اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (41 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سپيده شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 515 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشد
    آقاي دكتر ميخواستم ازتون خواهش كنم در خصوص برخورد منشي تون كمي متذكر شويد. برخلاف برخورد انسان دوستانه و محبت آميز شما با بيماران ايشون به شدت رفتار توهين آميز و آزاردهنده اي دارند.
    ايشون در مطب، هنگام مراجعه حضوري بيمار را وادار مي كنند تا در خصوص بيماري و مشكل خود با جزئيات و كامل در حضور همه مراجعين توضيح دهند كه اين موضوع اصلأ درست و انساني نيست. من بعد از 6ماه همسرم را راضي كردم تا در مورد بيماري ناتواني جنسي خود به شما كه از قبل رويتان شناخت داشتم مراجعه كند و تلفني همه موارد را براي منشي شما توضيح دادم و همسرم هم در مطب عنوان كرده كه مشكلش در رابطه با ناتواني جنسي است اما همچنان منشي شما در حضور ديگران اصرار داشته كه بايد بگوئيد مشكل دقيقاً چيست؟ آيا واقعأ اين برخورد صحيح است! اگر همسر من ميتوانست مشكلش را با يك خانم بازگو كند به يك پزشك خانم مراجعه مي كرد... البته در تخصص و تبحر شما صحبتي نيست ولي واقعاً رفتار ايشون به دور از شأن رابطه محرمانه پزشك و بيمار است...
    خواهش ميكنم در اين خصوص به ايشون تذكر دهيد تا ديگر بيماران مانند من و همسرم دست خالي، نااميد و سرخورده از مطب بازنگردند...
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      چشم حتما به بزرگي ببخشيد
  • تصویر کاربر مرضیه شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید خدمت جناب دکتر
    من خانمی 30 ساله هستم دو سال پیش برای چکاب معمولی آزمایش دادم خون در ادرار + بود.که پزشک عمومی دوباره آزمایش و تکرار کردن و گفتن اگر آزمایش مشکل داشت پیش متخصص داخلی برید که این بار قسمت خون در ادرار Trace بود و پزشک متخصص داخلی سونو کامل از شکم و مثانه و رحم نوشتن که سونو مشکلی نداشت و گفتن نیاز به پیگیری نیست و دارویی هم ننوشتن.الان بعد از دو سال تصمیم به بارداری دارم و با انجام آزمایشات باز نتیجه خون در ادرار + شد که به متخصص اورولوژیست مراجعه کردم سونو رو تکرار کردن نتیجه سونو مثل قبل بود و مشکلی نداشت دکتر داروی آنتی بیوتیک و داروی مربوط به سنگ کلیه نوشتن و مجدد آزمایش و تکرار کردن باز نتیجه Trace شد.دوباره داروها رو تکرار کردن نگرانم جناب دکتر مشکل می تونه چی باشه؟اگر مشکل عفونت هست چرا با خوردن دارو آزمایشات جدید و قبلم تفاوت نکرده اگر راهنماییم کنید ممنون می شم عکس سونو و آزمایشات و ضمیمه کردم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      اگر سيستوسكوپي طبيعي باشد مشكلي نيست
  • تصویر کاربر adib شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 729 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید.من یک پسر ۲۲ ساله ام که مشکل انزال شبانه دارم که گاهی دو روز پشت سر هم انزال دارم و گاهی تا یک ماه انزال شبانه ندارم به گونه ای که این انزال ممکن است با خواب جنسی همراه نباشد.در ضمن تا سن ۱۸ سالگی نیز خود ارضایی داشتم راه حل این مشکل چیست؟.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر wf,v شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 770 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    عکس از کشاله ران شوهرم خدمتتون ارسال میکنم ایشون مبتلا به زگی در کل بدن هستند و همچنین بصورت ارثی خال گوشتی فراوان دارند
    درمراجعه اخیرم به پزشک احتما زگیل تناسلی برای من دادند و ازمایش Hpv دادم که هنوز نتیجه را دریافت نکرده ام
    عکسی هم از زگیل فعال در ناحیه سینه شوهرم میبفرستم خواهش میکنم بفرمایید که ایا ایشون زگیل تناسلی دارند یا خیر
    ضمن اینکه علاوه بر دو زاده قابل مشاهده در عکس تعداد دیگری هم حوالی ان وجود دارد که شبیه پاره گوشت است
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      زگيل است
  • تصویر کاربر محمود شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر کرمی
    پدر من 65 سالشونه و ادراشون بند امد و الان حدود یک ماه است سوند بهشون وصل است
    دو ههفته از اتصال سوند میگذشت که تست psa دادند که ضمیمه میباشد
    تست psa 54.5 بود
    دکتر مربوطه برای دوهفته داروی تاوانکس تجویز کردند و بعد دوباره تست psa انجام شد که این عدد به 22 تقلیل یافت و مجددا پزشک مربوطه همان دارو را برای 28 روز دیگر تجویز نمودند که الان داره دوره مصرف طی میشه
    میخاستم اقای دکتر لطف کنند و ازمایشات را ببینند و نظرشون را بدهند
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد نمونه برداري بكنيد
  • تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 1440 مشاهده پرسش
    با عرض سلام... واسه درمان خارش بیضه چه چیکار کنم...ایا کرم یا ژل نرم کننده هست که خارش برطرف بشه... شما چه پیشنهادى رو مطرح میکنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
    2. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      البته من یه چیزو به شما نگفتم... پوست و الت تناسلی من کاملا سفید به نظر میرسه... چون بیماری لک و پیس دارم گفتم شاید علت خارش بیضه هام همین باشه... البته این خارش جدیدا اتفاق افتاده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      دكتر پوست برويد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام.من مردی36ساله هستم که قبلا میل جنسی خوب ونرمالی داشتم ولی درحال حاضر هیچ نیاز جنسی درخودم احساس نمیکنم .وباید بگویم مدت5سال هست که ازداروهای متادون-1/4کلوزاپین100-1عدد کلونازپام1میلی گرم استفاده میکنم.لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ازمايشات هورموني بدهيد
  • تصویر کاربر فلاح شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    هر کاری کردم عکس ها نیومد ممنون از توجهتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      چرا راحت است
  • تصویر کاربر حبیب شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    با سلام مردی 45 ساله هستم حدود یکماه است که کلیه سمت چیم خیلی درد دارد و به زیر کم و بیضه ها می زند عکس و سونوگرافی انجام دادم ولی اثری از سنگ نیست. بعضی وقتها درد شدیدی دارم و بعضی اوقات درد ندارم. رنگ اداره هم زرد است چیکار کنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      سونو كنيد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر تنه الت من کجی متمایل به چپ دارد شاید به خاطر اینکه همیشه در قسمت چپ شلوار قرار می گرفته یا تحریک می شده است...با نرمش های خاصی یا فشار و نگهداشتن ان به طرف سمت راست مخصوصا در حالت نعوذ می توان انحرافش را کم کرد یا راه دیگری دارد؟ یه سوال دیگه اینکه چگونه زود انزالی خود را برای لذت بردن از روابط زناشویی کنترل کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ مهر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 540 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 769 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

تقویت اسپرم و بهبود پارامترهای اسپرماتوگرام (مانند تعداد، تحرک و مورفولوژی) یکی از بزرگترین چالش های زوج…
بی اختیاری ادرار در زنان و سالمندان یک مشکل بسیار شایع و آزار دهنده است که می تواند…
تقویت اعصاب مثانه یکی از اهداف اصلی در درمان مشکلات رایجی مانند مثانه پرکار (Overactive Bladder –…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب