اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع عمل واریکوسل: مقایسه عمل واریکوسل با لیزر با بهترین درمان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

روشهای درمانی جراحی واریکوسل عبارتند از: میکروسرجری، عمل لاپاروسکوپی واریکوسل و عمل باز. واریکوسل به معنی گشاد و واریس شدن رگهای بیضه است که در 10-15 درصد مردان و با علت ناشناخته و به صورت طبیعی در معاینه کشف می شود.

امروزه شایعترین علت ناباروری قابل برگشت مردان واریکوسل است که در آنها دریچه های لانه کبوتری ورید های بیضه خراب شده و خونی که از شریان ها به بیضه ها می رسد برگشت خوبی ندارند و لذا باعث تولید نطفه هائی در مرد می شوند. این نطفه ها 1- حرکت خوبی ندارند 2- شکلشان غیرطبیعی است. واریکوسل به صورت شایع در بیضه طرف چپ ایجاد می شود و تنها در 10-15 درصد ممکن است دوطرفه باشد.

تشخیص واریکوسل

 

آیا واریکوسل درمان داروئی دارد؟

واریکوسل درمان داروئی ندارد و قطعی ترین روش درمان واریکوسل فقط جراحی واریکوسل است. عمل جراحی باعث بهبودی در کیفیت اسپرم به میزان 60% و اثر آن بعد از 6 ماه مشخص می شود.

جراحی مثانه

این روش‌ها نیازمند برش جراحی برای دسترسی به وریدهای واریکوسل هستند:

واریکوسل میکروسرجری

این روش در حال حاضر بهترین و طلایی‌ترین استاندارد برای درمان واریکوسل محسوب می‌شود. جراح (متخصص ارولوژی) از طریق یک برش بسیار کوچک (حدود ۲-۳ سانتی‌متر) در کشاله ران یا زیر آن، و با استفاده از میکروسکوپ جراحی با قدرت بزرگنمایی بالا (۱۰ تا ۲۵ برابر)، به وریدهای بیضه دسترسی پیدا می‌کند. این بزرگنمایی به جراح اجازه می‌دهد تا وریدهای واریکوسل را با دقت فوق‌العاده‌ای شناسایی و مسدود کند، در حالی که از شریان بیضه (که خون را به بیضه می‌رساند) و مجاری لنفاوی (برای جلوگیری از هیدروسل) محافظت می‌کند.

مزایا:

      • بالاترین میزان موفقیت در بهبود کیفیت اسپرم و باروری

      • پایین‌ترین نرخ عود (عود مجدد واریکوسل) در مقایسه با سایر روش‌ها

      • پایین‌ترین نرخ عوارض مانند هیدروسل (تجمع مایع اطراف بیضه) و آسیب شریانی

      • دوره نقاهت نسبتاً سریع

معایب:

  • نیاز به جراح با تجربه و ماهر در میکروسرجری

  • زمان عمل کمی طولانی‌تر

عمل لاپاراسکوپی واریکوسل

امروزه شعار عالم جراحی انجام عمل های بزرگ از شکاف کوچک است. در بیش از 90 درصد موارد عمل لاپاراسکوپی جایگزین شکاف های یک و چند جراحی باز در رشته های مختلف شده است. به عنوان مثال جراحی های روده، معده، رحم و تخمدان و در رشته ارولوژی: برداشتن کلیه ها، ترمیم تنگی های حالب، برداشتن کیست های بزرگ کلیه و تشخیص و درمان بیضه های پائین نیامده و غیره امروزه به روش لاپاراسکوپی و بدون جراحی انجام می شود.

در این روش با گذاشتن سه عدد لوله بسیار باریک در شکم و تزریق گاز و عبور دوربین احشاء داخل شکمی را با بزرگنمائی بیش از 20 برابر مشاهده می کنیم و لذا عمل های جراحی با دید مستقیم و بزرگنمائی عالی و از طریق حداقل برش های پوستی انجام می شود.

یکی از این موارد درمان واریکوسل به روش لاپاراسکوپی است که در اینجا سه عدد تروکار باریک در ناف و کناره های آن تعبیه می شود که پس از چند روز از عمل محل بخیه ها اصلاً محسوس نمی باشد و عمل در عرض 10-15 دقیقه انجام و رگ های خراب شده بیضه را با بزرگنمائی مشخص و آنها را از رگ های سالم جدا کرده و با کوتر می سوزانیم. شانس آسیب به شریان و کوچک شدن بیضه در این عمل صفر است و به علت بزرگنمائی کاملاً می توان سیاهرگ ها را از نسوج لنفی کاملاً جدا کنیم و لذا شانس آب آوردن بیضه یا هیدروسل را بسیار پائین بیاوریم.

لاپاراسکوپی لاپاراسکوپیلاپاراسکوپی_1

مزایا: کم‌تهاجم، دوره نقاهت نسبتاً سریع‌تر از جراحی باز سنتی

معایب: نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد، خطر آسیب به ارگان‌های داخل شکم (بسیار نادر)، نیاز به بیهوشی عمومی

عمل باز واریکوسل

در این روش با برش 2 سانتی محل عبور ورید ها در کانال اینگوینال طناب بیضه را بیرون آورده و رگهای وریدی خراب شده که اغلب کلفت و برجسته شده اند را جدا و با نخ گره و قطع می کنیم.

در روش باز سنتی ممکن است بعضی از وریدها واریس بیضه که با چشم غیر مسلح دیده نمی شوند باقی مانده و باعث عود شوند و یا شریان های بیضه اشتباهی قطع شوند و باعث کوچکی بیضه بعد از عمل گردند و یا رگ های لنفی کاملاً جدا نشوند و باعث هیدروسل یا آب آوردن بیضه شوند. مانند شکل زیر:

images8

مزایا: روش سنتی و شناخته شده

معایب: نرخ عود بالاتر نسبت به میکروسرجری، دوره نقاهت طولانی‌تر، درد بیشتر پس از عمل

 این روش‌ها نیازی به برش جراحی بزرگ ندارند و اغلب توسط متخصص رادیولوژی اینترونشنال انجام می‌شوند:

آمبولیزاسیون واریکوسل 

این روش کم‌تهاجمی، توسط رادیولوژیست اینترونشنال انجام می‌شود. یک برش کوچک (حدود ۲-۳ میلی‌متر) در کشاله ران یا گردن ایجاد می‌شود و یک کاتتر (لوله نازک) تحت هدایت اشعه ایکس وارد ورید کشاله ران (یا ورید ژوگولار در گردن) و سپس به وریدهای بیضه هدایت می‌شود. سپس، مواد آمبولیزه‌کننده (مانند کویل‌های فلزی یا مواد اسکلروزانت) به داخل ورید واریکوسل تزریق می‌شوند تا جریان خون در آن متوقف شود.

مزایا:

      • بسیار کم‌تهاجم (فقط یک سوراخ کوچک).

      • بدون نیاز به بیهوشی عمومی (معمولاً با بی‌حسی موضعی و آرام‌بخش).

      • دوره نقاهت بسیار سریع (بازگشت فوری به فعالیت‌های عادی).

      • قابل انجام برای هر دو طرف (یک طرفه یا دو طرفه).

معایب:

      • نرخ عود ممکن است کمی بالاتر از میکروسرجری باشد (هرچند مطالعات متفاوتند)

      • نیاز به در معرض اشعه ایکس قرار گرفتن (هرچند مقدار آن کنترل شده است)

      • خطر مهاجرت کویل یا واکنش به ماده آمبولیزه‌کننده (نادر)

      • همه رادیولوژیست‌ها در انجام این روش مهارت کافی را ندارند.

عمل واریکوسل با لیزر

به طور مستقیم، “عمل واریکوسل با لیزر” به معنای استفاده از فیبر لیزری برای سوزاندن و مسدود کردن وریدهای واریکوسل به شکل رایج در درمان واریس پا، در حال حاضر یک روش استاندارد و پذیرفته شده برای درمان واریکوسل نیست.

استفاده از لیزر در این زمینه، برخلاف واریس پا، به دلیل ظرافت و پیچیدگی عروق بیضه و اهمیت حفظ شریان بیضه، ریسک بالاتری دارد و هنوز به عنوان یک روش روتین مطرح نشده است.

آنچه ممکن است گاهی به اشتباه “لیزر” نامیده شود: برخی ممکن است منظورشان از “لیزر” همان روش‌های کم‌تهاجم باشد که نیازی به برش بزرگ ندارند (مانند آمبولیزاسیون) یا حتی میکروسرجری که به دلیل ظرافت و دقت بالا، گاهی با فناوری‌های پیشرفته مرتبط می‌شود. اما باید تأکید کرد که در میکروسرجری، ابزارهای جراحی (نظیر کلامپ و بخیه) تحت دید میکروسکوپ به کار می‌روند، نه لیزر برای سوزاندن.

بهترین روش عمل واریکوسل چیست؟

انتخاب “بهترین” روش عمل واریکوسل به عوامل متعددی بستگی دارد و باید با مشاوره پزشک متخصص ارولوژی و در نظر گرفتن شرایط فردی بیمار صورت گیرد. این عوامل عبارتند از:

  • تجربه و مهارت جراح/رادیولوژیست: مهمترین عامل

  • شدت و درجه واریکوسل

  • میزان تأثیر واریکوسل بر پارامترهای اسپرم یا درد

  • وضعیت سلامت عمومی بیمار

  • ترجیح بیمار

با این حال، بر اساس شواهد علمی و توصیه‌های انجمن‌های اورولوژی، می‌توان گفت:

آمبولیزاسیون واریکوسل نیز یک جایگزین بسیار خوب و کم‌تهاجمی است، به خصوص برای بیمارانی که نمی‌خواهند جراحی شوند، یا برای واریکوسل‌های عودکننده پس از جراحی. اثربخشی این روش بالا است، اما ممکن است نرخ عود آن کمی بیشتر از میکروسرجری باشد.

آیا همه موارد واریکوسل نیاز به جراحی دارد؟

جواب منفی است. تنها موارد قطعی انجام عمل واریکوسل عبارت است از:

-شدت بالای واریکوسل در نوجوانی که باعث کوچکی بیضه می شود

-ناباروری مردانه که یک زوج اگر به مدت یکسال بدون جلوگیری و بدون اینکه خانم مشکلی داشته باشد بچه دار نشوند در صورت کشف واریکوسل در مرد باید آن را جراحی کرد

-آزمایش منی یا اسپرمی که مختل است که تعداد حرکت اسپرم پائین و شکل آنها اغلب غیرطبیعی باشد.

اگر واریکوسل شدید را درمان نکنیم چه اتفاقی می افتد؟

تحلیل رفتن و کوچک شدن بیضه و ناباروری دو اتفاقی هستند که ممکن است به دنبال عدم درمان واریکوسل در بیضه روی دهند.

برای دانستن هزینه عمل واریکوسل بر روی لینک زیر کلیک کنید:

هزینه عمل واریکوسل میکروسرجری

عمل واریکوسل چقدر طول میکشد؟

عمل جراحی لاپاراسکوپی به علت تزیق گاز داخل شکم، اغلب با یک بیهوشی خفیف 15 دقیقه ای انجام می شود که پس از عمل به علت درد کمتر و عدم تزریق آمپول به کمر راحت تر می تواند به کار و فعالیت های روزمره برگردند.

مدت زمان بستری شدن پس از TUL

در پایان با تشکر از انتخاب سایت و صفحه من جهت گرفتن این اطلاعات از شما تشکر کرده و امیدوارم با یادگیری این مطالب بتوانید تصمیم درست و منطقی در رابطه با واریکوسل را اتخاذ فرمائید. جهت دیدن فیلمهای عمل واریکوسل می توانید به اپارات یا یوتیوب اینجانب مراجعه نمایید.


دکتر حسین کرمی متخصص ارولوژی

4.3/5 - (66 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر کیوان دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    یک سری ضایعات اطراف سر آلت تناسلی من وجود داره که دقیقا نمیدونم چی هست و چه درمانی باید انجام بدم یا به چه دکتری با چه تخصصی باید مراجعه کنم. عکس هارو براتون ارسال میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر تهرانی بیا از نزدیک ببینم منتظرمبفرمایید زگیل02122642744

  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 818 مشاهده پرسش
    با سلام. پسر چهار ساله ای دارم که نزدیک به دو سال پیش در یک سونوگرافی از کلیه تشخیص داده شد که دارای ورم کلیه است. عکس رنگی گرفتیم برگشت ادرار نداشت. هر به شش ماه سونوگرافی را تکرار میکنیم. در سونوگرافی آخر قطر قدامی خلفی پلویس را 19 میلی متر زده. میخواستم ببینم شرایطش چطوره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      عکس ای وی بی بگیرید بفرستید ببینم

  • تصویر کاربر امیرمحمد دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    سلام-مرد 35 ساله هستم-متاهل-دوهفته است که دچار احساس ادرار کردن شدم- دو هفته پیش به علت ترشح وسوزش به دکتر مراجعه کردم وقرص سفکسیم و مترونیدازول تجویز کردن-و ازمایش اسمیر از ترشح وادرار- انجام دادم و گفتن مشکلی نیست در ازمایش فقط باکتری وجود دارد که عامل بیماری زا نیست و مشکلی نیست ودر نهایت قرص ازیترومایسین تجویز کردن در حال حاضر ترشحات قطع شدن ودیگر سوزشی ندارم ولی همش احساس ادرار کردن دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اب زیاد بخورید حل میشود هر 2 ساعت یک لیوان

  • تصویر کاربر آرش دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز من یکی از مریض هاتون هستم 1 بار پیشتون امدم معاینه کردین برای سفت شدن کیسه بیضه گفتین مشکلی نداره سالمه سونا گرافی نوشتین برام ولی من به یک مشکل پوستی بر خوردم می خواستم بپرسم این موضوع طبیعیه یا خیر من خال های جدید قهوه ای رنگ چند تا دونه تازه ظاهر شده روی پوستم و مهم ترین موضوعی که ذهن من را درگیر کرده چند تا دونه های ریز و مشکوک روی التم ظاهر شده ( برجسته) به رنگ سفید تقریبا یا هم رنگ پوست 2 یا سه بار کندمشون با دست بلافاصله خون زیاد اومد ولی نمیدونم چیه واقعا البته خیلی ریز هستن با چشم راحت دیده نمیشن ولی هستن یه موقعه هایی بزرگتر میشن اینو میخواستم ازتون بپرسم چیه عکسش رو هم میفرستم اینجا با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر ممنون میشم سوال من را جواب بدهید متشکرم
    2. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر ممنون میشم سوال من را جواب بدهید متشکرم
    3. تصویر کاربر آرش یکشنبه ۱۹ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام اقای دکتر ممنون میشم سوال من را جواب بدهید متشکرم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام احتمال زیاد زگیل است بیایید درست میکنم02122642744 02171062300

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر 09380838850 دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر من آزمایش اسپرم انجام دادم و شکل صحیح اسپرم 1 درصد و شکل نادرست 99 درصد هست و تحرک اسپرم نیز 14 {4367548dc835d40d4982682e494f25172915602cb2f0f6015025a1ab6dc180c5}هست و میزان کل اسپرم 26 میلیون هست دکترها برام تشخیص واریکوسل دادن میخوام ببینم من باید فقط عمل کنم یا با دارو هم خوب میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      کیفیت بایین است بیایید معاینه شدید باشد باید عمل کنید02122642744

  • تصویر کاربر سلام چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    آقای دکتر ابتدا بخاطره طولانی شدنه سوالم ازتون عذر میخوام بنده از سال 87 دچار مشکل ادراری شدم تا الان هم ادامه داره ، آقای دکتر من همیشه احساس دسشویی دارم ب طوری ک همیشه خودم رو سفت نگه میدارم یعنی خودم رو شل کنم ادرارم میریزه ، و اینکه دسشویی میرم موقعی ک نیم خیز میشم میخوام پاشم چند قطره ادرارم میریزه ،یعنی موقعی ک رون هام ب هم نزدیک میشن، درست مثله آقایونی ک مشکل پروستات دارند، ولی من چرا آقای دکتر؟ تکرر ادرار بسیار شدید دارم ب طوری ک ادرار میکنم پا میشم برم روشویی دستم رو بشورم دوباره برمیگردم و میشینم این حالت تا 5 6 بار انجام میشه ( آقای دکتر حتی مثلا زور هم بزنم تا اون یک مقدار ادرارم تخلیه بشه احساس راحتی میکنم ی مقدار) ولی آب ب بدنم میخوره احساس دسشوییم بدتر میشه عذاب میکشم واقعا ، حتی فکر میکنم نفسم بکشم ادرارم میریزه ، من سونو های بسیار زیادی دادم در طی این سالها حالب ها اندازه ی مثانه ، مقدار ادراری ک میمونه همه و همه نرمال هستند خدارا شکر ، ولی این مشکل منو خونه نشین کرده جناب دکتر مهمونی جایی دعوت میشم عزا میگیرم بخام برم،.... از صبح اونروز حتی ی قطره آب هم نمیخورم ولی همون روز هم احساس دسشوییی زجرم میده..... جناب کرمی من 2 بار سیستوسکوپی شدم بار اول سال 88 بود مشکلی گفتند ندارم دکتر شیدایی برام انجام دادند ... بعد از اون دکترهای بسیااار زیادی رفتم ، از جمله دکتر منوچهر سیروس کبیری ک ایشون تمام مدارکم رو دیدند و گفتند ک مشکلی ندارم ، ببخشید یادم رفت جناب دکتر من ادرار ک میکنم ادرارم خورد میشه و ب همه جا میپاشه ب بیرون کاسه ، حتی ب سر و صورتم) اینو ک ب ایشون گفتم گفتند تنگیه مجرا دارم ،،،،، بعد از ایشون پیش ی دکتر ارولوژ خانوم رفتم معاینه شدم ایشون گفتند تنگیه مجرا ندارم‌...‌ مدتی گذشت پیش دکتر نوروزی رفتم ایشون هم گفتند مشکلی نیست .....قابله ذکره آقای دکتر در طی این مدت ک ب همه ی دکترها التماس میکردم و میگفتم ک زندگیم دچار اختلال شده ی دارویی بهم بدم ک حالمو خوب کنه همشون (فکولسیتین) میدادن ک یک اپسیلون هم تاثیر نداشت .... تا اینکه 3 4 سال پیش ب مطب دکتر صفری نژاد مراجعه کردم و مدارک و نوار مثانه ای ک گرفته بودم و .... رو نشونشون دادم ایشون برام تامسولوسین و مایکولین نوشتند بدبختانه تکرر ادرارم رو افتضاح تر کرد ایشون گعتند باید سیستوسکوپی انجام بدم بر خلاف میلم انجام دادم دوباره ... ایشون در جواب سوالم ک بعد از چندین و چند بار پرسیدم بیماریم چیه؟ فقط ب من گفتند مثانه ات التهاب داره، ملتهب شده............. الان آقای دکتر سوالم از شما اینه این همه دکتر رفتم همه گفتند من مشکلی ندارم ،،،، ایشون اینو ب من گفتند ،،،،،، التهاب ،،،، آقای دکتر همون سیستیت مثانه است؟ ک درمان نداره..... آقای دکتر من 6 سال پیش زایمان کردم از روی ناچاری و اینکه مشکلم حل نمیشد باردار شدم بارداریه بسیار زجر آور و زایمان بسیار بد..... الان مشکل ژنتیکی داریم مادرم سرطان رحم گرفت فوت شد ،،،، خواهرم اول سرطان سینه بعد رحم بعد متاستاز داد و فوت شد،،،، خواهره دیگه ام رو دکتر گفت باید رحم ات رو برداری و منم همچنین ،،،، ولی جایی خوندم با برداشتن رحم التهاب و سیستیت مثانه وخیم تر و بدتر میشه آیا درسته؟ و اینکه من دوست دارم ی فرزند دیگه بیارم بعد رحمم رو بردارم..... آقای دکتر خسته شدم ... 10 ساله خونه نشین شدم و عصبی.... ترو ب فاطمه زهرا قرصی دارویی چیزی بهم‌معرفی کنید بخرم و مصرف کنم خوب بشم..... ب خدا آقای دکتر من تو این 10 ساله 20 بار زناشویی نداشتم ... کلا زندگیم نابود شده ..... التماستون میکنم کمکم کنید و ی توضیحاتی در باره ی بیماریم بهم بدید ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      تنها درمان این قضیه بیخیالی وعدم پیگیری است چون نتیجه نمیگیرید
  • تصویر کاربر مهران دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام حدود یک ساله دو تا دونه روی آلت و زیر آلتم است. خواستم بدانم این ها زگیل آلت تناسلی هستند.
    حدود ۲ ماه است گلو درد دارم که همراه با لکه های سفیدی روی زبانم است به دکتر عفونی رفتم و تست خون گرفتند و گفتند وضعیتم طبیعیه فقط چرک خشک کن دادند که البته هنوز گلوی من درد می کند.
    خواستم بدانم کجا می توانم تست hpv بدهم لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      ازمایشگاه ویروس شناسی ظاهرش به زگیل نمیخورد

  • تصویر کاربر hamide.raz دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام
    ازمایش اسپرم همسرم رو تفسیر میکنید؟
    یکسال و نیم درحال اقدامیم امانتیجه نگرفتیم متاسفانه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بهتر است ازمایش را مرکز ناباروری رویان تکرار کنید

  • تصویر کاربر ماهان دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد ٣ تا دونه زگيل كناره آلتم زده ميخواستم بدونم هزينه فريز كردن چقدره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      این زگیل واضح است ودرمان کر ایو 02122642744 بایید درست میکنم

  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    من مرد هستم سی ساله
    دور نوک سینه من زیگیل گوشی با تعداد بالا در اومده چند وقته مشکل چیه و چیکار میتونم بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام سریعا خارج از نوبت بیایید کرایو لیزر باعث بدتر شدن ان میشود02122642744 

    2. تصویر کاربر حجت دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر بنده ارومیه هستم درمان چی پیشنهاد میکنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      درمان کرایو است فیلم من را ببینید بیایید در خدمتم

    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر ارتین سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام،پسری 18 ساله هستم که حدود سه ماه پیش درد خفیف در بیضه چب داشتم و به متخصص مراجعه کردم که بعد از معاینه گفتند که درد شما بخاطر این است که نزدیکی ندارید و برایم قرص تجویز کردن اما با معاینه بیشتر گفتند که واریس خفیفی در ناحیه بیضه چپ دارم که نیاز به جراحی ندارد،اما دو ماه بعد که دوباره مراجعه کردم به متخصص دیگر،ایشان گفتند که واریس در هردو بیضه وجود داشته و نیاز به جراحی در اولین وقت دارد.....با توجه به سن کم (و همچنین شانس کم) و نیز دانش اموز بودن بنده(و اینکه باید واسه کنکور درس بخونم) نیازی به عمل هست؟اگر نیازی هست ایا بعدا تاثیری در نزدکی با همسر یا بچه دار شدن دارد یا نه ؟یعنی ممکن است در مواقع نزدیکی درد بگیرد ؟؟؟
    خواهش میکنم کامل جواب بدید...فکر این واریس اصلا نمیذاره درس بخونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا باید ببینمت
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عجله به عمل نکن
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شاهين سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    من واريكوسل گريد 2 دارم.3 سال پيش آزمايش مني دادم دكتر گفت فقط سرعت برخي از اسپرمات پايينه بهم ويتامين و زينك داد گفت چند ماه ديگه بيا من ديگه پيگير نشدم.واريكوسل چقدر طول ميكشه آدمو عقيم كنه؟آيا مورد من پيگيري سريع لازم داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش جدید اسپرم بدهید ونتیجه را برای من بفرستید نظر دهم
  • تصویر کاربر علیرضا سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من حدود دو هفته پیش تو بیمارستان بعثت عمل واریکوسل گرید 3 بیضه سمت چپ داشتم قبل از عمل کنار بیضه چپم توده ای چربی مانند بود که بعد از عمل تا 10روز خبری ازش نبود اما الان 2 روزه که وقتی بیضه هام شل هستن کمی ضعیف تر وکوچیکتر از حالت قبل از عمل پیداش شده و حسش میکنم میخواستم ببینم امکان داره واریکوسل کاملا از بین نرفته باشه یا نه این توده یه حالت طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      به دکتر معالجتان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 671 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر هزینه عمل این بیماری چقد است.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      کدام بیماری
  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    بنده واریکوسل دو طرفه ،شدید سمت چپ و سمت راست دارم.میخواهم جراحی کنم و با توجه به اینکه توان مالی ندارم،1.میخواستم بدونم شما در بیمارستان دولتی واریکوسل را جراحی میکنید؟2.کدام بیمارستان؟
    3. اسم روش جراحی که در آن بیمارستان از آن استفاده میکنید چیست؟

    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله حضورا مراجعه کنید
  • تصویر کاربر Sham سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 749 مشاهده پرسش
    بی میلی جنسی شدید برای واریکسله درجه 3 امری عادیه؟ اگر ک اینطور است چه مدت بعد از عمل طول میکشه تا فرد میل جنسیش برگرده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      ارتباطی با میل جنسی و واریکوسل وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب