اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (42 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Hossein یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ، ببخشید آقای دکتر هرزگاهی قسمتی ازآلت بنده دچاره باریکی میشه و قطرش نسبت به ادامه آلت کم تر میشه و گاهی هم قطر کل آلت به یک اندازه است ، و هچنین آلت بنده مقداری به سمت چپ انحراف دارد ، خواستم بببینم چکار باید بکنم؟
    خیلی ممنون ازتون تشکر
    1. تصویر کاربر Hossein پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عکسش را بفرستید در نعوظ
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر عماد یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید
    با توجه به این وضعیت بیماری کرونا از رفتن به درمانگاه ترس دارم ، خیلی ممنونم از شما و کادر درمانی که این آیتم برامون گذاشتین
    اخیرا بعد از تماس جنسی با نامزدم کلاهک آلت تناسلیم یه حالت برجستگی قرمز هستش نه سوزش داره نه خوارش نه درد فقط 2 تا برجستگی قرمز هستش دکتر (آبکی ام نیست) حالت خشک هستش

    خیلی ممنون میشم تا حد امکان کمکم کنید انشالله موفق و سر بلند باشید (عیدتان مبارک)
    1. تصویر کاربر عماد شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر سلام خیلی استرس دارم ۲ بارم ثبت سوال کردم لطفا میشه مارو از نگرانی در بیارید
    2. تصویر کاربر عماد شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر لطفا میشه جواب بدین
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام پماد تریامسینولون ان ان ج هر ۱۲ساعت بمالید تحریک تکنید خوب میشود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر یاشار یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 423 مشاهده پرسش
    سر آلتم پوست پوست شده و همش میخاره مثل آفتاب سوختگی باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      پماد تریامسینولون ان ان ج هر ۸ساعت بزنید
  • تصویر کاربر Hassan یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    با سلام من 3 روزی هست که لبه آلت تناسلی سمت چپ محل ختنه گاهزی پوست متوجه ورم خفیف پوست و 1یا 2 تا دانه بسیار ریز و لغزنده احساس کردم ممنون میشون راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر Hassan جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان جواب ندادین هنوز در ربوت تلگرام سوالم را پرسیدم ممنون میشم کمک کنین خیلی نگرانم در موردش
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      این اصلا مهم نیست جای نگرانی ندارد پیگیری نکنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      تحریک نکنید خوب میشود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 448 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان دو ماه پیش سونو بیضه دادم همه چیز نرمال نوشته اندازه و عدم توده و عدم هیدروسل و اکوی نرمال ولی یک مورد نوشته کیست کوچک 3 میلیمتری در بدنه اپیدیم چپ سوالم اینجاست گزارش رو گم کردم نشان بدم جولی جمله کیست ساده نوشته بود یا کیست دیگه یادم نیست جلوی کلمه کیست چیز دیگه ای نوشته بود یا نه خواستم بگم چند نوع کیست در اپیدیم وجود داره یا فقط یک نوع هست که معمولا از منی پر میشن یا نوع کیست درون اپیدیم چندین نوع است خدای نکرده بدخیم نباشه و اینکه ایا اپیدیم اصلا سرطانی میشه چون اپیدیم فقط لوله اس و جدا از بیضه دستت شما را می بوسم تو این شرایط کمک می کنید و وقت میذارید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      چون سونو نرمال ایت جای نگرانی نیست
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون از پاسختان ولی محبت کنید بگید چند نوع کیست در اپیدیم وجود دارد کیست اپییم همشان ساده است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اساسا ابن کیستها نیاز به درمان ندارند
    4. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان منظورم این که مثل کیست کلیه و سینه زنان این نوع کیست اپیدیم هم انواع داره مثل ساده و غیر ساده داره یا فقط کیست اپیدیم یک نوع هست.
    5. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      منظورم اینکه کیست اپیدیم مثل کیست کلیه و سینه زنان نوع داره یا فقط یک نوع هست که ساده هست تبدیل به بدخیم نشود.
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اين كيستها را بيخيال
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر وکیلی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . من خانم 39 ساله هستم که چند روزی است دچار سوزش شدید ادرار شدم و بعد از ادرار هنگام خشک کردن چندین قطره خون تازه روی دستماه هست معمولا بعد از سوزش شدید این مورد پیش میاد
    خواستم راهنمایی کنید .
    در ضمن من بدنم خودایمنی دارد و کولیت اولسراتیو روده دارم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اب زیاد بخورید خوب میشود
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    باسلام بنده 50سال دارم حدود سه سالی هست که دارای التهاب پروستات هستم ازمایش psa دادم نرمال بوده. سی تولوژی هم دادم نرمال بوده. سی تی اسکن دادم فقط یه کم ضخامت متانه دارم. اما متاسفانه داروی زیادی هم مصرف کردم جواب نداده البته کوتاه مدت. دردشکمی زیاد دارم بخصوص هنگام رانندگی و پشت صندلی. مشکل ادرار ندارم اگه ده لیوان اب بخورم نهایتش شب دوبار برم دستشویی. بعضی مواقع سوزش ادرار دارم البته خیلی کم مثانه ام که خالی میشم بهتره البته موقعی هم که کامل خالی باز ورد دارم باید حتما شلوار وزیر پوش راحت بپوشم. شب ها که هیچی نمی پوشم راحت ترم. شمارو به خدا دارویی برا من تجویز کنید ارچه هم هزینه باشه پرداخت میکنم. اندازه پروستاتم 44 هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      درمان سوزش مصرف اب ایت شبها یک عدد قرص پراروسین ۱ قبل از خواب بخورید
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    سوراخ الت من احساس میکنم بیش از حد بزرگه نمیدونم پاره شده یا از اول اینجوری بوده ولی موقع ادرار یا خروج منی اون شدتی که باید داشته باشه را نداره
    البته شاید من سخت میگیرم نمیدونم چکار کنم
    از کجا بدونم مشکلی داره یا نه
    ممنون میشم کمک کنید خدا خیرتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      این مادر زادی ایت وجای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر سیاوش جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    سال نو رو خدمت شما تبریک عرض می کنم، مدتی است که در ناحیه بالای آلت تناسلی، پوست برآمده شده و در زمانی که خشک است سفید می شود، عکس ارسال شد، لطفا راهنمایی بفرمایید، متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      چند روز تحریک نکن پماد تریامسینولون بزنید خوب میشود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر .
    من جوانی 23 ساله از تبریز . با رتبه 44 کشوری در رشته مهندسی برق دانشگاه تهران قبول شدم و بیماری پروستاتی که الان 5 سال از عمر بنده رو هدر میدهد و از کیفیت زندگی و مطالعه من خیلی کم کرده است .
    بیماری از سال سوم دانشگاه دوره کارشناسی شروع شد . و الان که 4 سال میگذرد و فارغ التحصیل و حین خدمت سربازی هستم هم تمام نشده است .

    آزمایشات :
    - trus,- (نتیجه : کانون کلسیفیه در پارنشیم inner gland قایبل رویت است .
    R.sem.ves.=36*7 mm L.sem.ves=34*8mm
    دوره درمان به مدت 1 ماه : فنازومکس 10 سیپرو500 امینیک 0.4 باکلوفن 10 و ساپالمتو
    (بعد این دوره علائم نسبتا کمتر شده و تکرر از حالت شدید 4 بار در ساعت به 1 بار در ساعت رسید و هنوز در این حالت مانده است ، اما انسداد که شدت یافته بود کمی کمتر شد و با قطع امینیک به همان وضعیت سابق شرایط انسداد برگشت داده شد به طوری که برای تخلیه گرفتن آب گرم به ناحیه ناف تا آلت تناسلی لازم است و همچنین باقی انده ادراری در حدود قبلا 70 سیسی و در بررسی بعدی 100 سیسی دیده شده است )

    -یورتروگرافی دیجیتال رتروگرید (همه چیز طبیعی)
    - نوار مثانه ( Qmax=8.8 ml/s , Qave=4..0 ml/s , Volume=169ml )
    ** حین آزمایش فلومتری مثانه را بیش از حد استاندارد پر کردم تا جایی که با فشار شکمی بتوانم سر پایی ادرار کنم که پس از کمی تخلیه چند برابر آن باقی مانده ادراری داشتم)
    -آزمایش خون (طبق آزمایش خون غلظت خون بالایی دارم ( RBC=5.93 , MCHC=36 ,Hb=17.6 )
    ادرار (بدون کشت ادرار)
    ( bacteria =rare - EPCell (squamous)=0-1 -R.B.C=1-2, Crystals =amorphous urate : Many)
    **آزمایش خون و ادرار همراه با مصرف ترازوسین و باکلوفن بود .

    -سنوگرافی
    علائم فعلی :
    درد در ناحیه پرینه و شدت پیدا کردن با نشستن هر چه بیشتر
    گاها درد در ناحیه مقعد و بیضه
    درد شکمی
    انسداد ادراری
    (به طوری که در آزمایشات نوار مثانه و سنوگرافی فقط همین عامل منفی داشتن 100 سیسی باقی مانده ثبت شده است )
    تکرر ادراری ، البته لازم به ذکر است 100 سیسی مربوط به تخلیه با آب گرم میباشد و در حالت معمول بنده متاسفانه قادر به تخلیه ادرار نمیباشم مگر اینکه قرص امینیک 0.4 مصرف نمایم که طبق تجربه روال تخیله عادی میشود)

    نکته : در آزمایش نوار مثانه بنده نادانسته مثانه را خیلی بیشتر از حد استاندارد پر کرده بودم لذا تخلیه با فشار شکمی صورت گرفته بود با اینحال به اندازه 2 بار تخلیه حین آزمایش بعد تست یرو فلومتری در دستشویی به کمک اب گرم تخلیه داشتم.

    به مدت 9 ماه است از داروی ترازوسین 2 میلی و باکلوفن 10 استفاده کردم . اینها کمک کننده بوده اند .

    لازم میدونم بگم :بنده هیچ گاه در اوایل بیماری مشکل انساد و احتباس ادراری نداشتم . و فقط مشکل به صورت تکرر و درد شکمی و ناحیه زیر و اطراف ناف و لگنی بود .
    ورفته رفته با عدم موفقیت در درمان این مشکلا با همکاری متخصصین بزرگوار دچار عارضه سخت تر انسداد نیز شدم .
    * نظر بنده مشکل در پروستاتت و گرفته شدن خروجی مثانه در اثر همین مشکل پروستاتیت می باشد .
    (خیلی واضح فشاری که به دور مجرا به حالت انقباض و فشار وارد میکند را میتوانم متوجه شوم )
    توصیه دکترم به انجام سیستوسکپی در مرحله بعدی بررسی بیماری می باشد .

    2مورد سوال دارم از محضرتان :
    *** به نظر شما اسم بیماری بنده چیست ؟
    ***چه روش (و دارویی ) را برای درمان پیشنهاد می کنید ؟

    از آقای دکتر عزیز به خاطر صبر و بردباریتان در کمک و نظر دهی در این روزهایی که امکان مراجعه به دکتر را به علت بیماری کرونا و منع تردد ندارم سپاسگذارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      از نظر من بیایید در مطب یک نوار دقیق انجام بدهیم تا ببینم مشکل کجا است
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر بنده حین خدمت سربازی در تبریز هستم متاسفانه نمیتونم‌ تهران بیام خدمتتون .
      اگه لطف کنید با توجه به این نوار مثانه نظر بدین یک دنیا ازتون ممنون میشم .

      *** در این تست به منظور انجام تست فلومتری(ادرار سرپایی) مثانه را خیلی بیش از حد استاندارد پر کرده بودم.
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز فایل کامل آزمایش نوار مثانه رو براتون ارسال میکنم . بنده هم اکنون گرفتار انسداد و با تحریک آب تا حدودی موفق به ادرار میشوم در آخرین آزمایش که با مصرف ترازوسین 2 mg و با کلوفن 10 بود حدود 110 سی سی باقی مانده ادراری در سنوگرافی اندازه گیری شد .
      در ضمن به مدت 10 روز قرص فروزوماید 40 هم از طرف دکتر تجویز شد که مقدار ادرار را زیاد میکرد ئ تکرر را بیشتر اما نتیجه در رفع انسداد نداشت و همچنان نیاز به تحریک (سر آلت وهمچنین از ناف تا آلت) با آب و مخصوصا آب گرم بود .
      زمان زیدی را در دستشویی سر تحریک و خالی کردن مثانه میگذرانم بدن مصرف قرص ترازوسین2 همراه با تحریک با آب مخصوصا که گاها 20 دقیقه طول میکشد اما با مصرف ترازوسن و همراه با تحریک با آب 5 دقیقه طول میکشد .

      لطفا اگر با توجه به این آزمایش نوار مثانه که فرستادم میتوانید نظری بدین بفرمایید بنده امکان مراجعه به تهران را ندارم فرماندهان محترم اجازه نمیدهند و بنده در اضطرار مشکل انسداد دچار شرایط سختی هستم به خاطر رضای خدا لطفا اگه ممکن است کمک کنید .
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز فایل کامل آزمایش نوار مثانه رو براتون ارسال میکنم . بنده هم اکنون گرفتار انسداد و با تحریک آب تا حدودی موفق به ادرار میشوم در آخرین آزمایش که با مصرف ترازوسین 2 mg و با کلوفن 10 بود حدود 110 سی سی باقی مانده ادراری در سنوگرافی اندازه گیری شد .
      در ضمن به مدت 10 روز قرص فروزوماید 40 هم از طرف دکتر تجویز شد که مقدار ادرار را زیاد میکرد ئ تکرر را بیشتر اما نتیجه در رفع انسداد نداشت و همچنان نیاز به تحریک (سر آلت وهمچنین از ناف تا آلت) با آب و مخصوصا آب گرم بود .
      زمان زیدی را در دستشویی سر تحریک و خالی کردن مثانه میگذرانم بدن مصرف قرص ترازوسین2 همراه با تحریک با آب مخصوصا که گاها 20 دقیقه طول میکشد اما با مصرف ترازوسن و همراه با تحریک با آب 5 دقیقه طول میکشد .

      لطفا اگر با توجه به این آزمایش نوار مثانه که فرستادم میتوانید نظری بدین بفرمایید بنده امکان مراجعه به تهران را ندارم فرماندهان محترم اجازه نمیدهند و بنده در اضطرار مشکل انسداد دچار شرایط سختی هستم به خاطر رضای خدا لطفا اگه ممکن است کمک کنید .
    5. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      قای دکتر عزیز فایل کامل آزمایش نوار مثانه رو براتون ارسال میکنم . بنده هم اکنون گرفتار انسداد و با تحریک آب تا حدودی موفق به ادرار میشوم در آخرین آزمایش که با مصرف ترازوسین 2 mg و با کلوفن 10 بود حدود 110 سی سی باقی مانده ادراری در سنوگرافی اندازه گیری شد .
      در ضمن به مدت 10 روز قرص فروزوماید 40 هم از طرف دکتر تجویز شد که مقدار ادرار را زیاد میکرد ئ تکرر را بیشتر اما نتیجه در رفع انسداد نداشت و همچنان نیاز به تحریک (سر آلت وهمچنین از ناف تا آلت) با آب و مخصوصا آب گرم بود .
      زمان زیدی را در دستشویی سر تحریک و خالی کردن مثانه میگذرانم بدن مصرف قرص ترازوسین2 همراه با تحریک با آب مخصوصا که گاها 20 دقیقه طول میکشد اما با مصرف ترازوسن و همراه با تحریک با آب 5 دقیقه طول میکشد .

      لطفا اگر با توجه به این آزمایش نوار مثانه که فرستادم میتوانید نظری بدین بفرمایید بنده امکان مراجعه به تهران را ندارم فرماندهان محترم اجازه نمیدهند و بنده در اضطرار مشکل انسداد دچار شرایط سختی هستم به خاطر رضای خدا لطفا اگه ممکن است کمک کنید .
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا نیز سیستوسکوپی کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 573 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 652 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 802 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب