بیضه - پرسش 138047
علی جمعه ۲۰ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 327 بیضه
باسلام و خسته نباشید.
من 17 سالمه و دو ماه پیش احساس سنگینی در بیضه داشتم(بیشتر در سمت چپی) دکتر داخلی رفتم که گفتند سنگ کلیه است ولی بعد از سونوگرافی و آزمایش معلوم شد سنگ نیست. بعد دیگه دکتر نرفتم و سنگینیش بهتر شد اما درد خفیفی همراه با سوزش بعضی وقتها احساس میکردم.
تا اینکه هفته قبل رفتم پیش ارولوژیست(دکتر جهان بینی) و ایشون بدون معاینه یا هر چیز دیگری گفتند که آب زیاد بخورم و ورزش کنم و دو تا آمپول(دگزامتازون و پیروکسیکام) برام نوشت. بعد بیضه هام حرکتشون زیاد شده بود و دردش بهتر شد. اما بازم در بیضه راستی احساس درد خیلی کمی در موقع اویزون بودن کیسه بیضه میکنم.
میخواستم بدونم تشخیص شما چیه و اینکه دکتر تشخیصش درست بوده یا نه؟-
دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
از نظر من نیاز به دارو ندارید
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.