اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (42 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    من یک سری توده های کوچیک رو روی طناب متصل به بیضه چپم لمس کردم که متعددن ولی حین لمس درد ندارم.بیضه چپم انگار حرکت نداره.طناب بیضه راستم توده نداره و حرکت داره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو کنید از بیضه
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 656 مشاهده پرسش
    سلام حدودا یک هفته پیش دچار لرز شدم و شن دفع کردم به دکتر عمومی مراجعه کردم ازیترومایسین تجویز کردن مصرف میکردم ودر حین مصرف چندتا شن دیگه هم دفع کردم حدودا روزی 3 لیتر اب میخوردم و دفعم خوب بود تا اینکه دیروز ظهر به بعد ادرارم خیلی کم شد و درد مختصری در بیضه چپ داشتم امروز سونو انجام دادم گفتن uvj پرونتنت در کلیه چپ دارم هنوز هم ادرار کم فشار و کم حجمی دارم لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو را تکرار کنید
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1291 مشاهده پرسش
    سلام جناب پروفسور. عذر میخوام ، من متاهل 37 ساله، تقریبا پارسال بود که اختلال نعوظ داشتم و زود انزالی که تادالافیل و پروکستین خوردم خیلی خوب شد بلافاصله تحت درمان اعصاب و روان و داروهای ضد افسردگی قرار گرفتم و الان یک ماهه که اصلا هرچقدر همسرم یا خودم تلاش میکنم نعوظ ندارم و اصلا انزال اتفاق نمی افته. حتی حس قبل از انزال هم ندارم. خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید که تاثیر داروهاست، یا خودم مشکل دارم. البته بگم که داریم ازهم جدا میشیم و قرص های زیر را مصرف میکنم: آسنترا، رهاکین، ایندرال، ریسپریدون
    با احترام و تشکر از حضرت عالی سوال دوم از جناب عالی، آیا این سردی به همسر دلیل این اتفاق است یا بر عکس، این ناتوانی باعث سردی و بی میلی به همسر شده؟
    با تشکر فراوان از حضرت عالی
    1. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۷ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      دکتر جواب این سوال را نمیدین؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عوارض داروها است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر نويد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشيد،من تقريبا چند سالي ميشه كه شكل بيضه چپم نامتعارف و بزرگ شده و روش رگ سياهي ايجاد شده،از پريروز دردي ضعيف رو وقتي كه دراز ميكشم از همون ناحيه حس ميكنم ولي به خاطر اينكه از ديروز تب كردم و در خونه قرنطينه هستم نميتونم به پزشك مراجعه كنم بعد چند روز ديگه عيد هست و حداقل تا ١5 روز ديگه نميتونم به دكتر مراجعه كنم،الان استرس دارم كه احتمالا مشكلي جدي باشه واقعا نميدونم چيكار بايد بكنم،آيدي اين ربات رو از اينترنت پيدا كردم و تنها راه ارتباطيم با پزشك همينه ميخواستم بدونم مشكلم خيلي جديه و ميتونه تا ١5 روز ديگه خطرناك باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونو بیضه کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ahmad1370 یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام ببخشید بنده مجرد هستم
    حدود 3 بسته اموکسی سیلین مصرف کردم. چند روزی است که بر دهانه الت خود یک زخم قرمز مشاهده میکنم. منظورم درست محل اتصال الت و کلاهک ان میباشد. که شک خودم قارچ هست امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید چون اصلا نمیتونم بابت این دکتر برم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      شبیه تب خال است
    2. تصویر کاربر ahmad1370 شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید باید چیکار کنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش دهید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Aram دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من در خوابگاه زندگی میکنم و باکره هستم.
    2 هفته پیش عفونت شدید داشتم. به مدت 1 هفته از محلول آب و سرکه استفاده وکردم عفونتم بهتر شد ولی ضایعه هایی که فکر میکردم به خاطر آلرژی به نوار بهداشتی بود بهتر نشدن. تازه به نظرم بیشتر شدن.
    آیا اینها زگیل هستن؟؟؟؟ و آیا امکانش هست از سرویس بهداشتی و حمام مشترک گرفته باشم؟ چون برای 35 نفر 1 سرویس و حمام وجود داره الان بخاطر کرونا نمیتونم دکتر برم آیا میشه درمانی رو شروع کنم؟ ممنون از شما🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ایا تماس جنسی داشتید
    2. تصویر کاربر Aram شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بله ولی دخول نه
    3. تصویر کاربر Aram شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      و فقط یکبار
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
    5. تصویر کاربر Aram یکشنبه ۳ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سپاس
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام 47 سال دارم چند سالی است که دچار تکرر ادرار هستم ولی چندماه پیش شدیدتر شد و قطراتی نیز بی اختیار در صورت عدم اقدام سریع جهت تخلیه خارج میشد به توصیه یکی از دوستان پزشکم داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین مصرف نمودم ولی وضعیتم بدتر شده بطوریکه علاوه بر بی اختیاری در طول روز در صورت عدم تخلیه سریع ، شبها نیز تکرر داشته و حتی لباسم خیس می شود خواهشمند است راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بدهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      02122642744 09351142080
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر یوسف شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    باسلام وخسته نباشین
    بنده چهار ماه پیش دچار عفونت شدم و بد جور از کلیه هام درد میکرد ولی مشکل خاص ادرار نداشتم فقط تکرر داشتم
    بعد یه مدت قرص تا آنکس مصرف کردم ولی بازم درد خفیفی داشتم تا اینکه بعد عکس بردار پزشک فرمودند مجرای خروجی تنگه وباید عمل بشی
    اولاکه تا این سن 38 یک بار هم مشکل کلیه و مجاری نداشتم
    به نظرتون بنده الان چیکار کنم و احتمال داره که اون عفونت به این شدت تاثیر بزاره و آیا چاره ای جز عمل ندارم
    در حال حاضر حجم کم ادرار میرم و نصف شب که پاشدم دیگه خابم نمی‌بره
    البته خیلی پی گیر شدم ولی نمیدونم چرا کارم به اینجا کشید و درحال حاظر هم نمیتونم آب بخورم هم کلیه هام بخصوص چپم درد میکنه و خیلی کم ادرار میرم لطف میکنید راهنماییم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید بررسی کامل شوید بعد از تعطیلات
  • تصویر کاربر جواد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر من بطور مادرزادی کجی الت دارم و بیشتر از 30 درصد است. میخواستم بدونم که با عمل چقد احتمال داره که درست بشه. ایا بعد از یه مدتی برمیگرده یا خیر و هزینه عمل چقدر است. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      زیادی کج است باید عمل کنید02122642744 09351142080
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    چند سالی است دچار تکرر ادراری میباشم ولی چند ماه پیش در صورت ادرار قادر به کنترل کامل ان نبوده و اگر دیر اقدام کنم قطراتی بصورت بی اختیار خارج می شود یکی از دوستان پزشکم تشخیص عفونت و یا پروستات داد و داروی افلوکساسیلین و تامسولوسین تجویز نمود ولی تکرر و بی اختیاری ادراری بدتر شده و شب ها در خواب به انداره ای است که لباسم خیس میشود و روزها نیز باید سریع به دستشویی بروم وگرنه مقداری ادرار خارج میشود لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 652 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 556 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 800 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب