درمان تبخال تناسلی چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

ممکن است در اطراف ناحیه تناسلی خود احساس خارش یا گزگز داشته باشید. تبخال تناسلی، معمولاً با تاول‌های دردناک و کوچکی همراه است که ظاهر می‌شوند و زخم‌هایی ایجاد می‌کنند که ترشح یا خونریزی می‌کنند. بیشتر افراد در عرض چند هفته پس از ابتلا به ویروس تبخال تناسلی، از شخص دیگری متوجه علائم می شوند. اولین باری که این اتفاق می افتد، ممکن است تب، سردرد یا سایر احساسات شبیه آنفولانزا نیز داشته باشید. برخی از افراد علائم کمی دارند یا هیچ علائمی ندارند.

تبخال تناسلی چیست؟

بسیاری از مجامع بهداشتی روی بیماری های مقاربتی جنسی از قبیل ایدز و هپاتیت متمرکز می‌شوند، در حالی که بیماری تب خال تناسلی، یکی دیگر از بیمارهای مقاربتی جنسی شایع از نوع ویروسی است؛ که روز به روز بر شمار مبتلایان به آن (که اغلب هم اقشار جوان جامعه هستند) افزوده می‌شود. دکتر حسین کرمی فوق تخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می‌گوید: شاید بی‌ توجهی مجامع بهداشتی نسبت به این بیماری، کشنده نبودن آن است.

اما تب خال تناسلی فقط یک تب خال ساده نیست زیرا بیماری با عودهای مکرر، تا آخر عمر گریبان فرد را می‌گیرد و واقعا کیفیت زندگی بیمار را بر هم می‌ زند. تبخال تناسلی مردان و زنان، دومین بیماری شایع منتقله از طریق جنسی است که در صورت ابتلا به آن باید تا آخر عمر با آن مدارا و زندگی کنید چون درمان قطعی ندارد و تنها راه، مبتلا نشدن با آن است. بنابراین با دادن اطلاعاتی کامل در این خصوص می‌توان جلوی انتشار ویروس از انسانی به انسان دیگر را گرفت.

تبخال تناسلی در افراد

تبخال تناسلی چیست؟

علت ایجاد کننده تبخال تناسلی، ویروس هرپس یا تبخال می باشد. دو نوع ویروس تبخال وجود دارد. نوع 1 که اغلب باعث ایجاد تبخال در لب ها می گردد و نوع 2 که اغلب باعث ایجاد تبخال در ناحیه تناسلی در آلت مردان و زنان، و پوست ناحیه تناسلی اطراف می گردد.

هر دو ویروس مسری بوده و از فردی به فرد دیگر انتقال می یابند. ویروس تبخال دهانی از طریق تماس لب ها، و ویروس تبخال تناسلی از طریق مقاربت جنسی انتقال می یابند.  

علائم و نشانه های ابتلا به تبخال تناسلی کدامند؟

بعد از 2 روز تا 2 هفته بعد از تماس با فرد آلوده به تبخال تناسلی فرد احساس درد و سوزش و خارش و قرمزی شدید ناحیه تناسلی می کند و تدریجاً تاول های پوستی و گروهی به شکل زیر در ناحیه ایجاد می شوند که بسیار دردناک هستند و فرد ممکن است مبتلا به تب، درد عضلات و بیحالی شدید گردد.

در حدود دو سوم افراد مبتلا به هرپس تناسلی (تبخال تناسلی)علائمی را تجربه نکرده و یا علائمی خفیفی را تجربه می کنند که با دیگر عوارض پوستی اشتباه گرفته می شوند. در مواردی که علائم وجود ندارند، هرپس تناسلی باز هم قابل انتقال است. پزشکان ما، جهت کسب اطلاعات در ارتباط با وضعیت خود انجام هر دو آزمایش هرپس نوع 1 و 2 را به بیماران توصیه می کنند.

 

علائم هرپس تناسلی در مردان

هرپس تناسلی در بیشتر موارد بدون هیچ علائمی می باشد ولی می تواند در بعضی موارد علائم زیر را داشته باشد که عبارتند از:

اصولاً اولین حمله ویروس بسیار آزاردهنده می باشد. بعد از چند روز تاول ها کنده شده و مایعات سفید رنگی خارج می شود ولی محل هنوز شدیداً دردناک و 4 هفته طول می کشد تا زخم ها بهبودی حاصل کنند. در این مرحله بیماری شدیداً واگیر دار بوده و هر گونه تماس جنسی باعث آلودگی طرف مقابل نیز خواهد شد. هرپس سیمپلکس و سرطان یعنی چه؟ آیا هرپس باعث سرطان می شود؟

از مشخصات این بیماری عود زودهنگام آن است و ممکن است در طول سال تا 8 بار دوباره عود کند و لذا فرد آلوده همیشه با آن درگیر بوده و باعث اختلالات روحی و روانی و کم حوصلگی فرد می گردد. وارد شدن کوچکترین استرس از قبیل تب، عادت ماهانه خانم ها، استرس های حاد، بالارفتن قند خون، کاهش سیستم ایمنی بدن باعث عود بیشتر و شدیدتر شدن بیماری خواهد شد. 

بیماری هرپس

راه های تشخیص تبخال تناسلی مردان

پزشک معاینه ای جسمانی انجام داده و به دنبال زخم ها خواهد گشت. او می تواند مایعی را از تاول ها بدست آورده، آن را کشت داده و از نظر وجود هرپس آن را ارزیابی کند. آزمایش های خون و دیگر آزمایش ها نیز می توانند بر روی مایع گرفته شده از تاول انجام شوند. همچنین می تواند از طریق موارد زیر نیز بیماری را تشخیص دهد که عبارتند از:

عوارض تبخال تناسلی

درمان های تبخال تناسلی کدامند؟

در صورتی که فرد تصور می کند به تبخال تناسلی ابتلا یافته است باید هر چه زودتر با پزشک ملاقات کند. تشخیص تبخال تناسلی در هنگامی که زخم ها وجود دارند آسان تر است. در این صورت فرد می تواند درمان را زودتر آغاز کرده و احتمالا درد کمتری را در ارتباط با عفونت تجربه کند. هرپس تناسلی ( زگیل تناسلی) هیچ درمانی ندارد اما دارو ها می توانند به آن کمک کنند.

آسیکلوویر

درمان تبخال تناسلی با آنتی بیوتیک

کپسول آسایکلوویر400 را می توان به صورت روزانه برای درمان تبخال تناسلی استفاده کرد. این کپسول، باید به محض احساس هر گونه حس مور مور، سوزش یا خارش مصرف شوند.

درمان تبخال تناسلی با پماد

 داروی آسیکلوویر به صورت پماد موجود است و در مراحل اولیه یا در هنگام عود علائم بر روی زخم ها قرار داده می شود.

پیشگیری از ابتلا به تبخال تناسلی

چند توصیه برای تبخال تناسلی

آگاه باشد تبخال تناسلی درمان قطعی ندارد و جهت مدارا با آن:

قرص ویسول

سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی

در ادامه سوالات رایج درباره ی تبخال تناسلی را برای شما آورده ایم.

آیا این بیماری عود کننده است؟

تب خال تناسلی با درمان یا بدون درمان فروکش می‌ کند. اما خاموشی علائم بیماری، به معنای درمان نیست چون ویروس همچنان داخل بدن باقیمانده وتحت شرایطی فعالیت خود را از سر می‌گیرد. شرایط مطلوب برای از سر گیری فعالیت ویروس، تضعیف سیستم ایمنی مانند سرماخوردگی، وارد شدن استرس به فرد حامل ویروس تب خال، شروع عادت ماهیانه در خانمها و هرگونه تغییر در وضعیت روحی وجسمی است. عود ممکن است با همان شدت یا خفیف‌تر باشد. عود بیماری ممکن است به ۸ بار درسال هم برسد.

افراد آلوده به ویروس برای جلوگیری از عود چه باید بکنند؟

این افراد باید تحت درمان نگهدارنده قرار گیرند. یعنی داروهای ضد ویروس با دوز کم و به طور مداوم مصرف شوند. تنها خبر خوش بیماری تب خال تناسلی این است که هیچ وقت به سرطان تبدیل نمی‌ شود.

چرا این ویروس در جوان ها زیاد شده است؟

ویروس تب خال تناسلی در افرادی که بی‌بندوباری جنسی دارند (آمارها نشان می‌دهد تعداد جوانان مبتلا به ویروس تب خال تناسلی، به شدت در حال افزایش است) بیشتر مشاهده می‌ شود . به طور خلاصه همه کسانی که بی‌ بند و باری جنسی دارند، به یکی از بیماریهای منتقله از راه جنسی مبتلا هستند، مگر اینکه خلاف آن ثابت شود.

اما هدف ما اطلاع رسانی بیشتر به جوانان است، چون اطلاع و ترس از بیماری حتما محدودیتی در رفتارهای پرخطر ( مقاربتی) جوانان ایجاد می‌‌ کند. استفاده از کاندوم خطر آلودگی به ویروس را کم می‌کند، ولی آن را از بین نمی‌برد چون ضایعات در ناحیه تناسلی پخش هستند.

4.2/5 - (100 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۸ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1502 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر.
    من مردی 37 ساله و مجرد هستم. من از سن 21 سالگی علائمی همچون دیر آمدن اردار, سوزش ادرار و ریزش چند قطره ادرار پس از برخاستن از دستشویی را داشتم. در عرض دو سال نزد 2 پزشک متخصص اورولوژی رفتم و با اینکه در آزمایش ادرارم عفونت مشاهده نشده بود به مقدار زیادی به من آنتی بیوتیک داده شد از قبیل سیپروفلوکساسین, اوفلوکساسین, تری متوپریم(که حساسیت گوارشی ایجاد کرد), آمپول اسپکشنوماسین و سفتریاکسون. و همچنین داروهایی مثل قطره پروستاتان, فنازو پریدین, پرازوسین و فیناستروید و دیکلوفناک. نهایتاً بعد از 2 سال پیگیری هیچ نتیجه ای حاصل نشد و هر دوی پزشکانی که هرکدام به مدت یکسال زیر نظرشان بودم یک جواب مشترک به من دادند و آن اینکه پروستات من به علت مجرد بودن من و نداشتن فعالیت جنسی طبیعی دچار تجمع خون و در نتیجه ورم می باشد و توصیه کردند که هرچه زودتر ازدواج کنم..! لازم به ذکر است که من تا به امروز هیچگونه تماس جنسی نداشته ام که مجاری اداری من بخواهد عفونت کند. همچنین تا به امروز به دلایل اقتصادی موفق به ازدواج نشده ام.
    من تا این اواخر با مشکلم کنار آمدم و مدارا کردم. از سال 89 من پس از ابتلا به یبوست های طولانی مدت (حتی تا 10 روز) و همچنین افت مکرر فشار خون تا ماکزیمم 6 و افت وزن تا 65 کیلو با داشتن قد 181 سانتی متری و ابتلای مکرر به بیماری آنفولانزا و عفونتهای مکرر گلو و بطور کلی ضعف عمومی سیستم ایمنی و عدم پاسخ به درمانهای متخصصین گوارش و داخلی به پزشک اعصاب و روان معرفی شدم و ایشان مشکل من را افسردگی و آی بی اس تشخیص دادندو از همان سال من زیر نظر ایشان از داروهای سیتالوپرام و تری فلوپرازین استفاده نمودم که بعد از چندین ماه مشکلات فوق الذکر حل شد بجز گهگاهی یبوست که با کپسول کلپرمین و یا مواد کافئین دار مثل شیر نسکافه یا شیر قهوه رفع می شد و خوردن این مواد کافئینی از سه سال پیش جزئی از صبحانه من شده بود. یعنی من باز بدون اینها مشکل یبوست ولی خفیف داشتم.
    همزمان با شروع این درمان از سال 91 من احساس کردم که نیاز من به دستشویی رفتن جهت ادرار هرسال درطی روز و شب بیشتر می شود ولی به این مسئله اهمیت ندادم چون فکر می کردم از عوارض همان مجردی و التهاب پروستات است که قبلاً به من گفته شده بود. تا اینکه در یکسال اخیر این مسئله مخصوصاً در طول شب آزار دهنده شد بطوریکه در ابتدای آذر ماه 1395 یعنی یک ماه ونیم پیش من هر یک ربع یکبار با خوردن یک مقدار کمی آب یا چای به دستشویی می رفتم. به یکی از همان پزشکانی که در قدیم می رفتم مراجعه کردم و ایشان برای من آزمایش خون و ادرار و سونوگرافی نوشتند که فایل آنها را برای شما فرستاده ام. در سونوگرافی گزارش شده که 240 سی سی ادرار در مثانه باقی می ماند و من هیچ حسی ندارم. پزشک من پس از رویت نتایج مشکل من را از کار افتادن عصب مثانه عنوان نمودند و برای من نوار مثانه نوشتند و همچنین قرص پرازوسین 1 میل و ولتارین 50 به من دادند و گفتند که یک مدت از این قرصها استفاده کنم و بعد 3 روز نخورم و بعد نوار مثانه بگیرم. من دومین قرص را که خوردم به مقدار زیادی حس مثانه ام از دست رفت و حجم ادرارم و شدت جریان آن به شدت کاهش یافت و به حالت قطره ای رسید. من مسئله را به پزشکم گفتم و ایشان دستور قطع دارو و گرفتن نوار مثانه سه روز پس از قطع دارو را به من داد. و همچنین فرمودند باید تا زمان نامعلوم من از سوند و کیسه استفاده کنم. در نتیجه نوار مثانه اینبار حجم ادرار باقیمانده 500 سی سی گزارش شد. من پس از انجام نوار مثانه به دلیل ناراحتی از اینکه هم مشکلم بدتر شده بود و هم تحمل درد و رنج سوند و احتمال عفونتهای بعد از آن را نداشتم به پزشک دیگری مراجعه کردم که در 21 سالگی برای مشکل سابقم نزد ایشان رفته بودم. ایشان پس از معاینه مشکل را بزرگی پروستات تشخیص دادند و به من داروهای زیر را تجویز نمودند:
    مایوکولین گلن وود 10 میل روزی سه وعده جمعا 100 عدد
    تاموسین0.4 شبی یک عدد
    باکلوفن 10 روزی 2 عدد که به علت حساسیت معده من و ایجاد حالت درد و ریفلاکس و استفراغ به ملوکسیکام روزی یک جمعاً 10عدد تغییر یافت.
    آزیترومایسین 250 روزی یک عدد جمعا 15 عدد
    فیناستروید 5 روزی یک عدد که من روزی نصف استفاده کردم.
    آمپول tetracosactide LA 1 میل 1 عدد
    پس از 14 روز استقاده از داروهای فوق من دچار اسهال و استفراغ و ورم شدید در ناحیه شکم شدم که با قطع داروها در طی 24 ساعت از بین رفت. همچنین دچار از دست رفتن کامل حس مثانه و ناتوانی در نعوظ و ارگاسم بسیار ضعیف و پس گرد شده ام. پس از حدود 20 روز از ترک داروها حس مثانه ام برنگشته و مقدار و شدت ادرار دوباره کاهش یافته و حتی قطره قطره شده و احساس می کنم حجم مثانه من از روی شکم بزرگتر و متورم شده است.همچنین نعوظ و انزال یک مقدار کمی بهتر شده ولی به شکل زمانیکه هنوز هیچ دارویی استفاده نکرده بودم برنگشته است. لطفاً بفرمائید من چه باید بکنم..؟
    واقعاً این مسئله باعث ایجاد اضطراب و افسردگی زیادی در من شده بطوریکه شب تا صبح خواب ندارم و کارم را هم از دست داده ام. من نه بیماری دیابت دارم, نه آسیب نخاعی و تصادف داشتم, نه پروستات من آنقدر بزرگ است که مشکل ایجاد کند(25 cc), نه با کسی رابطه جنسی داشتم که عفونت کند نه سابقه سوند و آسیب به مجرا داشته ام. همیشه روزی تقریباً یک لیتر آب می خوردم و زیاد راه می فتم. پس چرا من یک چنین مشکلی پیدا کرده ام که 500 سی سی ادرار در مثانه من باقی بماند و من نه متوجه بشوم و نه بتوانم تخلیه کنم؟! کلیه های من هم شن 2 میلیمتری بیاورد...؟!
    منتظر پاسخ شما هستم.
    با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد نوار مثانه را ببينم
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۲۴ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    سلام من 29 سال سن دارم متاهل الان نزدیک به سه ماه هست که به مشکل برخوردم و تقریبا روزی 6 تا 7 بار دستشویی میرم و کاملا احساس میکنم که مثانه خالی نشده در طول شب بیدار نمیشم واسه ادرار اما در طول روز تکرر ادرار دارم قبل از ادرار ی درد خفیف قسمت مثانه احساس میکنم موقع ادرار سوزش ندارم اگه کمک کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با توجه به شرح حال بايد نوار مثانه انجام دهيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۳ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 714 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خسته نباشید خدمت دکتر کرمی
    یک جوش زیرپوستی که در سمت راست روی پوست مثانه کم وبیش 2 سال است و از روز اول تا به حال بزرگ تر شده است.میخواستم ببینم این جوش سرطانی است،وعلت ایجاد آن چیست.وهمچنین سن من 20 سال می باشدو راه های درمانی آن چیست . وچقدر هزینه دارد؟درد هم ندارد و وقت بودنش اذیت کننده است.
    ولازم بذکر است عکس آن هم پیوست می باشد
    سئوال دوم من این است که خارش زیاد در قسمت مثانه هم دارم خیلی زیاد و بوی بد در آن قسمت هم همچنین می باشد؟ میخواستم راه های درمانی آن چیست؟وعلت بیماری چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      غده چربي است وزگيل نيست
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۲ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 319 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر خسته نباشید یک ماه پیش یک دفعه تکرر ادرار گرفتم و به دکتر مراجعه کردم که گفت عفونت ادراریه و جنتامایسین داد و بعد از بک روز دچار خونریزی و تکرر ادرار خیلی شدید شدم که هر ده دقیقه باید مرفتم ولی ادراری به اونصورت نداشتم مجددا پیش متخصص کلیه رفتم و برام سونوگرافی نوشت که همه چی نرمال بود کلیه پروستات و مثانه و گفت تشخیص دکتر اول درست بوده و جنتامایسین رو بعضی بدنا جواب نمیده امیکاسین داد هشت تا روزی دوتا بزنم با سیپروفلوکساسین پونصد ولی تکرر ادرار خوب نشد متخصص دیگه رفتم و سونوگرافی نوشت عادی بود خوب نشدم سی تی اسکن نوشت چیزی دیده نشد با توجه به حساسیت خودم گفتم کراتینین بنویسه که اولی 1.7 بود مجدد ازمایش بیست و چهار ساعته نوشت و کراتینین و ایندفعه 1.3 بود و ادرار 1880و گفت اشتباه بوده ازمایش اول و عفونته یک ماه خوب نشد رفتم پیشش گفت مثانه عصبیه الان هنوز پر نشده احساس ادرار دارم مثانم انگار میلرزه درد کلیه و مثانه دارم شکم و پهلوها ادرارم اخرش چکه چکه میاد و مث قبلا پرش نداره ولی احساس ادرار دارم و با ی دکتر مشورت کردم گفت مثانه بیش فعاله و باید تست نوار مثانه بدی نظر شما چیه دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      با مدارك بياييد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر یعقوب چهارشنبه ۲۲ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 293 مشاهده پرسش
    در حدود یک سال است دچار تکرر ادرار شده که به پزشک مراجعه کردم . پروستات دارای ابعاد طبیعی بوده ولیکن در سونوگرافی به عمل امده ضخامت جداری مثانه 4.2 میلی متر بیشتر از حد نرمال است و رزیدوی ادراری 17.5 سی سی می باشد . ایا علت تکرر ادرار من ناشی از ضخامت جداری مثانه می باشد ؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      نه بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر دانیال سه شنبه ۷ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    پسرم هشت ساله و نیم است و درس سن سه و نیم سالگی تشخیص شن کلیه دادند وی تحت درمان قرار گرفت و طی سه سال و بعد از مراجعه به جنابآقای دکتر سیم فروش (تهران)سنگ کلیه رد شد و گفتن احتیاج به پیگری نداره . الان بعد از یک سال و نیم که مشکل شب ادراری دارند بعد از انجام سونو تشخیص ضخامت مثانه داده اند .اگر امکان دارد راهنمایی بفرمایید در صورت نیاز مدارک پزشکی برایتان ارسال شود .و در صورت صلاحدید به اینجانب نوبت دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۷ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر الهام یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 342 مشاهده پرسش
    سلام.ببخشید من یک ماه پیش رفتم دکتر مشکم این بود که احساس میکردم تمام ادرارم خارج نمیشه دکتر ازمایش خون و ادرار باسونو دادن.وداروهای نفروویت باکلوفن ۱۰دادن. که همه چیزم نرمالو خوب بود فقط ۶۰سی سی ادرارم در مثانه میموند.بعد من وسواس خیلی شدیدی هم روی نجاست دارم میخواستم بدونم وقتی که کلیم سالمه احتمال داره تو طول رود او ادراری که تو مثانم میمونه خارج بشه ؟هر روز با خودم میگم نکنه ادرارم خارج شده باشه و نمازاماشتباه باشه اگه شما بگید امکان نداره من وسواسو میزارم کنار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه
  • تصویر کاربر موسی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام 22 سال سن دارم هنگام نعوظ التم تغریبا 20 درجه انحراف پیش میاد خواستم بدونم بدون جراحی این مشکل برطرف میشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر آ_خ یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد مادر من ٤٤ ساله هستن و سابقه سرطان در خانواده مادري نداشتم و در خانواده پدري يك مورد سرطان سينه در يكي از اقوام درجه ٢ بوده حالا سوال من اينه كه مادرم چند روز پيش به خاطر اينكه وقتي يه غذاي چرب ميخورد و سردرد ميگرفت يه چكاپ كلي انحام داد و جواب چكاپش نرمال بود و تمام اكتوراي خوني نرمال بودن منتها توي آزمايش ادرارشون كه البته فقط ua بود هيچ باكتريوري و پيوري و كست و كريستال نداشتن تنها مورد نگران كننده هماچوري rbc ٨ تا ١٠ ايشون بود و blood/hb شون هم positive +2 بود و البته يه مقدار پروتئينوري در حد trace بوده و اف بي اسشون هم ١٠٣ زده بود كه high بود هيچ تب و عفونت كاهش وزن و ديزوري و فركوئنسي هم ندارن فقط گاهي اوقات درد توي پهلوي سمت راستشون دارن كه زمان قاعدگيشون تشديد ميشه ولي هيچوقت ادرار خوني قابل مشاهده نداشتن البته حدود دوماه پيش درد شديد توي پهلو داشتن و توي يه نوبت ادرارشون چند رگه ي خوني داشتن كه بعدش هم ديگه اون مورد پيش نيومد احتمال سرطان مثانه با اين علائمي كه خدمتتون عرض كردم هست يا اينكه ممكنه شن برده باشه و دفع كرده باشه و حالا به خاطر خراش توي كليه يا مثانه هماچوري ميكروسكوپي وحود داره يا اينكه گلومرونفريت ميتونه باشه ؟ ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنين
    و البته لازم به ذكره كه از دكتر درخواست سونو ي كليه و مثانه و ua/uc و بررسي فاكتورهاي سرطاني رو هم داشتم منتها تا زمان جواب واقعا نگراني داره كلافه م ميكنه
    ممنون ميشم راهنمايي كنين كه چند درصد احتمال بدخيمي وحود داره يا اينكه ممكنه سنگ و شن بوده باشه و دفع شده باشه ؟ ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد جوابها مشخص شود
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 311 مشاهده پرسش
    سلام .35 سال.برای اولین بار داروسولفیناسین سوکسینات 5+ فلوکستین 20 استفاده کردم در شبانه روز به طور متوسط بین 100 تا 180 سی سی ادرار 13 بار در شبانه روز شب دو تا سه بار, برای دومین بار سولفات سوکسینات 10 و فلوسین 20 استفاده کردم میان کین ادرار 150 تا 220 بوده از خوای که بیدار میشم بیشتر میشود طی روز کمتر هستش.عمل سیستوسکوپی انجام دادم که دکتر گفت مثانه جمع شده. و مجاری ادراری گرفتگی ندارد .چندین بار هم سنگ دفع کرده ام چه کنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ دی ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤نوار مثانه
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب