منظور از آلت پرده دار چیست؟

دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آلت تناسلی پرده دار به حالتی گفته می شود که در آن پوست بیضه تا قسمت وسط و تحتانی آلت تناسلی، گسترش پیدا کرده و این محل اتصال نامناسب، باعث کوچک به نظر رسیدن آلت تناسلی شده و در حالت شدید ممکن است باعث خمیدگی آلت و اختلال در روابط جنسی، از نظر روحی و روانی گردد. این مورد یک اختلال مادرزادی می باشد.

در مواردی که این مشکل مادرزادی نباشد، علت آن برداشتن بیش از حد بخش قدامی پوست در حین ختنه کردن می باشد که نتیجه آن تشکیل یک پرده بین قسمت پایینی کیسه بیضه و زیر آلت تناسلی است. بسته به شدت آن، محل اتصال می تواند زیر گلانز یا حشفه آلت یا شکم آلت و یا قسمت انتهایی آلت باشد.

انواع HPV

آیا آلت پرده دار درمان دارویی و غیرجراحی دارد؟

جواب کاملاً منفی است تنها راه درمان آلت تناسلی پرده دار، برداشتن قسمت اضافی پوست با روش جراحی سرپایی می باشد.

چه زمانی جراحی آلت پرده دار ضروری است؟

هر چه محل اتصال پوست اضافی بیضه به نوک آلت و گلانز نزدیکتر باشد، بیشتر باعث اختلال در روابط جنسی می شود و بهتر است تحت عمل جراحی قرار گیرد. مورد دوم کسانی هستند که از نظر روحی و روانی، آلت پرده دار باعث به هم ریختگی روان فرد و شریک جنسی وی می شود و جهت عمل جراحی ترمیم مراجعه می نماید.

اهمیت این بیماری، کوتاه به نظر رسیدن سایز آلت تناسلی نرمال است و با برداشتن پوست اضافه آلت تناسلی، اندازه نرمال خود را نشان می دهد. به طور خلاصه:

  • اختلال در اعتماد به نفس فرد برای رابطه جنسی
  • کج شدن آلت تناسلی
  • عدم توانایی استفاده از کاندوم به علت محل اتصال ناجور پوست بیضه، از علل شایعی هستند که فرد را جهت معالجه به دکتر ارولوژی می کشاند.

تکنیک درمان جراحی آلت پرده دار

بسته به شدت و بزرگی پرده آلت تناسلی، جراحی های متفاوتی استفاده می شود. در بزرگسالان تکنیک Y-I plust x بهترین و سالمترین و کم عارضه ترین روش ترمیم آلت تناسلی پرده دار است.

در این تکنیک پوست اضافی با رعایت زیبایی آلت و نرمال نشان داده شدن آلت تناسلی، بعد از درمان برداشته می شود. این تکنیک جراحی یک روش ساده و سریع و بدون بستری بیمار همراه می باشد و به صورت پلاستیک دوخته می شود.

آیا جراحی آلت پرده دار عارضه خاصی دارد؟

اگر جراحی به دست یک جراح آزموده و با رعایت موارد و نکات جراحی انجام شود، این عمل عارضه خاصی ندارد. رعایت بهداشت پوست منطقه و اجتناب از فعالیت های جنسی تا ترمیم پوست محل به بیمار توصیه می شود. بخیه های بیمار جذبی و نیازی به کشیدن ندارد و فردای عمل جراحی بیمار به کار و فعالیت های روزمره خود بر می گردد.

4/5 - (11 امتیاز)

مشاوره پزشکی


سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر raha شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    سیکل ماهانه من نامنظم هست و به همین خاطر از روز تخمک گذاری خود خبری ندارم میخواستم بدونم در رابطه سطحی الت تناسلی مرد به مقعد زن برخورد کند بارداری رخ میدهد؟ احتمال میدم پیشابش برخورد کرده و اینکه اگه دست به پیشاب برخورد کند و به قسمت کلیتوریس زن برخوردکند البته دست بعدا خشک شود در این صورت بازم بارداری رخ میدهد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 روز پیش)
      سلام احتمال بسیار کم است
    2. تصویر کاربر raha شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 روز پیش)
      چند روز بعد ازمایش بتا بدم جوابش ۱۰۰درصد هست؟رابطه ۳روز پیش بوده الان برم ازمایش نشون میده؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 روز پیش)
      حداقل ۱۰ روز بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 12 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من عمل واریکوسل گرید ۲ سمت چپ انجام دادم ۵ روز پیش از روز دوم کیسه بیضم ورم کرده. آیا ورم طبیعیه؟
    آیا ممکنه هیدروسیل باشه؟
    لطفا راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 روز پیش)
      سلام فعلا هیدروسل نیس و ورم اگر زیاد نیست طبیعیه تا ۲ هفته
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

آلت تناسلی پرده دار به حالتی گفته می شود که در آن پوست بیضه تا قسمت وسط…
بیوپسی از پروستات یا نمونه برداری، قطعی ترین روش تشخیص سرطان پروستات می باشد. امروزه سرطان پروستات…
 مثانه یکی از بخش های سیستم ادراری است که ممکن است در آن سنگ تشکیل شود. این…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه

17:00 - 21:00

یکشنبه

16:00 - 21:00

دوشنبه

17:00 - 21:00

سه شنبه

16:00 - 21:00

پرسش از دکتر