از دکتر بپرسید

واریکوسل - پرسش 160501

  • تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 1 سال پیش) واریکوسل
    سلام آقای دکتر وقت شما بخیر
    بنده در سال 91 جراحی واریکوسل بیضه چپ انجام دادم وحدود چهارماه پیش در باشگاه وزنه زدم ودچار فتق اینگوینال indirect شدم که جراحی انجام دادم . از آن زمان رگهای بیضه از قبل بزرگتر شده اند که سونو گرافی انجام دادم که در سونو در مانور والسالوا به رگهایی به اندازه حداکثر2/2 میلی متر اشاره شد که برگشت خون حداکثر چهار ثانیه ای دارند . آقای دکتر این مسئله باعث نگرانی من شده آیا نیاز به عمل مجدد دارم وآیا به درجه بالاتر تبدیل میشود؟در ضمن جراحی فتق امکان دارد موجب عودواریکوسل شده باشد؟ ویا وزنه زدن؟ بنده در صدد ازدواج هستم و آیا لازم است این موضوع را به همسر آینده ام بگویم.قبل از عمل و اینکه رکها به این اندازه متورم بشوند آزمایش اسپرم دادم که خوب بود. با تشکر از شما. تصویر سونوگرافی رو هم برای شما ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)
    2. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۱۶ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)
      آ قای دکتر در مورد رگهای 2/2 که برگشت چها ثانیه ای دارند و متورم شدن نسبت به قبل چطور؟ من ازمایش رو قبل از جراحی فتق انجام دادم و احساس میکنم قبل تورم کمتر بود.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)
      با معاینه قطعی میشود
    4. تصویر کاربر ابوالفضل سه شنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)
      چه چیزی با معاینه قطعی میشود؟ایا واریکوسل من عود کرده؟با توجه به رگهای2/2 و برگشت خون اشاره شده، شما در پستهای دیگر مشابه اشاره به این مسئله داشتید که سونو بعد از عمل همیشه گزارش عود میکند،خالا ایا بلند کردن بار سنگین موجب عود شده ویا جراحی فتقی که انجام دادم با توجه به کشش کورد در هنگام جراحی میتواند تاثیر گذار باشد؟ و واریکوسل یکطرفه سمت مقابل راهم تحت تاثیر قرار میدهد؟ بیضه ام اط طرف مقابل نرم تر شده است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)

      ازمایش اسبرم دهید اکر نرمال باشد دیگر اقدامی نمیخواهد

    6. تصویر کاربر ابوالفضل دوشنبه ۳۰ اردیبهشت ۹۸( 1 سال پیش)
      آ قای دکتر جراحی فتق چند درصد امکان اختلال در اسپرم داشته و چه تاثیری روی سلامت بیضه دارد و تا چند وقت بعد از عمل این تاثیر مشخص میشود؟
      واگر آ زمایش اسپرم نرمال نبود چه باید کرد؟ایا مجدد میتوان عمل کرد یا عمل مجدد باعث از دست دادن بیضه میشود؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ خرداد ۹۸( 1 سال پیش)

      اصولا عمل دوم موثر نمیباشد

    8. تصویر کاربر ابوالفضل شنبه ۴ خرداد ۹۸( 1 سال پیش)
      سلام آقای دکتر تشکر از شما بابت توجهی که دارید.
      آ قای دکتر جراحی فتق چند درصد امکان اختلال در اسپرم داشته و چه تاثیری روی سلامت بیضه دارد و تا چند وقت بعد از عمل این تاثیر مشخص میشود؟؟اگر به شریانها اسیب وارد شده باشد بیضه هم کوچک میشود؟ واین تاثیر بعد چند ماه نمایان میشود؟
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ خرداد ۹۸( 1 سال پیش)

      از نظر من اگر الان مشکل ندترید دیگر در اینده جای نگرانی نخواهد بود

جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.


ویزیت تلفنی