اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Reza شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقتتون بخیر من 19 سالمه ولی متاسفانه طول آلت تناسلی من کمتر از 10 سانت هست و قطرش هم خیلی کمه همچنین بیضه‌های کوچکی دارم خواستم بدونم با این مشکلاتی که من دارم میتونم برای معافیت دائم از سربازی اقدام کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
  • تصویر کاربر هینا شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، مادر من ۴۷ سالشونه و حدودا یک ماه و خورده ای پیش بخاطر توده ای که در لگن داشت، حالبش بسته شده بود و کلیه هاش نمیتونستن ادرار رو دفع کنن که خوشبختانه زود متوجه شدیم و کلیه هاش آسیبی ندیدن ولی مجبور شدن نفروستومی براش بذارن تا ادرارش دفع شه.
    حدودا چند روز پیش دِرَن نفروستومی راستش لیک داشت و بردن دوباره درن عوض کردن، حالا از دیروز که از بیمارستان اومده سمت راستش اوکیه، ولی از نفروستومی سمت چپش ادراری نیومده هیچی. البته بخاطر شیمی‌درمانیش همش تهوع و هر از گاهی اسهال داره و چیزی نمیتونه زیاد بخوره، چه غذا چه مایعات. ممکنه به این علت باشه؟ چون سمت راستش هم یکم نسبت به قبل کمتر شده.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      حتما ببرید اورژانس تا کارکرد نفروستومی چک بشه
  • تصویر کاربر ف شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    دختر 9ساله م ب طور تصادفی برای چک کردن بلوغ سونوگرافی انجام داد که گفتند کلیه راست خیلی کوچک است و کارایی ندارد ،نمیدونم کوچک بوده از بدو تولد یا الان این اتفاق براش افتاده

    تا به حال هیچ مشکل ادراری عفونی و مریضی نداشته

    تنها مشکلش افت رشد بوده که 6ماهه آمپول رشد تزریق میکنه
    هرساله آزمایش میده و تمام آزمایشات خون و ادراری ش مشکلی نداشته و سالم بوده

    تو رو خدا بگید چقدر این مسئله خطرناکه و من باید چیکار کنم کلیه راست به ابعاد 5929 با ضخامت پارانشیم 12 mm
    دارای سایز کوچکتر از نورماب ضخامت نورمال افزایش نسبی اکوژنیسیته پارانشیم
    و کاهش افتراق cmj مشاهده شده

    کلیه چپ با ابعاد 8631
    با صخامت پارانشیم 15 mm
    با سایز اکو و افتراق نرمال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر سحر شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی گرامی و دلسوز ، آقای دکتر برادرم د ر ۱۶فروردین عمل تی یو ال انجام دادن که کلیه چپ سنگ به قطر ۱۸میلیمتر و کلیه راست سنگ به قطر ۱۰میلیمتر که روی دهانه ورودی حالب قرار داشتن ،سوالم اینه از ۱۶فروردین تا به حال رنگ ادرار تمام خونی است این است که آیا این طبیعی است ؟و اینکه چندروزی هست درد بسیار شدیدی دارد و با شیاف ناپروکسن ۵۰۰ و قرص ملوکسیکام دردش کم میشه البته در ادرارش سنگ پوک شده و پهن دفع میشه؟
    اینکه تا کی باید دابل جی باید در بدنش بماند؟ و اینکه ادرار خونی نگران کننده نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      حتما نوبت خروج دبل جی به ایشون داده شده خون در ادرار بخاطر دبل جی هست
  • تصویر کاربر قربانی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 230 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    الان مدت شش ماه هست دچار تکرر ادرار و درد مثانه شده ام آزمایش. نوار مثانه و سیستسکوپی انجام دادم به نظرات دکتر هیچ گونه مشکلی در مثانه و کلیه مشاهده نشده فقط عنوان کردن از استرس و اعصاب میباشد قرص تولتریدون،یوروناسین ۵،ترازوسین و باکلوفن مصرف نمودم ولی هیچ علائمی از بهبودی مشاهده نشده در ضمن شبها تکرر ادرار ندارم ممنون میشم مورد پاسخگویی قرار بدید در صورت لزوم به مطب مراجعه کنم .سپاسگزار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      مدارکتون رو ارسال کنید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر الان دو سال نیم هست سوزش بعد از ادرار دارم ادرار کلفت و تکرار ادرار ندارم سوز یعد از ادرار به مدت دو ساعت کلافم کرده ممنون راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر زهراکشاورز شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر..من پسرم از بدو تولد بیمارستان گفتن که کوردی خفیف داره و دکتر ارولوژی اطفال گفتن که باید عمل بشه..ولی وقتی نعوذ داره حس میکنم درجه کجی خیلی کمه و دوست ندارم ببرمش برای عمل..الان پونزده ماهشه...دوتا سوال از شما داشتم یکی اینکه باتوجه به عکس بچمو اگر عمل نکنم بعدها چه مشکلاتی براش پیش میاد و دو اینکه ممکنه بزرگتر بشه خمیدگی بیشتر بشه یا ممکنه همین قدر بمونه باتوجه به مادرزادی بودن؟؟؟ خواهش میکنم حتما به جفت سوالام جواب بدین خیلی برام مهمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر زهراکشاورز جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      ببخشید چجوری
    3. تصویر کاربر زهراکشاورز جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      تروخدا آقای دکتر کمکم کنید
    4. تصویر کاربر زهراکشاورز جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      عکسااومدن؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      عجله نداشته باشین رشدش کامل بشه اگه تو رابطه ی جنسی دچار مشکل شد باید عمل بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    اقای دکتر دو روزی هست به طور ناگهانی زیر شکم بالای الت در ناحیه هفتی لگن سمت چپم زیر پوست تورمی احساس میکنم اندازه یک تیله تقریبا ریز ک دردی ندارد یکم احساس ضعف دارم تا زیر لگن تقریبا در امتداد این این تورم میخواستم بدونم چی شده قبلنا هم فکر کنم احساس کرده بودم چند سال پیش ها.
    از رفتار هایی ک دارم اول ک یبوست دارم و مدت طولانی بروی توالت ایرانی مینشینم. دوم قرص تاخیری هفته ای یک بار یه نصف قرص مصرف میکنم برای رابطه جنسی و مشکلی دیگر در رابطه جنسی یا ادرار ندارم
    مممون میشم راهنمایی کنید نگرانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      اقای دکتر لااقل یه توضیح بیشتر میدادین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      دوست عزیز باید معاینه شوید بدون معاینه توضیحی نمیتونم بدم بهتون احتمال داره از کیست های سر بیضه تا واریکوسل و یا لیپوم کورد و یا فتق باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شهرام شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 161 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بیمار ۵۷ ساله ای هستم که ۶ ماه پیش تحت عمل pcnl برای خارج نمودن سنگ از کلیه چپ به قطر ۲۱ میلمتر قرار گرفتم
    بعد از ۶ ماه سونوگرافی کردم
    گزارش سونوگرافی: کانون اکوژن نامنظم در کلیه راست به ابعاد ۱۸*۲۱ میلیمتر در خروجی پلویس نمایان است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      پیش بنده عمل شدین؟
    2. تصویر کاربر شهرام جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      خرید پیش دکتر سلطانی عمل شدن
    3. تصویر کاربر شهرام جمعه ۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      خیر پیش دکتر سلطانی عمل شدن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باقیمانده سنگ هست باید سی تی اسکن انجام بدین و به جراح معالج خود مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.
    آیا ویروس زگیل تناسلی امکان دارد از طریق باشگاه های ورزشی مثل باشگاه بدنسازی که از تجهیزات مشترک ورزشی استفاده می‌شود منتقل شود؟
    مثلا شخص مبتلا روی وسیله ورزش نشسته و استفاده کرده باشد و عرق کرده باشد و عرق او در آنجا باقی مانده باشد و شخص دیگر روی آن بنشیند و استفاده کند و از این طریق به وی منتقل شود؟
    همچنین استفاده از حمام و دستشویی مشترک ، حوله مشترک،و سونا و استخر هم می‌تواند منتقل شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      بله امکان انتقال هست از حوله استفاده کنید همیشه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 708 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب