اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (41 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابراهیمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام خدمت جناب آقای دکتر
    عذر خواهی که مزاحم حضرتعالی شدم
    پدر بنده برج 3 امسال عمل رادیکال پروستات انجام دادن.بعد از عمل مجرای اداری ایشون گرفنگی پیدا کرد که مجبور شدند سوند بزنن.از ده روز یکبار شروع کردن به سوند زدن الان هر هفده روز یکبار
    انجام میدهند.به دکتر جراح ایشون مراجعه کردیم و علت را پرسیدم فرمایش کردند التهاب و باید تا چند ماهی بزند که گوشت اضافه به وجود نیاد.تا موقعی که نهایتا به دوماه یکبار سوند زدن برسه
    سوالی که از خدمت حضرتعالی داشتم اینکه آیا درمان دیگری راجع این التهاب وجود نداره؟
    با سپاس از شما
    مقتدرا در پناه ایزد منان موفق و موید باشید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر بي دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    برجستگي هايي در ناحيه تناسلي و كشاله ران دارم چطور متوجه بشم اينا زگيل تناسلي هست يانه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر Reza سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عذر خواهی میکنم چند روزیه که آلت تناسلی بنده ب جز کلاهکش ورم کرده و در حالت نعوظ بیشتر مشخص میشه ۱۹ ساله هستم. علتش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ایمان سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۲۶ سالمه التم درحدود ۱۰ سانتی متره میخوام ازدواج کنم ایا تو رابطه دچار مشکل میشم اگر بله راهی برای بزرگ کردن التم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ای سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب اقای دکتر حسین کرمی خسته نباشید امیدوارم سالم وتندرست وسلامت باشید
    اقای دکتر بنده 30 سال سن دارم ومدت 6 ماه است ازدواج نموده ام . شب عروسی بخاطر رسم و سنت غلط و عهد حجری استانمون بعد مراسم ساعت 3 شب دیر وقت با همسرم نزدیکی داشتم فقط بخاطر سنت غلط واشتباهی که پدر و مادرخودهمسرم در ذهن داشتن با کمال خستگی اقدام به رابط نمودم متاسفانه بدلیل کم تجربگی و خستگی مفرط منجر به پارگی قسمتی از اندام داخلی تناسلی همسرم گردید که این امر منجربه جراحی وبستری و عدم نزدیکی تا 2 ماه گردید بعد ازدوماه کم کم رابطه جنسی شرو کردم متاسفانه بدلیل ترسی که در همسرم بوجود امده بود وخودم دلهره شدید داشتم نکنه دوباره حادثه رخ بده همسرم قبل شروع رابطه ممانعت از رابطه و تاکید دقت زیاد در این امر میکردن که این امر باعث ناراحتی شدید وسرخوردگی در بنده گردیده و بدلیل روحیه نامناسب رابطه ها با شکست مواجه می شدندیعنی بدلیل کوتاهی نعوظ رابطه ناقص می گردید و دخول صورت نمیگرفت بعدا با همسرم صبحت کردم دعوت به ارامش میکردم اما هنوز حالت ترس در خودم بود رابطه کامل بعد از 4 ماه از ازوداجمان صورت گرفت ولی به محض دخول انزال صورت میگیره .الان این مشکل ادامه داره بیشتر اوقات نعوظ در همان حالت پیش نوازی از بین میره و میل و علاقه ای به رابطه ندارم یا اگر رابطه صورت بگیره انزال زودرس صورت میگیره . خاطر نشان کنم در تمام روابط و نزدیکی پیش نوازی تا 10-20 دقیقه داشته ام(تا ارگاسم زنانه) بعد اقدام به رابطه نمودم.خواستم راهنمایی کنید مشکل هورمونی - عصبیه چیه واقعا خیلی زندگیم تحت تاثیرشه و احساس میکنم همسرم از این امر ناراحته و کم کم رابطه زندگیمون به سردی میره . ممنونم میشم راهنماییم کنید پیش چه متخصصی برم مسئله اصلی کجاست که نعوظ کوتاهه و اگه داشته باشه زود انزالی ختم میشه.
    باتشکر وسپاس از لطف حضرتعالی.
    اقای دکتر خواهشمندم سوالمو بدون نام ذکر مشخصات اعم از ایمیل - شماره تماس پاسخ و انتشار دهید بنده بدلیل نبود امکانت اینترنت و کامپیوتر در محل زندگی و کار با عرض پوزش و عذرخواهی از محضر حضرتعالی اگه امکانش هست جواب ایمیل یا پیامک فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر javad چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    آقای دکتر سلام.من دیروز عکس هایی گفته بودید را از طریق ایمیل فرستادم.خواهشن نگاه کنید و جهت عمل مرحله به مرحله راهنماییم کنید .من تا تهران ۱۰۰۰کیلومتر فاصله دارم.خواهشن کمک کنید.
    1. تصویر کاربر javad دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      b
    2. تصویر کاربر javad دوشنبه ۹ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      خواهشن بررسی کنید.
    3. تصویر کاربر javad سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      ب
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    5. تصویر کاربر javad سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام،آقای دکتر من سال ها به خاطر این بیماری افسرده شده ام و چه سختی هایی که نکشیده ام.سه بار هم عمل کرده ام. تو را به خدا به چند سوال من دقیق و بدون ترحم پاسخ دهید این که ۱.انحراف آلتم تقریبا چند درصد است،چون موقعی کاملا شل می باشد کاملا انحرافش به سمت چپ است و این برای من مشکل است
      ۲.و اینکه آیا برای ازدواج امکان دارد مشکل ساز باشد.یا این که به مرور زمان انحرافش بیشتر بشود.
    6. تصویر کاربر javad سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      عکس۲
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام
    اینچانب عمل میکروسکپیک اینگونال واریکوسل انچام دادم ۸ ماه پیش.
    واریکوسل عود کرده و می خواستم بپرسم که :
    ۱- آیا امکان عمل مجدد واریکوسل میکروسکپیک ساب ینگونال وجود داره؟
    ۲- ایا امکانش هست که باسونوگرافی یا ایکس ری به نظام وظیفه ثابت کرد که من یک بار عمل کرده ام و دوباره عود کره؟

    با تشکر فراوان از راهنمایی شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر بیژن شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 8974 مشاهده پرسش
    با سلام مدتی است (تقریبا 4 ماه ) متوجه شده ام در ابتدای الت (نزدیک بدن )در حالت عادی توده ای سفت زیرانگشتانم احساس می کنم وقتی دراین حالت آن را فشار میدهم مختصری درد می کند . در حالت نعوظ در همان قسمت قطر التم از سمت بالا در دو طرف باریک می شود وهمان قسمت درد می گیرد و آلتم به سمت بالا متمایل می شود. بعداز اتمام نعوظ تا چند ساعتی این درد مختصر وجود دارد . لطفا راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    2. تصویر کاربر بیژن سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      سلام با تشکر از شما چون در شهرستان هستم.اگر به همکاران شما مراجعه کنم .و نتیجه سونوگرافی را خدمت شما ارسال کنم. امکان پاسخ گویی هست.با توجه به دو احتمالی که فرموده اید پلاک بیرونی و شکستگی امکان درمان وجود دارد. با سپاس از رسیدگی شما.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    4. تصویر کاربر بیژن چهارشنبه ۱۱ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام .باتوجه به فرموده شما به همکار ارئولوؤیست مراجعه کردم ایشان با معاینه بالینی تشخیص پلاک پیرونی دادند و گفتند نیازی به سونو گرافی نیست و داروها ی l-carnitine amin 250 , nutri natural E را تجویز کردند. که به مدت یکماه مصرف کنم. بعد ازاین مدت سه جلسه از دستگاه سنگ شکن استفاده شود وگفتند باعث نرم شدن بافت ها میشود. البته جناب دکتر در اثر ماساژ قسمت پلاک احساس میکنم کمی نرم تر میشود.میخواستم با توجه به نکات فوق نظرتان را بیان فرمایید. با سپاس از توجه شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    6. تصویر کاربر بیژن جمعه ۱۳ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام آقای دکتر میخواستم بفرمایید که آیا دستگاه سنگ شکن هم برای بهبودی پیرونی تاثیری دارد یا خیر. همچنین بنده بیماری دیابت ندارم . البته چربی خون کمی دارم که با مصرف قرص کنترل شده و الان مدتی است که قرص چربی هم مصرف نمی کنم. اینکه فرموده بودید. برای یکسال یا یکسال ونیم بعد روند بیماری طی شود. آیا امکان بهبودی هست یا خیر؟ با سپاس از توجه شما.
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    8. تصویر کاربر بیژن جمعه ۱۳ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
      با سلام آقای دکتر با توجه به تجربه و تخصص شما آیا بعد ازطی شدن روند بیماری پیرونی که فرموده ایدچند درصد امکان بهبودی کامل وجود دارد. چون درجایی خواندم که در بعضی بیماران خود به خود از بین میرود. این موضوع درست است یا نه. با سپاس از توجه و پاسخگویی شما.
    9. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۴ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
    10. نمایش سایر 8 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    باسلام یه روز صبح محتلم شدم و دیدم تو مایع منی رگه های قهوه ای رنگه به دکتر مراجعه کردم گفتن عفونت پروستاته.قرص افلوکساسین مصرف کردم به مدت 3هفته ولی هنوز این رگه های خون رو میبینم اگه ممکنه نظرتونو بگید آیا همین دارو رو ادامه بدم یا عوضش کنم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    باسلام درمان دارویی هم داره؟ اگه عمل درمانشه چقدر طول میکشه؟ بیشهوشی داره؟بعدش بستری میشی یا زود مرخص میشی؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ اسفند ۹۵( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 497 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 620 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 767 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب