انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  
 

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
 
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر اکبری جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام چندوقتی است که روی بدنه الت تناسلی خود یه برآمدگی دیدم که زیر پوست هست ومثل دانه های ماش سفت هستن وبعد مثل یک رگ باریک تا پایین التم کشیده شده است به دکتر مراجعه کردم وسیپروفلوکساسین500ومداسین10میلی گرم تجویزکردندبرای یک ماه که اگر ناپدید شد که هیچ وگرنه باید ب داشته بشه سوالم از اقای دکتراینه که این چه بیماریه واسمش چیه چون دکتر توضیحی ندادن .ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر سامان دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    من قبلا کرایو انجام دادم ولی دوباره آثار برگشت الان چه کار باید انجام‌بدم‌برای از بین بردن این ذگیل ها سه عدد هستند ایران نیستم چه باید بکنم اگر به ایران بیام فقط 4 روز میتوانم بمانم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر تينا جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخير
    نامزدم گرفته تحت درمان هست
    قبلا تبخال داشت يه دكتر با دارو گياهي كامل درمان كرد
    اما الان زيگيل رو تحت درمانش هست
    نتيجه هرپس منفي بود
    اگر نتيجه hpv منفي بشه باز هم قابل انتقال هست ؟
    لازم هست من واكسن بزنم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      رندهگی طبیعی را ادامه دهید واینها همه بازی ایت مشکلی نخواهید داشت
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام،من 27 سالمه موقع بعد نزدیکی و ارضا شدن سریعا دچار خشکی دهان شدید و خارش کل بدن میشم این مشکل حدود دو سال واسم پیش اومده دارویی هم که مصرف میکنم سیتالوپرام که واسه روده تحریک پذیر مصرف میکنم لطفا راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      تنها راه درمان تمرین به تاخیر انداختن انزال است
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    دکتر چند وقت پیش یک ضربه محکم به آلت بنده وارد شد که باعث شد تا 20 دقیقه درد شدید داشته باشم.
    بعد اون اتفاق همانطور که در تصویر مشاهده میکنید آلت بنده علاوه بر انحراف،یک رگ هم در وسط الت بروی گردن جابه جا شده.این انحراف چند درصده؟اون رگ خطرناکه؟اون رگ قابل درست شدنه؟
    علت اینکه بعد ادرار،ادرار به تدریجی و قطره قطره خارج میشود نشانه چیست؟
    از شما سپاسگذارم به سوالاتم پاسخ بدید🌹
    1. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام
      چند روز پیش از شما سوال پرسیدم
      از شما سپاسگذارم به سوالاتم پاسخ بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      از نظر من جای نگرانی نیست
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      اون رگ با جراحی میشه درست کرد؟این مقدار انحنا کم چون به سمت چپ هست باعث شده تو رابطه به مشکل بخورم و بشدت اعتماد به نفسم آمده پایین.میشه با جراحی اصلاح کرد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      نیاز به جراحی ندارد
    5. تصویر کاربر علی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      با سلام
      با عرض معذرت احساس ادرار داشتن بعد تخلیه کردن مثانه نشانه چیست؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      بیشتر عصبی است
    7. تصویر کاربر علی جمعه ۲۲ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      آقای دکتر من 7 سال خودارضایی شدید داشتم که آلان کلی مشکل جسمی و روانی برام بوجود آورده و تصمیم جدی برای ترک این موضوع دارم
      1-اون قسمت هایی که سیاه شده و تغییر رنگ داده به خاطر خودارضایی هستش؟
      2-اون قسمت هایی که براثر سایش الت با دست ساییده شده از چه پمادی استفاده کنم تا بهتر شه؟
      3-دهانه الت به مرور زمان بهتر میشه؟
      ببخشید سوالاتم مقداری زیاد شد
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      از نظر من مشکلی ندارید
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر فربود جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر عزیز چند وقته چند جوش ریز زیر آلات تناسلی بنده به وجود آمده و عکس جوشها رو ارسال نمودم لطفا بفرمایید اگر زگیل هستن چگونه درمان نمایم
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      اینها زگیل نیستند
  • تصویر کاربر فرهاد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    چند مدته که رنگ پوست بالای آلتم سفید و خشک شده. گاهی خارش داره.خیلی نگرانم و فکر میکنم کم کم داره زیاد میشه. لطفا بگید چه دارویی مصرف کنم خواهش میکنم.بسیار ممنون از شما ♥
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      اصلا مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ع.ش پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام . دکتر دو ماه پیش از خواب بیدار شدم ( دمر خوابیده بودم ) متوجه شدم آلتم تحت فشاره ( نعوظ بود ) و اون روز قسمت سمت چپ آلتم درد میکرد و فرداش عادی شد .
    بعد ۱۵ روز اتفاقی متوجه ورم شدم حدس خودم این بود که روی سیلندر سمت چپه و نزدیک به سر آلت ( زیر ختنه گاه ) زیرش عادی بود ولی از شروع اون ورم انگار زیرش تا شدگی پیش اومده . رفتم پیش دکترم که قبلا تحت عمل واریکوسل بودم زیر نظر ایشون معاینه بالینی کردن و گفتن شکستگی نیست ولی لنف هستش و فشار اومده .
    دو ماه از اون روز میگذره ولی ورم نخوابیده توی نعوظ مشکل ندارم . وقتی نعوظ کامل میشه خبری از اون تورمه نیست ( دیگه حس نمیشه ) اما زیر ختنه گاه رو که با ناخن بررسی میکنم هنوز نوک ناخنم اون خط رو خودم فکر میکنم مثل تا شدگی هستش حس میکنم اما هیچ مشکلی توی نعوظ ندارم و همه چیز اوکیه . آیا شکستگیه ؟ اگر نه در آینده ایجاد مشکل نمیکه ؟
    1. تصویر کاربر ع.ش یکشنبه ۳ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      در ضمن علت این که خدمت شما نرسیدم حضوری اینه که تهران نیستم قبلا از راهنماییاتون زیاد استفاده کردم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      عکس بفرستید ببینم
    3. تصویر کاربر ع.ش پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      دکتر جان وضعیت ظاهری کاملا عادیه و هیچی نیست .ورم وقتی سر آلت رو فشار میدم زیر انگشتم اندازه یه توپ ۵ میلی متری حس میشه .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      پس نیاز به درمان نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    دکتر میخواستم بدونم ویروس زگیل تناسلی از طریق حوله و لباس زیر آلوده و قاشق و لیوان مشترک به بقیه افراد منتقل میشه؟
    این سوال واقعا ذهن منو درگیر کرده.توی هر سایتی هم یه چیز نوشته و با بقیه سایت ها تناقض داره.ممنون
    1. تصویر کاربر احمد دوشنبه ۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام دکتر.پاسخ سوال بنده رو لطف میکنید.
    2. تصویر کاربر احمد شنبه ۹ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام.یک هفته از ثبت سوال من میگذره ولی بنده جوابی دریافت نکردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      اصلا از این راه منتقل نمیشود
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      مطمئن
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Fzl پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 310 مشاهده پرسش
    دكتر جان سلام. من تا به الان به سه پزشك مراجعه كردم و همگي اين ضايعه هاي پوستي رو مولوسكوم تشخيص دادند. ميخواستم بدونم نظر شما چيه ؟ نه درد دارم و نه خارش!
    آيا نيازي به آزمايش دادن هست براي تشخيص قطعي يا خير ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      بله ولی مسری است بیایید کرایو کنم02122642744
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر