زیگیل تناسلی یا مشکل پوستی دیگر - پرسش 127227
فرید چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 312 زگیل تناسلی
سلام و درود خدمت جناب دکتر کرمی
بنده پسری 27 ساله و مجرد هستم. تا به امروز رابطه جنسی نداشته ام و به رعایت نکات بهداشتی مقید هستم. متسفانه اضافه وزن زیادی دارم و با افزایش فعالیت بدنی و رژیم در حال کاهش وزن هستم.
چند سالی است ابتدا در ناحیه گردن و سپس در ناحیه زیر بغل دچار منگوله های پوستی بزرگ و در ناحیه پلک و محل ختنه در آلت تناسلی دچار منگوله های پوستی زیری شده ام.
سوالم از جنابعالی این است که با توجه به تعاریف و علائم زیگیل تناسلی بنده به این بیماری مشکل ساز دچار شده ام.؟
پیشاپیش از پاسخ و راهنمایی شما سپاسگزارم.-
دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
اگر سکس نداشتهاید زگیل تناسلی نیست -
فرید سه شنبه ۱۵ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
خیر جناب دکتر...
تا به امروز بدنم به بدن هیچ کس حتی تماس نداشته است.
سپاس فراوان از پاسخ شما. -
دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ خرداد ۹۷( 7 سال پیش)
پس امکان ندارد
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.