خونریزی بعد از عمل پروستات - پرسش 748912

  • تصویر کاربر مونا دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 4 روز پیش) تعداد بازدید: 2 پروستات
    با سلام
    پدرم ۲ ماه پیش عمل پروستات انجام دادن. به راحتی ادرار انجام می‌دهند ولی بعد از دو ماه آزمایش ادرار انجام دادن که وجود خون در ادرار و wbc را many نشان می‌دهد.
    همچنان لخته های قهوه ای دفع می‌کنند که می‌گویند خونریزی فعال ندارند و این لخته ها برای بعد از عمل هست.
    آیا وجود خون در ادرار و عفونت طبیعی است؟ آیا باید مجددا آنتی بیوتیک مصرف کنند؟ ۱ ماه و نیم آنتی بیوتیک سیپرو فلوکساسین و لووفلوکساسین مصرف کردن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ اردیبهشت ۴( 4 روز پیش)
      باید ازمایش کشت ادرار انجام بشه
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
Rate this post

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب