ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ریتا پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام دکترجان
    منی پارتنرم کف دستم ریخت ایا اگر زیگیل تناسلی داشته باشه منتقل میشه به من ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      به هر حال ار راه دور که ارضا نشده جایی بدن شما با آلت ایشون در ارتباط بوده یا خیر
    2. تصویر کاربر ریتا پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سلام نه دکتر توی ماشین بودیم و وقتی مالش دادم الت پارتنرمو ارضا شد منیش ریخت کف دستم فقط دستم درتماس بوده
    3. تصویر کاربر ریتا پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سلام نه دکتر توی ماشین بودیم و درحالت مالش با دست بودم که منی اون کف دستم ریخت
    4. تصویر کاربر ریتا پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سلام نه دکتر توی ماشین بودیم و درحالت مالش با دست بودم که منی اون کف دستم ریخت فقط دستم در ارتباط بوده
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اگه ایشون زگیل دارند و دست شما آلوده شده امکان انتقال هست ولی بسیار اندکه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Ehsan. جمعه ۲۲ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 174 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر 38 سالمه و در حالت نعوظ انحراف رو به پایین دارم به گونه ای که رابطه ی سخت با همسرم دارم چه راهکاری داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام نیاز به جراجی دارد با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
    2. تصویر کاربر Ehsan. پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      آقای دکتر این توضیح رو بدم که من بچه دارم و مشکلم بچه دار شدن نیست فقط سختی در رابطه دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ تیر ۳( 1 سال پیش)
      عمل جراحی جهت بهبود رابطه هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فریبرز پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام، من با یک دست فقط قفسه سینه یک خانم را چند ثانیه لمس کردم
    و چند لحظه بعد با دست دیگر خود ارضایی کردم
    احتمال ابتلا به زگیل تناسلی است ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر پدر پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 155 مشاهده پرسش
    عرض سلام ووقت بخیر
    دختری دارم 10ساله در سه سالگی متوجه شدم که رفلاکس کلیه داره وبا گرفتن عکس وازمایش وسونو مشخص شد که ایشون گرید 3هست
    با نظر چندتا پزشک گفتن الان عمل لازم نیست فقط تحت مراقبت باشن جلوگیری از گرفتن عفونت تا با گذشت زمان وبزرگ شدن بچه مشکل رفع میشه الان چند ماه پیش باز همون ازمایش وعکس وسونو تکرار کردم برای چکاب خوشبختانه گفتن دیگه چیزی نیست ونشون نداده
    ولی خوب دخترم حین روز تا رسیدن به دستشویی وهمچنین شب اداری داره مدتی شب ادراری رو با قرص تولتردین کنترل کردیم ولی باز هموجوری هست با بوی بسیار بد ادرار ولی هیچ درد یا سوزشی در ناحیه پهلو یا مستانه ندارد به نظر شما چکار باید انجام بدهم ایا نیاز به عمل داره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر کبری پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 173 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم از سال گذشته که برای چکاپ سونوگرافی کلیه گرفتن فقط شن کلیه داشتن ، اما به مرور به تبدیل شد و در طی یک سال به 22 میل رسید. ماه گذشته عمل سنگ شکن انجام دادن ، که خوشبختانه اثری از سنگ 22 میلی نیست و ازبین رفتن ظاهرا ، اما از قبل یه سنگ 4 میلی در کالیس تحتانی وجود داره که متاسفانه بعد از سنگ شکن هم وجود دارد.
    حال سوالم از شما اینه که الان مادرم چه داروهایی باید استفاده کند ، و اینکه میتونن از سنگکل استفاده کنند؟
    یا اینکه باز میتونن از دستگاه سنگ شکن برای شکستن  سنگ 4 میلی در کالیس تحتانی استفاده کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      سنگ ۴ میلی کالیس تحتانی نیاز به اقدامی ندارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله مبتونن استفاده کنند
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 148 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر روزتون بخیر ، من حدود یک ماه پیش هم سوال پرسیده بودم ازتون ولی متاسفانه درمان نشدم با راهکاری که ارائه دادید. پوست کلاهک آلتم نازک شده و تو چن تا جا بصورت رنگ قرمز دیده میشه.
    میترسم بخاطر رابطه یا خودارضایی نباشه و مریضی خاصی داشته باشم و بخاطر همین نگرانم.
    سوزش یا خارش خیلی شدیدی ام نداره و مدت زمان رابطه یا خودارضایی منم 3-4 روز یک بار اتفاق میفته و خیلی نیست که دلیلش این باشه. همونطور که گفته بودید از روان کننده هم استفاده کردم این یک ماه رو و ویتامین A+D هم بصورت موضعی استفاده کردم ولی تاثیر چندان زیادی نداشت.
    پرس و جو کردم پماد ترمیم کننده ناندل و رژودرم رو توصیه کردن ولی خواستم ازتون بپرسم که اگه ممکنه پماد یا دارو معرفی کنید چون خیلی نگرانم. ارادتمندم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید میتونید به متخصص پوست هم مراجعه کنید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    با سلام میخواستم از شما هزینه عمل آندوسکوپی  بزرگی پروستات را بپرسم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      باید مدارکتون بررسی بشه دوست عزیز
  • تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید به مدت 12روز است ک سوزش در ناحیه نوک الت دارم و گاهی مایه سفید رنگی مانند عفونت خارج میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر Fafa پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من چندسال پیش خودمو چک کردم نمیدونم اینا بودن یا نه چون دقت نکردم و اطلاعی از زگیل تناسلی نداشتم و همچنین درباره وستیبولار پاپیلوماتوز .چند وقته تو مدتی که پست هایی از زگیل تناسلی دیدم خیلی نگران شدم و خودمو چک کردم و متوجه اینا شدم نمیدونم چه مدتیه اینجور هست اما اغلب اوقات خودمو چک میکنم حتی با عکسای توی گوگل مقایسه میکنم و طبق چیزی که توی گوگل خوندم سرکه سیب هم زدم که اسیدی هست برای اینکه ببینم سفید میشن یا نه که نشد ولی چون راه تشخیص قطعی نیست مطمئن نیستم برای اینکه بتونم واضح ببینم آینه ذره بینی گذاشتم و از توی تصویر آینه عکس گرفتم که واضح دیده بشه البته دو طرف لبه داخلی واژنم هست و اینکه پرزها جهت خواب دارن که وقتی انگشت میکشم روی پوست میخوابن . آیا اینها زگیل هستن یا وستیبولار پاپیلوماتوز؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      خیر زگیل نیستند
  • تصویر کاربر رها پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر
    من اخرین ارتباطم دو سال پیش بوده با همون شخص هم ارتباط دهانی داشتم ولی با محافظ ، یه پارتنر داشتم تا الان
    تا الان هم هیچ ضائده ای تو هیچ قسمتی از بدنم نداشتم
    اقای دکتر الان این چیزی که تو دهنم دیدم عادی هستش ؟ یا من دچار وسواس شدم ، نسبت به زگیل منظورمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      زگیل نیست دوست عزیز نگران نباشید
    2. تصویر کاربر رها چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      ممنونم اقای دکتر
      پس این طبیعی هستش ؟ چیز خاصی نیست ؟
    3. تصویر کاربر رها چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اقای دکتر اصلا درکا زگیل اون ته نزدیک حلق میزنه ؟
    4. تصویر کاربر رها چهارشنبه ۲۰ تیر ۳( 1 سال پیش)
      اقای دکتر کلا زگیل اونجا ته حلق میزنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ تیر ۳( 1 سال پیش)
      بله میتونه بزنه ولی برای شما زگیل نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 384 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 704 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب