اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (41 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ابوالفضل یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام
    من اقایی28ساله و متاهل هستم ک حدود1سالو نیم دچار سوزش مجاری ادراری هستم،طی این مدت کلی دکتر رفتم و طی ازمایش های مختلف از جمله سونو گرافی،معاینه تنگی مجرا،ازمایش ادرار و غیره هیچ مشکلی پیدا نشد،البته در کنار این علایم سرفه خشک هم دارم،ب نظر شما من باید برای رفع این مشکل چکار کنم،سوزش مجاری واقعا زجر اور است،ضمنا زمان ادرار سوزشم بیشتر نمیشود
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 506 مشاهده پرسش
    سلام. چند روز قبل برای اولین بار دچار تکرر ادرار وسوزش شدم در سن 42 سالگی به پزشک مراجعه کردم آزمایش وسونو نوشت انجام دادم عفونتی نداشتم فقط سایز پروستاتم شده 32 سی سی دکتر ترسوندتم و گفت احتمال سرطان وداروی پنتوپرازول وافلوکساسین 300 وامنیک 0.4 میلی کرم وفینتو پروست نوشته وگفته باید نمونه برداری هم بشوم .چکار باید بکنم آیا تشخیصش درست است .ممنون آیا داروها رو استفاده کنم یا راه دیگری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشيد
    من ٢٠ سالمه و تقريباً چهار سال هست كه تقريباً ژله هاي زرد رنگي توي اسپرمم هست و يك سال پيش عمل فتق (بيضه سمت راست) و عمل واريكوسل (بيضه سمت چپ) كردم ولي هنوز اون ژله هاي زرد رنگ از بين نرفته .
    اون ژله ها بعد از سه روز از اخرين تخليه ي به اسپرمم اضافه ميشه و هرچي بيشتر از اخرين تخليه ي اسپرمم ميگذره اون ژله هاي زرد رنگ بيشتر ميشه
    من تقريباً هفت ساله خودارضايي ميكنم و الان ميخوام ترك كنم فقط بخواطر اينكه ميترسم اون ژله هاي زرد رنگ زياد بشه دوباره خودارضايي ميكنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر صفدر یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز
    آقای دکتر من چند روز بیضه هام خیلی درد میکردند رفتم پیش دکتر اورولوژیت گفت که احتمالا واریس دارم ؛سونو نوشت برام سونو را گرفتم جوابش گفته بود که واریکوسل خفیف تا متوسط دارم
    حالا خواستم که نظرت را بپرسم که حتما نیاز به عمل دارم یا روش دیگری غیر از عمل هم برای درمان وجود دارد؟
    بنده ساکن یکی از شهرهای خوزستان هستم اگه نیاز به عمل دارم دوست دارم که بیام تهران و اونجا پیش خودت عمل کنم خواستم ببینم اگه من اینترنتی نوبت بگیرم و بیام تهران وقت دارید که بمونم همان جا و عملم کنید یا نه؟
    سوال بعدی اینکه اگه بخوام بیام برا عمل حتما باید همراه با خودم بیارم یا نه؟ خیلی ممنون دستتون درد نکند اگه به طور کامل به سوالاتم پاسخ دهید.
    1. تصویر کاربر صفدر پنجشنبه ۱۹ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      Io
    2. تصویر کاربر صفدر شنبه ۲۱ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      ۸
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر آبتین یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 8106 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر پسری ۱۷ ساله هستم
    من اخیرا به دکتری مراجعه کردم که بهم توصیه کردن شورت تنگ بپوشم. از این مسئله خیلی تعجب کردن چون مفمولا میگن شورت تنگ مضره. نظر شما چیه؟
    دوم اینکه یه سری درد در ناحیه بیضه و رگ های متصل بهش دارم. سونوگرافی هم انجام دادم واریکوسل نبود پزشکم گفت در این سن طبیعیه و ممکنه به خاطر باقی موندن ترشحات جنسی در بدن باشه. آیا شما حرف ایشون رو تایید میکنید و این باقی موندن ترشحات جمسی توی بدن به چه دلیلیه و آیا مشکلی ایجاد میکنه یا خیر؟
    ممنومم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر ذوالفقاري یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2036 مشاهده پرسش
    علت كبودي بيضه چيست و ايا خطرناك است؟
    اگر الت تناسلي كشيده شده باشد ممكن است به اين دليل بوده باشد؟
    دراقايي كه قبلا واريكوسل عمل كرده. درمان رو هم ممنون ميشم بگيد.
    چندروزقبل باشوخي كشيدن الت بوده ممكن است به اين دليل باشد؟
    لطفا من رو از نگراني دربياريد.
    باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    عزیزی @:
    سلام دکتر جان بنده یک سنگ 46 میلی در لگنچه میانی کلیه راست دارم آیاغیراز روش cpnl راه دیگری وجود دارد یا خیر؟درضمن جنس سنگ از اسید اوریک هستش ممنون میشم مشاوره بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بهترين درمان PCNLاست فيلم من در اپارات را ببينيد
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام
    من مدتها خود ارضایی داشتم. الان که سنم حدود 35 سال شده کاملا حس میکنم که حساسیت یک قسمت کوچیک از فقط یک طرف زیر آلتم بسیار زیاد شده و باعث زود انزالیم میشه اما سمت دیگه آلت این مشکلو نداره. پیش دوتا دکتر رفتم و هر چی سعی کردم اینو بهشون بفهمونم نتونستم و اونام گفتن مشکل ذهنیه و خوب نمیشی و برام اسپری بی حسی تجویز کردن. من حاضرم برای این کار تن به جراحی هم بدم اما هیچ دکتری حاضر نمیشه این روش رو امتحان کنه.
    میشه بفرمایید چاره کار چیه و آیا واقعا تو سال 2017 نمیشه راه حلی برای این مشکل پیدا کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 782 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    جناب دکتر عزیز بنده ساکن خارج از کشور هستم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید. بنده یک پسر 12 ساله دارم که به علت ۷ماهه به دنیا آمدن مشکل فتق در هر دو طرف داشت که آن زمان در ایران دوبار عمل جراحی شد و دکتر گفت که این مشکل برای همیشه حل شده ولی جدیدا متوجه شدیم که در هنگام خندیدن و یا زور زدن بیضه سمت چپ به سمت بالا حرکت میکند که باعث نگرانی شدید ما شده در ضمن گاهی هنگام دوچرخه سواری دچار درد در قسمت فوقانی بیضه چپ میشود. از اینکه ما را راهنمایی می فرمایید پیشاپیش سپاسگذارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو كنيد اگر عود كرده بايد عمل شود
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخير اقاي دكتر
    ١- من مدتي هست ك از الت تناسليم مايع شفافي مث آب ولي چسبناك خارج ميشه
    ٢- من تو خواب اصلا جُنُب نميشم و بعد از مدتي در داخل بيضه هام انگار رگهاي باد كرده احساس ميكنم و مجبور ميشم با سكس يا هر روشي ك شده خودمو ارضا كنم تا مايع مني خارج كنم ، بعدش دگ احساس درد ندارم
    ميخواستم اگ امكانش هست كمكم كنيد
    با تشكر بعدش ميخواستم بپرسم آيا امكانش هست ك واريكسل گرفته باشم يا ربطي ب پروستات داره با نه ي مشكل ديگه اي ك هست اينه ك بيضه هام ي حالت چرخشي داره يعني قشنگ بادست جا ب جا ميشن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ مرداد ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 531 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 774 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب