دلیل خون در ادرار چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

از مواردی که همیشه باعث استرس و اضطراب و نگرانی بیمار می شود، مشاهده خون در ادرار است و این سوال را ایجاد می کند که خون در ادرار نشانه چیست. دکتر کرمی درباره علت وجود خون در ادرار و نحوه درمان آن توضیح می دهد.

وجود خون در ادرار

تشخیص هماچوری

از نظر علائم بالینی وجود خون در ادرار به دو صورت می تواند تشخیص داده شود.

1- خونریزی میکروسکوپی

به عنوان مثال فردی برای چکاب خود به دکتر مراجعه و درخواست آزمایش کامل خون و ادرار می کند و در بررسی آزمایش ادرار وجود خون در ادرار تشخیص داده می شود.

2- به صورت ماکروسکوپی

همان مشاهده خون در ادرار با چشم است. در این موقع بیمار در هنگام تخلیه مثانه خود متوجه تغییر رنگ ادرار و وجود خون در ادرار می شود. این خون ممکن است کاملاً خون شفاف یا دفع لخته های متعدد خون باشد که فرد را شدیداً نگران می کند.

انواع هماچوری

به خونی که می توانید ببینید هماچوری ناخالص گفته می شود.اما اگر خون ادرار فقط در زیر میکروسکوپ قابل مشاهده باشد به آن هماچوری میکروسکوپی می گویند.

علائم هماچوری چیست؟

افراد مبتلا به هماچوری ناخالص ادرار صورتی، قرمز یا قهوه ای دارند. حتی مقدار کمی خون در ادرار نیز می تواند باعث تغییر رنگ ادرار شود. در بیشتر موارد، افراد مبتلا به هماچوری فاحش علائم و نشانه های دیگری ندارند. افراد مبتلا به هماچوری ناخالص که شامل لخته شدن خون در ادرار است، ممکن است درد مثانه یا درد در پشت داشته باشند.

علت وجود لخته خون در ادرار

علت خون در ادرار چه می باشد؟

در زمینه علت خون در ادرار سوالات مختلفی پرسیده می شود، از جمله اینکه علت خون در ادرار مردان نشانه چیست. در ادامه مطلب، در این باره توضیح خواهیم داد.

موارد زیر باعث خونریزی ادراری و علت خون در ادرار زن و مرد می باشد :

1- عفونت ادراری

هر گونه التهاب و تورم چه با منشأ ویروسی و چه با منشأ باکتری می تواند باعث خونیریزی در ادرار شود و نکته مهم این است که وقتی خونریزی ادراری به علت التهاب و تورم مجرا و مثانه و کلیه باشد علائم دیگر از قبیل سوزش شدید ادرار، درد، تکرر ادرار و گهگاهی تب نیز به همراه دفع خون دیده می شود.

وقتی فرد آزمایش ادرار می دهد علاوه بر سلول های خونی سلولهای التهابی و باکتری نیز در ادرار وجود دارد این بیماری با مصرف آنتی بیوتیک و مصرف مایعات فراوان سریعاً بهبودی پیدا می کند. از نمونه عفونت ویروسی که باعث التهاب شدید و خونریزی شدید از مثانه می شود می توان به آدنوویروس اشاره کرد که فرد ناگهانی دچار خونریزی شدید از مثانه می شود و علیرغم خونریزی شدید بیماری خودبخود کنترل می گردد.

2- وجود خون به علت تومور یا سرطان

یکی از شایعترین علت خونریزی ادراری، سرطان های دستگاه ادراری مخصوصاً سرطان مثانه است ولی در سرطان لوله حالب و کلیه ها نیز خون در ادرار دیده می شود. شایعترین منشأ خون در ادرار در زمینه سرطان مثانه می باشد. کسانی که سیگار، قلیان و انواع دودها را استفاده می کنند، چندین برابر سرطان مثانه در اینها بالاست. هر فرد سیگاری و آشنا با دخانیات که با خونریزی ادراری مراجعه می کند، باید حتماً از نظر سرطان مثانه بررسی شود. سابقه شیمی درمانی مخصوصاً با سیکلوفسفامید و رادیوتراپی لگن نیز از عوامل مستعد کننده سرطان مثانه و خونریزی می باشند.

وجود سوند مثانه دراز مدت و عفونت های مزمن تحریک کننده و سنگ مثانه درمان نشده می توانند از علل ایجاد کننده سرطان مثانه و خونریزی باشند. یکی از سرطان هایی که با مصرف سیگار شیوع آن چندین برابر می شود و سیگار به منزله کبریت روی بنزین در جهت شعله ور کردن آن عمل می کند، سرطان مثانه است. برای آشنایی بیشتر با این موضوع برروی لینک زیر کلیک کنید.

وجود خون در ادرار به علت تومور یا سرطان

3- وجود خون به علت سنگ کلیه، حالب و مثانه

یکی از علل شایع خونریزی ادراری وجود سنگ در سیستم ادراری اعم از سنگ کلیه، مثانه و حالب می باشد. حرکت سنگ و تحریک موضعی آن باعث التهاب مخاط مثانه و مجرا و کلیه شده و باعث ایجاد خونریزی در ادرار می شود که با درمان سنگ خونریزی نیز از بین خواهد رفت.

4- خونریزی به علت الهتاب مزمن

از قبیل ورم مزمن مجرای پروستات و ورم مزمن مثانه و یا ابتلا به بیماری های گرانولوماتوز از قبیل سل و سیستوزومیازیش می توانند باعث خونریزی ادرار شوند.

5- اختلالات خونریزی

ناهنجاری های انعقاد خون که معمولا وراثتی هستند (مانند هموفیلی) می توانند سبب پدیدار شدن خون در ادرار شوند و معمولا بدون درد می باشند. تنها تعداد کمی از بیماران به پدیدار شدن خون در ادرار در اثر اختلالات انعقادی مبتلا می شوند اما از آنجایی که ممکن است این خونریزی در جایی دیگری رخ داده و معمولا با درمان قابل پیشگیری می باشد، شناسایی این بیماران اهمیت دارد. بیمارانی که دارو های رقیق کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنند نیز می توانند به هماچوری مبتلا شوند. این نشانه ای جهت بازبینی فوری میزان دوز داروی مصرفی می باشد.

6- بیماری کم خونی داسی شکل

این بیماری ارثی بوده و در بریتانیا عمدتا در جمعیت های آفریقایی و آفریقاییان کارائیبی وجود دارد. این بیماری سبب حملات درد و کم خونی شده و معمولا در دوران کودکی شروع می شوند. به همین دلیل، اغلب قبل از رخداد عوارض کلیوی این بیماری تشخیص داده می شود. از آنجایی که خون در ادرار ناشی از کم خونی داسی شکل عوامل مختلفی دارد، این عارضه باید بررسی شود. به دلیل اینکه تصویر برداری با ماده حاجب می تواند در این بیماران سبب به وجود آمدن یک وضعیت بحرانی شود، بهتر است این کار صورت نگیرد.

7- وجود انسداد در مسیر اداری

به علت بزرگی پروستات و تنگی مجرا که باعث زور زدن هنگام تخلیه ادرار می شوند از علل خون در ادرار هستند.

8- ناهنجاریهای مادرزادی

از قبیل تنگی محل اتصال حالب به لگنچه یا UPJO، دیورتیکول های مثانه و مجرا از علل خونریزی در مثانه هستند.

دلایل وجود خون در ادرار

9- مصرف بیش از حد داروهای رقیق کننده خون

رقیق شدن بیش از حد خون باعث خونریزی در همه جای بدن از جمله خونریزی ادراری می شوند از این داروها می توان به آسپرین، پلاویکس، وارفارین، دپیریدامول اشاره کرد که با تنظیم دوز دارو خونریزی قطع خواد شد.

10- خونریزی از ادرار با علت ناشناخته

در مواقع بسیاری بیمارانی را می بینیم که علیرغم خون در ادرار در بررسی های انجام شده هیچکدام از عوامل ذکر شده را پیدا نمی کنیم. به این نوع خونریزی اسانسیل یا خونریزی بدون علت خاص ذکر می شود که به بیمار توصیه می کنیم که نگران خونریزی نباشد و با مصرف مایعات زیاد و دوری از انجام فعالیت های سنگین ورزشی به زندگی سالم خود ادامه دهد.

11- عفونت کلیه

عفونت کلیه (که به آن پیلونفریت نیز گفته می شود) معمولاً به عنوان عارضه عفونت مثانه بروز می کند. علائم عفونت کلیه معمولاً شدیدتر از عفونت ادراری است. غالباً یک درجه حرارت (تب) و درد در کنار شکم وجود دارد. عفونت کلیه با دوره طولانی تری آنتی بیوتیک درمان می شود. اگر عفونت شدیدتر باشد ، ممکن است لازم باشد آنتی بیوتیک ها مستقیم در داخل ورید در بیمارستان تجویز شوند. یک دلیل خون در ادرار می تواند عفونت کلیه ها باشد.

برای درمان عفونت کلیه چه چیزی بخوریم؟

علت خون در ادرار زنان نشانه چیست؟

گاهی اوقات افراد، خون ناشی از دوران قاعدگی یا تحرکات روده ای را با این بیماری اشتباه می گیرند، بنابراین باید مطمئن شد که این خون از ادرار می آید. در صورتی که خون در ادرار با دیگر علائمی مانند درد شدید پهلو یا کمر، تب یا ناتوانی در ادرار همراه باشد آن وضعیت جدی است.

در این موارد، فرد باید فورا به بخش فوریت های پزشکی مراجعه نماید. بسته به علت وجود خون در ادرار پزشک ممکن است جهت درمان عفونت یا توقف خونریزی برای بیمار داروی آنتی بیوتیک تجویز کند. همچنین، ممکن است پزشک هیچ دارویی تجویز نکند. در حالی که ممکن است زنان به دیدن خون ماهانه عادت داشته باشند اما این موضوع می تواند نشان دهنده یک مشکل باشد.

اگر خون در ادرار ما مشاهده شد، چه کار کنیم؟

اصلاً نگران نباشید با مراجعه به دکتر پس از شرح حال و معاینه توسط دکتر آزمایش های زیر جهت تشخیص توسط دکترتان درخواست خواهد شد:

  •  آزمایش ساده ادرار و کشت ادرار
  •  آزمایش سیتولوژی ادرار در سه نوبت جهت بررسی علت خوش خیم و یا سرطانی خون در ادرار
  •  سونوگرافی از کلیه ها و مثانه کاملاً پر و خالی
  •  اگر بررسی های فوق به نتیجه نرساند، انجام عکس رنگی با تزریق ماده حاجب از قبیل IVP و سی تی اسکن درخواست خواهد شد.
  •  با توجه به شایعترین محل خونریزی که از مثانه است سیستوسکوپی بررسی تشخیصی مهم دیگر می باشد.
راههای کاهش psa

 

برای درمان خون در ادرار چه باید کرد؟

با تشخیص و درمان علت های زمینه ای ذکر شده خونریزی از ادرار حذف می شود. از اطلاعات جمع آوری شده از تاریخچه پزشکی ، معاینه فیزیکی و نتایج آزمایش برای تعیین بهترین گزینه درمانی استفاده خواهد شد. به عنوان مثال، برای هماچوری که ناشی از عفونت ادراری است، یک درمان رایج استفاده از آنتی بیوتیک است. این آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های عامل UTI، که باعث حونریزی می شوند تجویز می شوند.

رژیم غذایی تاثیر زیادی در جلوگیری و درمان هماچوری دارد.

و اما توصیه های اینجانب

  • وجود خون در ادرار را همیشه جدی گرفته و سریعاً به دکتر مراجعه نمایید چه میکروسکوپی باشد و چه خون قابل مشاهده
  • هیچ ارتباطی بین شدت خونریزی و شدت خطرناکی علت آن وجود ندارد به عنوان مثال یک تومور ممکن است باعث خونریزی میکروسکوپی شود در حالیکه عفونت ادراری ساده باعث دفع زیاد خون گردد پس وجود خون در ادرار مهم است نه شدت و اندازه آن
  • جهت جلوگیری از خونریزی ادراری و سرطان مثانه وکلیه از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … شدیداً اجتناب نمایید.
  • با مراجعه به دکتر هر چه سریعتر جهت درمان قطعی علت های خونریزی دهنده ادراری اقدام نمایید.
  • در طول روز نمک کم و آب فراوان میل کنید.
  • ادرارتان را به رنگ رقیق و شبیه به آب نگاه دارید.

چه کسانی در معرض خطر هماچوری هستند؟

افرادی که به احتمال زیاد خون در ادرار دارند ، کسانی هستند که بیماری هایی که در قسمت بالا ذکر شد را دارند، اما برخی اقدامات ممکن است شانس داشتن خون در ادرار را در فرد افزایش دهد. این موارد شامل:

  • سیگار کشیدن
  • استفاده بیش از حد از داروهای ضد درد
  • قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی خاص
  • قرار گرفتن در معرض اشعه
  • دویدن یا دویدن در مسافت های طولانی

اجتناب از این اقدامات ممکن است احتمال وجود خون در ادرار را کاهش دهد.

در صورت مشاهده خون در ادرار جهت نوبت دهی با شماره  22642744 تماس بگیرید.

درمان خارش بیضه

آیا وجود خون در ادرار خطرناک است؟

هر گونه خون در ادرار، حتی اگر فقط یک بار اتفاق بیفتد، می تواند نشانه ای از یک مشکل جدی سلامتی باشد، نادیده گرفتن هماچوری می تواند منجر به بدتر شدن شرایط جدی مانند سرطان و بیماری کلیوی شود، بنابراین باید در اسرع وقت با پزشک خود صحبت کنید.

 دکتر حسین کرمی متخصص کلیه و درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (125 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Mohsen دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 37 مشاهده پرسش
    علت اینکه احساس ادرار ندارم چیست و اینکه فقط با سوند می‌توانم ادرار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
  • تصویر کاربر Mehdi دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دو ماه پیش برای دو مین بار بعد سه سال بخاطر تکرر ادرار اومدم مطب شما تست نوار مثانه انجام دادم و گفتید که مثانه هنوز کم حجمه و برای من سه قرص میرابگرون ۵۰ و وزیکر ۵ و پروترال اپاس تجویز کردید و گفتید بعد از صبحانه وزیکر بخورید و اون دوتا را شب ، دو تا سوال دارم از خدمت شما ، ۱- بعد از گذشت دوماه از مصرف داروها نسبتا بهتر شدم ولی هنوز مشکل تکرر ادرارم بصورت کامل مرتفع نشده و هنوز هم بعد خوردن نوشیدنی و مخصوصا چای و غیره مثانه زود آلارم احساس ادرار میده و بعد مصرف داروها بیشتر از قبل فشار ادرارم ضعیف شده و ادرار باریک شده و تو تخلیه ادرار باید فشار بدم و‌متناسب با فشاری که میدم ادرار خوب تخلیه نمیشه و بعضی اوقات تیکه تیکه میاد و‌در یک مرحله نمیتونم کامل تخلیه کنم و در آخر تخلیه باید زور بزنم و همین مساله باعث شده تو قسمت پایین کمر احساس فشار و درد داشته باشم و زوری دیگه برای فشار تخلیه نداشته باشم و احساس میکنم خوب تخلیه نمیکنم و هنوز تو مجرای ادرارم ، ادرار باقی مانده ،
    ولی سرویس رفتنم به نسب قبل کمتر شده ولی کاملا حل نشده، و دستور جنابعالی برای این مورد چیه؟
    سوال دوم آیا میتونم روزه بگیرم چون مصرف دارو‌ دارم مخصوصا وزیکر بعد از صبحانه و اینکه پارسال بعد از سه روز روزه گرفتن کلیه درد گرفتم ، آیا میتونم قرص وزیکر یه وقت دیگر مصرف کنم و روزه بگیرم یا توصیه نمیشه ؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر Mehdi شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      تصویر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      داروهارو ادامه بدین وزیکر رو میتونید بعد سحری استفاده کنید
    3. تصویر کاربر Mehdi شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      یک ماه دیگر داروها تمام می‌شود، اگر مشکلم کاملا مرتفع نشد ،چکار کنم دکتر؟؟؟؟؟
    4. تصویر کاربر Mehdi شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      دو ماه دارو مصرف کردم ، یک ماه دیگر مانده دارو تمام‌بشه ، اگر مشکلم کاملا مرتفع نشد ، توصیه شما چیه دکتر ؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      داروها تموم شد اگر مشکلتون بهبود نسبی داشت که باید برای ۳ ماه دیگر ادامه بدین اگر مشکل دیگه ای داشتین جهت ویزیت مجدد به مطب مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جهانگیری شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی. بنده از همدان مزاحمتون میشم ۴۶ ساله. نزدیک ۷ ساله مشکل تکرر ادرار و بیرون روی مزمن دارم .طوری شبها مخصوصا باید سه یا دو بار برم دستشویی.همه آزمایش ها از قبیل سونوگرافی ، آزمایش خون.سیتوسکوپی .باز کردن تنگی مجاری اداری، و غیره انجام دادم ولی چیزه درست و حساب متوجه نشدم از بیما ریم .مثلا اندازه پروستات خوبه.تنگی مجاری اداری نداشتم فقط درهمدان پیش یه پزشکی رفتم آزمایش سیتوسکوپی انجام دادم گفت اندازه مثانه ت بزرگ هستش یه چند تا دارو برام نوشتند هیچ تاثیری ندات لطفا من رو راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه براتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      با سلام و احترام جهت انجام نوار مثانه به مطب مراجعه کنید شماره ی شما به همکاران مطب ارجاع شد با شما تماس خواهند گرفت
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر صفوي چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 36 مشاهده پرسش
    سلام، اقاي دكتر براي من دوره قبل قرص وزيكر ٥ تجويز كردين براي تكرر ادراركه راضي بودم
    اينبار به خاطر سنگ كليه براي من داروهامو عوض كردين و قرص الكانف دادين كه با اون اوكيم
    و براي تكرر ادرار به جاي وزيكر قرص تولرين ٢ دادين
    اين قرص مثانه من رو خالي نميكنه و اذيت هستم و اينكه زير شكمم درد ميكنه
    امكانش هست قرص قبلي رو استفاده كنم يا براي سنگ كليه ضرر داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بله تولترودین قطع بشه وزیکر استفاده بشه
  • تصویر کاربر معصوم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادر پسری هستم که بیماری میلومننگسول داشته در سن 14سالگی متوجه شدیم عمل کردیم بعد متوجه شدیم که پسرم مثانه عصب از مادر زادی نداشت قبل از عمل علایم داشت باید زور میزد دستشویی میکرد متاسفانه دکترای گیلان تشخیص ندادن وقتی اومدم تهران دکترای اونجا گفتن پسرت مثانه عصب از اول تولد نداشت ودرمانش سوند دادن من شمارو از طریق یه آشنا پیدا کردم خواهش میکنم التماس میکنم اگر برای پسرم درمان قطعی عمل وجود دارد برایم انجام بدهید با تشکر آقای دکتر پسرم احساس ادرار داره ولی باید زور بزن تخیل کنه نمیتونه مثل آدمای عادی باشه وضمنن پسرم هر دو ساعت دستشویی می‌ره ومن یک روز درمیان هم سوند میزنم که خداروشکر زیر بیست سی سی داره ولی روحی پسرم با سوند داره خراب میشه خواهشن یک راه حل برایم بزارید
    1. تصویر کاربر معصوم دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      منتظره جوابم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      عمل های جراحی میتونه بسیار پرعارضه باشه و نتیجه ی مطلوب شما رو نده و همچنان نیاز به سونداژ داشته باشه بیمارتون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محبوبه چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    سلام
    من مشكل تكرر ادرار داشتم
    قبلا قرص وزيكر ٥ تجويز كردين خوب بود
    به خاطر سنگ كليه اومدم خدممتون براي من به جاي اون قرص ، قرص تولرين ٥ تجويز كردين براي شب و تكرر ادرارم و قرص الكانف براي سنگ كليه
    اما به قرص تولرين عوارض دارم و ادرارم قطره اي شده و زير دلم درد ميگيره
    لطفا بفرماييد چكار كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
  • تصویر کاربر tayeb چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 35 مشاهده پرسش
    سلام، من ۶۳ سال دارم (مرد) برای چکاپ سالیانه آزمایش دادم که دکتر گفتن خون در ادرار هست و باید سونوگرافی بشید.البته مدتها سوزش ادرار داشتم و قرص تامسولوسین استفاده میکردم و پیگیر سوزش نشدم. بعد از سونوگرافی و سیستوسکوپی و سی تی اسکن انجام دادم که گفتن احتمال زیاد وجود ضایعه مثانه بالا هست و باید عمل کنید و نمونه برداری بشه.
    ( 10 ساله سیگار ترک کردم ولی به مدت ۳۰ سال کشیدم)

    آیا واقعا نیاز به عمل دارم؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      بله حتما بابد عمل بشید
  • تصویر کاربر azizdarijani چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 31 مشاهده پرسش
    سلام، من 63 سال دارم (مرد) برای چکاپ سالیانه آزمایش دادم که دکتر گفتن خون در ادرار هست و باید سونوگرافی بشید.البته مدتها سوزش ادرار داشتم و قرص تامسولوسین استفاده میکردم و پیگیر سوزش نشدم. بعد از سونوگرافی و سیستوسکوپی و سی تی اسکن انجام دادم که گفتن احتمال زیاد وجود ضایعه مثانه بالا هست و باید عمل کنید و نمونه برداری بشه.
    ( 10 ساله سیگار ترک کردم ولی به مدت 30 سال کشیدم)

    آیا واقعا نیاز به عمل دارم و باید فوری انجام بشه یا موکول به بعد از سال کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      هر چه زودتر بهتره براتون
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 41 مشاهده پرسش
    سلام استاد دایی بنده رو بردیم سونوگرافی رنگی کلیه مثانه پروستات .74سال داره شبها 2یا3مرتبه می‌ره دستشویی .آزمایش خون هم دادن کم خونی شدید دارن متخصص کبد وداخلی گفت ببرم بیمارستان آنکولوژی برخی جواب سونوگرافی و آزمایش رو می‌فرستم خدمت شما نظرتون رو برامجاری ادرار بفرمایید سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      آزمایشات رو بفرستید
    2. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سلام ببینید تصاویر ارسال شدن؟
    3. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سلام تصاویر رسید خدمت شما؟
    4. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      ارسال شد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۸ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      آزمایش psa باید انجام شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر هدا سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    حدود دو روزه که حس فشار ادرار در من وجود داره وقتی هم تخلیه میکنم کمتر و کم فشار تر از قبل تخلیه میشه و پایان تخلیه هم با درد و فشار خیلی زیادی همراه هست. تا چند دقیقه هم درد باهام هست اما نه با شدت قبل بعدش یه حس سوزش کم وجود داره. تعداد ادرارهام زیاد تر و حجمش خیلی کمتر شده. چکار میتونم انجام بدم؟ 44 سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سونوگرافی از کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ اسفند ۳( 2 ماه پیش)
      سونوگرافی از کلیه ها ومجاری ادراری با تعیین باقیمانده ادراری انجام دهید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهرنوش یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام من قبلا از شما سوال درباره مثانه ام پرسیدم. من مثانه نوروژنیک دارم. از سال 81 دچار عفونت مکرر شدم که خوب نمی شد. در سال 91 دچار هیدرونفروز شدید دو کلیه شدم که از آن به بعد به من تجویز سوند هر ساعت یکبار را دادند و نوار مثانه هم دادم که عصب مثانه ام بسیار ضعیف شده بود و تخلیه نداشتم. دو سه بار دیگر هم بستری شدم چون سوندم را مرتب نمی زدم و دچار عفونت کلیه و مثانه می شدم. سال 92 نوار مثانه دادم که گفتند چندان فرقی با اولی ندارد ولی کمی بهتر است.شرح نوار مثانه و بیماریم را به شما گفتم و شما گفتید تا آخر عمر باید سه ساعت یکبار سوند بزنم. تا در سال 96 اواخر شهریور مسافرتی داشتم و بعد از آن مسافرت دیگر احساس کردم به سوند نیازی ندارم. یک ماه و نیم بعد آزمایش دادم و طبیعی بود. دکترم خیلی تعجب کرد و گفت دیگر به سوند احتیاجی نداری ولی دارو باید مصرف کنی و داروی تنها کافی است. متاسفانه نوار مثانه هایم را ندارم و می خواستم بدانم آیا این موضوع از لحاظ پزشکی ممکن است. چون خودتان هم گفتید باید تا آخر عمر سوند بزنی.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ فروردین ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد نوار مثانه جديد را ببينم
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۱۷ فروردین ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام. مردی 69 ساله هستم. 4 عدد سنگ به قطر 14و 11و 9 میلی متر در سونوگرافی در کف مثانه دیده شده. آیا به عمل نیاز است یا بدون عمل امکان دفع کردن آن وجود دارد؟ اگر وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ فروردین ۹۷( 7 سال پیش)
      سلام حتما باید عمل کنید دفعش محال است
  • تصویر کاربر حسن سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    من آپاندیس دارم وقتی کار سنگین انجام میدم باد میکنه خیلی اذیت دارم چه داروی بخورم که اذیت نکنه برای بچه دار شدن مشکلی به وجود نمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 7 سال پیش)
      اپانديس كار من نيست دكتر گوترش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ فروردین ۹۷( 7 سال پیش)
      گوارش
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1018 مشاهده پرسش
    ایا شکستگی یا ضربه خوردن به مثانه ربطی به کوچیک شدن الت یا متوقف شدن رشد الت میشود .راه درمانی دارد . اخه بعد از ضربه احساس میکنم التم هیچ رشدی نکرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 7 سال پیش)
      ارتباطي ندارد با ضربه
  • تصویر کاربر آرمان دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    من بعد از تخليه ادرار و تمام شدن آن ، چند قطره خون دفع ميكنم ، گاهي كمي لخته هم هست ، پسر بيست و شش ساله هستم . دو سال پيش هم اين مشكل را داشتم ، بعد از دو ماه خوب شدم . دو متخصص آزمايش ادرار و سونوگرافي دادن ، همه چي اكي بود ، خواستن سيستوسكپي كنن انجام ندادم . الان بعد از دو سال حدود دو ماه هست اين مشكل را دارم . آزمايش ادرار و سونو دادم ، نتيجه خوب بود . ميترسم كه مشكل بدخيمي داشته باشم ، از پيگيري و نتيجه ميترسم . البته حال عموميم خوبه ، كاهش وزن و ... ندارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ فروردین ۹۷( 7 سال پیش)
      سي تي اسكن شكم ولگن با تزريق اقدام اول است
  • تصویر کاربر Lionel پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    با سلام من یک پسر ۲۰ ساله هستم بعد از خود ارضایی سمت راست الت تناسلی ام در ناحیه ختنه گاه باد کرده است ، درد ندارد خارش هم ندارد ،،خواستم ببینم چیست و راه درمانش چه چیزی است؟ مشکل جدی است یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      مال خود ارضایی است با ترک بهتر میشود
  • تصویر کاربر رجبعلی یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    به عرض برسانم این جانب دارای 57 سال سن دارم و مدتی است از مشکلات زود انزالی رنج میبرم اگر قرصهای زود انزالی را هم مصرف نمایم مشکل حل نخوهد شد و هنگکام دخول آلت شل میگردد و نمی توانم دخول را انجام بدم در صورت استفاده از قرص های ویزارسین و تادافیل در هر مرحله دو عدد باز هم مشکل حل نمی شود .خواهشمندم راهنمای کلی بفرمایید تا از این بیماری خلاص گردم . در حال حاضر داروی مگنا آر ایکس از طریق اینترنتی خریداری نموده ام به قیمت یک قوطی 60 تایی 2500000 ﷼ که الان به مدت یکهفته روزی دو عدد صبح و شب استفاده می نمایم با تشکر از راهنمایی حضرتعالی
    ر ش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۰ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      باید از نظر نشت وریدی بررسی شود
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 267 مشاهده پرسش
    سلام
    حدود دو ماه بر روی سر آلتم جوشهای ریز و همرنگ زده . هیچ علایم نداره مثل خارش یا ... .
    دو هفته پیش به دلیل درد هر دو بیضه و پهلو به پزشک مراجعه کردم که ایشان گفت مورد نیست . (بدون آزمایش و سونوگرافی)
    درد ناحیه پهلو و بیضه ها رو کماکان دارم ، البته این درد در کمرم هم احساس میشود چون کارم فنی و سنگین احتمال میدم کمر درد باشه ارتباطی بین این دو نباشه فقط جهت آگاهی عرض کردم . لطف می فرمایید راهنماییم کنید . توضیحی راجع به درد هم بدم بد نیست . خیلی خفیف از زیر بیضه ها مثل یک رگ به زیر شکم و پهلو ها احساس میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ اسفند ۹۶( 7 سال پیش)
      از مظر من مشکلی نیست
  • تصویر کاربر Masoud سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 249 مشاهده پرسش
    با سلام ،آقای دکتر بنده از بچگی روی التم رگ بزرگی هستش که آخر این رگ حالت گردی و غده مانند داره که در اثر فشار درد میگیره و بعضی موقع حالت ورم هم داره،میخواستم بدونم میشه عمل کرد؟؟و عملش چه عوارضی دارد؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      این مهم نیست جای حساسی است دستکاری نکنید
  • تصویر کاربر میثم شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 266 مشاهده پرسش
    سلام 30سالمه از وقتی به بلوغ رسیدم هیچ وقت پرتاب منی نداشتم اگه درمانی هست لطفا کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      باید از نظر علت تنگی مجرا بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب