اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

با عوارض واریکوسل و عوارض بعد از عمل واریکوسل آشنا شوید.

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

 امروزه واریکوسل یکی از شایع ترین علت ناباروری مردان جوان می باشد. از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل یا آب آوردن بیضه، کوچک شدن بیضه بعد از عمل وایکوسل و درد بیضه اشاره کرد.

اگر مردی جوان پس از ازدواج و  گذشت یکسال علیرغم مقاربت طبیعی و عدم جلوگیری بچه دار نشود، باید نسبت به درمان واریکوسل اقدام نماید. لازم به ذکر است که باید خانم ها نیز از نظر علت ناباروری همزمان بررسی شود.

علت درد بیضه بعد از عمل واریکوسل

درد بیضه پس از جراحی واریکوسل( واریکوسل گرید 3) یکی از شکایات نسبتاً شایع در دوره نقاهت است. در حالی که این ناراحتی در اغلب موارد موقتی و طبیعی محسوب می‌شود، شناخت علل آن به بیمار کمک می‌کند تا با آرامش بیشتری روند بهبودی را طی کند. در ادامه دلایل احتمالی درد بیضه پس از عمل واریکوسل را برای شما شرح داده ایم:

پاسخ طبیعی بدن به جراحی:
هرگونه دست‌کاری در بافت‌های بدن می‌تواند با واکنش التهابی همراه باشد. این واکنش، که بخشی از فرآیند ترمیم است، ممکن است باعث احساس درد یا سنگینی در بیضه‌ها شود و معمولاً ظرف چند هفته بهبود می‌یابد.

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

 تحریک یا آسیب اعصاب محیطی:
اعصاب ظریفی که در اطراف طناب اسپرماتیک قرار دارند، ممکن است در حین جراحی تحریک شوند. این تحریک عصبی می‌تواند دردهایی به شکل تیر کشیدن یا سوزش ایجاد کند که اغلب موقتی است.

تجمع مایع در اطراف بیضه (هیدروسل):
در برخی بیماران، پس از جراحی واریکوسل، مایعی در کیسه بیضه جمع می‌شود که باعث تورم و درد خفیف تا متوسط می‌شود.

تشکیل خون‌مردگی یا عفونت موضعی:
ایجاد هماتوم (توده خون ناشی از خون‌ریزی زیرجلدی) یا بروز عفونت در محل جراحی، اگرچه کم‌شیوع است، اما می‌تواند منجر به درد شدید و گاهی تب و التهاب شود. این وضعیت نیاز به بررسی و درمان فوری دارد.

فشار یا کشیدگی طناب اسپرماتیک:
بسته به روش جراحی، طناب اسپرماتیک ممکن است تحت کشش یا فشار قرار بگیرد که می‌تواند باعث درد به‌ویژه هنگام ایستادن یا فعالیت فیزیکی شود.

باقی‌ماندن واریکوسل یا ایجاد بافت اسکار:
در برخی موارد، وریدهای گشادشده به‌طور کامل حذف نمی‌شوند یا بافت اسکار (جوشگاه) بیش از حد ایجاد می‌شود که می‌تواند درد ماندگار یا متناوب ایجاد کند.

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کرد؟

اگر درد بیضه بیش از ۴ تا ۶ هفته پس از عمل ادامه یابد، یا علائمی مانند تورم پیش‌رونده، تب، قرمزی، ترشح از محل بخیه‌ها یا درد شدید و مقاوم به دارو مشاهده شود، مراجعه به پزشک ضروری است.

علت آویزان شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

آویزان شدن یا افتادگی بیضه پس از عمل واریکوسل (Varicocelectomy) یکی از نگرانی‌های شایع بیماران است. این پدیده معمولاً طبیعی است، اما درک دلایل فیزیولوژیک آن می‌تواند به کاهش اضطراب کمک کند. در اینجا دلایل اصلی این تغییر ظاهری را به صورت اختصاصی و غیرتکراری توضیح داده‌ام:

۱. حذف “تکیه‌گاه” کاذب عروقی

واریکوسل در واقع مجموعه‌ای از سیاهرگ‌های متورم و پیچ‌خورده است که مانند یک کلاف کرم‌شکل دور بیضه را گرفته‌اند. این عروق متورم، پیش از عمل باعث می‌شوند کیسه بیضه (اسکروتوم) پُرتر و سفت‌تر به نظر برسد و گاهی بیضه را کمی بالاتر نگه‌دارند (به دلیل حجم خون و بافت).

پس از عمل: جراح جریان خون این سیاهرگ‌های خراب را مسدود می‌کند. با از کار افتادن و خشک شدن تدریجی این عروق، آن حجم اضافه‌ای که فضای کیسه را پر کرده بود از بین می‌رود. در نتیجه، پوست کیسه بیضه که قبلاً کشیده شده بود، حالا شل‌تر به نظر می‌رسد و بیضه حالت آویزان‌تری پیدا می‌کند تا زمانی که پوست دوباره با سایز جدید منطبق شود.

۲. سنگینی ناشی از اِدِم (تورم) و جاذبه

در هفته‌های اول پس از جراحی، بافت‌های محل عمل دچار التهاب و “اِدِم” (تجمع مایعات میان‌بافتی) می‌شوند. این واکنش طبیعی بدن به جراحی است.

این مایعاتِ التهابی وزن کیسه بیضه را افزایش می‌دهند. از آنجا که پوست بیضه خاصیت ارتجاعی بالایی دارد، تحت تأثیر نیروی جاذبه و وزن اضافیِ ناشی از تورم، بیشتر به سمت پایین کشیده می‌شود. با فروکش کردن ورم (که ممکن است چند هفته تا چند ماه طول بکشد)، بیضه معمولاً کمی بالاتر می‌رود.

عکس بیضه اویزان

۳. ریلکس شدن عضله “کرماستر”

عضله‌ای به نام کرماستر وظیفه بالا و پایین بردن بیضه را برای تنظیم دما بر عهده دارد. واریکوسل باعث افزایش غیرطبیعی دمای اطراف بیضه می‌شود.

تغییر وضعیت: پس از جراحی و حذف منبع گرما (خون ساکن در واریکوسل)، تنظیمات دمایی بیضه تغییر می‌کند. همچنین، شوک ناشی از دستکاری جراحی ممکن است باعث شود این عضله برای مدتی در حالت استراحت (Relaxation) یا “فلجی موقت” قرار گیرد که منجر به پایین‌تر قرار گرفتن بیضه می‌شود.

۴. احتمال تشکیل هیدروسل (عارضه جانبی)

گاهی اوقات افتادگی بیضه صرفاً شل شدن پوست نیست، بلکه بزرگ شدن و سنگین شدن آن به دلیل تجمع آب است. اگر در حین عمل، عروق لنفاوی ظریف آسیب دیده باشند، تخلیه مایع بیضه مختل شده و هیدروسل ایجاد می‌شود.

تفاوت: در این حالت بیضه نه تنها آویزان است، بلکه سفت، سنگین و بزرگ‌تر از حد معمول احساس می‌شود.

جدول مقایسه سریع (طبیعی vs غیرطبیعی)

وضعیتنشانه‌هااقدام لازم
طبیعی (روند بهبود)افتادگی بدون درد شدید، نرم بودن کیسه بیضه، کاهش تدریجی ورم.صبر و استفاده از شورت‌های محافظ (Jockstrap).
غیرطبیعی (نیاز به بررسی)سفت شدن ناگهانی بیضه، درد فزاینده، قرمزی و داغی پوست، بزرگ شدن سریع کیسه بیضه.مراجعه فوری به پزشک.

 

علت بزرگ شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل

بزرگ شدن بیضه پس از عمل واریکوسل معمولاً به دلایل زیر رخ می‌دهد:

  • تجمع مایع (هیدروسل): شایع‌ترین علت است که به‌دلیل اختلال موقت در بازجذب مایع اطراف بیضه ایجاد می‌شود.
  • تورم ناشی از التهاب طبیعی بعد از جراحی: که معمولاً ظرف چند هفته کاهش می‌یابد.
  • هماتوم (تجمع خون): در اثر خون‌ریزی داخلی محل جراحی ممکن است باعث افزایش حجم بیضه شود.
  • عفونت: اگر همراه با درد، قرمزی یا تب باشد، می‌تواند نشانه عفونت باشد و نیاز به درمان دارد.

عوارض عمل واریکوسل

 از جمله عوارض واریکوسل می توان به هیدروسل، کوچک شدن بیضه و درد بیضه بعد از عمل واریکوسل اشاره کرد.

1- هیدروسل یا آب آوردن بیضه

هنگام عمل جراحی اگر رگهای واریس کاملاً توسط جراح لخت نشود و بافت لنفی آن جدا نشود و یا اگر بعد از عمل شخص استراحت کافی نداشته باشد و زیاد سرپا بایستد باعث جمع شدن آب دور بیضه می شود که خود را با بزرگی بیضه عمل شده نسبت به بیضه طبیعی نشان می دهد.

اگر تعداد آب دور بیضه کم باشد نیاز به درمان ندارد. اگر هیدروسل باعث شود بیضه ای که قبلاً عمل واریکوسل روی آن انجام شده بیش از حد بزرگ شود قطعی ترین و بهترین درمان آن عمل جراحی و تخلیه آب دور بیضه می باشد. تخلیه آب دور بیضه با سرنگ باعث می شود که دوباره آب جمع شود و لذا توصیه نمی گردد. این عمل به صورت سرپائی انجام می شود برای دیدن فیل عمل به آپارات و یا قسمت ویدئو سایت مراجعه نمایید.

2-  کوچک شدن بیضه بعد از عمل جراحی وایکوسل

یکی از عوارض عمل واریکوسل می تواند کوچک شدن بیضه بعد از عمل واریکوسل باشد. علت این اتفاق، قطع شدن شریان بیضه دارای واریکوسل است که در حین عمل جراحی به اشتباه توسط جراح قطع می گردد و به علت عدم خون رسانی بعد از عمل تدریجاً بیضه کوچک می شود که در این صورت درمانی برای برگشت آن وجود ندارد.

درد بیضه

3- علت درد بیضه سمت چپ بعد از عمل واریکوسل

آیا واریکوسل درد دارد؟ به علت بسته شدن رگهای واریکوسل در هنگام عمل جراحی، اغلب درد بیضه ایجاد می شود که جای نگرانی وجود ندارد و تدریجاً با استراحت برطرف می شود. امروزه با پیشرفت در تکنیک های جراحی و با انجام عمل جراحی میکروسرجری و لاپاراسکوپی، عوارض بعد از عمل واریکوسل بسیار کم و نادر می باشد.

بعضی افراد به علت درد بیضه به پزشک مراجعه می کنند که در معاینه، بیماری واریکوسل در آنها تشخیص داده می شود. اگر چنین فردی علیرغم بیماری واریکوسل بچه دار می باشد و یا آزمایش اسپرم آن طبیعی باشد نیاز به عمل جراحی ندارد چرا که عمل جراحی واریکوسل نه تنها باعث از بین رفتن درد نمی شود بلکه در بسیاری موارد باعث افزایش درد ناشی از برش جراحی نیز می گردد.

آیا واریس بیضه خطرناک است؟

اگر متوجه رگ واریسی در بیضه خود شدید، ممکن است از خود بپرسید: “آیا این وضعیت خطرناک است؟” واریس در بیضه که به عنوان واریکوسل شناخته می شود، همیشه برای سلامتی مضر نیست، اما گاهی اوقات می تواند باعث درد بیضه یا سایر علائم ناخواسته شود.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4/5 - (97 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زارع چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من قبلاً هم سوالم را ارسال کردم اما مثل اینکه فایل سونو گرافی ارسال نشد و مجددا می فرستم با توجه به اینکه قبلا سابقه عمل tul دارم آیا روزه داری برایم مشکل ایجاد می کند یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      نه ميتوانيد بگيريد
  • تصویر کاربر کمال چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید و متشکر .
    20 روز قبل وزنه ای بلند کردم . درد در ناحیه مثانه داشتم به دکرت عرب زاده ارولوژ مراجعه کردم بعد از معاینه بالینی و سونوگرافی سریع در مطب گفتند تروم پروستات است زیرا ادرارم نازک و کم فشارتر شده بود و البته سوزش ندارم . آزمایش psa دادم مقدار کل psa 2 . مقدار Psa free 0/9 است و سایر موارد طبیعی است وزنم 87 و سنم 48 سال است . ,نوار emg یا یورو فلومتری دادم و در سونو ابعاد پروستات دی ایکس 47/4 و d+ 55/2 می باشد . ایشان در همین نوار نوت نوشته اند که : prostat 47 * 53*58 => BPH ucaflac 14/6 mll purs low , و دستور سیستوسکپی داده اند البته من از یکماه قبل از شروع درد پروستات درد در ناحیه لگن و مهره 4 کمر داشته ام و سابقه چنینی دردی را هم در سالها قبل و همچنین در بعضی مواقع ادرارم دو شاخه می شود که سابقه 30 ساله در این امر را دارم و بیماری مقاربتی هم اصلا ندارم نتایج تست یوروفلومتری هم عبارت است از : wating time 1/3s max flow rate 14/6 average flowr rate 8/4 time too maximum flow 13/2 time between 5 and 95 % 32 flow time 42/5 descent time 21/5 voiding time 43/1 volum to max time flow 148 voided volum 359 flow acce 1/10 هم چنین ادرارم کمی زرد شده و داروی |پروترال 0.4 افلوکبمول 300 prostafit prostatan هم »صرف می نمایم مقدار بسیار کمی درد در آلت تناسلی دارم که با ادرار کمتر می شود سوال : آیا سرطان دارم آیا درد کمر به سرطان ارتباط دارد و آیاهای دیگر خداوند شما را توفیق دهد و امام زمان نگهدارتان در ضمن Urc 4.6 , creatinin 1.2 bun 16.9 می باشد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      شما كاملا سالميد
  • تصویر کاربر میلاد چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    باسلام .آیا امکان دارد زوجهای جوان قبل از برقراری رابطه جنسی بفهمند که مبتلا به زگیل یا تبخال یاهر عفونت جنسی هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      در صورت داشتم رابطه جنسي مشكوك بايد بررسي شوند
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۲۴ مهر ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 13516 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    مدتیه که در بیضه چپم احساس درد به صورت تیر کشیدن خفیف می شم
    می خواستم بدونم ممکنه واریکوسل یا مشکل دیگه ای باشه که باعث عقیمی بشه
    الان خود درد به خودی خود برام آزاردهنده نیست فقط میخواستم بدونم ممکنه باعث ناباروری دایمی و بدون درمان بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      ارتباطي با ناباروري وهود ارضايي نيست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر.ا جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام
    من حدود ۳،۴ ماهه درنزدیکی مقعدم زگیل تناسلی در اومده حدود ۶،۷ عدد.دو سه تا خیلی ریز هم روی الت تناسلیم،تازه متوجه شدم که چی هست.میشه بدون مراجعه به پزشک درمانش کرد؟
    همسرم باید ازمایشی انجام بده؟ممنون میشم اگه کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      فيلم كرايو من را ببينيد بايد كرايو شوند ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    2. تصویر کاربر امیر.ا جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      اقای دکتر چقدر هزینشه کرایو؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      براساس تعداد وسدت الودهگي است
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      شدت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر کمال چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    از لطف شما متشکرم . 40 ساله با وزن 87 کیلو هستم پدرمدر اثر کنسر لوز المعده فوت کردند دارای سوابق جراحی به ترتیب همروئید شقاق پروستات و فتخ بوده اند من دردی در ناحیه مثانه داشتم به دکتر عرب زاده مراجعه کردم آزمایش پی اس ای با مقدار 2 و پی اس ای آزاد 0/9 هستم سایر موارد عادی است در سونو اندازه پروستات dx47.4 و d+55.2 دارم . داروی پروترال 0.4 و پروستاتان و پروستافیت مصرف می نمایم به همراه افبوکینول 300 که بر اثر اثر سوء دارو دارو را قطع کردم دستور سیستوسکپی داده اند در ضمن مدتی قبل از درد پروستات در بالای لگن و ناحیه مهره 4 کمر داشته ام البته با مصرف زیاد مایعات دردم 50% کمتر شده است دارای ادارار زرد و گاها سفید هستم اندازه قطر ادار متر شده ولی سوزش ادرار ندارم و شبها دو مرتبه برای دفع ادرار بیدار می شود و در ناحیه آلت تناسلی احساس مقدار خیلی خیلی کم درد دارم و با خروج منی در زمان نزدیکی دردرم کنتر می شود دکترم معاینه مقعدی نکرده و دستور ام آر آی یا بیوبسی نداده و گفته شاید لیزر درمانی کند می خواهم بدانم سرطان دارم یا خیر ؟ دردر کمر و لگن نشانه سرطان نیست ؟ از لطف شما متشکرم اگر سرعت بدهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      نه مشكلي نداريد
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    من در کلیه سمت چپ دارای 4 عدد سنگ 22 و 9و6و4 چپ دارم و طرف راست سنک 12 مم دارم و طبق اخرین آزمایش wbc روی 14000 است اعلام کردند سنگ عفونی است و باید عمل باز انجام شود می خواستم ببینم باید سریع عمل بشم یا وقت هست که بیام مطب شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      بايد عكسش را ببينم بفرستيد وفيلمهاي جراحي سنگ باز وعمل pcnl سايت من را ببينيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر vbvb چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا همه کجی الت ها با عمل خوب میشوند یا راه درمانی دیگری هم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      شديد نباشد عمل نميخواهد مطلب سايت من در رابطه با انحنا الت را بخوانيد فيلم عمل انحنا الت من را در يوتيوب ببينيد
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما آقای دکتر کرمی
    من قبلا درباره کجی آلت تناسلی ام و درد آن(پیرونی) از شما سئوالی پرسیده بودم و شما گفتید که از آلت خودم عکس گرفته این از عکس ها که در فایل زیر برایتان فرستادم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      عكس از بغل بگيريد
  • تصویر کاربر ناهید چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    لام آقای دکتر ببخشید میشه جواب این دوتا آزمایشو لطف کنید به من بگید ؟ به فاصله زمانی یک ماه گرفته شده...آ.. شرمنده... ناهید ارجمندی پویا 24 ساله .. نگرانم از اینکه کیست یا چیزی داشته باشم .. سونوگرافی نیازی نیست بدم ؟

    Test Result reterence Range
    Hb ……………12.9 MALE:13-18 Female:12-16
    Male:40-54 Female:37-47 Hct….38.6
    R.B.C…….4.20 4.6-6.4*10^6
    W.B.C…………..6600 4500-10000
    M.C.V(cell indices)….91.9 F1 80-94
    M.C.H(cell indices)…….30.7 PG 27-31
    M.C.H.C(cell indices)………..33.4 % 32-36
    Neutrophlls…..62 %
    Lymphocyte………………….33 %
    Monocyte…………..3 %
    Eosinophll………………..2 %
    Platelet count …………..316.000 150000-400000


    و آزمایش دیگر
    NORMAL
    ESR…17 mm/h 0-20
    53 mm/2h
    HB…..15.7 gr% 12-16
    HCT…46.7 % 37-47
    RBC…4.93 mil/mm3 4.7-6.1
    WBC…6100 % 4000-10000
    Neutrophils…55 %
    Lymphocyte…43 %
    Monocyte…1 %
    Eosinophil..1 %
    MCV…94.73 fl 80-96
    MCH…31.85 pg 27-32
    MCHC…33.62 g/dl 32-36
    PLT…318000 /mm3 150000-400000
    …………………………………………………….

    Hb A1c…5.8 % 4.5-6.4
    .................................................................
    FBS…88
    70-99
    Triglyceride..284 H normal:50-200
    Borderline:200-400
    Abnormal:>400
    Cholesterol..217 Normal:<200
    Borderline:200-240
    Abnormal:>240

    SGOT…19 Up to 37
    SGPT..21 Up to 41
    HDL…40 <35 mg/dl major risk factor for CHD
    <60 mg/dl major risk factor for CHD
    LDL…143 H up to 140

    T4(Elecsys)..7.71 4.4-11.6
    T3(Elecsys)…1.20 .6-2.1
    TSH(Elecsys)…3.13 .25-5

    H.pylori(IgG)..14 Negative:<20
    Suspicius:20-30
    Positive:>30
    CRP…..Negative
    …………………………………….
    Urinalysis
    Colour yellow
    Appearance clear
    PH Acid
    Specific Gravity 1.012
    Protein Negative
    Sugar Negative
    Blood Positive(trace)
    Keton Negative
    Billirubin Negative
    Urobilinogen Negative
    Nitrite Negative
    RBC 3-4
    WBC 6-8
    Epithelial 18-20
    …………………………………………….
    Bacteria few
    …………………………………………
    Urine Culture
    Specimen Urine
    Result Of Culture 1000,Colony of staph coagulase
    Negative
    …………………………………………….
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ خرداد ۹۵( 1 دهه پیش)
      خوب است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 627 مشاهده پرسش
    با سلام من حدود چهار سال است که دچار تکرر ادرار شده ام و روز به روز هم وضع من بدتر می شود
    علاوه بر تکرر ادرار علایم دیگر من قطع و وصل شدن ادرار.سوزش ادرار،یبوست،درد کلیه و روده ها و گرفتگی عضلات است.
    لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سلام باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر محمود پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 728 مشاهده پرسش
    واریکوسل گرید 3 سمت چپ دارم وکمی درد و آزمایش اسپرمم خوبه و مجردم
    به نظر شما چار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر واقعا گريد ٣ است بهتر است عمل كنيد براي معاينه تشريف بيوريد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب