ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من مدت دو هفتهی پیش عمل تنگی مجرای بولبر انجام دادم اما اصلا ادرارم با فشار اصلا نمی یاد وهنوز احساس ادرار می کنم وبه راحتی تخلیه نمی شود وخیلی باید زور بزنم وادرا هم اینقدر به خودم می ریزد که تمام جاما خیس می کنم ووقتی مدفوع می کنم ادرارم اصلا نمی یاد وباید زور بزنم اما تا بلند می شم خودما از ادرار خیس می کنم نظر شما چیست در بارهی من تو را خدا کمکم کنید اقای دکتر نظر شما چیست وبعد از ادارم هم ادرارم چکه چکه می یاد تورا خدا بگید مشکل چیست وچه کار باید بکنم در ضمن من 17سال دارم در پناه حق باشید اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به علت عود تنگی باید پی گیری کنید و تحت نظر باشید
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر کرمی.خسته نباشید.دکتر من بعضی اوقات در ادرارم منی مشاهده میکنم البته بدون شهوت.نظرتون چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی نیست
  • تصویر کاربر مریم دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر من تقریبا یک سال هست که درد کلیه شدیدی دارم که متاسفانه الان هر دو تا کلیه هام درد شدید از پهلوهام میگیره و حالت تهوع شدید ودردی که تصورش خیلی سخته و از شما سوالی دارم اگه سنگ کلیه هستش چرا تو این یکسال و خورده ای چرا من سنگی دفع نکردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکنید
  • تصویر کاربر hamid دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیرخدمت جناب دکتر. بنده یک سوال داشتم و اینکه : در حال حاضر بهترین نوع کاندوم موجود در بازار برای استفاده چه نوعی میباشد . نام آن را ذکر فرمایید . با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی فرقی ندارند
  • تصویر کاربر ميثم دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام دكتر جان
    من ٢٨ سالمه
    يك سال پيش يه مشكلي پيدا كردم از اونجا شروع شد كه من يك رابطه داشتم ٢يا ٣هفته بعدش ترشح داشتم رفتم دكتر سفترياكسون و داكسي سيلين وييپرو و اغلوكسازين و آزيترومتيسين يه ماه استفاده كردم درست شدم وي هرچند وقت يكبار سوزس پيدا ميكنم ولي ترشحي ندارم به مدت يه ماه تامسولوسين مصرف كردم
    اين سوزش خودش مياد يه روز اذيت ميكنه خود به خود خوب مي شه بعد چند ماه ديگه دوباره شروع مي شه هر وقت سوزش دارم آزمايش ادرار مي دم ١٥_٢٠ گلبول سفيد دارم باكتري اصلا ندارم چند بارم كشت دادم ولي منفي شده راهنمايي كنيد لطفا
    واريكوسل دارم آزمايش دادم اينم جوابشه
    duration liquefaction:10 min
    time interval:10min
    milky
    2.5cc
    sperm concentration:37000000
    total sperm count:92500000
    %morpghlogy:normal:10 abnormal90%
    15%:(rapid progress (a
    slow progress(b):35%
    none progress motility:10%
    immotile:40%
    vitality staining procedure:89% live
    wbc :100000
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اب زیاد بخورید وقضیه را بزرگش نکنید همه چیز خوب است
  • تصویر کاربر haydar دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    ۲۱سالمه /الان حدود دو ماهه که درد در ناحیه بالایه بیضه چپ دارم
    مواقعی که فعالیت زیادی داشته باشم یا ورزش میکنم شروع به درد میکنه و درد در کل ناحیه بیضه ها مخصوصا سمت چپ شدت درد بیشتره میشه/فقط روده بالای بیضه سمت چپ کم کم ورم میکنه و هر چقدر درد زیاد باشه روده بیشتر باد میکنه و نه میتونم دیگه زیاد راه برم نه میتونم زیاد وایسم درد بیشتر میشه / وقتی که دراز میکشم حدودا ۲_۳ساعت طول میکشه تا درد کم کم اروم شه.
    لطفا راهنماییم کنید.با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونو بکنید
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 3392 مشاهده پرسش
    سلام دکتر لطفا جواب بدهید بنده 5سالی است ازدواج کردم از سنین بلوغ یه غده بالای بیضه چپم هست در حالت عادی هیچ دردی نداره فقط فشار بدم داخل شکمم درد میگیره من سال 91به خاطر ناباروری که آزمایش دادم همه چی اوکی بود تعدا اسپرماه و......همه حالت نرمال داشتن خوشبختانه بعد 4ماه بهمن 91 خانومم حامله شد ولی بعد 6 ماه بچه که پسر بود سقط شد تو سونو هیچ مشکلی به غیر از پائین بودن جفت نگفتن که دکتر زنان که من ازش بدم اومد منو راه نداد کنار خانومم که آره اوضاع خطریه و اقدام و....رومتوقف کنید واستراحت مطلق مام که انگار نه انگار بگزیم بعد باز اسفند 92حامله شد 45 روز بعد به دلیل تشکیل نشدن قلب و خونریزی کورتاژ کردیم در هردو بار از جنین آزمایش گرفتن خصوصا دومی که خودم رفتم حالا نمیدونم آزمایش چی بود که گفتن مشکلی نداره میخواستم بدونم آیا این سقط ها میتونه از اون غده بالای بیضه ام باشه آخه یه جا خوندم گفته واریکوسل هم باعث سقط میشه؟!!!!مننون اگه جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اصلا ارتباطی ندارد مشکل خانم است
    2. تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جناب دکتر من عکس آزمایش اسپرم چندسال پیشم را گذاشتم که دیدین موردی نبود نه ؟درضمن برای اون غده بالای بیضه چیکار کنم ؟ خدا اموات شمار بیامرزه خیلی خیلی کمک کردین این یکی رو هم بفرمائید این غده دیگه چیه واریکسل هست؟یا چسز دیکه ای هست مرسی پس مربوط به خانمم هست نه این سقط ها درسته ؟راستی این سقط بعدا خدای نکرده باعث معلول شدن نشه؟خدای نکرده
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جواد دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام یکسال است که متوجه شده ام واریکوسل دارم قبلا مشکل تعداد و کم تحرکی اسپرم داشتم ولی الان مطابق آخرین آزمایشی که ضمیمه کرده ام مشکل تعدا اسپرم رفع شده است. لاغر اندام هستم و سی سال سن دارم 5 سال ازدواج کردم . دکتر عمل جراحی تجویز کرده که بعلت مشکلاتی فعلا انجام ندادم . همسرم هم به گفته متخصص مشکلی نداره .
    حالت کرم مانند بودن بیضه بسیار کم شده و شاید بگم دو سه تا میتونم لمس کنمکه شاید رگ یا چیزه دیگه ای باشند بعضی اوقات بیضه چپم یک مقدار جزئی کوچکتر از راست است.
    اگر نیاز به جراحی است هزینش چقدره ؟ میزان عود احتمالیش چقدره؟ ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر بچه دار نشدی عمل لازم است فیلم عملهای من را ببینید
  • تصویر کاربر جعفرپور دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید من 25 سال دارم چند ماه که تکرر ادرار پیدا کردم و بعد دستشویی احساس میکنم کامل تخلیه نشده ولی هیچ نوع سوزش ودرد وتغییر رنگ در ادرار ندارم علت چیه؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوار مثانه بگیرید 02122642744
  • تصویر کاربر اکبری دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما .من پسری 11 ساله دارم وچاق است وزنش حدود 55 کیلو است .آلت تناسلی اش کوچک است از کودکی سونوگرافی انجام دادم ولی دکترا نظرشان این است که مشکلی نداره بیضه هایش سالم است ولی این موضوع مرا خیلی ناراحت کرده از شما خواهش میکنم مرا راهنمایی کنید .در ضمن هر کاری می کنم دکتر نمیاد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپ هورمونی بکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 678 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب