اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

چگونه بفهمم التم شکسته؟ درمان طلایی شکستگی آلت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

شکستگی آلت تناسلی، برخلاف نام آن، شکستن استخوان نیست، چرا که آلت مردانه فاقد استخوان است. این اصطلاح به پارگی ناگهانی و شدید بافت پوشاننده‌ی اجسام غاری (tunica albuginea) در هنگام نعوظ کامل اشاره دارد. چنین آسیبی معمولاً با صدای «تق» یا «شکستن»، درد شدید، از دست رفتن ناگهانی نعوظ و تورم سریع همراه است.

همچنین باید بدانید که شکستگی آلت تناسلی یک اورژانس اورولوژیک نادر است که نیاز به مداخله جراحی فوری به منظور بازیابی فرم و عملکرد آلت تناسلی دارد. در حالی که ممکن است در هر سنی رخ دهد، گروه سنی غالب با شکستگی آلت تناسلی 30 تا 40 سال است. همچنین تمایلی برای آسیب وارده به سمت راست گزارش شده است.

این آسیب چگونه اتفاق می‌افتد؟

شکستن آلت تناسلی حین سکس

شکستگی آلت معمولاً در هنگام رابطه جنسی پرتحرک یا پوزیشن‌هایی که کنترل حرکات از دست مرد خارج می‌شود (مانند پوزیشن زن در بالا)، رخ می‌دهد. همچنین مواردی از آسیب هنگام خودارضایی شدید یا حتی حرکات ناگهانی در خواب گزارش شده است. زمانی که آلت در حالت نعوظ کامل باشد، پوشش سخت اطراف اجسام غاری (که خون را حبس کرده و باعث سفتی آلت می‌شود) به شدت تحت فشار است؛ یک خم شدن ناگهانی می‌تواند این لایه را پاره کند. وشما دچار شکستی آلت شوید. موارد زیر همه می توانند از علل شکستگی آلت باشند:

چگونه بفهمم التم شکسته؟

شکستگی آلت تناسلی

شایع ترین نشانه شکستگی آلت شنیدن صدای تق در حین نزدیکی و در هنگام ضربه های شدید و رفت و برگشتهای خیلی سریع آلت تناسلی میباشد. بلافاصله بعد از این صدا درد خفیف و متوسط به همراه کبود شدن منطقه آلت تناسلی بر اساس شدت شکستگی شروع میشود. ممکن است شکستگی خفیف باشد و بعد از مراقبت متوجه درد و کبودی شوید. در بعضی موارد شدید مجرای ادراری همزمان پاره میشود و ادرار قطع می گردد. از جمله علایم شکستگی آلت می توان به موارد زیر اشاره داشت:

چرا مراجعه فوری حیاتی است؟

شکستگی آلت یک اورژانس اورولوژیک است. و شما باید هرچه سریع تر به اورولوژیست مراجعه کنید تا دچار کجی آلت نشوید. تأخیر در درمان می‌تواند به پیامد های زیر منجر شود:

شکستن آلت حین رابطه جنسی

درمان شکستگی آلت تناسلی چیست؟

اگرچه برخی موارد خفیف به صورت محافظه‌کارانه (استراحت، داروهای ضد التهاب، بستن آلت) درمان می‌شوند، اما استاندارد طلایی درمان، جراحی فوری است. جراح معمولاً از طریق برشی حلقوی در قاعده آلت، ناحیه پاره‌شده را ترمیم می‌کند. درمان زودهنگام با جراحی، نتایج عملکردی بسیار بهتری دارد و احتمال عوارض را به‌شدت کاهش می‌دهد.

به علت حساس بودن محل درمان خود سرانه ممنوع است .حتما به دکتر اورولوژی مارجعه کنید قبل از آن باید بدانی اورولوژی چیست و چگونه انجام میشود؟ اگر شکستگی خفیف است درمان محافظتی است ولی در اغلب موارد درمان جراحی و باز کردن محل وتخلیه خون مرده گی و ترمیم پرده پاره شده استاگر مراجعه به موقع باشد با عمل 95 درصد موفقیت امیز است و مشکل حل خواهد شد ولی اگر دیر مراجعه کنید ممکن است برای همیشه قدرت نعوظ را ممکن است از دست دهید.

آیا می‌توان پیشگیری کرد؟

g

جمع‌بندی

شکستگی آلت تناسلی اگرچه نادر است، اما عواقب آن می‌تواند جدی و گاه جبران‌ناپذیر باشد. در صورت بروز علائم هشداردهنده، بدون شرم فوراً به اورولوژیست مراجعه کنید. درمان زودهنگام، کلید حفظ عملکرد جنسی و سلامت روانی مردان است.

سؤالات پرتکرار درباره شکستگی آلت تناسلی

پوزیشن‌هایی که در آن کنترل حرکات از دست مرد خارج است (مثل پوزیشن زن در بالا یا ورود از پشت با زاویه نامناسب)، بیشترین خطر را دارند.

خیلی نادر است، اما در مواردی درد شدید وجود ندارد. با این حال، تورم، کبودی و از بین رفتن نعوظ تقریباً همیشه دیده می‌شوند.

بله، حتی اگر مطمئن نیستید، مراجعه فوری به اورولوژیست ضروری است. تأخیر در درمان می‌تواند به مشکلات جدی مانند انحراف آلت یا اختلال نعوظ منجر شود.

در اغلب موارد نیاز به جراحی فوری وجود دارد. جراح پارگی را ترمیم می‌کند و معمولاً بیمار در همان روز یا روز بعد مرخص می‌شود.

بله، اما معمولاً پزشکان توصیه می‌کنند ۴ تا ۶ هفته بعد از جراحی از برقراری رابطه جنسی خودداری شود تا بافت‌ها به‌طور کامل ترمیم شوند.

اگر سریع درمان شود، اغلب مردان عملکرد جنسی طبیعی خواهند داشت. ولی تأخیر در مراجعه می‌تواند باعث عوارض ماندگار مانند خمیدگی آلت یا ناتوانی جنسی شود.

بله. مواردی گزارش شده که هنگام خواب، خودارضایی شدید یا حتی پوشیدن شلوار تنگ در حالت نعوظ، باعث شکستگی آلت شده است.

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 545 مشاهده پرسش
    سلام بنده 39 ساله هستم. در سونوگرافی انجام شده ابعاد پروستات 40، 36، 34 م. م و حجم پروستات 25 سی سی بوده و اکوی هموژن رویت شده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ز.س جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسر من ده ساله هست، در سن دو سالگی عمل پایین آوردن بیضه چپ انجام داده، الان از همون سمت دچار فتق شده، می خواستم ببینم عمل فتق قابل انجامه در اون ناحیه عمل قبلی، و مشکلی پیش نمیاد، خدای نکرده احتمال قطع شریان‌های بیضه و...وجود داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام دکتر این دانه ها چه چیزی هستند؟ نه درد دارن نه سوزش نه التهاب... نگرانم کرده یکم. نیاز به اقدامی هست یا طبیعیه؟
    1. تصویر کاربر مجید شنبه ۱۴ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      عکس سوال هم ضمیمه کردم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر پريسا جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلا دكتر من يك هفتس در اين قسمت سوزش دارم الانم ٢روزه خارشم دارم، ميخوام ببينم اينا چيه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      شبیه تبخال است
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی وقت بخیر.
    بنده بیست سالمه که به دو متخصص اولوژ مراجعه کردم که با معاینه بالینی گفتن واریکوسل خفیفه ولی سونو میگه گرید ۳.
    آزمایش اسپرم اول تعداد توی هر سی سی۱۲۰میلیون بود و بعد از سه ماه که آزمایش رو تکرار کردم تعداد ۳۰میلیون بود بقیه ی فاکتور ها هم تغییر نداشتن فقط یک مقدار در حد سه چهار درصد چه بسا کمتر بالا و پایین شدن.
    ممنون میشم فقط جواب این سوال رو بدین چون معاینه شدم 🌹🙏
    1. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      دکتر؟!
    2. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۱۹ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر؟؟؟؟
    3. تصویر کاربر امیر شنبه ۲۱ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      با سلام جناب دکتر کرمی هزینه کردیم که تو این تایمی که توی سایت زده جواب بگیریم اگه قراره دیرتر بشه که لطف کنید قسمت پرداختش رو بردارید.
    4. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۶ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      !
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فرزاد جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    سلام من مدتی که وقتی داد میزنم بیضه ی سمت راستم دچار درد خیلی خفیف (تیر کشیدن) میشه، البته معمولا حداکثر بعد از یه روز کاملا خوب میشه، تیر کشیدنش هم طوری نیست که اذیت کنه حتی وقتی که میشینم اصلا حس نمیشه، فقط میخواستم بدونم که لازمه نگران باشم یا طبیعی هستش؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      سونو کنید خیالت راحت شود
  • تصویر کاربر محمدی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 567 مشاهده پرسش
    سلام .پدرم 70 ساله و با ازمایش psa در برج 3 مقدار1180 اعلام شد و بعد جواب ازمایش در ازمایشگاهی دیکر و اعلام 22. در برج 6 بیوپسی turs با ام ار ای در بیمارستان خاتم انجام شد و بدخیمی نداشت و با تشخیص پروستاتیت مزمن درمان سه ماهه با ترازوسین و فیناستراید گرفت و بعد سه ماه جواب psa همان جواب برج سه یعنی 1180 هست و حالا ارولوژیست میگوید یک ام ار لی و بیوپسی دیگر در بیمارستان پیامبران انحام دهید که دقیق تر است و شاید بدخیم باشد.
    1_ بیوپسی پیامبران چه تفاوتی باخاتم داره ؟
    2_ ایا بیومسی دیگری نیاز است چون ایشان سری قبل با توجه به مشکل قلب خیلی اذیت شدند؟
    3_ تشخیص شما چیست ایا در پروستاتیت psa بالا میماند ؟و باکتری ادرا ایشان many و پروتئین +1 میباشد
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ دی ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محمدی شنبه ۲۸ دی ۹۸( 6 سال پیش)
      Mrs کجا انجام میشه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علي جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    باسلام
    بند از ارديبهشت متوجه زگيل كنار كشاله رانم شدم ولي تا به حال رابطه ي بدون محافظت نداشتم اين زگيل رو كرايو كردم بعد از ٣ ماه دقيقا از همان جان بيرون آمد خيلي ريز تر يعني به محض رشد مجدد كرايو كردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
      باید مرایو را ادامه دهید
  • تصویر کاربر رحمتی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 824 مشاهده پرسش
    سلام دکتر کرمی گرامی.
    من احمد رحمتی هستم. 27 سال دارم و مجرد هستم. من 4 سال هست که واریکوسل درجه 3 دارم. البته از همون موقع پیش دکترها میرفتم برای انجام سونوگرافی و آزمایش اسپرم. آزمایش اسپرم مشکلی نداشته از اول تا حالا. ولی واریکوسل شدیده. یه بار عمل کردم. دو سال پیش در بیمارستان لبافی نژاد توسط دکتر نورعلیزاده. ولی بعد از چند ماه دوباره عود کرد. فکر کنم باید بیشتر استراحت میکردم ولی خب یه هفته بعدش ترم دانشگاه شروع شده بود باید میرفتم. (من الان فارغ التحصیل صنعتی شریف هستم ولی اون موقع دانشجو بودم و باید میرفتم دانشگاه!). الان نظام وظیفه بهم 6 ماه معافی موقت پزشکی داده تا دوباره عمل کنم.

    سه تا سوال دارم:

    1-بهترین پزشک برای جراحی واریکوسل در بیمارستان نیکان با شرایطی که من دارم کی هست!؟(بدون تعارف پاسخ بدید چون میخوام شانس بهبودیم زیاد باشه!)


    2-من فکر کنم با توجه به چیزایی که بعدا در سایتها خوندم چند تا چیز رو باید رعایت کنم بعد از عمل. مثلا خوب استراحت کنم و چیز سنگین بلند نکنم تا مدتها. (مثلا 3-4 ماه!) و اینکه از درون هم به شکمم فشار نیارم! چون من یه حالت یبوست طور دارم و الان فکر می کنم اونم در عود مجدد من اثر گذاشته بود! البته دارم سعی میکنم چیزایی که برام خوب نیست مثل شیر و چیزایی که باعث نفخ میشه نخورم تا شکمم آروم باشه و به زیر شکمم فشار نیاره! درست میگم؟


    3- من میخوام بیمه ی تکمیلی بشم و اون بیمه، بیمارستان نیکان رو تحت پوشش داره. آیا ویزیت شدن توسط پزشکان اورولوژی نیکان، داخل درمانگاه بیمارستان هست یا در مطب شخصی خودشون؟

    لطفا به هر 3 سوال جداگانه پاسخ بدید. با تشکر از شما پزشک گرامی که این بستر رو فراهم کردید.🌹🌸
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام آیا بعد از عمل جراحی واریکوسل واریکوسل دوباره بزرگ میشود وباعت ناباروری میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 607 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید هزینه این عمل چقدره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام عمل
  • تصویر کاربر سارامبهوت دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر دیروز مادرم رو برای تست سیستوسکوپیک بردم بیمارستان . اینم خلاصه پروندش است مسشه بگین توش چی نوشته ؟ و تشخص دکترش چی بوده ؟و اینکه درمان شده یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سنگ مثانه داشته خرد کردهاند
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    با سلام.من شاید در روز 6 بار هم ارضا میشوم و از نظر قدرت جنسی مشکلی ندارم/ولی وقتی ارضا میشوم التم شل میشود و باید ساعتی بگذرد تا دوباره قدرت نعوظ داشته باشد/میخواستم یک راهنماییم کنید که التم شل نشه.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است ودرمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر شکوه سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام من هفت ماهه باردار هستم و نوزاد من دختر است در آخرین سونوگرافی که انجام دادم نوشته یک fulness خفیف در کلیه سمت راست وجود دارد متخصص زنان گفته مهم نیست و بعد از زایمان پیگیری کنم اما من و همسرم شدیدا نگران این موضوع هستیم از طرفی متوجه شدم این عارضه در نوزادان پسر شایع است می خواستم بدانم آیا امکان پیگیری و درمان از الان وجود دارد جهت اطمینان آزمایشی هست که انجام بدم در کل این بیماری یعنی چی ؟و روش درمان به چه صورت است ؟آیا بیماری کلیه برای همیشه با کودک من خواهد بود و جزء عارضه های مادرزادی به حساب می آید؟ ممنون اگر ما را از این همه سوال بی جواب نجات دهید.مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا نگران نباش بعد از زایمان جهت پیگیری در خدمتتان هستم
  • تصویر کاربر پیام شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 646 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    دکتر بنده واریکوسل شدید دو طرفه و انحراف آلت به سمت پایین دارم، که هر دو نیاز به جراحی دارند.تمام آزمایشات را نیز انجام داده ام و دلیل انحراف نیز وجود پلاگ نمیباشد،بلکه مادر زادی است. یک ماه پیش برای درمان از شهرستان به تهران آمدم اما دکتر مربوطه هزینه بالایی را برای جراحی طلب کرد که از توان بنده خارج بود.حال میخواهم از شما بپرسم که آیا واریکوسل و انحراف آلت را در بیمارستان دولتی و تحت پوشش بیمه جراحی میکنید؟
    در این صورت برای معاینات خدمت برسم
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر مسیحا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با سلام و ارادت.
    آلت تناسلی که در حال نعوظ به سمت پایین خم شده و برای نعوظ کامل کمی ایجاد درد می کند، اما در نعوظ کامل بصورت عادی و راست در می آید؛ ایا نیاز به بررسی دارد؟ در ضمن برای نعوظ کامل باید از دست استفاده شود، زیرا بکمک افکار و تحریک، آلت سفت می شود، اما نعوظ کامل نمی کند. زود انزالی شدید داشته و چندین سال قبل واریکوسل عمل کرده اند. سن 26 سال، مجرد.
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مسئله بیشتر روحی و روانی است نگران نباش
  • تصویر کاربر sda دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    cxz
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سوالتان؟
  • تصویر کاربر simin دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    من بعد رابطه ی جنسی یه ترشحات از وازنم خارج میشه که سبز و سفید رنگن و حالت تیکه تیکه دارن میخواستم ببینم عادیه یا عفونته؟و علتش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      با احتمال بالا عفونی هست ویزیت زنان
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 653 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    هزینه جراحی آلت رو اگه بگین ممنون میشم
    دفترچه تامین اجتماعی دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تعرفه بیمارستان
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 706 مشاهده پرسش
    با سلام
    در مورد عوارض جراحی راهنمایی بفرمایید که چه عوارضی دارد؟
    عمل جراحی چند ساعت طول میکشد و درمان چه مدت؟
    آیا میتوان بعد از عمل کار کرد یا نه؟
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      الت تناسلي كمي كوتاه تر ميشود عمل سرپاىىو بدون بستري شب ولي بهتر است چند روز استراحت نماىىد ٤٨ ساعت
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب