درمان خانگی بیضه نزول نکرده نوزادان از شایعه تا واقعیت

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

عدم وجود و لمس بیضه در کیسه بیضه بصورت شایعی در نوزادان تازه متولده شده دیده می شود. به طور تخمینی می توان گفت که از هر 25 نوزاد، 1 نفر به بیاری بیضه نزول نکرده مبتلا است. در اغلب موارد هیچ اقدامی برای درمان انجام نمی شود و بیضه ها به صورت خود به خود طی مدت 6-3 ماه به داخل کیسه بیضه نزول پیدا می کنند. در ادامه بیضه نزول نکرده نوزادان را بیشتر توضیح خواهیم داد.

بیضه نزول نکرده در کودکان چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص بیضه نزول نکرده نوزادان از معاینه، سونوگرافی و در صورت لزوم از روش های تصویربرداری دیگر مثل سی تی اسکن یا ام آر آی و گاهی از جراحی بسته (لاپاراسکوپی) تشخیصی استفاده می شود. در موارد عدم نزول بیضه های دوطرفه، ارزیابی هورمونی و بررسی ژنتیکی ممکن است لازم باشد.

درمان بیضه نزول نکرده نوزاد چگونه است؟

  1. استفاده از داروهای هورمونی گاهی به پایین آمدن بیضه کمک می کنند (به ویژه در مورد بیضه هایی که در کشاله ران مانده اند).
  2.  استفاده از روش جراحی و قرار داده بیضه در داخل کیسه بیضه
  3.  لازم به ذکر است که بهترین زمان جراحی یاد شده در حدود یک سالگی است و در صورت وجود فتق کشاله ران، نیز باید در همان جلسه جراحی، فتق هم ترمیم شود.
  4.  لازم به ذکر است که در موارد دوطرفه، شانس باروری حتی پس از درمان بالا نیست.
  5.  در بیضه هایی که به صورت متناوب در کیسه بیضه لمس می شوند و در مواقعی مثل سرما یا هیجانات به بالا کشیده می شوند، درمان جراحی، لزومی ندارد.
ختنه کردن

درمان بیضه نزول نکرده در طب سنتی

عوارض بیضه نزول نکرده نوزادان

ناباروری یکی از اصلی ترین مشکلات کودکان مبتلا به نهان بیضگی است، از این رو نیاز به بررسی و پیگیری طولانی مدت دارد. شانس باروری در نهان بیضگی یک طرفه 51% و در نهان بیضگی دوطرفه 28 % می باشد. ناراحتی روانی یکی دیگر از عوارض عدم نزول بیضه است، که بیشتر بعلت اضطراب برای بارداری رخ می دهد. در افرادی که بیضه آنها تحلیل رفته است، برای بازسازی بیضه از پروتز استفاده می شود.

سرطان بیضه یک مشکل مهم دیگر می باشد، شانس ابتلا به سرطان بیضه در فرد مبتلا به نهان بیضگی تقریبا 3 برابر یک فرد نرمال است. خوشبختانه با جراحی به موقع (زیر 18 ماهگی) شانس ابتلا به سرطان بیضه تا حد زیادی کاهش میابد. پیچ خوردگی (تورشن بیضه) نیز یکی دیگر از عوارض نهان بیضگی است که در سن ۱۲ تا ۱۸ سالگی شایع بوده است.

در تورشن بیضه بیمار ناگهان با درد ناگهانی و شدید بیضه روبرو می شود. این بیماری که به علت پیچش طناب اسپرماتیک رخ می دهد یک اورژانس پزشکی محسوب می شود و فرد مبتلا باید هر چه سریعتر تحت عمل جراحی قرار گیرد در غیر اینصورت ممکن است عدم خونرسانی به بیضه ها، منجر به مرگ بافت بیضه ها و از دست رفتن انها شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.5/5 - (18 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سینا سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 341 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام فراوان خدمت جناب آقای دکتر.
    جوانی هستم متولد سال 1369 و اکنون 27 سال دارم جدیدا در مورد ویروس HPV اطلاعاتی کسب کردم هم در خانم ها هم آقایان که در شرایط بدخیم باعث سرطان دهانه رحم و...خواهد شد.
    سوال بنده این هست، بنده تا کنون شریک جنسی نداشتم و اصلا ارتباط جنسی نداشتم و هیچگونه علائمی مثل زیگیل تناسلی یا گوشت اضافه بر روی آلت خود نداشته و ندارم. ولی در شرف ازدواج هستم و نامزد بنده 26 سال سن دارند.
    آیا واکسن گارداسیل مناسب هست تو مقطع کنونی سنی من و نامزدم برای پیشگیری یا به لحاظ سن گذشته؟! بنده نیز دارای آلت تناسلی کوچیکی هستم که در حالت نعوظ به سختی به 12 سانتی متر میرسد و در حالت خوابیده(شل) بین 3 الی 5 سانتی متر است.
    که شدیدا بنده را در ارتباط با همسرم در آینده نگران کرده که آیا ناتوان باشم در ارتباط با شریک جنسیم.
    لازم به ذکر میدونم بگم که بنده قد 180 و وزن 74 کیلوگرم ،اندام لاغری دارم و قسمت کیسه بیضه به گونه ای نیست که آلت رو پوشانده باشه.
    خیلی ممنونم از سایت و و کمکی که به بیماران و مردم میکنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام شما كه ارتباط جنسي مشكوك نداستيد اصلا به زگيل فكر نكنيد نياز به واكسن نيست
    2. تصویر کاربر سینا دوشنبه ۱۶ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      یعنی همسرم هم نیاز به واکسن ندارند؟
      جناب دکتر در مورد قسمت دوم سوالمم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.(طوا آلت تناسلی)
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      نه ميازي ندارند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مينا یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 287 مشاهده پرسش
    روى الت همسرم جوش سفيد با قرمزى بالا نزديك شكم ريخته بيرون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      تبختل است بايد درمان شوند٠٢١٧١٠٦٢٣٠٠ تماس
  • تصویر کاربر سلام چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    احساس درد در موقع لمس موضع که گفتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۱ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      بیایید معاینه کنم
  • تصویر کاربر حمیدرضاصادقی سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    من طوری هستم که ناتوانی دارم خیلی ناراحتم مدت 12ساله اذدواج کردم 2 بچه دوقلو دختردارم 5سال جدابودم نزدیکی نداشتم الان 1ساله اذدواج کردم ولی ازاولش مشکل داشتم داروزیادمصرف کردم پیش دکترم رفتم چندمرحله دارو ولی بازمثل اولم میشم آلت من باخوردن قرصهای جنسی بادست زدن 2تا3دقیقه بلندمیشه هنگام نزدیکی گاهی اوقات شل میشه دوتا سه مرحله بیشتر شل وسفت میشه یامیتونم یا بیزارمیشم گاهی وقتا باقرصهای جنسی توبازار خوبه گاهی وقتا قرصها هم جواب نمیده هنوزبچه دارنشدم ازاذدواج دومم ازمایش گرفتم از منی گفتن خوبه فقط یه کم ضعیفه حالا چندسری رفتم دکترداروزیادداده ولی داروکه قطع میشه مشکلم ازریشه حل نشده خواهشن اگه راح حلی دارید بفرمایید درضمن داروی سرترالین100 ترازدون50 پروپرانول10 چون افسردگی دارم مصرف میکنم دیگه موندم چکارکنم ببخشید شماهم اذیت میشید من زاهدان هستم هرجورشما صلاح میدونین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۰ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      اين مسيله از ريشه حل شدني نيست وبايدارو بخوريد
  • تصویر کاربر ع یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 272 مشاهده پرسش
    فرزاد:
    با سلام.آیا بیماری هیپوسپادیاس نقص عوض حساب میشه؟ معافعیت از سربازی میشه؟ یا برا کادری بودن مشکلی پیش نمیاد؟ کلن برا رفتن سر کار دولتی ایراد نمیگیرن ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۸ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      بسته به شدت ان است معافیت رانمیدانم باید بیایید ببینم
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید من دچار مشکل چرخش الت تناسلی به سمت چپ هستم و اصلا نعوذ نداره من ۲۵سالمه خیلی میترسم لطفا منو کمک و راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف بشه من با این مشکل نمیتونم ازدواج کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر رضاقربانی سه شنبه ۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    در سال ۱۵اسفند۹۵بنده دجار ضربه مغزی در تصادف شدم.حالا بعد ار گذشت یگسال علی رغم مشکلات دیگر دچار این عارضه شدم
    پزشکی قانونی بنده را به پزشک معتمد ارولوژی معرفی کردند جهت صحت ادعای بنده.آقای دکتر رادخواه بعد از تحویز رجی اسکن که جوابش منفی بود.برای بنده سونو گرافی پنیس همراه با تزریق پاپاورین کردند که بعد از عمل تشخیص نارسایی وریدی تشخیص دادند.
    بنابر پیشنهاد دکتر راد خواه که فرمووند از پروتز استفاده میتوان کرد بنده مخالفت کردم
    حالا سوال بنده از جنابعالی
    میشود ضربه نغزی با خون ریزی داخلی در این امر دخیل باشد؟
    همانطور که قبلا عرض کردم عوارض زیادی دارم بر اثر تصادف.
    منتها این سوال برای من مطرح شد
    قبلا از اینکه مسدع اوقات شریف شدم عذرخواهی نیکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      چاره ای جز پروتز نیست
    2. تصویر کاربر رضاقربانی دوشنبه ۲ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام مجدد
      و ممنون از اینکه جواب بنده را دادید
      اما سوال اصلی این بود که آیا ارتباطی به ضربه مغزی دارد؟لازم به توضیح است که قبل تز تصادف دچار این عارضه نبودم
      سپاس
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ بهمن ۹۶( 7 سال پیش)
      بله ارتباط مستقیم دارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سمیرا سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 350 مشاهده پرسش
    کسی ک نیاز جنسی بالا در روز معمولا 5تا 6 بار دارد گاهی اوقات تا 9 بار هم داشته وقرص سیروترون استات مصرف می‌کنه آیا قابل درمان است ممکن است بعد از ازدواج کردنش نیازش کمتر بشه و علت این نیاز بالا چیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر اینجانب در سال 1387 در پی یک رابطه دچار یک زائده مثل جوش در ناحیه ورودی مجاری ادرار شدم و پزشک معالج با عمل جراحی زائده را برداشت ولی پس از مدتی دوباره ظاهر شد و اینبار در پی مراجعه به پزشک دیگری با ویزیت دارو و ماده ای که باعث سوزش زائده شد ولی از آن زمان تابحال دپار دردی شده ام که هراز گاهی در زمان نزدیکی موجب انزال دردناکی میشود و الان درحدود یک سال است که این درد باعث اختلال و عدم توانایی نزدیکی در من شده است. پرونده پزشکی اینجانب نزد پزشک معالج بپیوست میباشد . خواهشا من را راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام پرمان این دردها بیخیالی است وگرنه قابل پرست شدن نیسن وخطرناک نمیزاشد
  • تصویر کاربر 09103342079 سه شنبه ۱۳ شهریور ۳( 10 ماه پیش) تعداد بازدید: 99064 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز و گرامی.من ی پسر 18 ساله هستم. در سنین کودکی حدودا 7 سالگی از طریق مهد کودک با خود ارضایی آشنا شدم به گونه ای که فشار زیادی را به خودم وارد می کردم و به حالت ارضا میرسیدم ولی آب منی از من خارج نمی شد.این عمل را تا سنین 14 سالگی مکرر انجام میدادم تا بعدا متوجه شدم که این عمل حرام است ولی بعدا سعی کردم که کمتر خود ارضایی کنم.
    الآن حدودا 3 سال است که مشکلی در آلتم ‌به وجود آمده و پوست اطراف آلتم خیلی حساس شده است و در اثر کمترین لمس آن سریعا تحریک می شود و گاهی اوقات در اثر کشیده شدن آن بر شورتم نیز تحریک می شود و همان حالتی به من دست می دهد که هنگام نزدیک شدن انسان به انزال در فرد به وجود می آید.
    گاهی اوقات هنگامی که روی صندلی نشسته و دارم درس میخوانم آلتم خود به خود تحریک می شود و همان حالتی را پیدا می کنم که پسرا در هنگام نزدیک شدن به انزال به آن ها دست می دهد و حتی گاهی اوقات در اثر کشیده شدن آلتم به شورتم نیز سریعا تحریک می شود .

    در آلتم حالتی به وجود می آید که انسان در هنگام نزدیک شدن به انزال در بدنش به وجود می آید و زمانی که این حالت به من دست می دهد تپش قلبم بالا می رود و آلاتم بدون اراده من به حالت نعوز در می آید و اگر دو دقیقه در همان حالت به مانم آلاتم این قدر خود به خود تحریک می شود تا انزال به صورت غیر ارادی در من صورت می گیرد.و من حس گناه بسار زیادی دارم چون من نمی خواهم که خود ارضایی کنم ولی آلت من خودش تحریک میشود و بدون اراده من از من آب منی خارج می شود.
    خواهشا سوالم را پاسخ بدهید.بی نهایت از لطفتان سپاس گزارم.


    میخواستم بدونم که چه کار باید بکنم تا آلتم به حالت سابق باز گردد و دیگر این قدر حساس نباشد و انزال به صورت غیر ارادی در من صورت نگیرد؟؟؟ واقعا آلتم از تحت اراده من خارج شده و در طول روز چندین بار بدون اختیار من به حالت نعوز در می آید و گاهی اوقات همان احساس نزدیک شدن به انزال به من دست میدهد. خواهشا راهنمایی کنید مرا من نمیدانم این بیماری چیست و راه درمانش را نیز نمی دانم.
    سپاس گزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۳ دی ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام عوارض خود ارضايي است تركش كنيد بهتر ميشود ورزش كنيد واز مسايل سكسي دور باشيد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ شهریور ۳( 10 ماه پیش)
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

آیا برجستگی‌های مشکوکی در ناحیه تناسلی‌تان ظاهر شده و نمی‌دانید زگیل هستند یا فقط یک جوش بی‌خطر؟…
بی اختیاری ادرار وضعیتی است که در آن، فرد نمی تواند جلوی نشت ناخواسته ادرار خود را…
سنگ‌های کلیه توده‌های جامدی هستند که در داخل کلیه تشکیل می‌شوند و ممکن است حاوی موادی مانند…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب