ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر تی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    لطفا آزمایش رو برام تفسیر کنید و ببینید چه مشکلی برای بارداری هست؟
    Volume:1.0
    Color:milky
    Appeararance:opalescent
    Liquefaction:20
    Viscosity:moderate
    Ph:7.8
    Abnormal morphology:40
    Motility1h:50
    Motility2 hrs:55
    W.b.c:2-3
    R.b.c:1-2
    Epithelial cells:0-1
    Forward motility grade1:50
    Forward motility grade2 :40
    Forward motility grade 3 :10
    Forward motility grade4 :0
    Sperm count(density) :2
    Total sperm count:2 البته ما یه پسر چهار سال و نیم داریم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام خوب است
  • تصویر کاربر علي جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشيد
    جواني ٢٠ ساله هستم...كه در زمينه جنسي متاسفانه فعاليت بالايي دارم،چندسالي هست كه در حين فعاليت زياد در يك روز دچار درد بيضه ميشم و دوسالي است كه در كنار درد بيضه ، غده اي كوچك بروي بيضه چپ حس ميشه،و اينكه در اين دوسال مني خود را يك بار هم سفتو چسبنده نديدم...مقدار دردم در ان روز به حدي است كه تا نخوابم تسكين نميابد،با مطالعاتي كه داشتم متوجه وجود بيماري واريكوسل در خود شدم...اميدوارم مشكل جدي نباشه
    منتظر جوابتون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من یک سال پیش بخاطر اینکه بیضه سمت چپم ورم داشت به شما مراجعه کردم و شما فرمودید که من واریکوسل ندارم و فقط حساسیت و فقط دو تا آمپول دادین و من دو باره همان حالت برایم رخ داده است و به یک متخصص ارولوزی مراجعه کردم ایشون گفتن که من واریس دارم و برایم سونوگرافی و آزامایش اسپرم تجویز کردن و اینکه من اصلا دردی حساس نمیکنم در بیضه ام و خیلی وقته که من جنب نشده ام شاید تزدیک یک ماه و نیم .
    آیا لازم من این آرمایش ها رو انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد معاينه كنم
  • تصویر کاربر کریم جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خسته نباشید.بنده 50سال سن دارم مدت چند سال بود که فشار ادرارم در هنگام خروج کم می شد . ولی مدت یکسال است که برای شروع ادرار با مشکل مواجع هستم مانند مثانه خجالتی مخصوصا شبها با توجه به اینکه ساکن کرج هتسم وبازنشسته تامین اجتماعی به بیمارستان کسری کرج دکتر ابراهیمیان مراجعه نمودم .ایشان دستور سنو از پروستات، کلیه، مثانه و یکسری آزمایش صادر نمودند که پس ازانجام همه ای موارد نرمال بود .هیچ داروی هم تجویز نکرئند .ولی بنده کماکان مشکل دارم.قبلا طبق دستور شما مدتی کپسول تامسی مصرف کردم ولی ابتدا کمی موثر بود ولی بعدا اصلا فرقی نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      همان دارو عالي است
  • تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 279 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خسته نباشید.بنده 50سال سن دارم مدت چند سال بود که فشار ادرارم در هنگام خروج کم می شد . ولی مدت یکسال است که برای شروع ادرار با مشکل مواجع هستم مانند مثانه خجالتی مخصوصا شبها با توجه به اینکه ساکن کرج هتسم وبازنشسته تامین اجتماعی به بیمارستان کسری کرج دکتر ابراهیمیان مراجعه نمودم .ایشان دستور سنو از پروستات، کلیه، مثانه و یکسری آزمایش صادر نمودند که پس ازانجام همه ای موارد نرمال بود .هیچ داروی هم تجویز نکرئند .ولی بنده کماکان مشکل دارم.قبلا طبق دستور شما مدتی کپسول تامسی مصرف کردم ولی ابتدا کمی موثر بود ولی بعدا اصلا فرقی نداشت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد نوار عصب بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.کد h59k517945 هستم.شما در پاسخ به سئوال من یه شماره همراه دادید و گفتید که با آن تماس بگیرم از همان روز تا حالا هرچی میگیرم یا مشغوله یا خاموشه و یا اینکه دردسترس نیست خواهش میکنم این مسئله را زود پیگیری کنید چون که آقای دکتر من واقعا از شدت درد و کجی آلت تناسلی رنج می برم. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      شنبه ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ ساعت ١١ بفرماييد براي عمل انحنا
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام مجدد آقای دکتر من قبلا هم خدمتتان گفته بودم که در این باره با محدودیتهایی از قبیل در میان گذاشتن این مشکل با خانواده به دلیل شرم داشتن و همچنین هزینه روبه رو هستم وگرنه مشکلی برای آمدن پیش شما نسبت به عمل جراحی آلت تناسلی ندارم. به نظر شما بایستی چه کارکنم؟ خواهش می کنم زودتر پاسخم را بدهید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      من نديده چه جوابي بدهم
    4. تصویر کاربر حسین شنبه ۳۰ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      آقای دکتر خودتان فرمودید برای عمل بیایم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      من در خدمتم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام.من چند سالی هستش که با مشکل تکرر ادرار مواجه شدم و هر بار دستشویی ام یک ربع تا بیست دقیقه طول می کشد و این وضیت خیلی خسته کننده است .(یعنی سه یا چهار بار در روز دستشویی میروم و هر کدام یک ربع یا بیست دقیقه طول میکشد. )ایا من به سرطان پروستات دچار شدم ؟ ترا خدا کمکم کنید.یه راه حلی بدید.من جوونم و می خواهم زنگی کنم.با تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      ٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با سلام.آقای دکتر من از همدان هستم و ۶ ماه پیش زگیل های تناسلی ام رو توسط کوتر برداشتم و رابطه جنسی پر خطر هم نداشتم از اون ببعد و قبلش هم فقط یک بار بود که گویا اونطور بدبختانه بهم منتقل شد. الان دو ماه پیش دو سه تا مجدد روی بیضه دیدم ک با مراجعه به دکتر پوست با محلول کولودیون از بین رفت الان مجدد یکی ایجاد شده ریز روی بدنه آلت ام. این زگیلها چقدر ادامه دارن و سوال مهمم اینه که در صورت ازدواج اگه ضایعه ای نباشه انتقال پیدا میکنه به همسرم ؟ چون متخصص پوست گفت اگه خوده ضایعه نباش منتقل نمیشه این درسته یا توی سایتها نوشته حتی نباشه هم روی سلول های پوست هست و با عرق کردن منتقل میشه؟ چون اگه همسرمم بگیره توی یه سیکل انتقال میفتیم و تا ابد ایجاد میشه. لطفا راهنماییم گنید زندگی منو مختل کرده این بیماری خدا خیرتون بده جوابمو بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      موافق نظر پوست هستم
  • تصویر کاربر اذر پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    با سلام.میخواستم بدونم اگر در ازمایش خون هماتولوژی نتیجه ازمایش mon# 10 باشه خطرناکه در حالیکه سایرموارد در حد نرمال باشند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      نه دكتر خون
  • تصویر کاربر امین پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 268 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    سنوگرافی را در پیوست برایتان ارسال می کنم. لطفا نظر خودتان را اعلام بفرمایید. دکتری که من به حضورشان رفتم گفتند مشکل خاصی نیست و تنها چند عدد امپول برای من تجویز کردند. ولی من کمی نگران هستم و خواستم از شما سوال کنم که با توجه به اینکه مجرد هستم آیا نیاز هست که اکنون پیگیری کنم یا بعد از ازدواج؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ مرداد ۹۵( 8 سال پیش)
      من هم موافقم چيزي نيست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 434 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 677 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب