ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید حضور استاد ارجمند جناب آقای دکتر کرمی
    آقای دکتر خواهش میکنم پاسخ سوال مرا بدهید.
    پدر گرامی بنده حدود یک ونیم سال است مشکل سوزش ادرار ، بی اختیاری در کنترل ادرار و مشاهده خون در ادرار دارند .
    پس از مراجعه به دکتر و آزمایش خون مشخص شد که PSA=10.25 می باشد و تشخیص پاتولوژی از نمونه های بیوپسی آدنوکارسینوما 3+3=6/10 می باشد
    پزشک پس از مشاهده ی جواب ازمایشات تشخیص بر کانسر پروستات بد خیم دادند که فرمودند می بایست سی تی اسکن وایزوتوپ اسکن صورت پذیرد تا از عدم انتشار اطمینان حاصل شود
    الحمد ا... در اسکن ها نیز مشخص شد غده انتشار نیافته است وتشخیص نهایی دکتر برای عمل رادیکال به مدت دو ماه پس از تاریخ بیوپسی می باشد .
    واقعیت امر ابتدا خواستیم از این طریق راهنمایی بفرمائید سپس در صورت صلاحدید نیز برای عرض ارادت به خدمت میرسیم.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سریعا به مطب مراجعه فرمایید
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر sahari جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر، روز بخیر

    من دختر و 27 ساله ام. چند روزی هست که هر باری به دستشویی میرم ادرار زیادی میکنم و انگار چند ساعت نرفتم، ادرارم رنگ غلیظی داره و گاهی شک میکنم خون توشه یا نه و ماه پیش اوایل قسمت تحتانی کمرم از چپ بیشتر و از راست در ابتدای باسنم درد میکرد و بعد این درد به زیر شکمم متمرکز شد که فکر کردم مربوط به تخمدان ها یا رحم هست!! سه سال پیش سنگ کلیه دفع کردم.من تا سه، چهار روز پیش قرص سیپروترون کامپاند میخوردم و اختلالات قاعدگی و pcod هم دارم. از سبزی ترخون و گاهی هم فلفلک(مرزه) یا تره و ریحان هم استفاده میکنم، بین غذا هم گاهگاهی آب میخورم. البته دو ، سه روز پیش معده درد 7 ساعته شدیدی داشتم که با استفراغ همراه بود ، آقای دکتر این ادرارهای زیاد آدمو میکشه ؟ من نگرانم=(
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش و چکاپ کنید
  • تصویر کاربر احمدی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 17867 مشاهده پرسش
    سلام -خسته نباشید - آیا شما در بیمارستان دولتی عمل های کلیه(کیست،تمور....) را انجام می دهید؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله
  • تصویر کاربر سحر جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با عرض پوزش من اکنون سوالی با کد رهگیریn40n977 مطرح نمودم که در جواب سی تی سکن این را نگفتم که کیست تخمدان هم مشاهده شد.آیا این هم دلیلی ب پلی کیستیک بودن کلیه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ممکن است
  • تصویر کاربر سحر جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 738 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید من همان خانم 29 ساله ای هستم که کیست کلیه داشتم سی تی اسکن با کنتراست تزریقی و خوراکی انجام دادم که همه چی نرمال بود فقط طحال فرعی به قطر 8 میلی متر دارم و در مورد کلیه ها نوشته شده کلیه ها و آدرنال ها سایز و دانیسته طبیعی دارند در کلیه راست کانون های هیپودنس well defined با انداز10mmدر قسمت های میانی-فوقانی وبا اندازه 6mmدر قسمت تحتانی بدون انهانسمنت، بدون کلسیفیکاسیون و بدون solid component دیده میشود که مطرح کننده کیست های ساده ( bosniak 1) است. آسیب دیده نمی شود. و اینکه در خانواده سابقه بیماری کیست کلیه نداریم.که دکتر گفت شاید و به احتمال کم امکان دارد پلی کیستیک باشد.و دارویی تجویز نکرد فقط گفت 6 ماه دیگر سونو گرافی انجام دهم برای کنترل.و در آزمایش 24 ساعته ادرار دیگر خون دیده نشد و بقیه موارد نرمال بود.آقای دکتر خیلی نگرانم که شاید کلیه هایم پلی کیستیک باشد و کلیه هایم را از دست بدهم.نمی دانم چه کار کنم؟دارویی برای کنترل وجود ندارد؟و اینکه این کیست ها تازه به وجود آمده یا مدت هاست وجود دارند؟ لطفا من را راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیستها طبیعی است نگران نباشید
  • تصویر کاربر فرزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    چند ماهی هست گه گذاری احساس سوزش مختصر در دهنه الت جای که ادرار خارج می شود دارم. مشکل خاصی نبود ولی یک ماهی دریا می رفتم هفته پیش چشمم ویروسی شد کلی قرمز و سر درد و چشم درد...چشم بهتره ولی 3 روزی احساس خارش نوک الت داشتم روز اول صابون زدم سوخت خارششش بهتر شدا ولی 2 روزه یکم سوزش و یکم خارش داره میبینم حس می کنم یکم ملتهب شده یکی 2 بار کرم کوتوریموکسازول زدم 2 بارم اسیکلوویر...ولی نمی دونم خوبه یا نه و اضافه کنم موقع خروج ادرار سوزش ندارم یعنی با خروج مایع منی یکم ملتهب میشه بعد خوب میشه؟ یا به ویروس چشم ممکن مرتبط باشه؟ قبلا هم برا بیماریهای روماتیسمی ازمایش داده بودم که همچی منفی بود جز hla b-5 معاینه چشم هم رفته بودم اوکی بود. بیضه اینا رو هم که خودم چک کردم اوکی و رو الت هم اثری از زخم نیست.گاهی افت دهانی می زنم ولی الان یک ماهی میشه هیچ افتی نزدم......لطفا راهنمایی بفرمایین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    اقای دکتر من واریکیدوسل دارم دکتر واسم سونو نوشت که زده راست درجه 1 وچپ درجه 2 دکتر بهم گفته 2طرف باید عمل بشه ایا درجه 1 هم عمل میخواد؟ بهدشم گفته با میکروسکوپ از لاپرسکوپی بهتره؟
    تو رو خدا جوابمو بدین گیج شدم که چیکار کنم؟اخه شما گفتین لاپروسکوپی خوبه؟ازمایش اسپرمم تعدادش مناسبه تحرک و شکلش بهم ریختس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا مراجعه نمایید معاینه شوید
  • تصویر کاربر مرتضی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 568 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    آقای دکتر، بنده حدود دو هفته پیش عمل واریکوسل انجام داده ام. یه موضوعی که بعد از عمل پیش آمده و بنده هم نمی توانم حضوری مطرحش کنم اینه که یکی از رگ های آلت تناسلی بنده انگار گیرکرده است.یعنی رگی که از روی آلت بالا می رود، بسیار دردناک و برجسته شده و این درد با نشستن (به خصوص هنگام دستشویی) بیشتر می شود، به طوریکه انگار جایی گیر کرده و نمی تواند جابجا شود. به تبع در هنگام نعوذ این درد بیشتر و لمس آلت نیز دردناک می شود. خواهشمندم من رو راهنمایی کنید. ضمنا جای عمل نیز بسیار سفت شده است.
    ممنون از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از عمل طبیعی است
  • تصویر کاربر داود جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و وقت بخير خدمت شما.لطف بفرماييد با توجه به نتيجه آزمايشاسپرموگرام بنده ،به نظر شما امكان بارداري طبيعي براي من و همسرم وجود دارد يا بايد تحت درمان قرار بگيرم؟؟؟؟ اگر با اين وضع موجود بدون درمان بخواهيم آي يو آي كنيم نتيجه ميگيريم ؟؟؟؟ با سپاس از شما. Volum =2ml
    Ph=8
    Motility class A= 20%
    Motility classB=20%
    Motility class C=4%
    Motility class D=56%
    Concentration (M/ml)=33.15
    Morphology class Norm = 46%
    Morfology class pathology= 54%
    Head = 89%
    ERC defect = 3%
    Tail=8%
    MAI=2.5
    TZI=1.2
    SDI=1.3
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش طبیعی است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 676 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب