جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

هماچوری یا وجود خون در ادرار کودکان چه علائمی دارد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

هماچوری یعنی وجود خون در ادرار. اگر در ادرار خود خون مشاهده می کنید یکی از نشانه های حاد هماچوری است. ولی در بسیاری از موارد با وجود بیماری خونی مشاهده نمیشود.

هماچوری

هماچوری به معنای وجود خون در ادرار می باشد. هما به معنای خون است. به طور معمول خون در ادرار وجود ندارد میزان مشخصی گلبول قرمز در ادرار وجود دارد. این گلبول ها، سلول هایی هستند که اکسیژن را در سرتاسر بدن حمل کرده و به خون رنگ قرمز می بخشند. وجود خون در ادرار به طور معمول ناشی از نشت گلبول های قرمز از کلیه به درون ادرار است اما با این حال، ممکن است توسط عوامل دیگری نیز ایجاد شود.

اغلب، کودکان مبتلا به هماچوری هیچ گونه علائمی ندارند. در صورتی که مقدار خون زیادی در ادرار وجود داشته باشد، رنگ ادرار می تواند قرمز یا قهوه ای تیره باشد. در اغلب کودکان، این وضعیت جدی نیست. در برخی کودکان، این وضعیت بیانگر وجود یک مشکل کلیوی در این افراد است و این کودکان ممکن است به درمان ویژه نیاز داشته باشند.

انواع هماچوری

دو نوع هماچوری وجود دارد.

ماکروسکوپیک (قابل دیدن یا شدید):

این نوع هماچوری به این معنی است که می توان خون را در ادرار مشاهده نمود. در این نوع خون به رنگ قرمز یا قهوه ای تیره (رنگی مانند نوشابه) می باشد.

میکروسکوپیک (غیر قابل دیدن):

در این نوع هماچوری، نمی توان خون را در ادرار مشاهده نمود. خون موجود در این ادرار توسط آزمایش ادرار قابل تشخیص است.

علائم هماچوری

اغلب کودکان مبتلا به این بیماری هیچگونه علائمی ندارند و تعداد کودکان مبتلا به هماچوری مشخص نیست. همچنین، وجود خون داخل ادرار قابل دیدن، به ندرت اتفاق می افتد. ولی با این حال علائمی وجود دارد که عبارتند از:

  • برخی کودکان به دفعاتی بیش از حد معمول احساس نیاز به دفع ادرار می کنند.
  • برخی کودکان همراه با دفع ادرار احساس درد می کنند.
  • تعداد بسیار کمی از کودکان، در ناحیه بین لگن و دنده های خود در کمر و دو طرف ستون فقرات (loin area) احساس درد می کنند. این درد هم می تواند به صورت ناگهانی و هم به تدریج به وجود آید.

علائم هماچوری

عوامل بروز هماچوری چیست؟

هماچوری وضعیتی شایع در کودکان بوده و بیش از 100 عامل مختلف دارد؛ که مهمترین این عوامل می توانند شامل موارد زیر شوند:

  • ناهنجاری های ساختاری در مجاری ادراری
  • بیماری های وراثتی
  • عدم تعادل مواد معدنی در ادرار
  • گلومرونفریت

با این وجود در برخی موارد، هیچ دلیلی برای وجود خون در ادرار پیدا نمی شود. در ادامه به طور مفصل درباره هرکدام توضیحاتی داده می شود.

ناهنجاری های ساختاری

کلیه هایی که حاوی کیست (کیسه های حاوی مایع) بوده و یا دارای انسداد هستند ممکن است هر گونه ای از هماچوری را ایجاد کنند. در صورتی که یک عامل ساختاری سبب وجود خون در ادرار شود یک آزمایش سونوگرافی از کلیه ها می تواند آن را مشخص کند.

عوامل وراثتی

چندین بیماری مختلف که وراثتی نیز می باشند می توانند سبب هماچوری شوند. این بیماری ها شامل بیماری کلیه پلی کیستیک، سندرم آلپورت، التهاب نفرون ارثی و بیماری چرخه سلول می باشد.

عوامل فراستی

گلومرونفریت

گلومرونفریت یک علت شایع در ایجاد خون در ادرار می باشد که انواع مختلفی دارد. برخی از این انواع خفیف بوده و به صورت خود به خود رفع می شوند در حالی که موارد دیگر شدید تر بوده و نیاز به مصرف دارو دارند. آزمایش های خون می توانند برخی از انواع گلومرونفریت را نشان دهند؛ اما در برخی موارد ممکن است جهت تشخیص نوع دقیق بیماری به نمونه برداری از کلیه نیاز باشد.

عدم تعادل مواد معدنی در ادرار

سطوح بالای کلسیم در ادرار می تواند سبب هماچوری شود. وجود خون در ادرار هم می تواند بدون درد بوده و هم با درد ناحیه کلیه و یا احساس سوزش هنگام دفع ادرار همراه باشد. کودکان دارای سطوح بالای کلسیم در ادرار احتمال بیشتری دارد که افرادی با سابقه ابتلا به سنگ کلیه در خانواده خود داشته باشند. کودکانی که به این وضعیت مبتلا هستند در معرض خطر بیشتری جهت ابتلا به سنگ کلیه هستند.

با این وجود کمتر از 10 تا 15 درصد این افراد به سنگ کلیه دچار می شوند. اغلب کودکان مبتلا به هماچوری میکروسکوپیک نیازی به درمان ندارند مگر اینکه به سنگ کلیه دچار شوند. ضروری است در کودکانی که سطوح بالایی از کلسیم را در ادرار خود دارند، سطح کلسیم در رژیم غذایی کاهش یابد. خطر ابتلا به سنگ کلیه در آینده کمتر از خطر عدم رسوب کافی کلسیم در استخوان های کودکان در حال رشد می باشد.

عدم تعادل مواد معدنی

هماچوری ایدیوپاتیک (علت ناشناخته)

ایدیوپاتیک به این معنی است که هیچ علت خاصی نمی توان برای این نوع هماچوری یافت. هماچوری ایدیوپاتیک می تواند به صورت خانوادگی باشد که به آن هماچوری ایدیوپاتیک وراثتی می گویند. هنگامی که فرد هیچ سابقه ای از ابتلا به نارسایی کلیوی در خانواده خود نداشته و نتایج آزمایش های دیگر منفی هستند معمولا به هیچ گونه درمانی نیاز ندارد.

علت خون در ادرار کودکان دختر چیست؟

برای درمان چه آزمایش هایی باید انجام شوند؟

معاینه و ارزیابی کودک مبتلا به هماچوری به نوع آن (میکروسکوپیک یا شدید)، سابقه اخیر، علائم و معاینه جسمانی کودکی بستگی دارد.

در صورتی که کودک به هماچوری میکروسکوپیک مبتلا می باشد اما هیچ علائمی مانند تب، درد و آسیب تازه نداشته و هیچ پروتئینی نیز در ادرارش موجود نیست، آزمایش ادرار چندین بار در طول مدت یک ماه تکرار می شود تا مداومت وجود خون در ادرار مشخص شود.

علاوه بر این آزمایش به انجام هیچ آزمایش دیگری نیاز نیست. آزمایش کلسیم ادرار نیز می تواند جهت تشخیص افزایش سطح کلسیم در ادرار انجام شود. در صورتی که هماچوری میکروسکوپیک رفع نشود و کودک به بی علامت بودن و نداشتن پروتئین در ادرار خود ادامه دهد، او هم گام با گذشت زمان تحت پایش قرار خواهد گرفت. در صورت ادامه داشتن هماچوری، کودک ممکن است به متخصص کلیه کودکان ارجاع داده شود.

در صورتی که کودکه مبتلا به هماچوری باشد و علائم عفونت کلیوی یا مثانه را نیز نشان دهد، آزمایش هایی جهت تایید تشخیص انجام خواهند شد. این آزمایش ها معمولا شامل آزمایش کشت ادرار نیز می شود.

در صورتی که کودک به هماچوری مبتلا بوده و علائم او بیانگر ابتلا به سنگ کلیوی باشند، جهت تایید حضور و محل سنگ کلیه یک آزمایش تصویر برداری به وسیله سونوگرافی یا سی تی اسکن انجام می شود. همچنین جهت سنجش موادی که سبب ایجاد سنگ کلیه می شوند یک نمونه ادرار 24 ساعته از فرد گرفته می شود. در صورتی که کودک اخیرا آسیبی دیده است، ممکن است جهت معاینه کلیه ها، میزنای ها و مثانه یک آزمایش تصویر برداری انجام شود.

در صورتی که در ادرار کودک علاوه بر خون، پروتئین نیز وجود داشته باشد، آزمایش های بیشتری انجام خواهند شد. این آزمایش ها شامل آزمایش خون و ادرار جهت ارزیابی عملکرد کلیوی کودک می باشند. همچنین، فشار خون کودک نیز مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت؛ زیرا فشار خون بالا در کودکان مبتلا به بیماری های کلیوی شایع است. در صورتی که نتایج آزمایش ها غیرعادی باشند کودک به یک متخصص کلیه در کودکان ارجاع داده می شود.

اعضای خانواده کودک مبتلا به هماچوری مداوم نیز آزمایش خواهند شد. هماچوری ارثی که هیچ گونه اثرات دراز مدتی ندارد شایع ترین علت هماچوری میکروسکوپی پایدار در کودکان می باشد.

درمان خون در ادرار

درمان

اغلب اوقات، هماچوری نیازی به درمان ندارد. در صورتی که هماچوری یک بار اتفاق افتد نیازی به نگرانی نیست. افرادی که خون در ادرار خود مشاهده می کنند و علامت دیگری از بیماری ندارند ممکن است به مدت یک سال هر چند ماه نیاز به آزمایش ادرار و معاینه فیزیکی داشته باشند اما پس از آن، این آزمایش ها به صورت سالانه جهت احتیاط انجام می شوند.

در صورتی که علت دیگری غیر از موارد بالا هماچوری را به وجود آورده باشد، پزشکان آن علت را درمان خواهند کرد. برای مثال هماچوری که ناشی از عفونت مجاری ادراری می باشد با مصرف دارو های آنتی بیوتیک درمان می شود. در صورتی که کودک تحت درمان هماچوری قرار گیرد، پزشک از خانواده او خواهد خواست که آزمایش های متعاقب را انجام داده تا از عاری بودن ادرار از گلبول های قرمز خون اطمینان حاصل شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (46 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۰ شهریور ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی. دخترم ۸ ساله اتفاقی آزمایش ادرار انجام دادیم و دفع۱۶_rbc = ۱4 با پروتئین trace دارد تب و درد هم ندارد کشت ادرار منفی است و باکتری few .نگرانم ایا پروتین اوری با هماچوری ارتباط دارد؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ شهریور ۰( 2 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری براش انجام بدید
  • تصویر کاربر هژبری شنبه ۹ مرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت دکتر بزرگوار. چند روز پیش فرزند دخترم دو سه بار صبح و سه بار عصر استفراغ کردن . بردم بیمارستان فوق تخصصی کودکان اونجا آمپول زدن بعد نیم ساعت گفتن یه نصف لیوان آب بدید دادیم باز استفراغ کرد. برای آزمایش فرستادن آزمایش خون و ادرار که براتون ارسال میکنم زمان جواب آزمایش دو ساعت بعد گرفتیم . چند روز نه استفراغ داره نه اسهال کمی تب داره هر ساعت نوسان تب داره الان بهتره خواستم از مقام محترمم نتیجه عالی بگیرم . با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ مرداد ۰( 2 سال پیش)
      آزمایش ادرار شواهد عفونت نداره علت تهو و استفراغ از عفونت ادراری نیست
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام
    من 40 سالمه. شش ماه پیش آزمایش ادرار دادم و توش خون دیده شده که البته با چشم قابل رویت نیست. الان هم همین آزمایش رو دادم و میگه که توی ادار خون هست (POSITIVE ++) ولی بازم با چشم قابل رویت نیست (توی آزمایش مقدار کمی باکتری و مقدار زیادی موکوس هم دیده شده). تکرر ادار دارم. ادرارم با تاخیر 5 ثانیه ای خارج میشه. و مقدارش و فشارش هم کمه. درد و سوزش ندارم. سابقه بیماری کلیوی هم نداشتم. خیلی نگرانم و به شدت استرس دارم. قراره سونوگرافی و آزمایش کشت ادار بدم. خیلی نگرانم که نکنه بدخیم باشه. به شدت استرس دارم . . آیا این ها علائم بدخیم بودنه؟ خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( 2 سال پیش)
      تصویر آرمایش رو هم پیوست کردم
    2. تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۲۴ تیر ۰( 2 سال پیش)
      مقدار RBC= 15-20
      WBC= 3-4
      Epithelical Cells= 2--3
      bacteria= few
      Mucus= Many
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ تیر ۰( 2 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی بشید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر دخترم ۵ ساله هست دو بار به فاصله یک ماه آزمایش ادرار داد و هر دو بار +1خون در ادرار دفع کرده بود و ضمنا خود من و دخترم پلی کیستیک کلیه هستیم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ تیر ۰( 2 سال پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری و تست U/A و U/C انجام بده و با جوابش به مطب مراجعه کنه
  • تصویر کاربر سحر چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    با سلام، آقای دکتر دخترم ۳ سال ونیمش هست از سال پیش دو دفعه آزمایش ادرار داده و عفونت داشت یک دفعه شربت آنتی بیوتیک و دفعه بعد پماد مصرف کرد تا هفته قبل که پماد زده نشد چند روز بعد درد در ناحیه تناسلی داشت هنگام شستن و یک روز بعد خوب شد ما دوباره کشت ادرار رو تکرار کردیم اینبار عفونت ادرار نداره ولی روبروی گزینه بلود تریس نوشته شده به نظر شما مشکلی در کلیه یا مثانه داره ؟ چه کار باید کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      این ازمایش انالیز ادرار هست . کشت ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    دخترم۸ ساله هست .حدود دوهفته هست که جلو شکم درد داشت و در ابتدا و انتهای ادرار خون در ادرار وجود دارد و همراه سوزش ..کشت ادرار انجام دادیم گفتن مشکوک به عفونت اداری هست و آشتی بیوتیک دادن و شوند انجام دادیم گفتن مشکلی نیست به لحاظ سنگ کلیه و ..چند روزی خوب بود ولی دوباره از دیشب در انتهای ادرار بچه حدود دو قطره خون خارج شد ..راهنمایی می فرمائید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱ خرداد ۰( 2 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود حتما ، ازمایش ادرار جدید‌ شامل انالیز و کشت ادرار. حتما هر دو کار انجام شود.
  • تصویر کاربر م.ص سه شنبه ۲۴ فروردین ۰( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر وقتتون بخير
    جناب دكتر بنده ٣٥ ساله هستم و چند روزي هستش كه احساس كم شدن حجم ادرار و كم فشاري اون علي الخصوص در اول صبح ميكنم.بطوريكه به صورت چند تكه تكه ادرارم خارج ميشه.
    يه مقدار احساس سوزش سر آلت دارم و هر از گاهي كه احساس ادرار دارم در مثانه دردي رو احساس ميكنم ولي لحظه اي و خفيف.
    اما بيشتر از اين همون مساله كم ادراري و كم فشاري اذيتم ميكنه رنگ ادرارم در طول روز معمولاً شفافه ولي در اول صبح يه مقدار زردتره.
    آقاي دكتر من از اول كرونا چندين مشكل به سراغم اومد يه طورايي خود بيمار انگار يا همون علائم سوماتوفورم.از مشكلات گوارشي(رفلاكس و IBS و...) تا مراجعه به پزشكان مغز و چشم و ENT و ...
    الانم كه يك هفته س اين رو احساس ميكنم.بشدت با خوندن مطالب در اينترنت استرس ميگيرم و چون شهرستان هستم نميتونستم حضوري خدمتتون برسم.ممنون ميشم راهنماييم كنيد.
    داروهايي كه مصرف كردم و ميكنم:
    لانزو-فاموتيدين-بيسموت-مترونيدازول-آسنترا-بوسپيرون-كلونازپام
    بازم از لطف و محبت شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ فروردین ۰( 3 سال پیش)
      عکس RUG از مجرای ادراری انجام شود
  • تصویر کاربر وحید شنبه ۳۰ اسفند ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 344 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    خسته نباشیدمن 26 ساله هستم.بنده حدود 6 ماه هست که مشکل ادراری دارم.به این صورت که اوایل با تکرر ادرار شروع شد و رفته رفته با تاخیر در شروع ادرار.به دکتر مراجعه کردم و سونوگرافی و آزمایش ادرار انجام دادم و مشخص شد که حجم ادرار داخل مثانه 50 سی سی بود و بقیه چیزا نرمال بود،دکتر به من قرص بتانکول 10 دادن و مصرف کردم دو دوره و مشکل حل نشد متاسفانه.موقع ادرار کردن ادرار با تاخیر شروع می شه ولی بعد از این که ادرار می کنم بازم حس ادرار دارم.هر چند وقت یه بار یکی دو روز مشکل تکرر ادرار پیدا می کنم.بعضی روزا ام مشکل حل می شه و کامل ادرار می کنم.واقعا خیلی عصبی شدم و هرچی ام بهش فک می کنم بد تر می شه.کل فکرم درگیرشه.در ضمن اینم بگم طول شب مشکل تکرر ندارم.خواهش می کنم منو راهنمایی کنید واقعا اذیت می شم آقای دکتر.در ضمن درد و ناراحتی تو هیچ ناحیه ای ندارم.رنگ ادرار طبیعیه و موقع ادرار هم دردی ندارم.فقط مشکل حجم کم ادرار و کوتاه بودن مدت ادرار کردنه.در صورتی که قبلا ده تا 15 ثانیه طول می کشید ادرار الان حدو 5 تا 8 ثانیه و فشار پرتاب هم کمه.بیشترین کاهش حجم ادرار هم‌معمولا بعد از خواب اتفاق می افته و حدود سه ثانیه ادرار می کنم و با تاخیر.به اصطلاح عامیانه بخوام بگم حس می کنم مجاری کاملن چلونده نمی شه و تا قطره اخر خارج نمی شه ادرار.
    خواهش می کنم راهنماییم کنید اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    2. تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      اخه اقای دکتر من سونو دادم اندازه پروستات ۱۳ بود.آیا طبیعی نیست؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      اندازه طبیعی است
    4. تصویر کاربر وحید چهارشنبه ۲۷ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      اخه فرمودید شباهت به التهاب مثانه داره این علایم.با وجود این که اندازه طبیعیه باز هم اون دارو هارو تهیه کنم و استفاده کنم جسارتا؟اگر تایید نهایی رو بفرمایید تهیه می کنم.
    5. تصویر کاربر وحید پنجشنبه ۲۸ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      آقای دکتر جسارتا بنره رو مطلع می کنید؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ اسفند ۹۹( 3 سال پیش)
      بله
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر رفیعی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر عزیز
    پدر من ۶۴سال دارد که چند ماهی است دچار مشکل مثانه است و از مرداد دچار تب و لرز شد و با مشکل احساس ادرار داشتن و عدم انجام ادرار به صورت کامل روبه رو شدند و به پزشک عمومی مراجعه کردند و گفتند که عفونت است سپس مشکل حادتر شد و با مراجعه به دکتر کلیه و مجاری اداری تجویز سون کردند و تا ۴۰ روز مصرف کردند وقتی سون را کشیدند اصلا دیگر توان ادرار کردن را نداشتند سپس با مراجعه به پزشک دیگر و انجام مراحل کامل آزمایش مشخص شد پدرم دچار تنبلی شدید مثانه است و عصب مثانه کار نمیکند و الان حدود ۷۰ روز است که سون مصنوعی مصرف میکنند لذا خواهشمند است از دکتر عزیز راهنمایی لازم را انجام دهند و در صورت انجام عمل و درصد موفقیت را حتمآ عنوان کنند ضمن اینکه ۸ سال پیش پدرم مریض خودتان بودند با تشکر‌.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      باید نوار مثانه انجام شود
  • تصویر کاربر خانم پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    با سلام حدود 4ساله سوزش ادرار دارم و پیش دکتر متخصص مجاری ادراری رفتم که اولش گفت تنگی مجاری ادراری میباشد و 3مرحله میله جهت باز کردن مجاری زد که جواب نداد و سپس سیستوسکوپی انجام داد که گفتن افتادگی مثانه و عصب مثانه دارید که قرص سرترالین 50 داد که حدود 3ماه مصرف کردم جواب نداد سپس آمپول از ترکیب بی کربنات و جنتامایسین و هپارین در 3مرحله به مثانه تزریق کرد که جواب نداد.ممنون از راهنمایی جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۹۹( 3 سال پیش)
      نوار مثانه انجام دهید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر