تیر کشیدن پشت بیضه و فتق - پرسش 291818

  • تصویر کاربر سعید جمعه ۱۱ فروردین ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 167 بیضه
    سلام
    جوان ۲۶ ساله و مجرد که در تاریخ ۳ آبان ۱۴۰۱ عمل واریکوسل دو طرفه(بیضه راست گرید ۱ و بیضه چپ گرید ۱ و۲) انجام دادم. بیضه راست هیدروسل خفیف هم دارد
    از نظر فتق هم سونوگرافی و معاینه مشکلی نداشت
    بعد عمل مجددا معاینه شدم و دکتر گفت مشکلی نیست و عمل عوارض نداده و حساس نشو و برآمدگی روی بیضه هم لخته هستند که جذب میشه
    کلا آدم ریز بین، حساس و وسواسی هستم
    در تاریخ ۱ بهمن ۱۴۰۱ (۳ ماه بعد عمل) به صورت سرخود سونوگرافی کالر داپلر دادم و رفلاکس گزارش نداده بود
    در تاریخ ۲ فروردین ۱۴۰۲ (۵ ماه بعد عمل) پدربزرگم روی زمین خیس سر خورد و زمانی که من و پدرم زیر کتف اش را گرفتیم و با پای خودش بلند شد، به قسمت زیر جای بخیه هام (محل طناب اسپرماتیک) فشار اومد و درد گرفت ولی تورم، بیرون زدگی یا قرمزی نه در آن نقطه و نه در بیضه اتفاق نیفتاد. بعد از آن مختصر درد و سنگینی در کیسه بیضه داشتم اما ۳ ساعت بعد، خوب شد و مشکل خاصی نداشتم.
    بیشتر مواقع (حتی قبل از ماجرای افتادن پدربزرگم)، زیر جای بخیه ها درد دارم که به صورت خود به خود درد کمی داره ولی با لمس و فشار محکم بیشتر میشه
    بعضا هم موقع سر پا ایستادن بیضه ام هر ۳ الی ۴ دقیقه، تیر می‌کشد که یا خود به خود یا با مصرف سلوکسیب خوب می شود
    ....
    ۱) آیا بخاطر این زور زدن و فعالیت فیزیکی کمک به بلند شدن سالمند، احتمال بروز فتق وجود دارد؟ (با توجه به اینکه ۵ ماه از عمل گذشته و فتق هم نداشته ام)
    ۲) آیا به دلیل اتفاق مذکور احتمال عود واریکوسل و خراب شدن رگ ها بعد گذشت ۵ ماه وجود دارد؟ علت تیر کشیدن پشت بیضه چیست؟
    ۳) انجام سونوگرافی رنگی ۳ ماه بعد از عمل، برای ارزیابی عود، قابل اعتماد است؟با توجه به اینکه فعالیت فیزیکی کمک به بلند شدن سالمند (فعالیت سنیگن) را داشته ام دوباره سونوگرافی داپلر بدهم؟ اصولا چه زمانی بعد از عمل برای انجام سونوگرافی داپلر مناسب است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      سلام درد گهگاهی بعد عمل طبیعی است . فتق در صورت کار سنگین اتفاق می افتد نه در حد بلند کردن فرد و تاثیری روی عمل ندارد شما اصلا احتیاج به سونو ندارید در اینده و پیگیری ان با ازمایش انالیز اسپرم است
    2. تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۹ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      ممنونم آقای دکتر
      سوال دیگه اینکه آیا خود ارضایی باعث میشه که عمل خراب بشه و واریکوسل عود بکنه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      خیر
    4. تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۱۰ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      آقای دکتر ممنون از پاسخگویی با صبر و حوصله تان
      پیرو اینکه گفتید پیگیری و نتیجه عمل واریکوسل با آنالیز اسپرم هست و نه سونوگرافی داپلر رنگی، خواستم بپرسم که
      ۱) چه زمانی باید برای تست Semen اقدام کنم؟ تعداد دفعات و فاصله زمانی بین تست های اسپرم باید چگونه باشه؟
      ۲) اگه تست Semen مطلوب نبود، آیا نیاز به جراحی واریکوسل برای دفعه دوم هست؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ فروردین ۲( 1 سال پیش)
      ۴ ماه بعد از عمل انالیز اسپرم دهید . دفعات متعدد لازم نیست . عمل بار دوم فایده ندارد
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
Rate this post

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب