اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا شنبه ۲۸ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 185 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    بنده متاهل 46ساله هستم مشکل دفع ادرار به مدت  2سال دارم برای اولین بار دکتر رفتم 6مرتبه دیلاتاسیون کردند ولی نتیجه نگرفتم  الان دارو تامسوور استفاده میکنم بدون دارو در دفع ادرار مشکل دارم و ادرار به صورت راحت تخلیه نمیشود و احساس پری در مثانه دارم و اطراف شکم که محل مثانه هست درد مختصری احساس میکنم سنوگرافی و نوار مثانه و عکس مجاری ادرار گرفتم  اندازه پروستات پر*35mmm 34*32
    پس از تخلیه میزان رزیدوی ادراری مخثصر افزایش یافته است در حدود24cc
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      سلام جواب نوار مثانه ارسال میکنم
      در سایت بیشتر از 2 عکس وارد نمیشه.
    3. تصویر کاربر رضا چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      سلام ببخشید با سیستم تونستم عکس نوار مثانه با جواب ارسال کنم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      مرسی دیدم عکسارو باید عکس از مجرا RUG/VCUG انجام شود
    5. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      سلام مجدد خسته نباشید ارسال کردم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      باید مجددا دیلاتاسیون انجام بشه
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    من هفته پیش یک جراحی برای کیست مو روی ناحیه باسن داشتم و تو طول هفته مجبور بودم که روی شکم یا به پهلو بخوابم تا روی بخیه ها فشار نیاد. نشستن هم برام ممنوع بوده.فقط خوابیده و ایستاده.
    از شب گذشته وقتی به پهلو خوابیده بودم احساس کردم بیضه سمت چپم بالا اومد و درد خیلی خیلی کمی میکنه و از دیشب تا الان پایین نرفته. درد متناوب بوده.
    همش احساس اذیت میکنم وقتی که دراز میکشم. ولی وقتی می ایستم درد وجود ندارد و بیضه تقریبا سر جای خودش قرار میگیره.
    بیشتر از یک ماه هم هست که سکس نداشتم یا کلا تخلیه.
    آیا مورد بدیه و باید به دکتر مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      سریعا به اورژانس مراجعه کنید باید معاینه شوید
  • تصویر کاربر مازیار چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 171 مشاهده پرسش
    سلام من چندین ماه هست که به شدت در ناحیه آلت تناسلی خود ‌بی حسی را تجربه می‌کنم به شکلی که هیچگونه تحریکی صورت نمی‌گیرد

    البته در صورت ادامه دادن و انجام عمل جنسی در نهایت نعوظ صورت گرفته و انزال نیز انجام می‌شود ولی به شدت بی‌حس و بدون هرگونه لذت جنسی تمامی آزمایشات سونوگرافی و غیره همگی حاکی از سالم بودن پروستات ، بیضه‌ها ، اسپرم‌ها و غیره می‌باشد
    می‌خواهم بدانم آیا امکان آسیب به سیستم عصبی آلت بنده در اثر کشیدگی وجود دارد ( معمولاً در زمان ادرار کردن و بعد از اتمام آن عادت دارم که آلت خود را از بیخ کشیده تا ادرار تخلیه کامل گردد و احساس می‌کنم شاید در اثر این موضوع کشیدگی یا پارگی رخ داده باشد )

    راه تشخیص این موضوع و درمان آن چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      باید از نزدیک معاینه شوید علل روانی رو هم باید در نظر بگیرید
  • تصویر کاربر مهران پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 165 مشاهده پرسش
    سلام وعرض ادب بنده ۴۷سالمه ۸ساله التهاب پروستات وبزرگی پروستات ودرسونوگرافی حجم ۵۲وپی اس آ۲/۸همیشه سوزش ادراروبدازنزدیکی سوزش ادراردارم وخون rbcدرادرارهست وشب تاصبح ۳باردستشویی میرم وانتی بیوتیک زیادمصرف کردم بدازداروهابازم سوزش شروع میشه واول اداردوشاخه میشه ادار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      فقط اول ادرار دو شاخه میشه؟
    2. تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      بله
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      همیشه بعد انزال تخلیه ادرار رو انجام بدین آزمایش مایع منی هم انجام بدین
    4. تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      بله اول ادراردوشاخه میشه
    5. تصویر کاربر مهران چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      دکترجان دارونیازنداره
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      خیر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر راحیل پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 113 مشاهده پرسش
    در حالت کلی میخوام بدونم بی اختیاری ادرار درمان دارد؟ چون اصلا متوجه نشت ادرار نمی شوم
    البته نوار مثانه گرفتم گفتند مقدار چند سی سی ادرار در مثانه باقی می ماند و تخلیه نمی شود. سیستوسکوپی انجام دادم گفتند التهاب مثانه داری . ولی هیچ راه درمانی وجود ندارد و این بیماری نادر هست . چون نه سوزش دارم نه علائمی نه عفونت و نه افزایش وزن و نه بارداری .
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    البته چند تا قرص دادند که خوب نشدم و فقط دوز داروها رو بالا بردند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      دایم خیس میشین؟
    2. تصویر کاربر راحیل چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      بیشتر اوقات - و همش احساس میکنم دستشویی دارم
    3. تصویر کاربر راحیل چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      بیشتر اوقات و همش احساس میکنم دستشویی دارم
    4. تصویر کاربر راحیل چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      دوبار جواب دادم نمیدونم ثبت شده یا خیر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      اگه نوارر مثانه نرمال بوده مشکل شما روانی هست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر زینب چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترخسته نباشین،سه روز پیش در ادرارم خون دیدم مقدارش کم بود،تکرر ادرار دارم واحساس می کنم مجاریم تنگ شده وبه زور ادرار می کنم و در همان وقت احساس درد می کنم،سه روزه آنتی بیوتیک می خورم یکم خوب شده ولی در پایین شکمم احساس درد دارم.ممنون میشم راهنماییم کنین.البته یک ماه پیش هم یکبار اینجوری شدم، انتی بیوتیک خوردم خوب شد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      عکس از مجرا RUg_vcug انجام بدین
  • تصویر کاربر pari پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 181 مشاهده پرسش
    باسلام اقاي دكتر من ازمايش همسرم و فرستادم خدمتتون ممنون ميشم نظرتون و بگيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      چند وقته اقدام کردین برای بچه دار شدن؟
    2. تصویر کاربر pari چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      اقای دکتر برای اقدام به بچه دار شدن دکتر رفتیم و ایشون همسرمو به ازمایش اسپرم نوشتن در سونوگرافی موردی نبوده ،اقای دکتر لطفا بفرمایید میتونیم بچه داربشیم؟و اینکه همسرم ویتامین د خیلی کمی دارد ۳۷
    3. تصویر کاربر pari چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      اقای دکتر برای اقدام به بارداری به پزشک مراجعه کردیم و ایشون این ازمایش و نوشتن ، ایا میتونیم بچه دار بشیم همسرم ۳۸ و بنده ۳۲ سالمه و اینکه وینامین D همسرم ۳۷سونوگرافی و دیگر ازمایش هارو میفرستم خدمتتون
    4. تصویر کاربر pari چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      اقای دکتر برای اقدام به بارداری به پزشک مراجعه کردیم و ایشون این ازمایش و نوشتن ، ایا میتونیم بچه دار بشیم همسرم ۳۸ و بنده ۳۲ سالمه و اینکه وینامین D همسرم ۳۷سونوگرافی و دیگر ازمایش هارو میفرستم خدمتتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      اقدام کنید برای بچه دار شدن از،داروهای تقویت کننده اسپرم استفاده کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 154 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر، یه ۴روزی هست رگ آلت تناسلیم باد کرده دقیقا مثل ورم زیر کلاهک در این ۴روز دردی نداشتم ولی امروز ی دردی دارم احساس میکنم ممنون میشم درداسرع وقت پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 177 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    من ۱۸ سال دارم و چند سالی هست که خود ارضایی میکردم ، از هفت ماه پیش یه گرفتگی مانند زیر شکمم اتفاق افتاد نه اینطور که درد ثابت باشد ولی موقع حرکت پاها درد میگرفت دقیقاً مانند گرفتگی .
    از همون موقع میزان ادرارم کمی کمتر شد و احساس کردم بیضه ام ورم دارد البته این ورم همیشگی نیست چون رگ های منتهی به بیضه هست ، و گاهی اوقات این رگ ها سفت میشود و گاهی هم عادی . زمانی هم که عادی هست هیچ توده سفت و غیر طبیعی در بیضه و کیسه بیضه احساس نکردم . میزان ادرارم هم در طول این ۷ ماه گاهی کم و گاهی نرمال میشود . خودم احساس میکنم یه رگ هایی که از پهلو به بیضه منتهی میشود گرفته است و وقتی چند روز انزال نشوم احساس میکنم این رگ ها فشار دارد و بعد از انزال کمی فشارش کمتر میشود .
    سونوگرافی واریکوسل دادم و مشکلی نداشت .
    سونوگرافی کلیه و مثانه و مجاری ادرارم هم نرمال بود و آزمایش کامل هم که دادم خبری از عفونت نبود.
    البته سه ماه پیش دکتر داروی عفونت ۱۰ روزه بهم داد کمی میزان ادرارم بیشتر شد ولی بعد از ده روز دوباره کم شد .
    خواستم بپرسم مشکلم چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      فشار ادرارتون کم شده؟ قطر جریان ادراریتون چطوره؟
    2. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      اولش فشار ادرارم خوبه ، فقط ادرارم یهو وسطش قطع میشه ، انگار دیگه زوری برای خروج ادرار نیست و همون موقع انگار مثانه یه گرفتگی مانند پیدا می کنه و کمی حالت درد . الان یه دو هفته ای هست که تعداد دستشویی رفتنم کمی بیشتر شده و وقتی از دستشویی میام انگار بازم دستشویی دارم رفتم دکتر و یه قرص به اسم پروستا بهم داد فکر میکنم نسبت به دو سه روز اول کمی بهتر شده ولی باز میزان ادرار کمه . هیچگونه دردی ندارم ولی این دو هفته که میگم تعداد دستشویی هام بیشتر شده ، روده هام هم انگار باد داره و صدا میده .
    3. تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      زمانی هم که تحریک میشوم اگر انزال نداشته باشم رگ های کنار بیضه کمی سفت میشود و مثانه درد خفیفی مانند گرفتگی دارد ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    عفونت و خارش در ناحیه تناسلی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ مهر ۳( 11 ماه پیش)
      از کی شروع شده؟ ضایعه ای ایجاد شده؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب