اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (42 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر جواد یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 496 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    (بنده با ربات تلگرام کار نکردم معذرت چند بار نوشته را دوباره نمودم)
    جناب دکتر، بعد از لمس بیضه احساس یک برجستگی نمودم...مع الوصف نتیجه دو سونوگرافی , به پیوست تقدیم است.سن 36 سال.سوالی که داشتم ایا امکان به عمل دارم ؟ و کیستها پس از چه مدت بزرگ میشوند؟... 2 بار سونو گرفتم.بعضی مواقع حساس گرم شدن در بیضه دارم البته زیاد نه.آیا استخر رفتن در روند بیماری تسریع ایجاد مینماید؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بايد معاينه شويد
  • تصویر کاربر نیما شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر.دو ماه هست که روی آلت تناسلی من دو عدد برامدگی کوچک بود.رفتم به دکتر مراجعه کردم پماد آلوویر تجویز کرد.مدتی استفاده کردم برامدگی ها سیاه شدن!!!بعد از چند مدت چند برامدگی دیگر در زیر بیضه و مقعدم هم ظاهر شده است.لطفا مرا راهنمایی نمایید که آیا دچار زگیل تناسلی شده ام یا خیر با تشکر بسیار.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیلند ودرمان کرایو است فیلم کرایو من را ببینید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر كيومرث سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    حجم پروستات 40 /psa يكدهم تكرر ادرار وزورزدن وسوزش ندارم شبها گاها يكبار دستشويي ميروم ادرارگاها دوشاخه وادرار كامل تخليه نميشود ناراحتي بخصوصي ندارم بنظر شما چكار كنم باتشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      چند سالتان است
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1437 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. بنده چهار ماه و نیم پیش سنگ حالبم رو با عمل TUL خارج کردم اما درد و سوزش همچنان در پهلو و اطراف احساس میکنم. سونوگرافی و کشت ادرار هم خوبه و دکترم میگه مشکلی نیست. اما از یک ماه بعد عمل به این طرف سرگیجه و خستگی مفرط هم پیدا کردم و نمی‌دونم مشکل چیه ! لطفا راهنمایی بفرمایید. خیلی متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      باید عکس جدید بگیرید ببینم
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 2064 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشي پروفسور
    پنج سال پيش واريکوسل سمت چپ جراحي کردم . خيلي هم خوب بودم هم تو ازمايش اسپرم هم اينکه درد نداشتم تا اينکه رفتم سربازي تو سربازي خيلي فشار بهمون اوردن بعد يه مدت درد شديد پيدا کردم که اصلا قطع نميشه دردم نه با استراحت نه هيچي . درد در بيضه سمت چپم داشتم که رفتم دکتر واسم سونوگرافي نوشت و تو سونو مشخص شد که واريکوسل دو طرفه دارم تو سمت چپ خفيف سمت راست متوسط و هيدروسل هم گرفتم توي ازمايش اسپرم هم همه چي خوب بود جز حرکتشون و سه تا مورد که نوشته بود WBC, RBCو Ephilelial cells که ضعيف بود . دکتر خواهش ميکنم خيلي نگرانم نميتونم به دکترايه شهر خودمون اعتماد کنم. الان بايد چيکار کنم؟؟ واريکوسل سمت راست و هيدورسل رو عمل کنم؟؟؟؟ نشانه های از فتق هم داخل سونو هست عکسش رو فرستادم خودتون نگا کنید دکتر جان .
    خيلي عذر ميخوام طولاني شد

    این ازمایش قبل عمل
    http://s9.picofile.com/file/8341902868/IMAG1892.jpg

    این ازمایش سه چهار سال بعد عمل ( یعنی قبل اینکه برم سربازی)
    http://s9.picofile.com/file/8341813192/IMAG1887.jpg

    اين مال چند روز پيش
    http://s9.picofile.com/file/8341813750/IMAG1883.jpg

    و اينم مال سونوگرافي
    http://s8.picofile.com/file/8341813926/IMAG1886.jpg
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      از نظر من درمان دیگری نمیخواهد
  • تصویر کاربر حیدر سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام خدمت شما
    من از کردستان خدمتتون پیام میفرستم، یک سنگ ۷ میلی در یک سوم میانی حالب سمت چپ دارم، همچنین یک سنگ ۵ میلی در کلیه سمت چپ.
    دکتر رادیولوژیست گفتند که هر چه سریعتر باید این سنگ درآورده بشه...چون وضع کلیه سمت چپ خوب نیست.
    میخواستم بوسیله لیزر هرچه سریعتر خارجش کنم ، تا نظر شما چه باشد. فایل گزارش سونو به پیوست ارسال میشود...ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      من در خدمت شما هستم سه شنبه اینده بیا مطب۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
    2. تصویر کاربر حیدر سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      خیلی ممنون
      ان شالله خدمت میرسم

      فردا صبح با مطب هماهنگ میکنم، فقط یخورده میترسم که واسه خرد کردن سنگ ، دیر نشه.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      نه نگران نباش
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فائزه سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 715 مشاهده پرسش
    با سلام
    من در هفته ١5 بارداري هستم كه هفته گذشته با سونوگرافي مشخص شد كه يك سنگ 4 ميل در كليه ام وجود دارد، من خيلي مايعات مصرف كردم و ديگه دردي ندارم ولي دكتر به من كپسول تامسولوسين دادند كه بعد از خوردنش حالم خيلي بد ميشه( سردرد شديد و احساس گيجي)
    ميخواستم بدونم با توجه ب اينكه ديگه درد ندارم لازمه اين كپسول رو بخورم ؟ و اينكه عوارض اين كپسول بدتر از كارايي اون نيست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      دارو نمیخواهد درمان بعد از ختم حاملگی است
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    با سلام و خدا قوت استاد بزرگوار بنده 25 ساله هستم 5 ماه بلکه ام بیشتر هست لکه یا نقطه های قهوه ای کم رنگ رو ی پوستم هست که خیلی خیل کم رنگ هستن و عموما با دقت دیده میشن اما تازگیا حس کردم این لکه روی بیضه هم رنگ بیشتری پیدا کرده هم اندازه بزرگتری پیدا کرده واقعیت نگران شدم عکسش رو براتون میفرستم نقطه نقطه رو اطراف پوست بیضه لک قهوه ای هست ولی این بزرگ تر شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      تین درمان نمیخواهد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      این
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سید سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام، پس از بررسی سونو گرافی اینجانب توسط دکتر دیگری، ایشان تشخیص به انجام عمل واریکوسل دادند، خواستم نظر دکتر کرمی رو در این خصوص بدونم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      باید معاینه کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر فاطمه سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    خانم 41 ساله هستم .تنگی مجرا همراه با سوزش ادرارخیلی زیاد دارم .تا به حال چندین بار عمل سیستوسکپی یا مشابه این عمل انجام دادم وچندین بار هم برای گشاد کردن میل زده اند حتی شده در طول یک ماه این عمل تکرارشده ودکتر ها میگن مجرای ادرار شما خاصیت چسبندگی دارد . در ضمن نمونه برداری وانجام ازمایشهای متعدد داد ه ام وهیچگونه نشانه عفونت وغیره را ندارم لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      تنگی حالت عود کردن دارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 643 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 528 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 548 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 790 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب