اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (42 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر آزادي سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شمابزرگوارعزيز،روزگارتون خوش و به سلامتي....لطف ميكنيد آزمايش PSA پايين رو تفسيركنيد...اين آزمايش مربوط به پدراينجانب ميباشد(٧٠ ساله) بدون هيچ گونه علائمي...فقط بابت آزمايشات ساليانه،چكآپ شدن بقيه آزمايشات بدون مشكل بود.باتشكرفراوان..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام وقتی psa بین عدد ۴ تا ۱۰ باشد بهتر است یک ماه داروی تاوانکس ۵۰۰ میلیگرم روزانه مصرف شود. بعد از یک ماه مجدد psa چک شود. اگر باز هم بالای ۴ بود باید نمونه برداری شود. اگر بالای ۴ بود باز هم جهت نمونه برداری با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید جهت نوبت
  • تصویر کاربر صابر سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ببخشید من فقط یک بیضه دارم و نمی‌دانم شاید بیضه‌ی دوم از نوزادی داخل شکم من مانده باشد، بهرحال حجم منی بسیار کم است و در آزمایش که دادم گفتند نامنظم، تنبل و ضعیف هستند. بنظر شما آیا باعث ناباروری می‌شود؟ و آیا امکان خارج کردن بیضه دوم وجود دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام حتما سونوگرافی شکم و لگن جهت یافتن بیضه شود. بیضه ی نزول نکرده خطر ایجاد بدخیمی دارد و باید پیدا شود
  • تصویر کاربر رفیعی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    حرکت ضعیف اسپرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر رفیعی پنجشنبه ۱۰ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      داخل تلگرام ارسال کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      همینجا ارسال کنید
    4. تصویر کاربر رفیعی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ارسال کردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      به میزان خیلی کمی سرعت اسپرم کاهش یافته ولی با این ازمایش مشکلی جهت بارداری نخواهد بود. نگران نباشید. اگر بعد از یک سال باردار نشدید سونوگرافی کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    خیلی زود آب منی بیرون میاد و نمیتونم به مدت نرمال سکس انجام دهم. و قرص های زیادی ازجمله سرتالین، فلوکستین و ... با تجویز پزشک مصرف کردم. ولی متاسفانه خوب جواب نگرفتم. ضمنا به روانپزشک و ... مشکلم گفتم ولی هنوز قرصی در حد جوابگوی سکس نگرفتم. لطفا راهنمایی فرمائید. آیا قرص های خارجی موثر اند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      داروی پاروکستین ۲۰ صبح ها برای درمان زود انزالی مناسب است. حدود ۴،۵ ماه مصرف شود و بعد به آهستگی و به مرور قطع شود
  • تصویر کاربر Hmd_noroozi سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    با سلام، حدود 5 روزی میشه که روی پوست بیضه م نزدیک 3 یا 4 تا برآمدگی هست که با خارش و سوزش همراهه.
    قبل از بروز این برآمدگی ها از ناحیه کشاله ران عرق سوز شده بودم و بلافاصله این برآمدگی ها بوجود اومدن.
    ممنون میشم راهنمایی کنید جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
  • تصویر کاربر senatordo4 سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من احساس میکنم در الت من کجی وجود داره و این موضوع منو خیلی حساس کرده نمیدونم مقدار این انحراف چقدره جسارتا عکس هم میفرستم ببینید بنظرتون نیاز به عمل داره یا نه؟ مقدار انحراف کمه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      برای شما به نظر کمتر از ۳۰ درجه است
    3. تصویر کاربر senatordo4 دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اقای دکتر معذرت میخوام پاسخ سوالم رو چگونه باید مشاهده کنم آخه الان کد رهگیری رو زدم سوالم هست ولی پاسخی از شما نیست؟
    4. تصویر کاربر senatordo4 دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون آقای دکتر یعنی دیگه حساسیت به خرج ندم ؟یعنی نگران نباشم؟آخه ذهنمو درگیر کرده بود که الان شما گفتید کمتر از 30درجس یعنی جای نگرانی وجود ندارد؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      بله نگران نباشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، خسته نباشید
    دکتر من ۲۶ سال سن دارم و تا به حال رابطه جنسی نداشتم ولی این ضایعه‌ها چند سالی هست که وجود داره و اخیرا یک سالی هست که شروع به پخش شدن کردن
    من قبل از این به یک متخصص مراجعه کردم و ایشون گفتن که اینها زگیل نیست ولی من قانع نشدم به خاطر پخش شدنشون؛ خواستم نظر شمارو هم بدونم در این مورد و اینکه اگر اینها زگیل نیست آیا راهی هست که بشه حذفشون کرد؟
    سمت چپ ضایعه ها شما دوتا ضایعه جدید می‌بینید که اینها کوچیک بودن و طی یک سال بزرگ شدن و قسمت های دیگر آلت هم به همین صورت ریز ۳ عدد به صورت جفت بیرون اومدن
    ممنون از توجهتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام به نظر زگیل است. hpv dna test انجام شود
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر روی مردان این تست انجام میشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعیدی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    باسلام و ارادت
    Psa total 0.4
    Fere 0.04
    وضعیت پروستاتم با این آزمایش چطوره؟
    سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      خوبه هیچ مشکلی نیست
  • تصویر کاربر A دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    دكتر جان من يه سوال در مورد كپسول پاور فيت دارم روى بسته زده يك عدد قبل از صبحانه يك عدد قبل از ناهار يعنى روزانه ٢عدد
    با توجه ب اينكه توى تركيباتش قارچ شيتاكه هست و اين قارچ تاثير زيادى روى سيستم ايمنى بدن و ازبين بدن hpv داره و از اين قارچ كپسول ahcc رو تهيه كردن و قيمت بسيار بالاى داره و مصرف اون تو دز بالا روزى ٤ عدد هست
    ايا در صورت صلاحديد شما امكانش هست كپسول پاور فيت ك دز پايين از شيتاكه رو داره روزانه ٤ عدد رسوند بجاى ٢ عدد ؟؟؟
    و مصرف خود قارچ شيتاكه ك قيمت مناسبى داره آيا موثر هست به همون ميزان كپسول ahcc؟
    و اينكه اگه زيگل يدونه خيلى ريز و به اندازه سر سوزن باشه در قسمت داخلى لابيا و اون خانم مجرد باشه چطور ميشه از بينش برد ؟ با محلول موضعی پودوفیلین امكانش هست يا اسيد ساليسيلك؟ در صورت صلاحديد كدوم رو پيشنهاد ميكنين و به ميزان ؟
    با تشكر مطالب و سايت خوبتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، بنده برای زگیل ، کرایو رو توصیه میکنم. بهترین درمان زگیل کرایو است. ولی پاورفیت بهتر است بیش از ۲ عدد در روز استفاده نشود. اگر زگیل دارید برای کرایو مراجعه کنید. ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    حرکت ضعیف اسپرم بعد جراحی واریکوسل
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم را بیینم
    2. تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان
    3. تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان ارسال نمیشه شماره موبایلتون رو لطف کنین تو واتس یا تلگرام بفرستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      دیدم ، خوبه قابل قبوله ، نیاز به افدام خاصی نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 532 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 577 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 538 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 655 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 804 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب