رژیم غذایی سالم برای پروستات

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

تغذیه سالم می تواند به عملکرد درست قلب، دستگاه گوارش و مغز شما کمک کند. اما آیا می دانستید که داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب، می تواند برای غده پروستات شما نیز مفید باشد؟ در ادامه مطلب، رژیم غذایی سالم برای پروستات را توضیح خواهیم داد.

اگرچه برخی از عواملی که بر سلامت پروستات تاثیر می گذارند، خارج از کنترل شما هستند (مانند سن و سابقه خانوادگی) اما داشتن یک سبک زندگی سالم، می تواند به جلوگیری از بیماری ها و مشکلات غده پروستات کمک کند.

سلامت پروستات

چرا سلامت غده پروستات اهمیت زیادی دارد؟

غده پروستات بخش مهمی از دستگاه تناسلی مردان است. پروستات غده ای کوچک به اندازه گردو است، که در زیر مثانه و جلوی راست روده قرار گرفته است. غده پروستات مایعی تولید می کند که حاوی آنزیم ها، مواد معدنی و پروتئین هایی است که به تغذیه و انتقال اسپرم ها کمک می کند.

حفظ سلامت غده پروستات برای همه مردان (در هر سنی) اهمیت دارد. اما با بالا رفتن سن، خطر بروز مشکلاتی همچون بی اختیاری ادرار، اختلال عملکرد جنسی، سرطان پروستات و… افزایش می یابد. در نتیجه، سلامت غده پروستات نیز اهمیت بیشتری پیدا می کند.

شایع ترین بیماری های پروستات عبارتند از:

  • پروستاتیت: به التهاب و تورم غده پروستات، پروستاتیت گفته می شود. علائم این بیماری شامل حساسیت به لمس و احساس درد هنگام دفع ادرار و یا انزال است. پروستاتیت ممکن است ناشی از عفونت های باکتریایی، استرس و یا التهاب مزمن باشد.
  • هایپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH): بزرگ شدن غده پروستات به دلیل رشد بیش از حد سلول های اطراف پروستات، که بیشتر در مردان 50 ساله و بالاتر رخ می دهد.
  • سرطان پروستات: سرطان پروستات در بافت های این غده رخ می دهد. در ایالات متحده از هر 8 نفر، 1 نفر به سرطان پروستات مبتلا می شود.

رژیم غذایی مناسب برای سلامت غده پروستات

داشتن یک رژیم غذایی سالم برای پروستات، یکی از بهترین راه ها برای حفظ سلامت پروستات است. غده پروستات رگ های خونی زیادی دارد. بنابراین، همان مواد غذایی که در برابر بیماری های قلبی عروقی از شما محافظت می کنند، می توانند به حفظ سلامت پروستات شما نیز کمک کنند.

مواد غذایی که برای سلامت غده پروستات مفید هستند، عبارتند از:

  • سبزیجات چلیپایی: مثل کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم، کلم پیچ و… سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان های ضروری هستند، که به کاهش التهاب و حفظ سلامت غده پروستات کمک می کنند. این سبزیجات همچنین حاوی مواد شیمیایی گیاهی هستند که از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کنند.
تاثیر بروکلی بر سرطان پروستات
  • چربی های سالم: بدن شما برای عملکرد مناسب، به چربی های سالم نیاز دارد. اما همه چربی ها برای سلامتی مفید نیستند. برخی از چربی ها برای سلامت غده پروستات نیز فوایدی دارند. از جمله: روغن زیتون، روغن های گیاهی و اسیدهای چرب امگا 3 که در ماهی هایی مانند سالمون وجود دارد. کاهش مصرف چربی های اشباع شده که در محصولات حیوانی مانند لبنیات، گوشت قرمز، کره و… وجود دارند، می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد.
  • تخم کتان و آجیل: تخم کتان سرشار از موادی همچون لیگنان، فیبر، اسیدهای چرب امگا 3 و آنتی‌اکسیدان است، که به سلامت قلب و عروق کمک می کند. برخی از مطالعات نشان می ‌دهد که تخم کتان دارای خواص ضد سرطانی نیز می باشد که ممکن است به محافظت در برابر سرطان پروستات نیز کمک کند. آجیل هایی مانند گردو، آجیل برزیلی و بادام نیز حاوی مواد مغذی مانند ویتامین E هستند که برای سلامت قلب، کاهش التهاب و پیشگیری از سرطان مفید می باشد.
  • میوه ها: میوه ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند، که نقش مهمی در محافظت از بدن در برابر رادیکال های آزاد مضر (مولکول هایی که می توانند به سلول ها آسیب برسانند) دارند و می توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند. میوه های خانواده بری مانند بلوبری، توت فرنگی، توت سیاه و… سرشار از ویتامین C هستند، که می تواند به کاهش علائم هایپرپلازی خوش خیم پروستات کمک کند.
  • حبوبات: لوبیا، عدس، بادام زمینی و سویا سرشار از مواد مغذی مهمی مانند آهن، فیبر، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. این مواد همچنین حاوی فیتواستروژن ها هستند. فیتواستروژن ها ترکیبات گیاهی اند که به تنظیم هورمون های جنسی و هورمون های رشد کمک می کنند و از این طریق ممکن است از سرطان پروستات جلوگیری کنند. بررسی های انجام شده نشان می دهد مردانی که مواد غذایی سرشار از فیتواستروژن را به مقدار زیاد مصرف می کنند، 20 درصد کمتر از افراد دیگر در معرض خطر ابتلا به سرطان پروستات قرار دارند.
  • گوجه فرنگی: گوجه فرنگی حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است، که می تواند از آسیب سلولی و سرطان پروستات جلوگیری کند. لیکوپن در پوست گوجه فرنگی وجود دارد و با خوردن گوجه فرنگی پخته یا پوره شده، راحت تر جذب بدن می شود. به همین دلیل، مصرف آب گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و گوجه فرنگی پخته شده، بهترین راه برای دریافت مقادیر کافی لیکوپن می باشد.
تاثیر گوجه فرنگی بر سرطان پروستات

7 نکته رژیم غذایی سالم برای پروستات

در رابطه با رژیم غذایی مناسب برای پروستات به چند نکته توجه داشته باشید:

راه های دیگری نیز برای کمک به سلامت غده پروستات وجود دارد.

برخی از عادات سبک زندگی که باعث افزایش سلامت پروستات می شوند عبارتند از:

  • ورزش کردن: حداقل 30 دقیقه در روز و پنج روز در هفته ورزش کنید. اگر به تازگی تصمیم به ورزش کردن گرفته اید و یا مدتی است که ورزش نکرده اید، به آرامی شروع کنید و سپس به تمرینات سنگین تر برسید.
  • وزن سالم و مناسب خود را حفظ کنید: اضافه وزن یک عامل خطر برای بیماری های غده پروستات است.
  • مراجعه منظم به پزشک: برنامه ریزی برای انجام معاینات و آزمایشات لازم به طور منظم و همچنین غربالگری پروستات، یک روش عالی برای تشخیص و درمان زود هنگام بیماری ها و مشکلات احتمالی پروستات می باشد.
  • کاهش استرس: استرس مزمن می تواند تاثیر زیادی بر سلامت پروستات داشته باشد. یافتن روش هایی برای کاهش استرس، می تواند به پیشگیری از مشکلات غده پروستات و کاهش علائم بیماری های پروستات کمک کند. تنفس عمیق، مدیتیشن یا مراقبه، ورزش و دریافت حمایت عاطفی از اطرافیان، می توانند تکنیک ‌های موثری برای کاهش استرس باشند.

سخن آخر

داشتن یک رژیم غذایی سالم و مناسب، می تواند کمک زیادی به حفظ سلامت غده پروستات شما کند. اگرچه برخی عوامل مانند داشتن زمینه ژنتیکی برای بیماری های مرتبط با پروستات، خارج از کنترل شما هستند، اما انتخاب یک سبک زندگی سالم، می تواند خطر ابتلا به بیماری های غده پروستات را کاهش دهد و سلامت کلی شما را بهبود بخشد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.2/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  
 

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
 
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۹ تیر ۴( 3 روز پیش) تعداد بازدید: 7 مشاهده پرسش
    سلام دکتر حالتون خوبه من 33سالمه متاهل هستم و حدودا18سال یعنی از نوجوانی دچار سوزش ادرار هستم ازمایش کشت ادرار و سیستوسکپی هم انجام دادم مشکلی نداشتم . اولین بار که رفتم دکتر معاینه کرد گفت پرستاتت یه کم بزرگه پیش چند تا دکتر مجرب مثل دکتر عبدالله دانش دکتر عبدالعزیز خضری و دکتر عبدالله جهان اندیش... رفتم هرچه دارو دادن هیچ تغییری نکردم معمولا هرچه رنگ ادرارم زردتر باشه یا بیشتر نگه دارم دردم کمتر هست مشکلی برا تنگی یا دفع ادرار ندارم فقط درد و سوزش دارم... اگه بعد نزدیکی بخوام ادرار کنم دردم خیلی خیلی زیاد هست محل سوزشم ته مجرای اداری هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۴( 3 روز پیش)
      به فلوشیپ های درد مراجعه کنید براتون بلوک عصبی انجام بشه
  • تصویر کاربر Jafar چهارشنبه ۴ تیر ۴( 1 هفته پیش) تعداد بازدید: 26 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر
    بنده اهل استان گیلان شهر رودبار می باشم
    سن بنده 66 سال هست
    یکسال و نیم میشه که بعلت بزرگ شدن پروستات تحت نظر پزشک هستم
    و دارو هایی که مصرف میکنم پروترال 0.4 و فیناستراید والزودک 8012.5
    می‌باشد
    طی این 1.5 سال سه بار سونوگرافی داده‌ام
    بار اول سایز پروستات 65
    بار دوم سایز پروستات 35
    بار سوم سایز پروستات 41
    آخرین بار پزشک بنده یک پزشک دیگر را در شهر رشت معرفی کردند و گفتن بهتر است که ابن پزشک شما را ببیند
    پزشک جدید هم گفتند 100 سی سی ادرار درون مثانه شما باقی می ماند و حتما و 100 درصد باید پروستات شما لیزری تراشیده شود و داروها موقتی هستند . و اگر بزرگتر شود باید عمل باز صورت بگیرد و ممکن است هیچ پزشکی دیگر قبول نکند این کار را انجام دهد .
    پسر بنده پیج شما رو داخل اینستاگرام دیده بود و گفت از شما درباره این مورد مشورت بگیریم تا مطمئن شویم که بهترین درمان مشکل بنده چه راهکاری میباشد که ترجیحا قطعی و کم عوارض باشد
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    چون از شهرستان هستیم گفتیم اول انلاین سوال بپرسیم یا مشاوره تلفنی بگیریم و درصورت نیاز حضوری خدمت برسیم
    ممنون میشوم مرا راهنمایی کنید که ایا این مشکل بنده حتما و فقط و فقط با عمل حل میشود ؟؟؟
    و در صورت مثبت بودن پاسخ ایا اینگونه عمل ها در رشت هم انجام میشود و یا بعلت پیشرفته بودن تجهیزات بهتر است که در تهران یا مکان خاصی انجام شود؟
    (بهترین و با امکانات ترین را معرفی کنید لطفا)
    ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
    پیشاپیش از وقتی که میذارید برای پاسخگویی کمال تشکر را دارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 1 هفته پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ تیر ۴( 1 هفته پیش)
      با آرزوی سلامتی برای شما هموطن عزیز در این شرایط سخت از طریق اپلیکیشن واتس اپ به شماره تلفن ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین با توجه به اختلالات اینترنتی امکان بسته شدن سوالات پیش از موعد وجود دارد در واتس اپ شخصا پاسخگو خواهم بود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام دکترخسته نباشی من پنج ماهی هست درگیراین بیماری شدم دیگه خسته ام کرده خیلی درداذیتم میکنه درد درپهلوکمردورمقعدروی مثانه دکتررفتم ازمایش خون نوشت گفتن پروستات ۷هست التهاب داری دارو نوشت خوب نشدم دوباررفتم ازمایش نوشت گفتن چیزی نیست همه روبراهتون ارسال کردم خواهشا راهنمای کنید الان دباره تکررادرار احساس تخلیه نشدن بعضی وقتا پاهایم هم سنگین میشن کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      علائمتون رو بیشتر توضیح بدین
    2. تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      سلام دکترجان من درد درکمر دورمقعد کشاله ران روی مثانه وپهلوعکس ازمایش هم براتون فرستادم قبلا هم باشما صحبت کردم شب که می خوابم آروم میشم ولی بیشتر روزا اذیتم میکنه ادرام بعضی وقتا خیلی زیاده روزی ده بارمیشه نوارادرارم گرفتم گفتن خوبه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      به نظر علایم التهاب پروستات رو دارید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    5. تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      سلام دکترازاین دارو چه مقدارباید تهیه کنم وازمایشم رودیدین آیا نیازنیست دوباره ازمایش بدم من هفت ساله ناراحتی معده هم دارم ایاقرص معدهم مصرف کنم ممنون
    6. تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      اگه یه وقت حضوری هم بهم بدین ممنون میشم مطب زنگ میزنم واسه سه ماه دیگه وقت میده راهم دوره ممنونم ازشما
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ خرداد ۴( 3 هفته پیش)
      بله قرص پنتازول هم روزی یه دونه استفاده کنید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۲ خرداد ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 13 مشاهده پرسش
    با درود خدمت اقای دکتر کرمی
    بنده جهت نمونه برداری پروستات مراجعه کردم و نتیجه رو قبلا ارسال کرده بودم و به پیوست ارسال شده است. گفتین مشکلی بدخیمی نداره، سوالم این هست
    بنده برا ادامه درمان چه باید کنم آیا قرص یا دارویی جهت بزرگی و تکرر ادرار باید مصرف کنم یا باید به شکل دیگر مثل جراحی درمان شوم؟ متاسفانه حضوری نتونستم وقت ویزیت بگیرم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ خرداد ۴( 1 ماه پیش)
      نمیشه جلوی بزرگی پروستات رو گرفت اگر علائم ادراری اذیت کننده شد میشه عمل جراحی انجام داد
  • تصویر کاربر مجید سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 44 مشاهده پرسش
    سلام باتوجه به بزرگ شدن پروستات طی سونوگرافی ارسال شده ودستور جنابعالی جهت ازمایش psaبحضورتان ارسال میگردد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ اردیبهشت ۴( 1 ماه پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر حمیدرضا پنجشنبه ۲۳ اسفند ۳( 3 ماه پیش) تعداد بازدید: 100 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    تفسیر سونوگرافی و آزمایش پدرم
    سن ۷۳
    فشار خون نرمال - بدون سابقه بیماری و عمل
    وزن نرمال
    سونوگرافی :
    غده پروستات با حجم ۶۶/۵ سی سی بزرگ بوده به جلو اندکی برآمده شده
    حجم موجود مثانه ۴۶ سی سی
    آزمایش خون نرمال فقط Eosinophil ۱۹ میباشد
    اوره نرمال - کراتیتین نرمال - چربی خون نرمال - قند خون نرمال
    ویتامین دی ۲۵
    آزمایش PSA (CLIA ) ۱۰
    آزمایش Free PSA ۱/۵
    آزمایش FPSA/Total PSA ۱۵
    ادرار و کشت ادرار هم نرمال
    لطفا اگه مورد و پیگیری هست بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      توتال psa پانزده هست؟
    2. تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      بله
    3. تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      بله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      دو هفته بعد آزمایش تکرار شود
    5. تصویر کاربر حمیدرضا چهارشنبه ۲۲ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      بنظرتون خطر داره ؟
      همین آزمایش ها دوباره تکرار بشه؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۳( 3 ماه پیش)
      آزمایش psa رو تکرار کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر Amin پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 85 مشاهده پرسش
    سلام.آقای دکتر ٢٩ سالمه. ٨ ماهه که ادرارم با چشم ماکروسکوپی خونی هست.کادر درمانم. دوماه ملوکسیکام و افلوکساسین خوردم یکماه فیناستراید و ترازوسین. و ٢٠ روز تاوانکس. سیپرو. ولی ابدا اثرنداشت. پزشکان زیاد رفتم ن تشخیص دادن ن درمان. نتیجه سی تی کاملا نرمال بود . ولی در سونو فقط یه ندول هایپواکو در پروستات و کیست های کوچک در سمینال وزیکول بود.
    Bun cr نرمال بودن.کشت ادرار منفی و فقط rbc وجود داشت دیسمورف هم نبودن. گهگاه لخته های بدون شکل و بزرگ و کوچک دفع میکنم ولی کرمی شکل نیستند. الان ٢٠ روز قرص آناهیل آناناس و زینک و پروستاتان و سلکسیب خودم استفاده کردم بهترشد ولی به محض اولین انزال دوباره ادرارم خونی شد.مایع سمن خون نداره. سیستوسکوپی کردم نتیجش فقط کمی التهاب مثانه و پروستات بود. و مینی والو خلفی مثانه.
    بعد ٨ ماه دیگ واقعا خسته شدم.
    راهنمایی کنید.ازشهرستانم و فرصت حضوری مطب ندارم. اگ لطف کنید آنلاین بشه ویزیت کرد تشکرازشما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      سیتولوژی ادراری در سه نوبت با فاصله یک روز در میان و سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست انجام شود
    2. تصویر کاربر Amin چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      نتیجه سیتولوژی و سیتی با و بدون تزریقو میفرستم براتون. سیتی نرمال بود علوم آزمایشگاهی هستم سیتولوژی دکتر پاتولوژیست یک هفته چک کرد اوکی بود براتون ارسال کردم سیتولوژی دست نویس هست فقط ببخشید.
      هر دورو ارسال کردم چک کنید.تشکر
    3. تصویر کاربر Amin چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      نتیجه سیتولوژی و سیتی با و بدون تزریقو میفرستم براتون. سیتی نرمال بود علوم آزمایشگاهی هستم سیتولوژی دکتر پاتولوژیست یک هفته چک کرد اوکی بود براتون ارسال کردم سیتولوژی دست نویس هست فقط ببخشید.
      هر دورو ارسال کردم چک کنید.تشکر
      لطفا کمک کنید.
    4. تصویر کاربر Amin چهارشنبه ۱ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      از نظر سل ادراری چک نکردم،یعنی پروستات نیست؟درد پشت و اینا ندارم ولی گاها درد در قسمت بالای آلت و ۴ انگشت زیر ناف هست.
      چکارکنم آقای دکتر؟
      احتمال سل هست؟چ آزمایشی بدم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 4 ماه پیش)
      Pcr سل ادراری هم باید بدین البته خیلی بعیده که مثبت دربیاد سیستوسکوپی هم که شدین عکس از ادرارتون بفرستید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر زیبا پنجشنبه ۱۸ بهمن ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 91 مشاهده پرسش
    پدرم دچار سرطان پروستات شده چندتا از همکاران گفتن که جراحی برابر با از دست دادن مردانگیشونه خواستم نظرجناب دکتر بد‌ونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ بهمن ۳( 4 ماه پیش)
      بله از عوارض عمل جراحی رادیکال پروستاتکتومی عدم نعوظ است
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۶ بهمن ۳( 4 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    با سلام در سونوگرافی انجام شده حجم تقریبی پروستات ۳۰ سی سی زده شده و لوب مدین به کف مثانه برجسته شده
    سن من هم ۳۸ سال هست سونوگرافی هم برای شما ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ بهمن ۳( 4 ماه پیش)
      نیاز به اقدامی ندارد
  • تصویر کاربر باباقصابها شنبه ۱۳ بهمن ۳( 5 ماه پیش) تعداد بازدید: 80 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما استاد بزرگوار
    وقتتون بخیر
    پدر بنده 66ساله هستند و دارای دیابت نوع 2 ولی کاملا کنترل شده هستند و الان یک سالی هست که چکاپ پروستات انجام میدن و در سونو گرافی که انجام دادند (دو دفعه) اندازه پروستات 47 و 45 گزارش شده و حجم باقی مانده ی ادرار 4سی سی و 3سی سی
    سوالی که از خدمتتون داشتم این هست که پدر در طول شب بعضی از شبها برای تخلیه ی ادارا بیش از 2بار از خواب بلند میشن ولی در طول روز هیچ گونه مشکلی ندارند و از نظر سوزش،قطره قطره بودن ادرار و شاخه ای بودن مشکلی ندارند علت چی می تونه باشه و اینکه ایشون قرص تامسولیسین و پرستاتان استفاده می کنند اگر لطف بفرمایید پاسخگو باشید ممنونم
    سپاسگزارم از لطف و بزرگواری شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ بهمن ۳( 5 ماه پیش)
      ازمایش psa انجام شود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر