اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (37 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 86 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتروقت بخیر.
    ۲۴ سالم هست . حدود چند ماه قبل سونو بیضه انجام دادم سایز بیضه چپ ۱۹ در۴۱ میلی متر و بیضه راست ۱۸ در ۴۰ میلی متر با اکوی پارانشیمال نرمال گزارش شد . از دو سه سال بعد بلوغ قطعات ژله مانند و غلیظی در محتویات مایع منی پیدا شدن که به تدریج بیشترم شدن علی الخصوص اگر مدت زیادی انزال نداشته باشم . این اواخر خیلی زیاد شدن.
    با توجه به شرح حال و سونویی که گفتم آیا مشکلی دارم از نظر باروری ؟؟ نیاز به اقدامی هست ؟؟
    ممنون .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز مایع منی انجام دهید
  • تصویر کاربر امینقاسملو چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 78 مشاهده پرسش
    قریب به یک سال هست که ادرار بنده کانل تخلیه نمی شود و بعداز گذشت مدتی تخلیه اول خودو به خود ادرار تخلیه میشه و دچار مشکل در امر جنسی نیز شده ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 179 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر ..آقای دکتر ، آیا در عکس ارسالی ، زگیل تناسلی تایید میشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      رابطه خطرناک داشتید؟
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      رابطه داشتم .
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      رابطه داشتم
    4. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      به صورت تماسی ...رابطه داخلی نداشتم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      زگیل نیستند
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر عزیز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 101 مشاهده پرسش
    من مدتی هست چند تا برآمدگی گرد در زیر آلت تناسلیم دیدم و احساس میکنم دارن بیشتر میشن رنگ پوست هستن و هیچ علایمی از درد یا سوزش ندارم حتی با دست میشه گرفت اونا رو، میخواستم ببینم زگیل هستن یا اسکین تک آخه خیلی شبیه اسکین تک هستن شایدم نباشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      رابطه خطرناک داشتید؟
  • تصویر کاربر فرهناز شنبه ۱۸ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 135 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر

    مادر بنده تقریبا ده سال بود سوزش شدید و تکرار ادرار داشتند و به تازگی تشخیص دادن که دچار فلج مثانه شده است و برای مادرم قرص نوشتن گفتن درمانی ندارد در دور اول مصرف دارو ها سوزش و تکرر ادرارشان بهتر شده بود اما دوباره شروع شده و دارو ها تاثیر چندانی ندارن و سوزش شدیدی دارند.
    فقط اینکه آقای دکتر مادر بنده عصبی هستند و قرص های اعصاب مصرف میکنند و به گفته ایشون روزها استرس زیاد دارن و سوزش و تکرر ادرارشان بیشتر می شود و عفونت شدیدی هم دارند.
    آقای دکتر آیا با دارو های بهتر میشه بیماری مادرم را کنترل کرد؟
    من وقت ویزیت آنلاین بگیرم چون در یکی از شهرستان های آذربایجان شرقی زندگی میکنیم
    سخته برای ویزیت حضوری بیاییم.

    امیدارم راهی برای کاهش سوزش و تکرر مادرم وجود داشته باشد.

    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر فرهناز چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      بله اقای دکتر
      عکس رو براتون فرستادم و بقیه بصورت سی دی هست که امکان ارسال وجود نداره براساس اون تشخیص دادن فلج مثانه دارن
      و براشون قرص نوشتن که در عکس براتون ارسال کرده بودم.
      دوره اول تاثیر داشت اما بعد دوباره سوزش و تکرر ادرار شروع شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      قرص فیناستراید ۱۰۰ میلی گرمی فقط زمانی که سوزش دارند مصرف بشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۷ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      اصلاح میکنم فنازوپیریدین ۱۰۰
    5. تصویر کاربر فرهناز جمعه ۱۷ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      آقای دکتر پنج ماهی هست قرص فنازوپیریدین 100 رو مصرف می کنند اما تاثیری نداشته
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      کشت ادرار جدید انجام بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ماصفهانی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 107 مشاهده پرسش
    عرض سلام و سپاس. ۶۲ سال سن. سابقه سرطان پروستات پدرنیز داشته ایم. از حدود ۵ سال پیش psa از ۶ تا ۱۲ در نوسان )با مصرفدارو( بوده و بهمن امسال نتیجه آزمایش ۱۱ و فری دونیم بود. ام آرآی دادم piads 4 بود. نمونه برداری انجام دادم و نتیجه پاتولوژی جهت بررسی و اعلام نظر به پیوست است. آیادارویی باید مصرف کنم یا عمل خاصی باید انجام شود؟
    سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      سرطان پروستات هست باید عمل رادیکال پروستاتکتومی انجام شود
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 126 مشاهده پرسش
    سلام دکترعزیز -آزمایشات قبلی مربوط به پروستات قبلا خدمتتان ارسال شد فرمودید بعد از ۳ماه دیگر آزمایش psa تکرار شود ،لذا جهت استحضار آزمایش ارسال شد لطفا اعلان نظر بفرمايید،ضمنا حجم پروستات در سنوی قبلی ۵۸سی سی می باشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 123 مشاهده پرسش
    آقای دکتر من هروقت پرداخت میکنم کد رهگیریم سریع گم میشه الانم از ترس مردم یعنی چی من 6 ماه دیگه باید همه ی آزمایشات رو دوباره بدم یعنی بعد یکسال از اون اتفاقی که برام افتاد؟
    بعدش چه بیماری هایی از بزاق انتقال پیدا میکنه اگر غذای دهنی کسی رو بخورم ایدز و هپاتیت میگیرم؟
    من فقط سه ماه قبل آزمایشم یه قرص خوردم نمیدونم مربوط به ایدز بود یا هپاتیت ها بعد شش ماه از اون حادثه آزمایش دادم و منفی شد یعنی جوابش غلطه! و باید یکسال بعدم آزمایش بدم
    بزاق چه بیمازی هایی رو منتفل میکنه؟
    1. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      اصلا متوجه نشدم که چرا گفتید ۶ ماه دیگه هم باید تکرار آزمایش کنم یعنی بعد یکسال !؟مگه دور کمون بیماری ها ۶ ماه نیست؟
    2. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      من شش ماه پیش از لیوان یه آدم معتاد تو محل کارم آب خوردم نمیدونم لیوان توش خون بود چی بود! یا دهن من زخم بود یا نه بعدش قرصم روی زمین نزدیک دستشویی افتاد باید میخوردمش با آب خالی شستم خوردمش یکبارم دستم خون اومد همکارم نمیدونم دستش خونی بود یا نه دستم رو گرفت میخوام بدونم بعد شش ماه نه تنها منفی بودن آنتی بادی hiv,بلکه منفی بودن آنتی ژن هپاتیت بی و آنتی بادی هپاتیت سی هم قابل اعتماده و نیاز به تکرار نیست؟
    3. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      Vdrl هم انجام دادم همراه بقیه بعد شش ماه با توجه به شرح حالی که دادم و منفی شد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      دوست عزیز طبق گفته ی شما الان ۶ ماه گذشته و بررسی های انجام شده برای شما منفی بوده ۶ ماه بعد تکرار میکنید این آزمایشات رو اگر الان منفی هست احتمال قوی مجددا منفی خواهد شد.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مریم چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 133 مشاهده پرسش
    ببخشید گفتید باید 6 ماه بعدم آزمایشاتم رو تکرار کنم اما من که بعد 6 ماه تکرار کردم کلا بعد 6 آزمایشات رو دادم یعنی باید بذارم بعد یکسال هم بدم؟
    بعدش دکتر از طریق بزاق چه بیماری هایی منتقل میشه یعنی اگر من غذای دهنی کسی رو بخورم ایدز یا هپاتیت میگیرم! گفتم من بعد 6 ماه آزمایشاتم رو دادم ! ولی سه ماه قبل آزمایشم یه قرص از دوستم گرفنم که نمیدونم قرص پیشگیری یا درمان ایدز و هپاتیت ها بود نمیدونم برای همین خواستم بپرسم تاثیری نداشته!
    1. تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      مگه بازه ی پنجره ی بیماری ها ۶ ماه نیست؟ و اینکه از طریق بزاق چه بیماری هایی منتقل میشه چون من یه بار حواسم نبود غذای دهنی دوستم رو خوردم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      ازمایشات بعد یکسال از ارتباط اولیه باید تکرار شوند
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      ایدز نه ولی هپاتیت بله
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      اگر آلوده باشند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من با مطب شما تماس گرفتم متاسفانه گفتن که اختلالات جنسی رو شما جدیدا ویزیت نمیکنید.اقای دکتر من ۱۸ سالمه هست حدودا ۹ هست که یک دفعه ای دچار اختلال نعوظ شدم و اندکی هم حس آلتم کم شده.قبل از این ۹ ماه نعوظ قوی و قوای جنسی بالایی داشتم و ۹ ماهه که نعوظ های به شدت ظعیف دارم و سریع نعوظ رو از دست میدم و احساس نسبت به الت تناسلیم کمتر شده نسبت به قبل.احساس میکنم آلتم نیست وقتی بهش دست میزنم حسش میکنم.مسئله دوم اینکه تو همین ۹ ماهه دیگه نمیتونم مثل قدیم آلتمو منقبض کنم و ادرار باقی مانده پرت کنم خیلی ظعیف شدم از این بابت.اقای دکتر تو رو خدا کمک کنید خیلی استرس دارم تو این سن مشکل داشته باشم.آزمایش خون و سونوگرافی دادم.هیچ مشکلی در این ۲ نداشتم.ایا دچار نشت وریدی شدم تو این سن.قبلا این جوری نبودم.به شدت هم کم تحرک شدم این ۹ ماهه تحرکی خیلی کمی داشتم
    1. تصویر کاربر دانیال سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      اقای دکتر ا موقعی این اختلال نعوظ رو پیدا کردم هر چقدر زور میزنم مثل قدیم نوک آلتم پر خون نمیشه.آسیبی هم این چند وقته به آلتم وارد نشده.فقط ۲ سال به صورت مستمر خودارضایی داشتم یعنی بهش اعتیاد پیدا کرده بودم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      باید سونوگرافی آلت با تزریق پاپاورین انجام بدین
    3. تصویر کاربر دانیال چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      اقای دکتر ببخشید من از اول اینطوری نبودم.یعنی تو این سن به مشکل بر خوردم؟خیلی استرس دارم اقای دکتر اخه چرا باید این مشکل پیدا بشه یه کمکی بکنید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۳( 6 ماه پیش)
      علتش میتونه استرس های روانی هم باشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 398 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 716 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب