اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

PCNL یا خروج سنگ های کلیه بدون انجام برش و شکاف جراحی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سنگ كلیه یک بیماری شایع دستگاه ادراری است. در گذشته تمام موارد سنگهای بزرگ كلیه، به روش عمل جراحی باز (عمل سنگ کلیه) و با ایجاد شكاف وسیع در ناحیه پهلو یا شكم درمان می شدند. در این روش بیماران تا چندین ماه از درد محل برش جراحی و عوارض ناشی از آن مثل فتق محل عمل، شكایت داشتند. خوشبختانه در چند دهه گذشته، با ابداع روش هایی مثل سنگ شكنی با امواج صوتی برای سنگهای كوچكتر از 2 سانتی متر و روش PCNL برای سنگهای بزرگتر از 2 سانتی متر، می توان اكثر سنگهای كلیه را به راحتی و بدون شكاف وسیع پهلو درمان نمود.

امروزه PCNL درمان طلائی سنگ های بزرگ کلیه و سنگ هایی که به سنگ شکنی جواب نمی دهند، می باشد. در این روش که چگونگی انجام آن را مرحله به مرحله در شکل و به روایت تصویر نشان می دهم شما با روش انجام آن آشنا خواهید شد.

PCNL

در چه مواردی باید از روش PCNL برای خارج کردن سنگ های کلیه استفاده کرد؟

  • سنگ های بالای 5/1 سانت که در لگنچه هستند.
  • سنگ هایی که به سنگ شکنی جواب نمی دهند.
  • سنگ هایی که محل اتصال لوله حالب به لگنچه کلیه را می بندند.
برای آشنایی بیشتر با سنگ های حالب بر روی لینک زیر کلیک کنید: سنگ حالب

چه کارهایی قبل از عمل PCNL باید انجام شود؟

Check Mark on LG Velvet قبل از عمل، بیمار توسط متخصص بیهوشی مشاوره می گردد. به منظور كاهش خطر خونریزی به هنگام عمل سوراخ كوچك پوستی (PCNL) و بعد از آن، مصرف داروهای ضدالتهاب از 10روز قبل از عمل قطع مي گردد.

Check Mark on LG Velvet قبل از عمل PCNL شما باید آسپرین و پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را از یک هفته قبل قطع کنید.

Check Mark on LG Velvet حتماً انجام یک عکس رنگی یا IVP و یا سی تی اسکن با و بدون تزریق قبل از عمل جهت کمک به خارج کردن بهتر سنگ انجام دهید.

Check Mark on LG Velvet قبل از عمل آزمایشات خون کامل از شما انجام می شود.

Check Mark on LG Velvet صبح روز عمل در بیمارستان بستری می شوید و ظهر تحت عمل PCNL قرار می گیرید و فردای روز عمل با خروج سوندها مرخص می شوید.

چگونگی انجام عمل PCNL

بیمار معمولاً یك روز زودتر در بیمارستان بستری می شود. از شب قبل از عمل سوراخ كوچك پوستی (PCNL) ناشتا نگهداشته می شود و برای بیمار سرمهای تزریقی و آنتی بیوتیك تزریقی شروع می شود. برای بیمار سه واحد خون رزرو می گردد.

ابتدا با بیهوشی عمومی یا کمری یک سود باریک حالب در محل سنگ گذاشته می شود و سپس شما در موقعیت دمر یا خوابیده به رو در تخت قرار می گیرید.

IMG_2876[1]

با عکس برداری از کلیه های شما و مشخص شدن سنگ یک سوزن باریک از پوست به داخل کلیه هدایت می شود که با خروج ادرار از آن محل دقیق ورود سوزن را تأیید می نماید.IMG_2916[1]

بدون برش پوستی مسیر ورود سوزن از پوست به کلیه را با گشادکننده های پلاستیکی و فلزی گشاد می کنیم.IMG_0498

با گذاشتن لوله ای به نام آمپلاتز یک تونل پوستی به کلیه ایجاد می شود که از طریق این لوله دوربین مخصوصی را جهت آندوسکوپی و رویت سنگ به کلیه هدایت می شود.

IMG_0527

پس از مشخص کردن سنگ آن را با دستگاه های سنگ شکنی کاملاً خرد و تکه تکه کرده و با پنس خارج می کنیم.

در پایان عمل عکس برداری مجدد جهت بررسی کامل خروج سنگ از کلیه انجام می شود و سپس لوله پوستی را خارج می کنیم و تنها یک بخیه به محل عمل زده می شود.

IMG_0554

روز بعد از عمل PCNL

بعد از عمل pcnl چه کنم؟ برای دانستن برروی لینک زیر کلیک کنید.

مراقبت های بعد از عمل پی سی ان ال

عوارض احتمالی عمل PCNL

  • خونریزی احتمالی که ممکن است حین عمل و چند روز بعد از عمل اتفاق بیافتد که درصد شیوع آن پایین بوده و با مهارت جراح درصد آن بسیار پایین می شود.
  • آسیب احتمالی به ارگان های مجاور از قبیل آسیب به روده که در کمتر از دو درصد ایجاد و با تشخیص به موقع قابل درمان می باشد.
  • تب بعد از عمل که در بعضی از موارد دیده می شود و با دارو قابل کنترل است.

ویدیو جراحی دکتر کرمی به روش pcnl یا خارج کردن سنگ از تونل پوستی

در صورت داشتن سنگ های کلیه جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوی

4/5 - (71 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز بنده چند وقت پیش به دکتری مراجعه کردم گفت واریکوسل دو طرفه داری الان بیضه چپم خیلی درد میکنه حتی تا پهلوی سمت چپم تیر میکشه ایا دردش طبیعیه برا از بین رفتن درد باید چیکار کنم
    واقعا ممنون از وقتی که میزارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايدمعاينه كنم
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    من ۵۱ سال دارم متخصص ارولوژی رفتم سونوکرافی نشان داد پرستات ۵۰بوددکتربرایم فیناستراید ومکسولوسین. برای یکماه نوشت دارواستفاده کردم ادرارم کمی بهتر شدم ای نیاز به دارو بیشتر هست یا همین یکماه کافیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      فيناسترايد را قطع كنيد روي فعاليت جنسي اثر بد ميگذارد
  • تصویر کاربر Bigman جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام من اندازه التم در حالت شل ۳ الی ۴ ودر نعوظ بین ۱۰ تا ۱۰.۵ است باید به پزشک مراجعه شه و یه سوال دیگه اینکه در سن ۱۹ سالگی الت به داخل میره که اصطلاحا دفن شده میگن من وزنم حدود ۱۱۰ و قدم ۱.۷۹ یا ۱.۸۰ ایا بخاطر چاقی هست و یه سوال یه پرده نازک خیلی نازک از بالای بیضه به پایین پوست الت وصله که یکم کشیده میشه در حالت نعوض می خواستم ببینم عادیه اخه بعضی جا ها نوشته شده باید عمل شه عنی اون پرده کوچک پایین الت مهم نیست که از خط وسط بیضه متصل شده منظورم یه خط کوچیک وسط بیظه است که به پایین الت وصل شده ممنون اگه جواب بدید لطفا درباره این پرده کوچک راهنمایی کنید و بگید به عمل نیاز داره یا خیر خواهشا سریعا و بگید ایا با لاغری این حتی با این پرده مشکلی نیست ممنون نیشم اگه کامل بگید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد وزنتان را كم كنيد
  • تصویر کاربر فرهاد جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام.با گرفتن عکس مجرا متوجه شدن که 3سانت تنگی شدید دارم.به دکتر حسینی مراجعه کردم. ایشان گفتند که دیلاتاسیون ممکن نیست و باید عمل باز یورتروپلاستی از مخاط دهان انجام بدین.
    الان سوند از مثانه دارم. از عوارض و عواقب این عمل از عود تنگی و شدید شدنش میترسم. چون الان با مصرف انتی بیوتیک ادرارم راحت میاد و مشکلی ندارم فقط باریک است و آخرش چند قطره خون.
    آیا امکانش هست که عمل باز مخاط دهانی انجام ندم.
    آیا با انجام این عمل بدتر نمیشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      هر چه دكتر ميگويد گوش كنيد كار بلد تنگي مجرا است
  • تصویر کاربر فرید جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با عرض سلام،من در حالت نعوظ و نه عادی دچار کمی کجی الت به طرف چپ هستم که تقریبا از وسط الت کج شده است و وسط التم هم موقع عادی و نیمه عادی و نه نعوظ در بعضی مواقع باریک میشودالبته باریکی ان زیاد نیست که با کمی زمان یا دست کشیدن به ان درست میشود،که من حداقل حدود یک سال و نیم هست که کجی الت را فهمیدم و شاید خیلی وقت باشه که دارم ولی تا به حال درد خاصی احساس نکردم و سکه مانند های پیرونی هم پیدا نکردم.آیا امکان دارد از قبل شکستگی خفیف باشد و جوش خورده باشد خواهش میکنم حداقل حدودی جواب بدید که چیه میتونه باشه و امکان دارد بعدا دردسر ساز بشه و فکر نمیکنم که طی این چند سال کجی ان بیشتر شده باشد ولی برجستگی های سفید کوچکی هم زیر پوست التم وجود دارد نمیدونم برای چیه. خواهش میکنم جواب بدید اگر امکان دارد به ایمیلم هم جواب دهید با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت اقای دکتر بنده الان ۲ هفته عمل کردم وقتی دست به غده کنار بیضه (ما بین بیضه و رگ ها هست )میزنم درد میکنه غده بزرگ تره هم شده باید چه کار کنم یا مشکلی پیش اومده???
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بعد از عمل طبيعي است
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    با سلام
    من از وقتی یادم میاد تکرر ادرار داشتم ولی از دوره دانشجویی همزمان با افسردگی شدیدی که گرفتم و تحریک های جنسی شبانه، بیشتر شده و سوزش همیشگی و خفیفی داره. دهها بار سونو و آزمایش دادم و به چندین پزشک و جراح حرفه ای مراجعه کردم و همشون گفتن مشکلی نداره، سیستوسکپی هم کردم، تست پروستات و ... هم دادم ...
    اما بعد از آزمایشی (که مایعی رو به داخل مجرا وارد می کنن تا ببینن مسیر مجرا بازه یا نه و عکس میگیرن) آقای دکتر یک آمپول کوچیکی تجویز کردن برای رفع سوزش بعد از اون عکس یا آزمایش، که خارجی و ایرانیش بود توو داروخونه، من وقتی اون آمپول رو زدم احساس کردم دوباره متولد شدم و فهمیدم یک عمر سوزش خفیفی از کلیه تا مجرام داشتم و سبک شدم
    ولی هرچقدر به ایشون اصرار کردم که دوباره اسم اون آمپول رو برام بنویسن ننوشتن و گفتن باید بخاطر مانعی که در ورودی ادرار به کلیم هست جراحی بشم و سر مثانمم بالاست که باید پایین آورده بشه درحالیکه عکسبرداری هسته ای هم نوشته بود سالمم و هیچکس دیگه ای هم تایید نکرد حرفشونو.
    آقای دکتر خواهش میکنم، التماس میکنم لطفا اسم اون آمپول رو بفرمایید دیگه از زندگی خسته شدم بخدا
    ممنونم از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر ميتوانيد حضوري بياييد
    2. تصویر کاربر هادی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مجدد
      ببخشید ممکن است لطفا همین جا چیزی بفرمایید؟

      من شاغل هستم از طرفی نشستن در ماشین هم برایم سخت است
      میدانم خواهش بیجاییست ولی اگر ممکن است این لطف را بفرمایید

      جسارتا شما مازندران تشریف نمی آورید آخر هفته ها که اینجا برای ویزیت بتوانم ملاقاتتان کنم ؟

      ممنونم از توجهتان
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      همانجا برويد
    4. تصویر کاربر هادی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنونم از توجهتان
      کامروا باشید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      تشكر
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    سلام 23 سالمه مشکلم اینه که بعد از دستشویی با خم شدن یا نشستن و یا بلند کردن چیزی چند قطره ادارار ازم خارج میشه ممنونم میشم راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بيشتر احساس است تلقين نكنيد
  • تصویر کاربر mojtaba جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 2176 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ارادت خدمت دکتر کرمی. بنده الآن22ساله هستم وحدود12-13سال قبل در جریان بازی فوتبال ضربه توپ بیضه ی چپ بنده برخورد کرد و درد تقریبا شدیدی هم داشت ولی چون کمی خجالت کشیدم با کسی در میان نگذاشتم. بعد از مدتی متوجه شدم که بیضه ام کمی متورم شده ولی بازهم توجهی نکردم و امید به خوب شدن داشتم ولی بعد ازمدتی فهمیدم که مشکلی پیش آمده که بطور طبیعی قابل بهبود نیست.در حال حاضر بعد از این همه سال رگهای اطراف بیضه بنده متورم شده اند و همچنین احساس میکنم رگهایی که مسئول اتصال بیضه به قسمتهای بالاتر و حفره شکمی هستند کوتاهتر شده وهمانند بیضه سمت راست کشسانی و آزادی حرکت نداره و وقتی به سمت پایین کشیده میشه حس میکنم از حفره شکمی متصل هست و این اتصال باعث عدم کشیدگی نرمال بیضه میشه.البته این رگها همیشه به حالت متورم نیستند بلکه بصورت متناوب متورم وخالی میشوند به بیانی دیگر شبیه به نعوذ آلت تناسلی، رگهای بیضه بنده هم در تغییر هست. همانطور که بیضه در گرما و سرما تغییر میکند بیضه آسیب دیده بنده هم در تغییر روزانه هست.غیر از این مساله بعدی این هست که اندازه بیضه آسیب دیده در مقایسه با بیضه سالم کوچکتر باقی مانده و بعد از ضربه، یا اصلا رشدی نداشته و یا رشد کمتر از بیضه سالم داشته است.نمیدانم بیضه آسیب دیده اعمال طبیعی خودش را نظیر اسپرم سازی و ترشح هورمونها نجام میده یا نه؟گاهی اوقات هم با بلند کردن بارسنگین یا فریاد زدن یا حتی موتور سواری با سرعت بالا بیضه از کیسه خارج شده و بالاتر می آید ودر قسمت شرمگاه و روبروی مثانه قرار می گیرد که با دست به کیسه بیضه برمیگردانم..در این قسمت مجال توضیحات مفصل نیست در حالیکه توضیحات زیادی درباره مشکلم دارم. از جنابعالی خواهشمندم بفرمایید تشخیص شما درباره مشکل بنده چیست و راه درمانش چه میتواند باشد؟عوارض ضربه تا این زمان چه بوده و اکنون چه اقدامی باید انجام دهم.چون احساس می کنم مسئله بنده بسیار حیاتی هست خواهشمندم در صورت امکان پاسخ کامل تری لطف کنید تا بنده برای درمان اقدام کنم.بابت سایت خوبتان و کمک به کسانی مثل بنده بسیار بسیار متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      ازمايش اسپرم بدهيد
  • تصویر کاربر زهرا پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 913 مشاهده پرسش
    سلام.اقای دکتر سن من بالای 40 است و 6 ماه پیش دچار زگیل تناسلی شدم که خوشبختانه درمان شده اند.اکنون نوبت سوم تزریق واکسن گارداسیل من است که البته 10 روز گذشته ایا لازم است این واکسن را تزریق کنم و این تاخیر مشکلی ایجاد نمیکند؟؟؟؟؟
    با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بعد از الودهگي واكسن فايده ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رشید شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 530 مشاهده پرسش
    با سلام آقای ذکتر پارسال سنگ شکنی شده و امسال هم سنگ به بزرگی 3.9 میلیمتر در هردو کلیه دارم و علاوه برآن دیابت هم دارم ، هم متعهد هستید و هم متخصص آیا روزه برای من ضرردارد یا نه راهنمائی فرمادید ضمنا خوراکی های که به کلیه سنگ ساز ذارد بیان فرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر قندتان مشكل نباشد منعي نيست
  • تصویر کاربر حدیقه دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5684 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    آقای دکتر مادر من یک ماه قبل از عید درد شدیدی در ناحیه کلیه پیدا کرد با مراجعه به پزشک تشخیص داده شد که مادرم کلیه هاشون دارای سنگ می باشد. یکی از آنها را با عمل سنگ شکن دفع شد . در سونوگرافی که تهیه شده بود دکتر به ایشان گفته بود بازم هم درون دو تا کلیه های شما دو عدد سنگ 4 میلی و 8 میلی وجود دارد که باید من داخل کلیه ها فنر بزنم تا کمک کنه به دفع شدن. این کار هم انجام شد و حدود دو ماه پیش باز بستری و فنر ها از کلیه خارج شد . اما از آن موقع به بعد جفت کلیه ها ی ایشان درد می کنه و چند بار هم به پزشک مراجعه کرده و ایشان بعد از سونو و آزمایش هیچ تشخیصی نداده اند و تاکید دارند که احتمالا شما دیسک دارید من نمی دونم دیسک مگر مربوط به کمر و ستون مهره ها نیست پس این درد چرا در کلیه ها وجود دارد.
    دکتر تمنا دارم اگر اطلاعاتی در این باره دارید راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر و آرزوی موفقیت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سنگ درمان نمی خواهد 2-دیسک تخصص من نیست
  • تصویر کاربر معصومه سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید ۵سال است پیوند کلیه شده ام قسمت ابتدایی بخیه ام درد میکند و دل درد دارم ایا مشکلی است با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکترتان بپرسید
  • تصویر کاربر reza یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من46ساله هستم و سنگ کلیه دارم و کلیه به صورت لگنی مادرزاد می باشد و قبلا هم در سال 67 جراحی باز کلیه انجام دادم خواستم ببینم امکان بیرون اوردن سنگ کلیه بدون جراحی باز هست یا حتما باید جراحی باز انجام بشه ؟ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      عكس رنگي جديد بگيريد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 825 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    در سونوگرافی هفته 18 جنین هیدرونفروز خفیف در هر دو کلیه جنین مشاهده شده است و قطر لنگچه در ست چپ 5 م م و در سمت راست 2 م م است و مثانه طبیعی به نظر میرسد و میزان مایع امینوتیک جنین طبیعی است .می خواستم بدونم این ورم کلیه(حالب) برای جنین خطر ناک است و علت ان چیست و چه کارهای ما تا پایان حاملگی باید انجام دهیم . ممنون از سایت خوبتون لطفا بگید که مشکل حادی هست یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از تولد باید بررسی شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد بعد از وإيمان برسي شود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      زايمان
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 975 مشاهده پرسش
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرت عالی، به استحضار میرساند :
    اینجانب در اواخر مردادماه سال 92 دچار درد شدید در سمت چپ شدم بعد از رفتن به نزد دکتر و انجام سونو گرافی و رادیو لوژی و سی تی اسکن معلوم شد سنگ در حالب چپ دارم .(حدود 5mm).دکترها دارو دادند تا دفع شود چون گفتند نزدیک مثانه قرار دارد. و دکتر دیگری گفتند بیا سنگ شکن کن . به هر حال در تاریخ 27/12 /92 در بیمارستا ابن سینا تهران دکتر از طریق مجاری سنگ را خورد کرد و استند گذاشت تا یک ماه وبعداز ان نزد دکتر می رفتم .تا اینکه امسال سونو گرافی و اسکن گرفتم نشان داد دوباره شنگ دارد و اما دکتر سه تا قرص داد تا یک ماه بعد پیشش بروم که ازآن دو بیست روز میگذرد .می خواستم سئوال کنم با این وضعیت میتوان روزه کرفت یا خیر و. سالگذشته نیز به دستور دکتر وبه تشخیص خودم نگرفتم . امسال هم تاکنون نگرفتم زیرا شدیدا نیاز به آب دارم و ضمنا قرص متفورمین مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید عکس ivpبگیرید
  • تصویر کاربر باران دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 617 مشاهده پرسش
    سلام من 7 ماهه باردارم و هفته پیش درد شدید داشتم و رفتم بیمارستان و معلوم شد که سنگ کلیه 3 میلی متری در کالیس میانی از جنس کلسیم دارم.جواب آزمایش ادرارم اینه:
    appearance:semi clear
    ph:5
    specificgravity:1020
    wbc:5-7
    RBC:2-3
    Epith/cell:8-10
    Bacteria: Mod
    Crvstals:ca.ox:few
    4سوال دارم:1)آیا خوردن مکمل مولتی پراناتال رو ادامه بدم؟2)آیا همچنان شیر بخورم؟3)آیا احتمال داره موقع دفع فشار بیاد و بچه هم اونموقع بدنیا بیاد؟4)با توجه به اینکه ترجیح میدم بعد از رایمانم سنگ دفع بشه به نظر شما آب زیاد بخورم یا مثل سابق بخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این سنگ نیاز به درمان ندارد و خود به خود دفع میشود
  • تصویر کاربر معصومه یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 661 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر
    خسته نباشيد
    همسر من حدود 28 سالشونه و سوزش شديد ادرار دارن، آزمايش هم دادن و تو آزمايششون عفونت نبوده.مي خواستم ببينم چي ميتونه علت سوزش شديد ادرار و دردكليه و لرزشون باشه.
    وقتي لبنيات مي خورن درد ايجاد مي كنه. بنظر شما سنگ دارن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سون وگراف انجام داده ایدنتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 659 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    سوالی که برام پیش اومده اینه که چندین سایت توی اینترنت مطلبی رو منتشر کرده اند که آب جعفری (یا گشنیز) که از آب پز کردن جعفری به دست میاد تمیز کننده کلیه است و می تونه رسوبات کلیه رو دفع کنه. آیا چنین چیزی صحت داره؟ و اکر صحت داشته باشه یعنی قابلیت دفع سنگ های خیلی ریز رو هم داره یا نه؟ و چقدر مدت باید مصرف کنیم که اثر خودشو بذاره؟
    ممنون از وبسایت خوبتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      این مسائل از نظر علمی در دنیا رسما تائید نشده و از طرفی چون گیاهی است و عارضه هم ندارد میتوانید مصرف کنیدولی انتظار درمان انچنانی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب