احتمال عود واریکوسل - پرسش 209992

  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 135 واریکوسل
    با سلام و احترام
    من 6 سال پیش عمل میکروسرجری واریکوسل دو طرفه(طرف چپ شدید و طرف راست خفیف) انجام دادم. به ورزش بدنسازی علاقه دارم و دوست دارم بدنسازی کار کنم. آیا ممکنه بدنسازی و فعالیت های سنگین باعث عودواریکوسل من بشود؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام بررسی واریکوسل با معاینه بالینی هست
    2. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      سوال من از خدمت شما در رابطه با احتمال عود واریکوسل پس از انجام عمل جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری است. آیا ممکن است پس از جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری، بدنسازی و فعالیتهای سنگین باعث عود آن شود؟
    3. تصویر کاربر محسن یکشنبه ۱۹ مرداد ۹۹( 1 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      سوال من در رابطه با احتمال عود واریکوسل پس از عمل جراحی به روش میکروسرجری است. آیا ممکن است پس از جراحی واریکوسل به روش میکروسرجری، بدنسازی و فعالیتهای سنگین باعث عود واریکوسل شود؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 1 سال پیش)
      بله، احتمال عود در هر دو صورت هست
جهت بهبود کیفیت پاسخ‌گویی لطفا امتیاز دهید
Rate this post

شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر  بپرسید. 

1-پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده و شما را از مراجعه به پزشک بی نیاز نمی کنند.
2-پاسخ ها معمولا در کمتر از 48 ساعت پاسخ داده خواهند شد.
3-از پرسیدن چندین باره سوالات خودداری کنید.
4-برای پیدا کردن پاسخ سوال خود، کد رهگیری را یادداشت نمایید.

 

لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!

چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:

مثانه

کلیه

زودانزالی

پروستات

واریکوسل

هیدروسل

زگیل تناسلی

مجرای ادراری


تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست

 به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.