوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 7 سال پیش)
      تنهادرمان این سوزش مصرف اب است هر ۲ساعت یک لیوان اب
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب