ورزش های افزایش طول آلت تناسلی

امروزه، ورزش های افزایش طول آلت تناسلی در اینترنت زیاد شده است. اما چرا باید در مورد تبلیغاتی که ادعا می کنند با انجام ورزش های خاص می توان اندازه ی آلت تناسلی را افزایش داد، باید هوشیار باشید؟

هستند کسانی که به شما خواهند گفت، همانطور که می توانید حرکات کششی بر روی ماهیچه پشت ران انجام دهید یا عضلات ساق پای خود را تقویت کنید، به همان صورت می توانید بر اندازه ی آلت تناسلی خود نیز کنترل داشته باشید. برخی از سایت ها، کشش هایی را تبلیغ می کنند که بنا به گزارش آنها، طول و سفتی آلت تناسلی را افزایش می دهد. 

برخی دیگر، پمپ های وکیوم آلت تناسلی را پیشنهاد می دهند که آلت را متورم و پر از خون می کنند (روشی که به درمان مشکلات نعوظ کمک می کند).

در فرهنگی که مردانگی در اندازه ی آلت تناسلی خلاصه می شود، تمایل به داشتن آلت تناسلی بلندتر، پرتر و سخت تر، چیزی است که بسیاری از مردان در آرزوی آن هستند. اما آیا این آرزو، دست یافتنی است؟

پاسخ به سادگی، یک کلمه است، نه! اما این مسئله در اینجا تمام نمی شود. 

افزایش طول آلت با وکیوم
روش های افزایش قطر دستگاه تناسلی مردان

افرادی وجود دارند که معتقدند آلت تناسلی عضله ای ست که می تواند، مانند عضله دوسر ران آن را تقویت کرده و هرچه بیشتر از دستگاه پمپ وکیوم استفاده کنید، بزرگتر خواهد شد. 

اگر آلت تناسلی مرد، یک عضله باشد، این امر منطقی است! اما متأسفانه آلت مرد از عضله ساخته نشده و از نظر آناتومی، از سه ستون بافتی شکل، تشکیل شده است. دو ستون بافت نعوظ (معروف به کورپورا کاورنوس، corpora cavernosa) و یک ستون بافت اسفنجی (که corpus spongiosum شناخته می شود) است که در حالت نعوظ، مجاری ادرار را باز نگه می دارد.

کورپورا کاورنوس با انبوهی از عروق کوچک پر شده که در طول نعوظ با خون پر می شوند. در این حالت است که آلت تناسلی مرد، بلند و سفت می شود. 

هیچ عضله ای غیر از عضله ی اسفنکتر خارجی، در ساختار آلت تناسلی وجود ندارد که بتواند به انزال کمک کند. این عضله می تواند به صورت داوطلبانه برای کنترل جریان ادرار نیز استفاده شود. 

 

عوارض جراحی الت تناسلی

به این دلیل است که هیچ عضله ای در این کار درگیر نیست، پس هیچ ورزشی قادر به بزرگتر کردن آلت تناسلی نمی باشد.

عوارض استفاده از دستگاه وکیوم

مردانی وجود دارند که برای افزایش اندازه ی آلت تناسلی خود، تلاش زیادی می کنند. برخی از آنها به پمپ های وکیوم روی می آورند. دستگاه های وکیوم، در حقیقت پس از استفاده روزانه ی طولانی مدت، باعث تغییرات قابل توجهی در آلت تناسلی می شوند (معمولاً پس از یک سال یا بیشتر). گرچه، ممکن است قطر آلت تناسلی اندکی بیشتر شود، ولی تغییرات به حدی نیستند که باعث رشد بافت آلت شوند و حتی ممکن است باعث آسیب به بافت الت مردانه شود.

درصورت استفاده بیش از حد یا نامناسب از پمپ وکیوم، رگ های خونی کوچک آلت تناسلی ممکن است متورم یا پاره شوند. این امر منجر به خونریزی از مجرای ادراری، کبودی و پارگی قابل مشاهده رگ های خونی سطحی می شود. با گذر زمان، این عمل منجر به ایجاد زخم لایه ای می شود.

حتی پس از استفاده از پمپ وکیوم، ممکن است مرد قادر نباشد تا نعوظ را حفظ کرده و رابطه جنسی داشته باشد، چرا که بافت انعطاف پذیر پوست، به جای تقویت رابطه ی جنسی، آن را مختل می کند و نهایتا، تنها چیزی که افزایش پیدا نخواهد کرد، طول آلت تناسلی است.

عوارض بزرگ کردن آلت تناسلی با استفاده از عمل جراحی

در حالت های دیگر، مردان روش های تهاجمی تری همچون تزریق سیلیکون را انتخاب می کنند، که می تواند باعث ایجاد توده های ناصاف و ناخوشایندی شود. 

در یک عمل جراحی دیگر، پزشک متخصص، لیگمان های های آویزان کننده آلت را قطع می کند. گرچه آلت تناسلی در حالت آویزان خود، بزرگتر می شود اما…

⛔ آلت تناسلی در زمان نعوظ، به سمت لگن جمع شده و کوچکتر خواهد شد.

⛔ آلت تناسلی که می بایست در هنگام نعوظ به سمت بالا قرار گیرد، ممکن است به طور ناگهانی به سمت پایین یا طرفین آویزان شود.

اندازه ی نرمال آلت تناسلی مردانه

بعد از دوران نوجوانی و بلوغ، طول آلت تناسلی شما به همان اندازه خواهد ماند و تغییری نخواهد کرد. اگر شما به دلیل کوچک بودن آلت تناسلی خود، احساس بدی دارید، آنچه که شما به آن نیاز دارید، عمل جراحی نیست بلکه تغییر نگرش شماست. 

زمانی از نظر علمی گفته می شود که آلت تناسلی کوچک است که در حالت نعوظ اندازه آن کمتر از 7 سانتی متر باشد.

حداقل اندازه الت حدود 9 سانتی متر است و به صورت میانگین طول آلت بین 11.7 تا 14.9 سانتی متر است.

اندازه ی نرمال آلت تناسلی

پس بهتر است به جای نگرانی در مورد اندازه آلت تناسلی، بر بهبود عملکرد جنسی از طریق بهبود عادات خوب سلامتی، همچون ورزش، کاهش وزن و پرهیز از الکل و سیگار تمرکز کنید. این موارد، بیش از هر عمل دیگر می توانند، اعتماد به نفس و کیفیت زندگی جنسی شما را افزایش دهند. 

دکتر حسین کرمی جراح و متخصص اورولوژی

سایز و اندازه طبیعی آلت تناسلی مردان چقدر باید باشد؟


ویزیت تلفنی

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید


پیگیری سوال قبل

© همیارسیستم
  • تصویر کاربر شهرام یکشنبه ۱۶ آذر ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 24 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سن بنده 53ساله مدت بیست ساله داروی فشار خون اتنولول و املوپرس مصرف میکنم مدت 5سال است که تامسولوسین می خورم .تقریبا دو هفته ای است که بیضه ها و زیر شکم بنده درد میکند پس از مراجعه به پزشک سونوگرافی کلیه ها و مثانه سالم بودن و کبد چرب و گرید 2 بود وپروستات 30 گرم بود و پس از مصرف سیپروفلوکساسین تجویز شده هنوز هم بیضه هایم درد میکند در ضمن بنده مدت سه سال است که هیچ نزدیکی نداشته و انزال نشده ام خواهش میکنم جهت تسکین درد بیضه ها و وضعیت جنسی ضعیف بنده را راهنمایی فرمایید .با تشکر و سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ آذر ۹۹( 1 ماه پیش)
      با توجه به درد بیضه ها سونوگرافی از بیضه ها انجام شود
  • تصویر کاربر حسین دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 25 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    حدود ۴ سال پیش مبتلا به hpv شدم که در آن زمان کرایو‌انجام دادم و تا کنون مشکلی نداشتم.
    میخواستم بدونم اگر الان با شخص جدیدی وارد رابطه بشم امکانش هست که به ایشان این بیماری را انتقال دهم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 1 ماه پیش)
      معمولا در عرض ۲ سال ۸۰ درصد افراد ویروس از بدنشان پاک می شود.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۹( 1 ماه پیش)
      ولی باز هم قطعی نیست و ممکن است داشته باشید و منتقل کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
ممکن است شما دوست داشته باشید
پرسش از دکتر