باقی ماندن ادرار در مجرا - پرسش 216621
محمد چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 653 تنگی مجرا
سلام ، پسری 20 ساله هستم ، بعضی اوقات احساس میکنم که ادرار در مجرا و درآلتم باقی مونده و سعی میکنم خارجش کنم اما نمیشه و اما با ریختن آب گرم به مدت 60 تا 120 ثانیه روی آلت کمی ادرار خارج میشه ، دوبار به فاصله یک هفته این احساس بودن ادرار در مجرا رو قبل از خواب تجربه کردم ، سوزش ادرار یا تکرر ادرار هم ندارم ، اما بعد از مورد دفعه اول تا یک روز هم حساسیت زیادی داشتم و به خودم تلقین میکردم .
پدربزرگم در پیری دچار بزرگی پروستات شد اما به دلیل پیر بودن عملش نکردن و در 110 سالگی به مرگ طبیعی فوت کرد.
پدرم هم مدت زیادی برای تخلیه ادرار توی توالت می مونه.
قبلا ورزش حرفه ای میکردم و به دلیل مشغله کاری و دانشگاه ورزش رو قطع کردم و روزانه خیلی زیاد پشت میز میشینم و آیا ممکنه ضعف عضلات ناحیه مثانه هم در این مورد دخیل باشه؟
به پزشک مراجعه کنم؟-
دکتر حسین کرمی
چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 6 سال پیش)
علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
درمان واریکوسل با دارو
هیدروسل
درمان زگیل تناسلی مردان
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

