ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 313 مشاهده پرسش
    سلام وخسته نباشی خدمت اقای دکتر شوهر من نزدیک 4ماه است که میلی به نزدیکی نداری وحالت نغوظ نداره این باعث نکرانی خودش ومن شده.شوهرم میکوید از استرس واعصاب است ایا درست است باید چکار کنیم لطفا راهنمایی کنیدباتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد بررسي شوند
  • تصویر کاربر مونا دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 613 مشاهده پرسش
    سلام. تعداد کل اسپرم همسر من 110ملیون است. مورفولوژی 61 درصد اما اسپرم متحرک در همین آزمایش 30 درصد. و تعداد اسپرم کلاس A کمتر از 20 درصد، کلاس B کمتر از 40 درصد، بقیه کلاس D , C هستند. هر دو 31 سال سن داریم. به نظر شما باید آی یو آی کنیم یا اینکه دارو مشکل ما را حل خواهد کرد؟
    اورولوژیست فقط پروفرتیل تجویز کرده اند و گفته اند که بهتر است iui کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      بايد معاينه كنم در خدمتم
  • تصویر کاربر مرتضی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    با عرض سلام وخسته نباشید پسر 5ساله دارم که در خواب تا صبح اگر به دستتشویی نبریم دو یا سه بار خودش را خیس میکند علاوه بر آن از کوچک بودن آلتش نیز نگران هستم این کوچکی البته در خودم نیز مشاهده میشود آیا راه درمان وجود داردلطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      تا ٦ سالگي طبيعي است
  • تصویر کاربر دینا دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام 32سالمه تازه ازدواج کردم یه چیزهایی شبیه مثلث خیلی کوچک در پایین ناحیه دهانه واژن دارم این اواخر عفونت زنانگی میگیرم پشت سر هم عکس ارسال میکنم لطفا بفرمایید زگیل هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      عكس
  • تصویر کاربر هادی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 360 مشاهده پرسش
    سلام. در بدنه آلتم که در عکس هم مشخصه تغییر رنگ ایجاد شده. این اتفاق در دو طرف کلاهک هم به صورت دو سه تا خط تیره سیاه هم هست. ترشح بدبو ندارم. خارش و درد هم. مشکل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      مهم نيست
  • تصویر کاربر ع یکشنبه ۲۳ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت اقای دکتر.بنده متاهل و سی وپنج ساله \\حدود شش هفت سالی هست که زاییده های تکی گوشتی خیلی کوچک دور تا دور خط ختنه گاه به صورت منظم در یک مسیر دورانی را دارم .جسارتا عکس ارسال میشود در صورت امکان بفرمایید ایا اینها زگیل هستند راه درمان در غیر اینصورت این زاییده ها چه هستند و ایا بیخطرند.ممنون از وقتی که میگذارید.
    1. تصویر کاربر ع دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام خدمت اقای دکتر عزیز .اگر امکان دارد جواب سوال بنده رو نیز بدهید.با سپاس
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      زگيل است
    3. تصویر کاربر ع سه شنبه ۱۸ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام.اقای دکتر چرا نظر دکترها اینقدر متفاوته همین عکس رو یک متخصص اورولوژی اقای جباری دیدند و گفتند زگیل نیست.شما و یک متخصص پوست از روی همین عکسها گفتید زگیل هست.یک متخصص عفونی و ارولوژی از نزدیک معاینه کردند وگفتند نود درصد زگیل نیست گفتند که اگر زگیل بود همه جا ی مختلف پخش میشد اما اینها تو یک مسیر هستند پس زگیل نیستتند.حالا من موندم جواب کدام دکتر درسته بنظرتون من چیکار کنم برای تشخیص قطعی.اگه همسرم تست pcr وپاپ اسمیر بدن و نداشته باشن به معنای این هست که در بنده هم این زاییده ها زگیل نیستند.لطفا در صورت امکان یک راهنمایی جامع بکنید ممنون میشم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      ازمايش دهيد شك داريد
    5. تصویر کاربر ع جمعه ۲۱ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      اقای دکتر ممنون که این همه سریع جواب دادید.خدا بهتون عمر با عزت بده.من دکترم که از نزدیک دید ازمایش نمونه گیری رو نوشتند اما وقتی رفتم ازمایشگاه نمونه گیر گفتند این ریسکه .چرا که در صورت نمونه برداری احتمال داره جاهای دیگه منتقل بشه و گسترش پیدا کنه که من دیگه ندادم.خواهشن این سوالات بنده رو دقیق جواب بدید و عکسهای ارسالی در پیامهای قبلی رو یکبار دیگر ببینید جواب هم هرچه باشه دیگه مزاحمتون نمیشم.ممنون
      1:شما چند درصد مطمین هستید که اینها زگیل هستند و از چه نشانه هایی گفتید زگیل هستند.
      2:ایا همسرم تست پاپ اسمیر و pcrبدن و نداشته باشن ایا به معنای این هست که مال من هم زگیل نیست.
      3.اگر زگیل هستند من برشون دارم یا بزارم بمونن
      4:شما کدام روش رو برای از بین بردن این زاییده ها پیشنهاد میکنید.
      5:ایا نمونه برداری خطر انتشار نداره یعنی موقع کندن یکی از این زاییده ها خونی که به اطراف میخوره باعث پخش نمی شه و بنظرتون من برم و از یکی از اینها نمونه برداری کنند .
      6:چرا این زاییده ها فقط دور این خط هستند و انچنان که من اطلاع دارم اکثر دکترها سرایت را از تماس پوست به پوست میدانند.پس اگر اینها زگیل هستند چرا موقعی که این قسمت در هنگام دراز کشیدن هم روی بیضه ها و هم روی پوست قسمت مثانه قرار میگیرد و تماس دارد هیچ زاییده ای در این قسمتها وجود ندارد.
      7:ایا نظر شما قطعی است یا لازم هست من برای معاینه حضوری خدمت شما برسم.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام بياييد ببينم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر فرید دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    باسلام،منظور من راهنمایی بود دکتر پیرو ایمیل قبل که فرمودین عکس بفرست عکس را فرستادم ولی راهنمایی به دستم نرسید،لطف کنید یه راهنمایی از (مشکل بنده)کنید.با عرض معذرت خواهی جهت پرسش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      همينجا
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 317 مشاهده پرسش
    سلام قرصی برای بزرگ کردن آلت هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      نه
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.
    کجی آلت چند درجه باشد احتمال شکستگی آلت در حین رابطه جنسی وجود دارد؟ با کجی خفیف احتمال شکستگی وجود دارد:؟ سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر حمیدرضا دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید .حمیدرضاهستم 28 سال سن دارم .دوسه ماه پیش یکدفعه نگاهم افتاد به شورتم دیدم یه کم خونی شده تا اینکه دوشب پیش نصف شب از خواب بیدار شدم احساس کردم ادرار کردم دست گرفتم به نوک الت تناسلی دیدم دستم خونی شدرفتم دستشویی اولین قطره خون اومد بعد ادرار،ناگفته نماند که ادرارم همیشه زرد پررنگ هسته وبو میده !موقع ادرارهم نه درددارم ونه سوزش !خواهش میکنم یکم راهنماییم کنید به نظرشما مشکل من چیه ؟وبایدچکارکنم؟ممنونم اقای دکتر تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۷ آبان ۹۵( 8 سال پیش)
      سونو وازمايش بدهيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 414 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 673 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب