جواد شنبه ۷ مهر ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
سلام آقای دکتر من مردی ۳۷ ساله هستم از نیشابور،حدود ۱۰ ماه پیش بدلیل مشکلات زناشویی در یک دوره یک ماهه اقدام به عقد موقت خانمی کردم و بعد از اون به لطف خدا مشکلات حل شد و با همسرم به زندگی بازگشتیم ، حدود دو ماهه یه برامدگی زیر پوستی در ناحیه شرمگاهی احساس میکنم و الان سه یا چهار روزه که سه تا ناحیه آفت مانند که البته سوزس مثل آفت ندارند و برامده هم هستند در داخل دهانم دیده میشه،آقای دکتر خیلی میترسم و افسرده شدم و احساس میکنم زندگیم داره پایان پیدد میکنه،آقاب دکتر کمکم کنید دارم میمیرم از افسردگی،من پیانیست هستم و مدرس پیانو،روحیه کار ندارم تو رو خدا کمکم کنید.- سلام آقای دکتر، من یه مدتیه که این برجستگیها رو نزدیک ورودی واژنم میبینم، میخوام بدونم زگیل تناسلیه یا وستیبولار پاپیلوماتوز؟
- سلام
من زگیل تناسلی داشتم پیش خودتون کرایو کردم
ایا در انتهای ربان من زگیل وجود دارد؟ - ایا ممکنه کسی خودش زگیل نوع کم خطر داشته باشه و بعد با کسی ک مبتلا ب نوع پرخطرش هست رابطه جنسی داشته باشه و نوع کم خطر خودش ب نوع پرخطر تبدیل بشه؟
- سلام نوع زگیل ۶۸ از چه نوع زگیلهایی میباشد و محدوده خطرش چقدر است مرسی
- باسلام
احتراما در زیر کلاهک آلت تناسلی یک زائده ریز و روی آن نیز یک ضایعه ریز دیگر وجود دارد. همچنین احساس درد در مجرا، بالاخص پشت و زیر کیسه بیضه دارم. روی زبانم نیز علاوه بر وجود بار، یک تکه قرمز لکه مانند در انتهای سمت راست ایجاد شده که گاها از بین می رود و بعد از مدتی ظاهر می شود. آزمایشات متعددی انجام داده ام HIV-HPV-vdrl-widal-hbs-ppd-herpes 1 ,2 - AFP-BHCG-CEAو ... که همه منفی بوده.hpv دو بار انجام دادم و hiv رو 3 بار در مدت 6 ماه. خیلی درد دارم و این درد بصورت گردشی در بدنم هست و تمامی ندارد. ضمنا به پزشک عفونی هم مراجعه کرده ام.
با عرض پوزش عکس رو بار گذاری می کنم، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید... - سلام
میخواستم بدونم چه آزمایشی برای تشخیص H p v در مردان هست
من هیچ ضایعه ای روی بدنم ندارم اما فعال جنسی بودم و الان قصد ازدواج دارم
میخوام راه چک آپ رو بدونم
PCR
HPV DNA testing
,,
با تشکر - با سلام بنده همجنسگرا هستم در ناحیه مقعدم دو تیکه ریز سفید رنگ میبینم که در عکس دورش دایره کشیدم. ایا اینا زگیل تناسلی هست؟ خواستم عکس بگیرم یه مقدار فشار که آوردم اندکی خون از اطراف اومد.
لطفا راهنمایی م کنید چه آزمایشی باید بدم یا چه کار کنم؟ ضمنا تمام روابطم با کاندوم بوده ولی تماس دهانی داشتم-
دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
تست hpv pcr
-
- سلام در ناحیه مقعدم چند نقطه زگیل مانند هست که سفید رنگه. موقع عکس گرفتن با فشار به مقعدم اندکی خون اومد. همجنس گرا هستم و روابطم با کاندوم بوده ولی رابطه دهانی داشتم. آیا اینا زگیل هست؟ آزمایش خاصی باید بدم؟
-
دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
عکسش را بفرستید ببینم
-
- سلام من دو روزه متوجه زگیل دهانی م شدم.با غدد لنفاوی متورم شده کشاله ی ران بمدت دو ماهه بدنبال لیزر موی زائد ناحیه ژنیتال.
۱۰ روزدیگه عمل ادنوتانسیلکتومی دارم،نیازه اول زگیل درمان بشه؟!ممنونم-
دکتر حسین کرمی شنبه ۷ مهر ۹۷( 6 سال پیش)
باید ببینم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
-
شما می توانید سوالات خود را در زمینه های مختلف کلیه، مجاری ادراری، زگیل تناسلی مردان و زنان و سایر بیماری های جنسی را از صفحه پرسش از دکتر بپرسید.
لطفا در متن سوال اطلاعات شخصی خود مثل نام و نام خانوادگی ، آدرس ، شماره تماس قرار ندهید.!!!!
چنانچه سوالی ندارید و به دنبال مقاله ای خاص هستید می توانید از باکس های زیر استفاده کنید:
مثانه
کلیه
زودانزالی
پروستات
واریکوسل
هیدروسل
زگیل تناسلی
مجرای ادراری
تلگرام دکتر حسین کرمی اورولوژیست
به راحتی از طریق تلگرام سوالات خود را از دکتر بپرسید و در سریعترین زمان ممکن پاسخ خود را دریافت کنید.