اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 147 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من ۲بار ازدواج ناموفق کردم مشکل من نغوظ ندارم یعنی نمیتونم دخول کنم والان نظر روحی و جسمی مشکل دارم منو کمک کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از آلت با تزریق پاپاورین انجام دهید
  • تصویر کاربر Zahedi یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 259 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر قبلا بهتون پیام دادم که مادرم عمل کیست و تخمدان انجام دادن از بعد عمل موقع ادرار تا چند ساعت سوزش شدید داره سیستوسکوپی انجام داد گفتن تنگی مجرا و التهاب مثانه داره که تنگی با سیستوسکوپ برطرف شد و التهاب مثانه داروی فسفومایسین . یوریناسین . هیدروکسی زین و .نورتریپتیلین دادن با خوردن داروها علائمش هنوز بهتر نشده گزارش سیستوسکوپی به ما ندادن . در ضمن التهاب دهانه رحم و خشکی واژن هم دارد لطفا نظر شما میخوام بفهمم چه دارویی برای التهاب مثانه خوب هست؟ الان ۲۵ روز میگذره از سیستوسکوپی و استفاده داروها
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      التهاب مثانه باید تا الان برطرف میشد
    2. تصویر کاربر Zahedi جمعه ۲۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      پس مشکل از چی میتونه باشه؟
    3. تصویر کاربر Zahedi جمعه ۲۸ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      پس مشکل از چی میتونه باشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رحی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر. آلتم موقع نعوذ از وسط جمع میشود و شبیه ساعت شنی می‌شود وقتی که نعوذ کامل میشه درست میشه ، و اینکه پوست بیضه هام همیشه حالت جمع شدگی دارد و بیضه هام اصلا سرجاش نیست و فقط بعضی مواقع شبها بیضه‌ها م حالت طبیعی میگیره ، ممنون میشم پاسخ بنده را بدهید آقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر بهروزغفوری چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام من ۱۵ سال سنک کلیه دارم و به راحتی دفع می کردم ولی به تازگی اسکن گرفتن کلیه من سنگ شاخ گوزنی داردو۴۵میلی و۳۰ میلی درکلیه چپ دارم چکار کنم پول جراحی راندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باید عمل بشه در مراکز دولتی با بیمه هزینه چندانی ندارد
  • تصویر کاربر Rsh چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 225 مشاهده پرسش
    سلام .وقت بخیر
    روی بیضه من جوش های سیاه رنگ بوجود اومده . ولی هیچگونه دردی و خارشی نداره . فقط بعضی وقتها خونریزی میکنه . ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      عکس ها واضح نیستند
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 186 مشاهده پرسش
    با سلام و درود. من یک هفته ای میشه درد در ناحیه بین کیسه بیضه و مقعد (فکر کنم پروستات باشه) دارم با نشستن درد بیشتر می کنه. تورم بیضه و درد بیضه و درد در کیسه مثانه و کمی اطراف ران و لگن دارم. تکرار ادرار دارم ولی سوزش ندارم و البته تکرار با پر ادراری هست. کمی نوک الات سوزش داره و در هر تکرار ادرار نیز پر ادراری هست کمی خسته و شبیه سرما خوردگی دارم. البته فکر نکنم سرماخورده باشم کمی بدنم درد می کنه. تست psa دادم که ضمیمه کردم با توجه به سن 44 psa من رنج بین 0 تا 2 هست. که مال من شده 2.3. لنفسیت رنج 18 تا 50 زده مال من شده 50.3. تست esr رنج 0 تا 15 هست مال من شده 16. هنگام نعوظ دردی ندارم و مشکلی از این بابت.6 ماه پیش سونو پروستات 28 بود الان نرفتم. مشکل و درمان را می فرمایید اقای دکتر. جای نگرانی داره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    2. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      بسیار ممنونم اقای دکتر . فقط از هر قرص چند عدد تهیه کنم ؟ و رابطه جنسی داشته باشم یا نه، مضر هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      رابطه ی جنسی منظم داشته باشید تا یکماه مصرف کنید
    4. تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      بسیار ممنون و سپاسگزارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      🌺
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر قهرمانی پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 190 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام تو رو خدا جواب منو بدید این ضایعه زگیله پیش متخصص اورولوژی مراجعه کردیم ۶ ماه پیش گفتند اسکین تگ دوبار هم مراجعه کردم نظرشون همین بود خواهشن شما هم نظر بدید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      عکس های واضح تر بفرستید
    2. تصویر کاربر قهرمانی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      الان مراجعه کردم به همکارتون اقای دکتر عزیز ایشون گفتند زگیل نیست و خال
    3. تصویر کاربر قهرمانی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      لطفا زود جواب میدید خیلی نگرانم مرسی اقای دکتر عزیزم
    4. تصویر کاربر قهرمانی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      ۰
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      اگر اخیرا ایجاد شده مشکوک به زگیله باید نمونه برداری انجام بشه اگه مدت زمان طولانی داشتین و تغییری نداشته میتونه خال باشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر فروغ چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 172 مشاهده پرسش
    با سلام من همش عفونت ادراری میگیرم و سنگ کلیه هم قبلا داشتم دلیلش چی میتونه باشه و چطوری درمان قطعی بشم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باید به صورت کامل بررسی بشید منبع عفونت مشخص بشه
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    با سلام با توجه به اینگه من بیماری ویتیلیگو دارم و لک سفید رو ناحیه تناسلی نیز وجود دارد مدت ۴ ماه متوجه خال های قوه ای رو الت تناسلی شدم باید چکار کنم اگه زگیل هست لیزر کنم یا فریز تو ازمایشگاه کیوان نمونه دادم با توجه به هزینه بالای لیزر ایا بیمارستان رازی هزینه بصورت دولتی داره ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      زگیل هست باید کرایو شود در مراکز دولتی درمانگاه های پوست انجام میشود
  • تصویر کاربر بهرام چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 169 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند روزی است یک رگ سفت و برجسته دور کلاهک آلتم زیر پوست به وجود آمده که در حالت عادی دردناک نیست و علائم کبودی یا … ندارد اما موقع نعوظ بسیار دردناک میشود. حالت رگ به رگ شدن زیر پوست ، به طول دو سه سانتی متر دور آلت، در عکس مشخص کردم. راهنمایی میفرمایید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      احتمال پلاک پیرونی مطرح هست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۳( 1 سال پیش)
      باید از نزدیک معاینه شوید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 707 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب