اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (43 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من 25 ساله هستم و کجی رو به پایین دارم و رابطه ی جنسی نداشتم تا بحال... میخواستم بپرسم که برای معاینه باید بیام یا عکس بفرستم که شما بفرمایید نیازبه عمل هست یا خیر.. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اگر بخواهيد بايد عمل كنيد فيلم عمل من را ببينيد در سايتم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر ناصردلشاد سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    باسلام
    چندوقتیه ازدواج کرده ام در بدو ازدواج چند زگیل تناسلی در قسمت انتهای آلت مشاهده کردم که با کریوتراپی برطرف شد اما چندوقتیه چند لکه قهوه ای تیره بروی آلت مشاهده کرده ام ، چندوقتی هست پس از دفع ادرار در انتها احساس میکنم هنوز چیزی برای دفع دارم اما گویی چیزی بر سر راه آن مانع میشود ، این دوموضوع بدجوری خاطرم رو تشویش کرده
    باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اينها بايد كرايو شود فيلم من را ببينيد در خدمتم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر مسیح سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر...
    من 18 سال دارم و قبلا به مدت 4سال خودارضایی میکردم هم میشه گفت زیاد هم میشه گفت کم

    میخواستم راهنمایی کنید که چجوری میتونم نا باروری خودمو جبران کنم تا دست کم 6سال اینده در زندگی مشترک دچار مشکل نشوم!

    واقعا راهی هست? دارم نا امید میشم دکتر نه میتونم به بابام بگم نه با یه متخصص در تماس باشم از آبروم میترسم!

    کمکم کن دکتر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      با قطع خود ارضايي مشكل شما حل خواهد شد
  • تصویر کاربر وحید سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من بیضه سمت راستم یه مدت میشه کوچیک شده از بیضه سمت چپم قبلا وقتی کار های سنگین انجام میدادم بیضه سمت راستم به شدت درد میکرد و بزرگ میشد که به اندازه یه تخم مرغ میشد بد یه مدت دیگه این حالت بهم دست نداد ولی وقتی دقت میکنم میبینم بیضه سمت راستم به سمت بالا رفته یعنی بیضه سمت چپم اویزون تر از بیضه سمت راستمه و حتی سمت راستی کوچکتر هم شده نسبت به بیضه سمت چپم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سونوگرافي كنيد بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر حمیدعسکری جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام.مدتی است وقتی ادرارم میگیردپهلوی راستم سوزش میگیرد.بعدکه ادارمیکنم سوزش برطرف میشه.دکتررفتم آزمایش خون وسونوگرافی دادم همه چیزخوب بود.دکترکپسول پروترال۴درصدداد.ولی صددرصدخوب نشدم.چه توصیه میفرمائید.باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو كنيد بفرستيد بلينم
  • تصویر کاربر ایرج سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 464 مشاهده پرسش
    سلام من ۶۰ سال دارم هرسال جهت چک اب ازمایش میدهم تابه حال psa همیشه زیر یک ونیم بوده اخرین ازمایش psaنرمال چهل وپنج صدم وازاد پانزده صدم ونتیجه سونو ابعاد ۳۶در۳۶در۳۷ وحجم ۲۵سی سی وادار باقیمانده نه ونیم سی سی ازمایش ادار کاملا طبیعی است فقط دوهفته است کمر درد دارم ضمنا هیچ مشکل اداری ندارم به نظر شما باید برای پروستات پیگیری کنم وایا مشکلی ندارم پزشک اورتوپد میگفت ناراحتی پروستات گاهی اوقات کمر درد دارد ضمنا شبها یک بار دستشویی میروم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ارتباطي به پروستات شما ندارد
    2. تصویر کاربر ایرج یکشنبه ۲۴ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ببخشید پزشک اورتوپد برای من ناپروکسن وداکسی سایکلین۱۰۰ تجویز کرده این داروها حهت عفونت پروستات است ضمنا دو سه روزی است که شبها سه بار دستشویی میروم لطفا راهنمایی کنید داروها را مصرف کنمالبت کمردرد بهترشده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما مشكلي نداريد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر موسوی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید. میخواستم بپرسم پیش از انجام رابطه مقعدی از چه روشی یا چه گیاهی استفاده کنم که باعث بشه مدفوعم کامل تخلیه بشه..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      از دكتر گوارش بپرسيد
  • تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 417 مشاهده پرسش
    سلام. من 15 سالمه و طول التم 10 سانتی متره. ایا این مقدار غیرطبیعی و کوچک است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      تا بلوغ فرصت داريد بهتر ميشود
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 3082 مشاهده پرسش
    سلام.من 15سال سن دارم .و حدود18کیلو اضافه وزن دارم.وطبعم هم گرمه.اکثر موقعات بیضهام داغ هستند و کیسه بیضم آویزونه .آیا میتونه واریکوسل باشه یا عادیه درضمن من یه رگ به رنگ بنفش از اول کیسه بیضم در نیمه چپ میبینم تا پایین کیسه بیضم که این رگ کی از بقیه رگ های روی کیسه بیضم بزرگ تره.آیا واریسه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو كنيد بفرستيد ببينم
    2. تصویر کاربر رضا شنبه ۲۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      آقای دکتر من وقتی خودارضایی میکنم درد میگیره وگر نه من دردی ندارم بعد اگه میشه چند تا فرضیه بدید که میتونه مال فلان چیز باشه .چون من شرایط سونو رو ندارم.لطفا
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سعي كنيد خود ارضايي را قطع كنيد بهتر ميشود
    4. تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      یعنی این درد که فقط با خود ارضایی میاد سراقم طبیعیه؟؟؟وبالا رفتن دمای بیضه بعد از خود ارضایی طبیعیه؟؟؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      بله
    6. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۷ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      و مشکلی برای باروری من ندارد؟؟؟؟ومن یه رگی رو از اول کیسه بیضم میبینم که از بقیه رگ های روی کیسه بیضه است که از بقیه پر رنگ تر است و بعضی از موقع ها اصلا این رگ معلوم نیست اینم طبیعیه ؟؟؟یانه؟؟و مشکلی برای باروری من دارد؟؟؟؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      اینها مرضی نیستند
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 444 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر.من 32 سال سن دارم .متاهل هستم.آزمایش اسپرم دادم همه چی نرمال بود فقط تحرک کم بود.سونو انجام دادم که عکسش رو براتون میفرستم.در اقدام به بارداری همسرم باردار شد ولی در هفته هفتم به دلیل عدم تشکیل قلب، سقط شد.آیا با توجه به نتیجه سونو آیا نیاز به عمل هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ارتباطي به اسپرم شما ندارد
    2. تصویر کاربر هادی شنبه ۲۳ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنون از پاسخگوییتون ..آقای دکتر. دکتر زنان به همسرم گفته بود این بارداری پوچ بوده.با این حال بازم ربطی به اسپرم نداره؟؟ ممنوم میشم جواب بدین .عکس سونو رو براتون فرستادم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۶ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      عالي است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 690 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 849 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب