اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (67 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر زهرا شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2392 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من از پنج سال قبل بطور مکرر دچار عفونت مثانه و بیشتر اوقات همراه با خونریزی شده ام,هر بار هم توسط دکتر با آنتی بیوتیک های مختلف ظاهرا درمان شده ام,ولی بعد از یکی دو ماه ,دوباره بازگشت میکند,گاهی با علایم کمتر و گاهی با علایم شدید.آنتی بیوتیک های تجویز شده عبارتند از :جنتا مایسین,اوفلوکساسین,سیپروفلوکساسین,سفیکسیم,و این دو هفته قبل جمی فلوکساسین یا فکتیو که دکتر اورولوژ معتقد بود که باعث درمان التهاب واژن نیز میشود.بعد از خوردن هفت عدد ازی قرص فکتیو به همراه مترونیدازول,بدنم پس از سی و شش ساعت از قطع دارو کهیر زد طوری که در بیمارستان بستری شدم,پزشکان معتقدند به احتمال زیاد,به علت مصرف فکتیو بوده است.factive , اقای دکتر همیشه در بین لب های بزرگ و کوچک در بالا و پایین قسمت تناسلی,جرم های شیری رنگ مایل به زرد پدیدار میشود که بسیار هم بدبو است,البته از کودکی به این عارضه دچار بوده ام,سی ساله و متاهل و سابقه یک سزارین دارم,دکتر اورولوژ و زنان اعتقاد به وجود عفونت در همسرم دارند و برای ایشان هم دارو تجویز کرده اند,البته ناگفته نماند که ایشان مبتلا به قارچ هستند علیرغم اینکه بسیار مقید به بهداشت و شست و شو هستند.
    سونو گرافی در هر دو ما , وجود مشکل را رد کرده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      متخصص پوست مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر سپیده پنجشنبه ۹ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر .خسته نباشید. پسری 12 ساله دارم که هردو بیضه اش به علت هیدروسل عمل شده است ( یکی از بیضه ها در حدود یکسالگی و بیضه دیگر حدود یکسال بعد از آن ) متاسفانه از حدود دو سال پیش با احساس بزرگ شدن کیسه یکی از بیضه ها و درد در آن قسمت به خصوص بعد از ورزش و مراجعه به پزشک متوجه ابتلای او به واریکوسل سمت چپ شده ام. خیلی نگران آینده فرزندم میباشم .از حضورتان چند سوال دارم : 1) یکی از پزشکان متخصص به علت کوچکی آلت و عدم بروز علائم بلوغ به ما هشدار دادند که هرچه زودتر آمپول هورمونی (...)تزریق شود .پس از اینکه به یک فوق تخصص غدد مراجعه کردیم ایشان با توجه به سن گفتند مراحل رشد طبیعی است . آقای دکتر نمیخواهم در مورد فرزندم کوتاهی کرده باشم ودر آینده پشیمان شوم آیا باید دوباره این مساله را پیگیری کنم وآیا نیازی به تزریق آمپول هست؟ 2)آقای دکتر آیا عمل هیدروسل باعث بروز واریکوسل در او شده است ؟ 3) با توجه به اینکه واریکوسل در پسرم در حالت ایستاده هم دیده میشود چه زمانی باید عمل شود ک در آینده دچار ناباروروری نشود ؟ 4) آیا ورزشی مثل بسکتبال مشکل را تشدید نمی کند ؟ 5 )باتوجه به اینکه احساس میکنم کیسه سمت چپ در حال بزرگ شدن است چه کار باید کرد که بیماری عود نکند.؟ آقای دکتر آیا بروز واریکوسل در این سن باعث ناتوانی جنسی و یا ناباروری برای او در بزرگسالی خواهد شد ؟ ملتمسانه خواهشمندم که کمکم کنید. بسیار متشکرم.
    1. تصویر کاربر سپیده پنجشنبه ۹ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      با سلام و خسته نباشید آقای دکتر خواهش می کنم جواب سوالم را بدید. متشکرم.
  • تصویر کاربر مازیار شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام
    اقای دکتر من چند هفته ای میشه که درد کلیه دارم بعد از رفتن به دکتر و سنوگرافی معلوم شد سنگ 8 میلیمتری دارم که دکترم گفت تنها راه عمل به وسیله فرستادن لوله در درون الت هست حالا از شما میخواستم بپرسم راهی جز عمل هست یا نه یا اگر مجبور به عمل شدم عوارض بعدی یا درد داره یا نه البته سنگ توی حالب هست اول لوله ادرار خیلی ها میگن اصلا عمل نکن خیلی عوارض بعدش داره ممنون میشم راهنمایم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 499 مشاهده پرسش
    سلام
    من بسری هستم ۱۷ ساله و از ۱۱ سالگی تقریبا روزی ۳ بار خود ارضایی کردم میخاستم بدونم اگه ترک کنم میتونم بچه دار بشم؟
    من حدود ۳ ماه نعوظ صبح گاهی ندارم و گلا در نعوظ دچار مشکل شدم ایا ربطی به بچه دار شدن دارد؟
    اندازه بیضه ها باید چقد باشد؟
    یکی از دوستانم به من گفت که اگر اسبرم ها رو روی آب بریزم اگر به ته آب رفت بچه دار میشم اگه روی آب موند نمیشم میخاستم بدونم درسته یا نه؟
    میشه بگید چه اتفاقایی باعث نازایی در مردان بشه؟
    تو رو خدا به سوالام جواب بدید بخدا دارم از فکر دیوونه میشم
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر ترک کنی طبیعی میشود
  • تصویر کاربر mahya شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشد
    من خواستگاری داشتم ک در جلسه خواستگاری اعلام کرده گفته بیماری واریکوسل چپشو عمل کرده از نوع درجه سه
    میخواستم ببینم احتمالش چقدره این بیماری در آینده باعث ناباروری بشه؟
    یا عوارض دیگه داشته؟
    مثل کاهش میل جنسی و این چیزا؟
    این بیماری چقد حاده و این ک من باید با خانوادم مطرح کنم ؟
    ممنون میشم زود جوابمو بگیرم
    خیلی خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      با ازمایش اسپرم مشخص میشود
  • تصویر کاربر آشنا شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 544 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر.بنده ۲ ماه پیش بعلت وجود خال کوچک روی کیسه بیضه یشما مراجعه کردم که پس از معاینه فرمودید نوعی از تبخال هست.بعد از این تشخیص، همسرم آزمایش داد تا ببینیم آیا به او هم منتقل شده یانه.خوشبختانه نتیجه آزمایش منفی بود و هیچ مشکلی مشاهده نشد.با توجه به این شرایط،سوالم این است که آیا تزریق واکسن به همسرم در این شرایط فایده ای دارد یا باید زودتر از اینها واکسن تزریق میشد؟با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام
    من مردی 25 ساله موقع خواب ها همیشه چند قطره ای ادرر از من خارج میشود و این مشکلی در نماز خواندم ایجاد کرده باید چیکار کنم مشکل از چیست؟ تو بیداری اصلا نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      فکر منکنم وسواس است باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر امید شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    volum-2.5 cc
    color --milky
    lliquefaction--20
    viscosity--normal
    ph--8
    sperm count --95000000
    dirctionlal motile--70
    local motile--5
    non motil--25
    normal morphology--80
    wbc--2-3
    در ضمن واریکوسل هم ندارم دکتر هم برایم فولیک اسد وسلینیوم تجویز کرده است.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      خوب است
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من چهرشنبه در بیمارستان نیکان توسط شما عمل واریکوسل لاپراسکوپی انجام دادم که ممنونم ازتون بابت عمل.میخواستم بدونم کی میتونم پانسمان روی سه سوراخ لاپراسکوپی بردارم؟ کی میتونم برم حموم؟کی اقدام به کشیدن بخیه ها کنم؟وکجا اینکارو کنم؟ممنون اگه جواب بدین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      میتوانید از همین امروز
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام،دکتر من سه چهار ماهی هست با سونوگرافی متوجه شدم واریکوسل گرید 2 در بیضه چپ دارم،سنم 18 ساله،دیابت دارم a1c. هم حدود هفت و نیمه،ایا میتونم صبر کنم سال دیگه عمل کنم یا باید زودتر عمل کنم؟ متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 554 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 727 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 647 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 806 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب