اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

ناتوانی جنسی یعنی چه؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

آمپول پاپاورین چیست؟ این آمپول یکی از  امپول تقویتی برای نعوظ است که عروق خونی را گشاد میکند وسبب بهبود گردش خون میشود از این آمپول برای بهبود اختلال نعوظ در آقایان نیز استفاده می شود. این داروی میتواند ناتوانی جنسی در آقایان را درمان و یا بهبود ببخشد.

چرا رابطه ی جنسی اهمیت دارد؟

امروزه زوجین زیادی در مطب و کلینیک به اینجانب مراجعه می کنند که از ناتوانی جنسی مرد شاکی و ناراضی هستند. از نظر روانکاوی داشتن یک مقاربت جنسی منظم و موفق توأم با رضایت طرفین یکی از پایه های قرص و محکم زندگی زناشوئی می باشد که باعث انس و الفت بیشتر زوجین نسبت به هم می گردد. در صورتی که رایطه زناشویی با موفقیت و با رضایت شریک جنسی نباشد می تواند باعث سست شدن رابطه ی دوطرف و بروز مشکلات عدیده در زندگی زناشوئی گردد.

از نظر علمی اگر یک مرد در حین مقاربت قادر به نعوظ و سفت شدن آلت تناسلی نگردد و یا اینکه حین مقاربت سفتی آلت از بین برود و باعث شود که یک مقاربت کامل و توأم با اوج لذت جنسی نباشد به این شرایط ناتوانی جنسی اطلاق می شود.

امپول تقویتی برای نعوظ

آمپول تقویتی برای نعوظ

آمپول های تقویتی برای نعوط با گشاد کردن رگ ها باعث می شوند که خون بهتر در رگ ها جریان پیدا کند و در نتیجه نعوظ بهتر صورت میگیرد.

تشخیص ناتوانی جنسی

تشخیص ناتوانی جنسی بر اساس شکایت زوجین و مراجعه به دکتر و گرفتن شرح حال توسط پزشک می باشد. وظیفه پزشک در مرحله اول تشخیص علت روحی و روانی ناتوانی جنسی از نوع جسمی می باشد. در ناتوانی جنسی با منشأ روحی و روانی فرد ایجاد نعوظ در خواب و مخصوصاً در صبح را ذکر می کند. ولی در ناتوانی جنسی با منشاء جسمی این امر اتفاق نمی افتد.

 تشخیص ناتوانی جنسی با منشاء جسمی بر اساس چکاب و اندازه گیری قند خون، فشار خون، چربی خون، وجود بیماری های زمینه ای از قبیل بیماری های قلبی، MS، پارکینسون، سکته مغزی، آسیب نخاعی و یا سابقه جراحی کف لگنی به علت سرطان پروستات و یا کولون می باشد.

تست تشخیص ناتوانی جنسی

بله، 2 تست بسیار مهم عبارتند از:

1- Rigi Scan

که در این روش بیمار به مدت یک و یا دوشب کاملاً تحت نظر گرفته شده و با بستن وسیله ای به آلت فرد وقوع نعوظ شبانه را ثبت می کنند که اگر اتفاق بیافتد ناتوانی جنسی بیشتر منشاء روحی دارد.

تشخیص ناتوانی جنسی

2- کالر داپلر سونوگرافی

کالر داپلر سونوگرافی با تزریق پاپاورین می باشد که در اینجا ابتدا آمپول پاپاورین با سرنگ ظریف و باریک انسولین به آلت تزریق می شود که این امر باعث افزایش جریان خون به آلت و ایجاد نعوظ می شود. به وسیله این تست سالم بودن و یا اختلال در عملکرد عروقی آلت تناسلی مشخص می گردد. به عنوان مثال اگر نشت وریدی به علت خرابی دریچه های لانه کبوتری ورید ها علت ناتوانی جنسی مرد باشد بلافاصله بعد از تزریق و ایجاد نعوظ سفتی آلت تدریجاً از بین می رود.

سومین وسیله تشخیص: کاورنزوزوگرافی و یا عکس برداری از رگهای آلت تناسلی است که با تزریق ماده حاجب انجام می شود و در صورت نشت وریدی دقیقاً محل آن را مشخص می کند.

 درمان ناتوانی جنسی با پاپاورین

پاپاورین متعلق به گروهی از داروها به نام داروهای گشاد کننده ی عروق (واسودیلاتور) می باشد و امپول تقویتی برای نعوظ است. داروهای گشاد کننده ی عروق، سبب گشاد شدن رگ های خونی شده و در نتیجه ی آن، جریان خون را افزایش می دهند. پاپاورین برای ایجاد نعوظ در مردان مبتلا به اختلال نعوظ (ED) استفاده می شود. زمانی که پاپاورین به آلت تناسلی تزریق می شود، جریان خون به آلت تناسلی را افزایش داده و منجر به نعوظ خواهد شد.

تزریق پاپاورین برای مردانی که دچار اختلال نعوظ نیستند توصیه نمی شود. در صورت عدم استفاده ی درست از این دارو، آسیب دیدن دائمی آلت تناسلی و خطر از دست دادن کامل قدرت نعوظ وجود دارد. مصرف پاپاورین تنها با تجویز پزشک صورت می گیرد. این دارو به صورت مایع تزریقی در دسترس می باشد.

جایگزین پاپاورین

برای درمان اختلال نعوظ و درمان ناتوانی جنسی به جز پاپاورین از خیلی داروی های دیگری نیز میتوان استفاده کرد، اما از انجایی که این مسئله پر اهمیتی است باید به پزشک مراجعه کرده و بعد از بررسی داروی مناسب برای شما تجویز شود.

مصرف پاپاورین

محل تزریق آمپول پاپاورین

برای تزریق پاپاورین:

◾ محل تزریق را با الکل ضدعفونی کنید. با استفاده از یک سوزن استریل، دارو را به آرامی و به طور مستقیم داخل قسمت پایه ی آلت تناسلی –همانگونه که پزشک برای شما توضیح داده است- تزریق کنید. نباید پاپاورین در عمق کم زیر پوست تزریق شود. تزریق پاپاورین معمولاً دردناک نیست. هر چند ممکن است پس از تزریق، در انتهای آلت تناسلی خود احساس گز گز کنید.

◾در صورتی که عمل تزریق با درد فراوان همراه باشد، یا متوجه کبودی یا ورم در محل تزریق شدید، به این معناست که تزریق را در عمق کم (زیر پوست) انجام داده اید. عملیات تزریق را متوقف کنید. سوزن را بیرون بکشید؛ محل دیگری را برای ادامه ی تزریق انتخاب کنید.

◾پس از آنکه تزریق کامل شد برای جلوگیری از کبودی، ناحیه مورد نظر را فشار دهید. سپس طبق دستور العمل های پزشک، آلت تناسلی خود را ماساژ دهید. این امر کمک می کند که دارو در تمامی نقاط آلت تناسلی پخش شود و تأثیر بهتری داشته باشد.

◾این دارو معمولاً پس از 10 دقیقه تأثیر خود را نشان می دهد. رابطه ی جنسی خود را تا دو ساعت بعد از تزریق دارو انجام دهید.

دوز داروی مصرفی

دوز دارو پاپاورین

دوز دارو برای بیماران مختلف، متفاوت می باشد. دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک یا بروشور دارو را دنبال کنید. اطلاعاتی که در ادامه در اختیار شما قرار می گیرد تنها دوز میانگین دارو را نشان می دهد. اگر دوز شما با این مقادیر متفاوت بود، تا زمانی که پزشک از شما نخواسته، آن را تغییر ندهید. میزان داروی مصرفی همچنین، به قدرت دارو مرتبط است. علاوه بر این، تعداد دفعات مصرف روزانه، فاصله ی بین هر بار مصرف و طول دوره ی درمان با توجه به بیماری شما تعیین می شود.

دوز پیشنهادی برای درمان صد در صد نعوظ در بزرگسالان:

30 الی 60 میلی گرم (mg) پاپاورین به آرامی در محلی از آلت تناسلی که پزشک پیشنهاد داده است، تزریق شود. 1 الی 2 دقیقه را برای تزریق کامل دارو در نظر بگیرید. مصرف بیش از یک دوز در روز ممنوع است. همچنین، از مصرف بیش از 3 بار در هفته، یا 2 روز متوالی خودداری کنید.

نگهداری از دارو

  • دارو را درون ظرف در بسته در دمای اتاق، دور از گرما، رطوبت و نور مستقیم نگه دارید. دارو نباید در معرض انجماد قرار گیرد.
  • دارو را دور از دسترس اطفال قرار دهید.
  • داروی تاریخ گذشته (منقضی شده) یا دارویی که دوره ی درمان آن تمام شده است را دور بیندازید.

موارد احتیاط

تزریق پاپاورین را دقیقاً همانگونه که پزشک برایتان توضیح داده است انجام دهید. دارو را در دوز یا دفعات بیشتر از حد تجویز شده مصرف نکنید. در صورت مصرف بیش از حد پاپاورین، ممکن است نعوظ شما بیش از حد قوی شده و برای مدتی طولانی بازگشت ناپذیر باشد. به این مشکل پریاپیسم گفته می شود، که می تواند بسیار خطرناک باشد.

اگر این مشکل برطرف نشود، احتمال قطع شدن جریان خون به آلت تناسلی یا آسیب دیدگی دائمی وجود دارد. در صورتی که نعوظ شما بیش از 4 ساعت طول کشید یا دردناک شده است، فوراً با پزشک خود تماس بگیرید. این موارد می توانند از علائم پریاپیسم بوده و به منظور پیشگیری از آسیب دیدگی های دائمی باید فوراً تحت درمان قرار گیرد.

در صورتی که در محل تزریق دچار خونریزی شده اید، تا زمان بند آمدن خونریزی محل را فشار دهید. در صورت قطع نشدن خونریزی به پزشک اطلاع دهید. معاینه ی شخصی آلت تناسلی باید به طور منظم انجام شود. در صورتی که در محل تزریق متوجه برآمدگی شدید، یا آلت تناسلی شما کج شده است این امر را با پزشک خود در میان بگذارید. این نشانه ها ممکن است مربوط به رشد بافت های ناخواسته (فیبروز) بوده، که باید توسط پزشک معاینه شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی 

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.9/5 - (43 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 879 مشاهده پرسش
    آقاي دكتر عزيز.. با سلام و عرض ادب و احترام
    از اردبيل خدمتتون مزاحم ميشم .. براي پدرم با سن ٧٣ سال عمل پروستاتكتومي انجام داديد مقدار psa قبل از عمل ٤ و بعد از عمل ٠.٠١ بود ولي بعد از ٦ سال مقدار psa 3.2 شده ... همكاران انكولوژيست تون پت اسكن نوشتن كه هيچ ناحيه درگير رو نشون نداد و آمپول ديفرلين سه ماه تجويز كردن..
    پدرم بعد از تزريق بشدت احساس گر گرفتگي و گرما دارن مخصوصا تو روز هاي گرم همچنين درد استخوان مخصوصا ناحيه لگن بصورت خفيف دارن با توجه به اينكه الكل خيلي زياد مصرف ميكنند ممكنه عوارض ديفرلين تشديد بشه؟ يا براي تعريق و احساس گرماشون ممكنه خواهش كنم راهكاري پيشنهاد بدين (باتوجه به اينكه الكل براشون قابل ترك نيست )
    پيشاپيش سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      دیفرلین رو حتما ادامه بدین ، برای درمان عوارض داروها بهتره با دکتر انکولوژی مشورت شود
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 547 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر
    مدتها بود بدلیل تکرر ادرار و 2 دفعه خونریزی در ادرار سونوگرافی دادم و جواب مبنی بر بزرگی 32 سی سی پروستات و اکوی هتروژن دارد، و همچنین سنگ کلیه و گرید1 کبد.
    آقای دکتر 32 سی سی بزرگ بودن پروستات و اکوی هتروژن دارد با وجود P.S.A=0.578 آیا خطر دارد و اکوی هتروژن به چه معنی هست.
    بنده با این وضعیت چه باید بکنم و نظر حضرتعالی چیست؟
    فایل سونوگرافی و آزمایش خون و ادرار ارسال نمودم
    با تشکر فراوان از جناب دکتر کرمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      کار خاصی نمیخواد ، قطره سنکول هر ۱۲ ساعت ۳۰ قطره
  • تصویر کاربر پویا پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید0 من تقریبا دو سال پیش اقدام کردم برای بچه دار شدن ولی بعد یک سال نتیجه نگرفتم پیش دکتر اورولوژی توی کرج رفتم گفتند واریکوسل گرید 3 سمت چپ داری مهر ماه 99 جراحی کردم و بعد از چند دوره خوردن قرص و انواع ویتامین هم نتیجه آزمایش خوب نبود یعنی اسپرم‌های متحرک صفر بود ولی چند روز پیش که آزمایش دادم یه کم تغییر کرده و به پنج رسیده الان دکتر بهم گفته وقتتو تلف نکن و برو IVF ممنون میشم بگین راه دیگه ای هست یا نه با این شرایط اگر ivf انجام بدم جواب میگیرم عکس سه آزمایشی که انجام دادم براتون میفرستم.باز هم ممنونم هفته قبل آزمایش آخر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      ابتدا iui انجام شود اگر موفق نبود ivf
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 385 مشاهده پرسش
    سلام پدرم ۵۹سالشه كراتين ١.٧٥هست
    عکس سونوگرافی از کلیه و غیرههم گذاشتم دارو لازم داره ؟
    قبلا هم تلگرام ویزیت دادم جواب ندادید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مشکل ارولوژی نداره با متخصص نفرولوژی مشورت شود
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام
    من قبلا سنگ کلیه داشتم که با عمل لیزرشکستم و دفع شد، ماه رمضان چند روز روزه گرفتم، بعدش بعلت نوشیدن یکباره مقدار زیادی آب متوجه شدم دفع ادرارم کم شده و اطراف شکم ورم کرد که پس از چند روز درست شد،، الان مجددأ احساس میکنم اطراف شکم ورم داره، علت چیه و چکار کنم که اینطور نشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر سهراب شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من ۲۷ ساله و همسرم ۲۳ ساله، فقط با هم در ارتباط بودیم و هستیم و حدود یک هفته پیش ضایعه ای روی پوستم دیدیم که شوکه شدیم این چیه! هر دومون که مطمئنیم رابطه جنسی فقط با هم داشتیم اما از ترس که نکنه زگیل تناسلی باشه رفتیم پزشک عمومی، ایشون تشخیص قارچ دادن که بعد از سرچ توو اینترنت فکر کردیم خیلی بعیده قارچ بوده باشه، رفتیم نزد یک دکتر اورولوژی و ایشون معاینه‌‌ کردن تشخیص دادن که زگیل تناسلی نیست و نیاز به دارو هم ندارم. اما چون موضوع به شدت مهمی بود رفتیم پیش دکتر پوست تا تشخیص ایشون هم بشنویم که ایشون گفتن زگیله و سریعا خواستا که فریز کنن! ما سر در گم و گیج که چطور ممکنه زگیل باشه در صورتی که خوندیم راهش تماس جنسی با پوست آلودست یا موارد بهداشتی مثل تیغ؛ دلایل و عوامل بیماری میگه ما نباید مبتلا شده باشیم. همسرم هم رفتن متخصص زنان معاینه شدن و متخصص گفتن بهشون که شما مشکلی نداری و همسرتون اگه چیزی دیده باید پیگیری کنه.
    تشخیص شما چیه آقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      مشکوک به زگیل است بهتر است کرایو انجام شود
    2. تصویر کاربر سهراب جمعه ۱۱ تیر ۰( 4 سال پیش)
      آقای دکتر سه سوال داشتم
      ۱- آیا انجام نمونه برداری کار درستی نیست؟ برای تشخیص دقیق تر و ...
      ۲- مبتلایان به این بیماری بعد از دو سال از عمر بیماری چطور میتونن بفهمن که درمان شده اند یا کماکان مبتلا هستن؟ اگه زگیل وجود نداشته باشه چطور میشه فهمید که بهبودی صورت گرفته یا نه؟
      ۳- اچ پی‌وی در‌ خون بیمار وجود دارد یا پوستی هست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ تیر ۰( 4 سال پیش)
      چون مشکوک به زگیل هست بهتره کرایو بشه ویروس HPV که عامل زگیل هست به طور دائم در پوست باقی میمونه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر داوود پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 476 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مرد و ۳۲ ساله و متاهلم
    من به مدت ۶ ماه به دلیل ریزش شدید مو روزانه ۲ قرص فینستراید مصرف میکردم،بعد از مدتی میل جنسی من کم تا تقریبا به صفر رسید،الان ۶ ماه هست که فینستراید رو قطع کردم ولی میل جنسی من بر نگشت،به دکتر مراجعه و ازمایش نوشتن که به پیوست میفرستم،تستسترون تولیدی بدنم کم هست که دکتر آمپول تستوستون تجویز کردن ولی هنوز نزدم،ایا راه درمان همین هست؟من از عوارض تزریق تستسترون میترسم،همینطور نمیخوام تا اخر عمر تزریق کنم،راهی نیست بدنم دوباره تستسترون طبیعی تولید کند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      معمولا عوارض فیناستراید برگشت پذیره. فرصت دهید . ازمایش را تکرار کنید
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دکتر کرمی
    بنده قبلا مزاحم شدم و سنم 67 ساله و سوزش و درد درموقع ادرار و همچنین تکرر ادرا دارم . به دکتر مراجعه کردم و دستور سونوگرافی و psa دادند . psa 6.5 , free psa 1.2 بوده و اندازه پروستات 49/42/52 بود . داروهای ناوانکس ، مداکسن و پروترال اوپاس تجویز فرمودند و بعد از 20 روز psa اندازه گیری شد که psa -6.8 و free psa 2 . در حال حاضر در زمان دفع ادرار سوزش شدید و درد دارم و همچنین تکرر ادرار
    ممکن است اعلام فرمایید چه باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      باید از پروستات شما نمونه برداری انجام شود
  • تصویر کاربر Razi پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    آقای دکتر در رابطه با قطع ادرار پس از tul که فرمودین بدلیل بی حسی نخاعی است باید بگم بیهوشی کامل گرفتن حین عمل.و از طرفی از قبل بزرگی پروستات خوش خیم دارند که با پروترال و پروستاتان کنترل شده است.با توجه به این شرایط ممنون میشم راهنمایی کنید و بفرمایید سوند تا چند روز باید باشه.و اینکه همچنان معتقد هستید مشکل جدی نیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اگر پس از ۳ روز سوند خارج شد و بازم احتباس داشت باید بررسی بیشتر شه
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 514 مشاهده پرسش
    با سلامی دوباره،اقای دکتر بنده مشکل نعوظ دارم 10 سالی میشه موقع رابطه التم محکم نمیشه اصلا،قرص سیلدنافیل مصرف کردم که خوب شد ولی سر دردشدید گرفتمو دیگه نخوردم و نمیخام بخورم،آزمایش خون دادم که گفتن هیچ مشکلی نداری ولی میدونم مشکل دارم،شما تو سوال قبلیم گفتید با مشاور مسائل جنسی صحبت کنید،ولی یه سوال دیگه دارم که میل جنسیم بشدت کمه اصلا انگار ن انگار،اخه باید میل جنسی باشه که آلت انسان محکم شه،من حس چندانی ندارم،خواهشا راه حلی بزارید جلوم،میخام ازدواج کنم،باید چیکار‌کنم؟چی بخورم میل جنسیم زیاد شه،آیا بدون قرص میتونم وارد رابطه شم؟میل جنسیم و چیکار کنم بره بالا؟ صبحها تو خواب نعوظ کامل دارم،با نصفه قرصم نعوظ کامل میشه ولی قرص نمیخام،و اینکه آیا قرصهای سیلدنافل واسه بچه دار شدن مضره؟لطفا کمکم کنید،ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۰( 4 سال پیش)
      اگر میل جنسیتون کمه testostrone , Lh , fsh , prolactin , tsh چک شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حسین.ن جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 569 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    اینجانب 25 ساله ، مذکر و مطلقه ، مبتلا به بیماری ذخیره گلیکوژن می باشم و حدود 2 سال هست که احساس ناتوانی جنسی و عدم تمایل به جنس مخالف دارم اخیرا متوجه وجود سیاهرگ های سیاه در اطراف بیضه راست شدم و گاه گاهی هم درد دارم ضمنا بیضه هایم خیلی کوچک شده اند
    آزمایش خون دادم و نتایج را می نویسم
    تستسترون : 4.08 نانو گرم در میلی لیتر (چهار و هشت صدم)
    LH: 2 mlu/ml (دو)
    FSH : 2.6 mIU/ml (دو و شش دهم)
    و می خواهم بدانم که کوچک شدن بیضه و کاهش توان جنسی ام بدلیل اختلال هورمونی یا اختلال در هیپوفیز و یا بخاطر احتمال وجود واریکوسل می باشد.
    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر منشا عصبی دارد
  • تصویر کاربر بهزاد جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 614 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 42سالم مشکل نعوذ دارم همین بس که خدمتون عرض کنم تا مرحله جراحی اضافه کردن رگ هم توسط دکتر حسین شاهرخ هم پیش رفتم اما مشکلم حل نشد لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی کالر داپلر پاپاورین تست انجام دهید
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.اقای دکتر الت من در حالت نعوظ تقریبا به پوست کیسه بیضه و کمی به سمت راست مایل می شود.ایا در روابط زناشویی مشکل ایجاد می کند؟من قصد ازدواج دارم ایا قبل از ازدواج نیاز به درمان دارم؟ عکسش را در حالت نعوظ کامل برایتان ارسال می کنم.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ شهریور ۹۳( 1 دهه پیش)
      جدا از کجی چرخش هم دارد مراجعه حضوری ضروری است
  • تصویر کاربر یوسفی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    باسلام واحترام خدمت شمادکتر بزرگوار

    بنده مرد ۳۵ ساله هستم از سه سال پیش در آزمایش ادرارم خون وجودداشت به دکتراورولوژی مراجعه کردم چند بار هم سونوگرافی مثانه کلیه ها پروستات انجام دادم در طی این سه سال داخل سونوگرافی مشکلی مشاهده نشد آخرین سونوگرافی سایز پروستات 24.8 cc بود که دکتر اورولوژیست گفتند پروستات یک مقداری ازسایزطبیعی ۲۰ cc بیشتراست مقداری داردومن جمله قرص ترازوسین نیز قرص وشربت برای سنگ کلیه دادند البته برای احتیاط گفتند علت خون در ادرار معلوم نیست راستی آزمایش spa هم دادم مقدارآن 0.4 چهاردهم بود،موقع ادرارکردن نیز طولانی میشود بطوریکه بعضی مواقع ادرار قطره قطره دوشاخه میشود بعدازادرار فکر میکنم هنوز ادرار توی مجرا مثانه باقیمانده چندلحظه ای منتظر میمانم دوبارهه ادرار میکنم استبرا البته من مقداری وسواسی نیز دارددرماه مبارک نیز این تشدید میشود.بهرحال سوال بنده از حضرتعالی اینست که آیا نیاز به بررسی بیشتر کاملترین دارد آیا من مشکل جدی دارم تاخیر.ممنون ازراهنماییتان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تمام مشكل شما روحي و از وسواس است
  • تصویر کاربر عادل دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری هستم 34 ساله و مجرد در دوران راهنمایی تصادف کردم با موتور و از جلو به آلتم خورده بود یکی دو هفته دل درد داشتم بعد خوب شدم و از اون موقع توجه نمی کردم به اینکه من به هیچ وجه تحریک نمیشم تازه گیا متوجه شدم من تحت هیچ شرایطی نعوظ ندارم حالا از شما کمک میخوام من باید چیکار کنم .آیا خوب میشم .راه درمانی وجود داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر ساعد سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 689 مشاهده پرسش
    با سلام.اقای دکتر رابطه بیماری تبخال تناسلی وزگیل با ایدز چیه؟ اگه کسی رابطه محافظت شده با کاندوم داشته باشه تبخال بگیره یا زگیلhiv هم می گیره؟ اگه با یه hiv+ رابطه با کاندوم داشته باشیم اگه تبخال بگیریم ایدز هم میگیریم؟ تبخال یا زگیل چه طوری ایدز انتقال می دن وقتی از راه خون و ترشحات انتقال پیدا نکنند.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      انتقال فقط از طریق جنسی است فرد الوده وانتقال دهنده ممکن است همه را انتقال دهد
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    باسلا م،آقای دکترپسری23ساله هستم موقع نزدیکی بیضه سمت راستم به طرف شکمم حرکت میکنه الان احساس میکنم موقع ایستادن بیضه سمت راستم کمی نسبت به قبل بالاتراومده ومشکل دیگه انتهای بیضه چپم یه چیزی هست که توسمت راستیه نیست یه دردیم زیرشکمم وسمت کلیه راستم هنگام لمس بیضم احساس میکنم لطفا راهنماییم کنید!باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انجام و نتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر امیرحسین یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 590 مشاهده پرسش
    سلام من43سالمه ازاول ازدواجم زودانزال بودم این موضوع خیلی عزابم میده دکترم زیادرفتم تاثیری نداشته چکارکنم؟خانمم خیلی سبکم میکنه .خیلی ناراحتم .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان داروئی ندارد
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 849 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب