اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (43 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر پیام دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من ۳۵ ساله هستم. بیضه راست من کوچکتر و یک مقدار بالاتراز بیضه چپ من هست. ۳ سال پیش به متخصص مراجعه کردم در نهایت گفتن که به خاطر بیماری‌هایی مثل اوریون( که در بچگی گرفتم ) این اتفاق میوفته. ولی الان حس میکنم هم اختلاف سایز بیشتر شده و هم یک مقدار درد در ناحیه بالای بیضه راست و نزدیک کشاله ران دارم. امکان داره راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها ساده و کالر داپلر انجام شود
  • تصویر کاربر نادر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر نزدیک دو سال هست دور ناف تا زیر شکمم درد میکنه صبح هااز شدت درد پهلوی سمت راستم از خواب بیدار میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    2. تصویر کاربر نادر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سلام آقای دکتر بی زحمت کد ملی بفرسم واسم بنویس تا برم انجام بدم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      به واتساپ ارسال کنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      ۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آری دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 210 مشاهده پرسش
    سلام و درود
    یه ضایعه ریز چند روزی هست که که درومده قبلش در اون محل جوش بود و بعد از بین رفتن این ضایعه درومد خواستتم بدونم که این زگیل هست؟ برجستگیش کاملا احساس میشه البته سرش یه کم قرمز شد چون تحریکش کردم
    خواهش میکنم بگید که این چی هستتش؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      ضایعه رو اصلا دستکاری نکنید مشکوک به زگیله و باید کرایو بشه
    2. تصویر کاربر آری دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      چقد امکانش هست که زگیل نباشه آخه ۳ ساله که رابطه جنسی نداشتم؟
    3. تصویر کاربر آری دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      چقد امکانش هست که زگیل نباشه آخه ۳ ساله که رابطه جنسی نداشتم؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      چون ضایعه دستکاری شده قابل تشخیص نیست دو هفته بعد مجدداً عکسشو بفرستید واتساپ ۰۹۱۰ ۱۱۴۲۰۸۰
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 236 مشاهده پرسش
    با سلام . دکتر من الان پنج روزی هست ب علت درد در بیضه سمت چپ و ازامایش اسپرم عمل واریکوسل چپ انجام دادم و بعد ازعمل درد خیلی کمتر شده ولی بازم خیلی کم درد دارم و بعضی اوقات هم سمت راست هم در حد ده دقیقه درد میگیره و تیر میکشه . علاعم دیگه ای هم ندارم . ایا این علاعم معمولی هست بعد از عمل . سونوگرافی هم قبل از عمل دوبار تکرار کردم ک‌ هربار فقط واریکوسل ۲.۵ سمت چپ فقط نشون میداد و راست مشکلی نداشت ایا امکان داره ک سمت راست هم واریکوسل داشته باشم و سونو نشان نده ؟؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      درد خفیف محل عمل و یا درد بیض بعد از عمل واریکوسل تقریباً نرماله
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با سلام و عرض ادب و احترام
    با مشکل بسیار بزرگی روبرو هستم و تقاضا دارم مرا راهنمایی بفرمائید:
    مادری دارم 84 ساله که از بیماریهای دیابت نوع 2 ، فشارخون ، تنبلی کلیه و ناراحتی قلبی رنج میبرند که البته بحمدلله با مصرف دارو بیماریها تحت کنترل هستند اما از چندسال پیش بطور مرتب دچار عفونت ادراری میشوند و طی یکی دو سال گذشته 7 بار برای همین مشکل بستری شده‌اند.
    البته در رعایت بهداشت بسیار سهل انگاری میشود ضمن اینکه نمیدانم آیا مصرف قرص های گلورنتا که مدتی مصرف میکردند و پس از مدتی به ملیجنت تغییر یافت در بروز مشکل تاثیر داشته و دارد یا خیر!
    بهرحال سال گذشته متخصص عفونی ، مصرف روزانه نصف قرص نیتروفورانتئین را تجویز کردند و حدود 7 ماه هم عفونت عود نکرد اما برای انجام آزمایش‌های دوره‌ایی ، نیتروفورانتئین را قطع کردم و بلافاصله عفونت بازگشت و دوباره بستری شدند و پس از درمان دوباره مصرف نیتروفورانتئین را شروع کردیم اما مجددا عفونت ادراری بازگشت و دوباره بستری شدند تا اینکه در نهایت به پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کردم و ایشان مصرف نیتروفورانتئین را بطور کلی ممنوع کرده و سوند دائمی را برای راحت شدن از تکرر ادرار تجویز کردند.
    حالا پس از 6 ماه دوباره عفونت بازگشته و دوباره در بیمارستان بستری شده‌اند!
    بهرحال بین متخصصین عفونی و اورولوژی که رفته‌ام اختلاف نظر وجود دارد اما همگی فعلا" با سونداژ چندان مخالف نیستند اما حالا ضمن حفظ سوند یکی از متخصصین عفونی ، مصرف نصف قرص نیتروفورانتئین را تجویز میکنند و دیگری مصرف قرص فارینات 250 را توصیه میکنند و برخی هم مصرف کو-تریماکسازول و برخی مصرف مانیتول (متنامین هیپورات) را توصیه کرده‌اند درحالیکه متخصص اورولوژی تنها شستشوی مثانه با آمپول جنتامایسین و مصرف قرص اورامکس (کارن‌بری) را تجویز میکنند.
    بهرحال تقاضا دارم شما راهنمایی بفرمائید چه کنم ؟ و برای پیشگیری از عود مجدد عفونت با حفظ سوند حضرتعالی چه تجویزی میفرمائید ؟
    در ضمن لیست داروهای دریافتی بشرح زیر است و کراتینین خون نیز معمولا" بین 1/1 تا 1/5 در نوسان است و البته گاهی به هنگام عفونت های شدید به 1/7 تا 2 هم رسیده است و معمولا" مابقی تست‌ها هم در محدوده نرمال یا قابل قبول قرار دارد.
    برنامه دارویی روزانه :
    قرص رپاگلیناید نیم میلی گرم (یک عدد)
    قرص ملیجنت 5 (یک عدد)
    قرص بتالکو 2/5 (یک عدد)
    قرص والسارتان 80 (یک عدد)
    کپسول مونونیترال 50 (یک عدد)
    قرص آسپیرین 80 (یک عدد)
    قرص زروواستاتین 5 (یک عدد)
    قرص نفروویت یا رنال فکت (یک عدد)
    کپسول گاباپنتن 100 (یک عدد)
    قرص ممانتین (دو عدد)
    قرص سرترالین (نصف)
    قرص ترانکوپین (یک عدد)
    قرص لورازپام 2 (یک عدد)
    قرص ویتامین دی 50000 (هر دو هفته یک عدد)
    پیشاپیش از بذل عنایت و بذل توجه حضرتعالی بی اندازه سپاسگزارم.


    ...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سوندفولی باید به صورت منظم حداکثر هر دو هفته یک بار تعویض بشه هر دو هفته یک بارم کشت ادراری باید انجام بشه و بر اساس جواب کشت آنتی بیوتیک دریافت کنند شست و شوی مثانه با آنتی بیوتیک درمانی نیست
    2. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      ممنون از پاسخ فوری شما - آیا شما برای پیشگیری از عفونت هیچ دارویی از جمله نیتروفورانتئین یا ارومکس و یا قرص بهتری را تجویز نمیفرمائید؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید حداقل دو کشت منفی داشته باشید اگر عفونت همچنان باقی بود برای درمان پیشگیرانه تصمیم گیری خواهد شد
    4. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      جناب آقای دکتر کرمی - با سلام و احترام مجدد و ضمن سپاس بی اندازه از متانت و صبوری حضرتعالی در پاسخ به سئولاتِ حقیر ، بعنوان آخرین سئوال خواهشمندم عنایت بفرمائید که مراحلی که شما فرمودید قبلا" طی کرده‌ام. درحقیقت 6 ماه پیش که پس از آنتی بیوتیک درمانی و ترخیص از بیمارستان ، سونداژ دائمی برای مادرم تجویز شد هرماه سوند فولی را تعویض کرده و تست ادرار دادم که در دو سه ماه اول نتیجه منفی شد و در ماه چهارم عفونت مشاهده شد و دوهفته قبل ، پس از شش ماه دوباره با علائم تب و لرز در بیمارستان بستری شدند و حالا 14 روز است که آنتی بیوتیک تزریقی و خوراکی دریافت کرده اند و من نمیخواهم دوباره ایشان بستری شوند چراکه در بیمارستان دچار دلیریوم شدند و خیلی خیلی اوضاع روحی بحرانی شد!
      چنانچه عرض کردم پزشک متخصص عفونی ضمن موافقت با حفظ سوند اصرار بر مصرف روزانه نصف قرص نیتروفورانتئین 100 برای پیشگیری از عود عفونت ادراری دارند درحالیکه یکی دیگر از پزشکان متخصص عفونی بجای نیتروفورانتئین مصرف روزانه یک قرص سفوروکسیم 250 را تجویز کرده‌اند و البته در جستجوهای اینترنتی هم دیده‌ام که قرص کو-تریماکسازول و خصوصا" مانیتول (متنامین هیپورات) برای کسانیکه سوند دائم دارند پیشنهاد شده است و صدالبته پزشک اورولوژیستی که سونداژ دائم را تجویز فرمودند با مصرف قرص نیتروفورانتوئین بشدت مخالف هستند و مصرف آنرا منتج به دیالیزی شدن بیمار میدانند و تنها یک عدد قرص اورامکس و شستشوی مثانه با جنتامایسین به هنگام نیاز کافی میدانند درحالیکه کافی نبود!
      علی‌ایحال علت اصلی از تماس و تصدیع اوقات حضرتعالی و سئوال اصلی حقیر آن است که با توجه به استفاده از سوند دائم شما برای پیشگیری و جلوگیری از عودت عفونت ادراری چه دارویی را پیشنهاد میفرمائید.
      همانگونه که عرض کردم مادرم 84 ساله و حدود 77 کیلو وزن دارند و کراتینین خون بطور متوسط 1/3 بوده و سایر تست های خون و ادرار در محدوده نرمال و یا قابل قبول قرار دارد و سونوگرافیها هم بغیر از کمی کوچکتر شدن کلیه مشکل حاد دیگری را نشان نداده است.
      با احترام مجدد
      سید امیر از اصفهان
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      می‌تونید روزانه یک قرص نیتروفورانتوئین یا نصفشو به صورت ۱۲ ساعت استفاده کنید قرص کرنبری برای بیمار شما می‌تونه مفید باشه که باید استفاده کنه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمود دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 213 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مشکل پروستات دارم در تبریز به من گفتن که نیاز به عمل هست وعمل لیزری جواب کو نیست و باید عمل باز انجام شود من هم راضی به عمل باز نیستم با توجه به جواب آزمایش و سونو نظر شما رو هم می خواستم بدونم که آیا با عمل لیزری کار درمان من امکان پذیر هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      ابتدا باید نوار مثانه انجام بدین ببینیم اصلاً لازم هست عمل برای شما یا نه حجم پروستات زیر ۵۰ سی سی عمل لیزری قابل انجام خواهد بود
  • تصویر کاربر احمد دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    با درود خدمت آقای دکتر
    بنده ۵۰ ساله ام با psa 6,85 و پروستات به حجم ۷۲ سی سی، دفعه اول مقدار psa 5.67 و دفعه دوم که ده روز بعد انجام شد مقدار ۶،۸۵ شد. دکتر برا بار سوم تاکید کرده که بعد تعطیلات نوروز انجام بشه، و در صورت تکرار نمونه برداری انجام بشه، می خواستم نظر جنابعالی را بدونم که بنده تو این شرایط چه باید بکنم؟
    چطور می تونم از جنابعالی نوبت حضوری بگیرم از زنجان هستم، در ضمن قرص های پروستاتان و تامسولوسیون تجویز شده و مصرف می کنم.ایا نیاز به عمل جراحی هست؟ ممنون میشم راهنمایی ام کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      دو هفته بعد آزمایش تکرار بشه آزمایش رو واسم بفرستید اگر بالا بود نیاز به نمونه برداری خواهد داشت
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب اقای دکتر بنده اقای هستم ۳۵ سالمه و ۸ ماه پیش بعد از یک رابطه محافظت نشده سوزش ادرار گرفتم و رفته رفته تکرر ادرارم گرفتم ک رفتم دکتر و بهم انتی بیوتیک تجویز کرد ولی خوب نشدم ازمایش نوشت کشت ادرار ازمایش خون و سونوگرافی ولی همشون نرمال بودن ازمایشاتی ک انجام دادم std هپاتیت اچ ای وی کشت ادرار و چکاپ کامل خون ک همش نرمال بوده الان چند ماهه چنتا متخصص ارولوژی و عفونی رفتم و انواع ازمایشات و سونو نوشتن واسم ولی خوب نشده سوزش مجاریم تکرر ادارم بهتر شده و لی خارش خفیف تو بیضهام وسوزش خفیفی همیشه تو مجاریم هست وسوزشم بیشتر بعد ازادار کردن شدید میشه فشار ادرار و خالی شدن مثانه هم مشکلی ندارم داروهایی ک مصرف کردم جنتامایسین داکسی سایکیلین آزیترومایسین سیپرو فلوکساسین افلوکساسین ایپاسین تینیدارزول و سفتریاکسون بوده و فقط hpv نوع ۱۶ و ۵۱ برام مثبت شده و زایده هم ندارم ک از چنتا دکتر پرسیدم ک گفتن اچ پیوی ربطی ب سوزش مجاریت نداره و سیستوسکوپی هم نشدم تا حالا لطفا راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      درد ناحیه بین مقعد و کیسه بیضه دارید احساس سوزن سوزن شدن دارید
    2. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      درد در ناحیه بین مقعد و بیضه ندارم احساس سوزن سوزن شدنم ندارم ولی سوزش و خارش خفیف در ناحیه کیسه بیضه و اطراف مقعد دارم و داخل مجرام احساس سوزش دارم مخصوصا بعد از ادرار شدید میشه سوزش داخل مجرام
    3. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      خیر
    4. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      در ناحیه بین مقعد و بیضه دردی کدار و احساس سوزن سوزن شدنم ندارم فقط سوزش و خارش خفیف در پوست بیضه و اطراف مقعدم دارم و داخل مجرام سوزش داره مخصوصا بعد از ادرار کردن شدید میشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 238 مشاهده پرسش
    درودووقت بخیر جناب پروفسور
    بنده ۴۲ سال سن دارم ازمایشtotal psa بنده شده ۰/۲۶وfreepsaشده ۰/۰۲ونسبت این دو ۷/۷ایا مشکلی هست با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      خیر مشکلی نیست
  • تصویر کاربر عرفان دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 232 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    آیا شما جراحی زیبایی آلت هم انجام میدید؟
    من واقعا نیاز دارم
    من دچار چسبندگی آلت شدم بد!
    الان طول آلت با 38سال سن 5سانته!
    و تقریبا هزینه اش چقدر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 624 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 583 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 579 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 857 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب