اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیررضا یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    کودک هفت ماهه ای دارم که از بدو تولد بیضه سمت چپش در کانال اینگویینال قرار دارد و مابین شکم و کانال جابجا میشود سایز بیضه 11*5 میلی متر میباشد چه زمانی برای جراحی باید اقدام کنم و چه نوع جراحی را پیشنهاد میکنید که درمان مطمین تر و سریعتری داشته باشد زمان چقدر برای این موضوع اهمیت دارد و اینکه چگونه میتوانم و از چه بیمارستانی نوبت جراحی توسط جناب دکتر بگیرم
    1. تصویر کاربر امیررضا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      چرا پاسخی داده نمیشود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر امیررضا یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سپاسگزارم جناب دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ارادتمند
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 296 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.عکس رو پیوست کردم وجواب سنوگرافی روهم پیوست کردم براتون
    دررابطه با سوال قبلیم که توضیح داده بودم اینم کد رهگیریش( z98vv0165455)ایا این سونوگرافی اگر التم شکستگی خفیف یا پارگی و اسیب یا کجی یاهرمشکلی دراین رابطه باشدپیدا کرده باشه رو ونشون میده؟
    ولی سنوگرافی رو یکسال بعداز خم شدن وتاشدن التم انجام دادم چون اون موقع یه دکتری بهم گفته بود که دراین مورد سنوگرافی انجام نمیشه از این نگرانم که دیر اقدام به سنوگرافی کرده باشم و الان سنوگرافی اسیب احتمالی رو نشون نده اینم بگم که التم قبلا هم خودش کجی داشت ممنون میشم اگه توضیح بدین وراهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    2. تصویر کاربر محسن دوشنبه ۱۷ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      ببخشید اقای دکترخواهش میکنم جواب این سوالمو هم بدید ممنون میشم
      ایا طبق اون سونوگرافی که عکسشو فرستادم براتون شکستگی خفیف یا اسیب جزئی یا هرمشکلی رو هم نشون میده؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      این مشکلی ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فرهاد یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 320 مشاهده پرسش
    سلام. وقت بخیر آقای دکتر. پدر من با سن 59 سال از 2 سال پیش تقریبا هر 5 ماه یکبار احتباس ادرار شدید داشتن که با مراجعه به مرکز درمانی به وسیله سوند مشکلش برطرف میشد. تا ماه قبل که همین مشکل ایجاد شد و مرکز درمانی نتونستن سوند را وصل کنن و با استفاده از آمپول از مثانه ادرار خارج شد. پزشک مربوطه تشخیص دادن که مجاری ادرار را عمل کنن اما دکتر حتی سونوگرافی هم انجام ندادن که باعث تعجب بنده شد.بعد از عمل مجاری ادرار همانجا سوند قرار داده شد پزشک معالج تشخیص دادن که بعد از یک هفته سوند برداشته بشه اما با برداشتن سوند مشکل احتباس ادرار تکرار شد مجدد به وسیله گاید سوند وصل شد. بعد آزمایش psa انجام شد که نتیجه psa total=30 شد پزشک معالج گفتن دو هفته دیگه psa تکرار بشه و این دفعه نتیجه psa total= 11.95 شد , psa free 34 . نتیجه سونگرافی هم اندازه پروستات 157cc قرص های مصرفی هم 1. فینوپروست 2. افلوکینول 3. امنیک. جناب دکتر کرمی با توجه به دستکاری مجاری ادرار و احتباس ادرار و سوند گذاری ممکنه میزان psa بالا رفته باشه چون دو هفته بعد میزان psa کاهش یافت. پزشک معالج مجدد گفتن برای سومین بار دو هفته دیگه psa تکرار بشه. سوند هم الان حدود 20 روزه که وصله تا چند روز سوند وصل باشه مشکلی نداره؟ دکتر شما صلاح به چه کاری می دونید چه کاری انجام بدیم. ممنونم از پاسخگویی های بزرگوارانه شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علیرضادشتی پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 337 مشاهده پرسش
    ده سال پیش براثر فشارلخته خونی در التم دیدم ولی بدلیل بی اطلاعی از اهمیت ان پیگیر نشدم دوسالی هست ک متوجه کجی الت شدم ومدام بیشتر میشود .عمل جراحی را توسط شما در تلگرام دیدم .اول اینکه ایا در یزد توسط هنکارانتان سراغ دارید این عمل انجام شود ک مورد تایید شما باشد .اگر نیس لطفا بفرمایید چکار کنم . ایا نتیجه عمل همیشه بهبودیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۰ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام بیایید حضوری صحبت کنیم02171062350
  • تصویر کاربر سیاوش یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    آقای دکتر من امروز یه رگ مانندی رو زیر کیسه ی بیضه هام دیدم که رنگش تیره شده، این رگ از زیره آلت تناسلی کشیده شده و تا زیر بیضه ها ادامه داره(دقیقا بین دو بیضه)
    من راستش ندیده بودمش تا همین حالا و حس میکنم قبلا نبود یا اگرم بود به این رنگ نبود، میخواستم بپرسم آیا جدّیه ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. پسر من 2 سال نیم سن داره و یکی از بیضه هاش بیشتر موقوع بالا قرار میگیره . سونوگرافی دادیم که نتیجه اش رابه پیوست میفرستم. لطفا راهنمایی کنید آیا حتما باید عمل بشه؟
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    س دکتر من زاهدان هستم اینجا بغلت درد بیضه رفتم دکتر سنو دادم مشخص شد واریکسل دارم دکتر میگه عمل کنی بهتره وباد فتق خفیف دارم موندم عمل کنم یا نه عکس آزمایش وسنو رو براتون فرستادم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سیدصادق شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده 31 سالمه و همسرم 30 هستند.
    یک سال و چهار ماه برای بارداری اقدام کردیم،ولی تا الان نتیجه نگرفتیم
    حدود یک سال پیش هر دو به پزشک مراجعه کردیم همسرم  مشکل نداشت .
    پزشک برای بنده یه سری دارو نوشتن که حدود یک ماه مصرف کردم .(ویتامین  e-ال کارنیتین-پنتافیل)
    لطفا  راهنمایی بفرمایید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر سیدصادق جمعه ۱۴ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام استاد عزیز
      لطفا" سوال بنده رو پاسخ بدید.(چهارشنبه ظهر ارسال کردم)
      با تشکر
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      اگر بعد از یک سال اقدام متیجه نگرفتید باید اقدام کمکی کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر عزیز اقای دکتر بنده ۲۰ سال دارم و دچار زود انزالی هم هستم و ۱سالی است هنگام انزال اصلا لذتی نمیبرم که باعث افسردگی من شده ایا راه حلی است و اعصابمم مشکل ندارد که از ان باشد از چیست؟ ایا درمان دارد کجا باید برم؟زندگی برام بی معنی شده لطفا کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر سمیرا یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام و تشکراز پاسخگویی
    پدرم ده سال قبل با پی اس ای 0.7ونمونه برداری کنسرپروستات داشتند وی حتی به بیرون غلاف هم منتشر نشده بودجراحی شدند پروستات برداشته شد پنج سال بعد با پی اس ای 0.3متوجه عود لوکال شدیم رادیو تراپی شدند بعد چهارسال دوباره پی اس ای به کندی هر سه ماه بالا رفت تا 0.7پت اسکن شدن چیزی نشون نداد الان بعد 2.5ماه از پت اسکن پی اس ای شده 2.02میشه شما نظرتون بفرمایید؟هیچ امکان داره علتش عود نباشه ترشح بافت خوش خیم بجامونده از عمل باشه
    1. تصویر کاربر سمیرا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام من نمی تونم جواب رو ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    3. تصویر کاربر سمیرا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز ایشون سال 95 به علت عود موضعی بعد از پنج سال که پروستات و برداشته بودن رادیو تراپی شدن دوباره پی اس ای detectable شد تا سال 96 دوباره هر سه ماه چک میشدن واز دی ماه پارسال هر سه ماه0.01 می رفت بالا2.5 ماه قبل رسید به 0.7 پت اسکن دادیم چیزی نبود ولی الان بعد دوماه شده 2.02 از نگرانی متاستاز دارم سکته میکنم قاعدتا گفتن به 2 برسه باید هورمون درمانی بشن شما نظر دیگه ای دارید؟؟میشه متاستاز نباشه
    4. تصویر کاربر سمیرا شنبه ۱۵ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      میشه مجددا پاسخ بدید چون فکرکنم من درست سوالم مطرح نکردم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    6. تصویر کاربر سمیرا یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام آقای دکتر ایکاش سوالات بیمار ها رو با دقت بخونید وبهشون اهمیت بدید شما نه سوال اول من با دقت خوندید نه دوم و به هر دوتا جواب دیگه ای دادید که پاسخ سوال من نبودن سوال اول خدمتتون واضح گفتم که پی اس ای رایز داره سوال دوم مجبور شدم بازم توضیح بدم گفتم رادیو تراپی سه سال قبل لوکال بوده چون عود موضعی بودو دوماه قبل پت اسکن شدن وچیزی نشون نداده دوباره پی اس ای بالا رفته لطفا سوالها رویه بار دیگه با دقت بخونید و جوابهاتون رو گوش بدید!سوالات من نکته داشتن و مهم همون نکاتشون
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۶ تیر ۹۸( 6 سال پیش)
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 560 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب