ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مصطفی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 923 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من از چند ماه پیش متوجه یک خال سیاه در زیر سر الت خود شدم هیچ درد یا چیزی ندارد فقط میخواستم بدونم ایا این خال مهم هست که درمان بشه یا خیر من کلا روی پوست بدنم خالهای زیادی وجود دارد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر هادی.ا شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 625 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر من چرا اینقده بدبختم؟22 سالمه مجرد و دانشجو هستم 11 ماهه که سیتالوپرام 20 مصرف میکنم تا جنب نشم .چون نمیتونم با کسی درددل کنم به ناچار با یک دختر دوست شدم واز نزدیک هم همدیگه رو نمیبینیم فقط به همدیگه sms میفرستیم گاهی اوقات هم چت میکنیم پشت گوشی هم حرف نزدیم اصلا به هیچ وجه هم حرف زشت نمیزنیم ولی بازم موقع حرف زدن از بنده یک مایعی (شیره ای)خارج میشه الان بدجوری به کمکتون احتیاج دارم لطف کنید بگید من چه کاری باید انجام بدم تا از شر این مایع خلاص شم؟اصلا هم اهل خودارضایی نیستم و نمیخوام رابطمو با این دخترخانوم قطع کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر saeid پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    با سلام
    طول و قطر آلت تناسلیم در حالت عادی و هنگام نزدیکی خیلی متفاوته.مثلا در حالت عادی 6سانت و قطر 8 اما در نزدیکی 14 سانت و قطر 12،وقتی که از کاندوم تاخیری استفاده میکنم بعد از نزدیکی و تا یک روز آلتم در هنگام عادی به کوچکی قبل نمیشود.دوست دارم دارویی معرفی کنید که هیچ وقت به حالت خیلی کوچیک برنگرده و مثل اون یه روز بعد از سکس یه مقدار کم کوچیک بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه نرمالاست
    2. تصویر کاربر saeid پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      من دلیل این رو میخوام بدونم که چرا تواون یه روز این جوریه که فاصله بین حالت خواب و نعوظ کمه،
      تو اون کاندوم تاخیری ها چی هست که تا یک روز آلت من درشت تر باقی میمونه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفر پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی...بنده آلتم یه کم به سمت چپ انحراف داره...سوالم اینه که اگه بخوام جراحی کنم هزینه عملش چقدر میشه.البته اگه خواستین عکس آلتم را بهتون میفرسم..ممنون میشم پاسخ بدین..موفق باشین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بفرستید
  • تصویر کاربر ahmad پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر پسر 17 ساله هستم طول الت تناسلی کوتاه هست و هنوز اسپرم هم تولید نشده ایا زمان تولید اسپرم دیر نشده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه نگران نباش
  • تصویر کاربر اکبر پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر عزیزم
    آقای دکتر چهارشنبه هفته پیش عمل کردم، سه شنبه هم مطب خدمتتون رسیدم. جای عمل رو نگاه کردید و گفتید همه چی خوب و عالیه. وقرص پنتوکسی فیلین تجویز کردید
    آقای دکتر دیروز متوجه شدم حجم بیضه ها تغییر کرده و افزایش پیدا کرده...البته امروز صبح احساس کردم به حالت اولیه برگشته...این تغییرات طبیعیه؟دلیلش چیه؟خیلی نگرانم..
    آقای دکتر نشانه آب آوردن بیضه چیه؟...چه مدت بعد عمل ممکنه بیضه ها آب بیارن..

    شرمنده اگه مزاحمتون شدم...راهم دوره وگرنه میرسیدم خدمتتون
    دعای خیر ما همیشه بدرقه راهتونه....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر صفاران شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 340 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من انتهای قسمت مخروطی شکل سر التم یک سری دونه سفید زده و چند سالی هست دارم و با سرعت خیلی کم از زیر پوستم خارج میشند نمیدونم خطرناک هست یا خیر
    یاید تصویرش رو بفرستم یا خیر
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر amir شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    جناب دكتر بنده ٢٥ساله و مجرد هستم و دچار كجي الت تناسلي مادرزادي هستم اين كجي از وسط تنه اغاز شده و رو به پايين ميباشد. روش اندازه گيري مقدار انحراف را بلد نيستم لطفا توضيح دهيد. ولي به ظاهر حدود ٣٠-٤٠درجه است.
    ميخواستم بدانم كه ايا در رابطه ي زناشويي به مشكلي برخواهم خورد؟
    روش جراحي پيشنهادي شما چه عوارضي دارد؟ ايا احتمال ناباروري و عدم سفت شدن الت و ... وجود دارد؟

    از همه مهمتر ايا دارويي هست كه با مصرف ان ميزان كجي التم كمي كمتر بشود؟؟؟؟؟ لطفا معرفي نماييد و عوارض دارورا هم ذكر كنيد.
    با سپاس از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر ناهيد یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام وقتتون بخیر در مورد تکرر ادراریم گفتین ک باید کشت ادار انجام شود تا مشخص شود میشه بیشتر توضیح بدین ؟دقیق مشکل چیهو از کجاست و راه درمانش چیست؟خیلی نگرانم و از دکتر وانتی بیوتیک خسته شدم و هر وقت ازمایش میدم همش میگن سالمه اخرین بار ازمایش دادم گفتن سالمه فقط عفونت مثانه شدید دارم ک منم انتی بیوتیک ها رو منظم و زیاد مصرف نکردم حالا شما چه توصیه ای میکنید؟؟
    فقط میخوام بفهمم مشکلم چیه چرا اینطور شدم و ایا خوب میشم میخوام بیشتر برام توضیح بدین باتشکر التماس دعا
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید حضوری ویزیت شوید
  • تصویر کاربر مهرآدین شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام
    26 سال دارم از چند شب پیش بیضه چپم درد گرفته بدون اینکه ضربه خورده باشه و یا تورم و یا دلایلی که در بالا فرمودید.وقتی لمسش میکنم انگار یه چیز ریز و نرم چربی مانند هست که آزاده و درد میکنه و یه رگ هم هست که سمت چپ بین بیضه و پا که اونم شدیدا درد داره البته اینا از چند سال پیشم بوده ولی اینطوری به صورت مداوم و درد شدید نبود فقط بعضی وقتا که به کمرم سرما می رسید درد میگرفت و بعد ساعاتی خوب میشد اما الان چند شبه بی دلیل درد شدید گرفته.
    متشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۵ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوبکنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 441 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 682 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب