اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

عمل واریکوسل - پرسش 172190

  • تصویر کاربر صاحب جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 508 واریکوسل
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من واریکوسل گرید خیلی نزدیک به ۲ دارم
    آزمایش اسپرمم گفتن بد نیست ، کاهش سایز بیضه هم نداشتم ، اما معیار سوم برای عمل یعنی احساس درد و سنگینی تقریبا دائمی در حالت سرپایی رو دارم ، البته این حس درد یا سنگینی غیر قابل تحمل نیست اما جوریه که کم و بیش عملکرد کاری و فعالیت بدنیم رو در حالت ایستاده بعد از ۲،۳ ساعت مختل میکنه ، یه جورایی اذیتم میکنه و فکرم درگیر حساسیت اون نقطه میشه ، و اگه فشار بیشتری هم بهم بیاد تبدیل به درد میشه !
    با توجه به طبیعی بودن آزمایش اسپرم میخوام بدونم با توجه به عکس سونوگرافی که براتون گذاشتم ، و نظر ۲ پزشک متخصص شهر خودمون که حضورا گفتن نزدیک به گرید ۲ هست ، اگه عمل کنم اونم به روش میکروسرجری ، مشکلی نداره ؟ زود نیست ؟ آیا هرچی دیرتر عمل کنی بیشتر میرسه و نتیجه بهتره ؟ یا ربطی به این موضوع نداره ؟ در واقع میگم نکنه اگه بیشتر صبر کنم رگ های بیشتری خودشون رو نشون بدن ! نمیدونم صحت داره یا نه که گفته میشه زیر میکروسکوپ رگ هایی هم که در آینده مستعد واریسی شدن هستن نیز تشخیص داده و مسدود میشن ، آیا صحت داره ؟ و آیا الان زمان مناسبی برای عمل بنده هست ؟
    با تشکر از لطف شما و وقتی که قرار میدید
    1. تصویر کاربر صاحب پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      این عکس سونوگرافیمه
    2. تصویر کاربر صاحب پنجشنبه ۱۷ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      اینم اسپرموگرام
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      اگر ازمایشات طبعی است دست نزن
    4. تصویر کاربر صاحب جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
      عکس آزمایش رو براتون فرستادم داخل پاسخ ها
      اقای دکتر پس این درد و احساس سنگینی دائمی رو چکارش کنم ؟ اگه بخاطر این مسئله عمل میکروسرجری انجام بدم چه طبعات و عوارضی میتونه داشته باشه ؟! در واقع مزیت عمل نکردن نسبت به عمل کردن چیه ؟!
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 7 سال پیش)
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
Rate this post

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

درمان واریکوسل با دارو

هیدروسل

درمان زگیل تناسلی مردان

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب