اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیماری های آمیزشی جنسی، از بیماری های نسبتاً شایعی هستند که از شخص به شخص دیگر به دنبال تماس جنسی منتقل می شوند . اغلب جوانان که از نظر جنسی فعال هستند به این بیماری مبتلا می شوند .

تمرین کگل برای زود انزالی

علت ایجاد بیماری های آمیزشی چیست ؟

علت ایجاد بیماری های آمیزشی باکتری یا ویروس هایی هستند که از طریق پوست و ترشحات مجاری تناسلی از فردی به فرد دیگر در طی فعالیت جنسی منتقل می شوند و باعث ایجاد علائم موضعی وعمومی در بدن می شوند . بیماری های آمیزشی عفونی دو دسته هستند :

  • دسته ای که تنها راه انتقال آنها تماس جنسی است
  • و دسته ای که یکی از راه های انتقال آنها تماس تماس جنسی می باشد ( مانند هیپاتیت ب و ایدز)

بیماریهای آمیزشی چه علائمی را ایجاد می کنند ؟

بیماری های آمیزشی در هر دو جنس مذکر و مونث ایجاد می شوند ولی علائم و عوارض آنها در دو جنس متفاوت است. ترشحات بدبو و غیرمعمول از دستگاه تناسلی ، سوزش و خارش و ضایعات زخمی در ناحیه تناسلی ، درد کشانه ران و اطراف دستگاه تناسلی ، درد حین نزدیکی و ….

علائم این بیماری ها در مردان شامل ترشح از مجرای ادرار، بزرگ شدن عقده های لنفاوی کشاله ران ، زخم ناحیه تناسلی ، درد و سوزش هنگام دفع ادرار و … می باشد . در صورت بروز هرگونه علائم غیرطبیعی در پوست ناحیه تناسلی ، اطراف مجاری ناحیه تناسلی و یا ترشح  از مجرای ادراری باید فوراً به پزشک مراجعه نمایید . حتماً تماس جنسی مشکوک خود را به پزشک اطلاع دهید تا تشخیص و درمان شما آسان گردد.

تشخیص بیماری های آمیزشی

چگونه می توان این بیماری ها را تشخیص داد ؟

راه تشخیص این بیماران معاینه توسط پزشک ،  آزمایش ترشحات و در صورت لزوم آزمایش خون و ادرار می باشد .

انواع بیماری های مقاربتی با عکس

خطرناکترین بیماریهای مقاربتی عبارتند از سوزاک ، عفونت کلامیدیا ، تبخال تناسلی ، زگیل تناسلی، سیفلیس و شانکروئید . برخی از بیماری های مهم مانند هیپاتیت ب و ایدز علاوه بر انتقال از راه خون ، ازطریق جنسی نیز می توانند منتقل شوند .

سوزاک

سوزاک

این بیماری در اثر یک باکتری (میکروب ) به نام گونوکک ایجاد می شود . به علت ایجاد سوزش شدید در مجرای آقایان به این نام مشهور شده است . این بیماری در خانم ها اغلب بدون علامت است.

در آقایان ترشحات غلیظ و چرکی از مجرا به همراه سوزش و احساس ناخوشی در مجرای ادراری علائم بارز هستند که معمولاً 14-1 روز پس از تماس جنسی با فرد آلوده ایجاد می شوند . این بیماری با آنتی بیوتیک درمان می شود و درمان شریک جنسی به همراه درمان خود ضروری می باشد . عوارض این بیماری در صورت عدم درمان عبارتند از :

 ☑️ عفونت بیضه ها

 ☑️ تنگی مجرای ادراری آقایان

 ☑️ عفونت لوله های رحمی و تخمدان ها در خانم ها و ناباروری

2) عفونت کلامیدیا

عفونت کلامیدیا

کلامیدیا یک نوع میکروب (باکتری) بوده و از شایع ترین علل بیماری های آمیزشی عفونی محسوب می شود . اغلب بیماران مذکر یا مونث بی علامت هستند ( بیماری خاموش) . در حدود نیمی از مردان مبتلا به عفونت کلامیدیایی علائم ادراری مانند سوزش و تکرر ادرار و خروج ترشحات شفاف و بی رنگ از مجرا دارند . معمولاً عفونت کلامیدیا با سوزاک همراه است و باید همراه سوزاک این بیماری نیز درمان شود . در خانم ها این عفونت می تواند موجب عفونت شدید لوله های رحمی شده و موجب ناباروری شود .

3) تبخال تناسلی

عامل ایجاد کننده آن یک نوع ویروس می باشد به نام ویروس نوع 2 تبخال ( نوع 1 ویروس در اطراف دهان ایجاد تبخال می کند.) انتقال آن بسیار سریع بوده و حتی پس از یکبار تماس جنسی با افراد آلوده انتقال صورت می گیرد . علائم آن به صورت تاول های ریز آبدار پوستی دردناک در کنار هم که سوزش و خارش دارند می باشد این تاول ها در ناحیه تناسلی و گاهی داخل یا لبه خروجی مجرای ادراری دیده می شوند که باعث سوزش هنگام ادرار کردن می شود .

بیماری برای همیشه در بدن شخص مبتلا باقیمانده و باعث آلوده شریک جنسی می گردد. در صورت ابتلای خانم حامله به این بیماری در صورت انجام زایمان طبیعی بیماری منتشر و خطرناکی در نوزاد ایجاد می شود که ممکن است کشنده باشد .

تبخال تناسلی

4) سیفلیس

(زخم بدون درد ناحیه تناسلی )یکی از چهار بیماری های اولیه آمیزشی است که شیوع آن نسبت به گذشته بسیار کاهش یافته است . علامت آن به صورت زخم بدون درد برجسته در پوست ناحیه تناسلی و کشانه ران می باشد که معمولاً چند هفته پس از تماس جنسی دیده می شود .در صورت عدم درمان می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد ( مانند علائم منتشر پوستی ، عفونت مغزی و تشنج ، عفونت دریچه های قلبی ، فلج اندام ها ، آسیب بینایی و … )

سیفلیس

5) شانکروئید

( زخم دردناک ناحیه تناسلی) عفونت ناشی از باکتری است که به صورت دردناک در ناحیه تناسلی همراه با ترشحات چرکی زرد رنگ از بستر زخم تظاهر می نماید . معمولاً در این بیماری عقده های لنفاوی کشانه ران همان طرف بزرگ و دردناک می شوند.

درمان دارویی باعث بهبودی کامل این بیماری می شود. در اکثر بیماری های آمیزشی درمان همسر یا شریک جنسی نیز ضرورت دارد .

شانکروئید

6) زگیل تناسلی

عامل آن ویروس است که از برجستگی گوشتی قارچی شکل در ناحیه تناسلی ظاهر می شود . در صورت ابتلا فرد به زگیل تناسلی تا آخر عمر از این ویروس پاک نمی شود  و همسران این افراد در خطر ابتلا به سرطان گردن رحم خواهند بود.

زگیل های تناسلی در مردان

7) ایدز

HIV ویروسی است که باعث ایدز می شود. ممکن است با انجام رابطه واژینال یا مقعدی با فرد آلوده و بدون کاندوم به آن مبتلا شوید. از طریق بزاق دهان یا بوسه نمی توانید اچ آی وی بگیرید. علائم عفونت HIV مبهم است. آنها می توانند مانند آنفولانزا ، همراه با درد عضلانی ، خستگی یا تب خفیف باشند. همچنین می توانید لاغر شوید یا دچار اسهال شوید.

تنها راه مطمئن برای تشخیص اینکه آیا آلوده شده اید یا نه آزمایش بزاق یا خون است . ویروس اچ آی وی سالها به طول می انجامد تا سیستم ایمنی بدن شما از بین برود. با عبور از یک نقطه خاص ، بدن شما توانایی مقابله با عفونت ها را از دست می دهد. هیچ درمانی برای HIV وجود ندارد ، اما داروهای قدرتمند می توانند به افراد مبتلا به HIV کمک کنند تا عمر طولانی تری داشته باشند.

ایدز

8) تریکومونیازیس

این بیماری ناشی از یک انگلی کوچک است و زنان بیشتر از مردان به تریکومونیازیس مبتلا می شوند. زنان و مردان می توانند از طریق تماس آلت تناسلی و واژن آن را به یکدیگر انتقال بدهند. فقط حدود 30٪ از افراد مبتلا به تریکومونیازیس علائمی از جمله خارش ، سوزش یا زخم دستگاه تناسلی دارند.

همچنین ممکن است ترشحاتی بدبو ، شفاف ، سفید ، زرد یا مایل به سبز مشاهده کنید. تریکومونیازیس با آنتی بیوتیک درمان می شود. تجدید آزمایش در مدت سه ماه مهم است ، حتی اگر همسر شما نیز تحت درمان قرار گرفته باشد.

تریکومونیازیس

9 ) hpv

تقریباً هر فردی که از نظر جنسی فعال باشد در برخی موارد به HPV مبتلا خواهد شد. این شایعترین عفونت مقاربتی در ایالات متحده است. بیش از 40 نوع HPV از طریق جنسی قابل انتقال است. می توانید آنها را از طریق رابطه جنسی واژینال، مقعد یا دهان بدست آورید. اکثر انواع HPV علامتی ندارند و هیچ آسیبی نمی زنند و بدن شما به تنهایی از شر آنها خلاص می شود. اما برخی از آنها باعث ایجاد زگیل تناسلی می شوند.

10) التهاب و عفونت لگن

دختران فعال جنسی پانزده تا نوزده ساله آسیب پذیرترین جمعیت در ابتلا به عفونت لگن هستند ،عفونت لگن باید سریعا درمان شود زیرا می تواند تخمدان ها و لوله های رحمی را ملتهب و زخم کند.

دستورالعمل های پزشک

پیشگیری از بیماری های مقاربتی

بهترین راه پیشگیری این بیماری ها پایبندی به اصول اخلاقی و روابط خانوادگی و پرهیز از روابط جنسی مشکوک و پرخطر می باشد . برای جلوگیری از ابتلا به بیماری مقاربتی یا بیماری مقاربتی ، همیشه از رابطه با کسی که دارای زخم دستگاه تناسلی ، بثورات ترشح ، ترشح یا علائم دیگر است خودداری کنید.

توصیه های دیگر برای جلوگیری از مبتلا شدن به بیماری های جنسی:

  • هنگام تماس جنسی با افراد مشکوک به آلودگی از وسایل حفاظتی مانند کاندوم استفاده شود .
  • از روابط جنسی با افراد متعدد اجتناب شود .
  • در صورت مشاهد هر گونه علامت غیرطبیعی در ناحیه تناسلی مانند زخم در شریک جنسی از تماس پرهیز شود .
  • از به اشتراک گذاشتن حوله یا لباس زیر خودداری کنید.
  • قبل و بعد از مقاربت ناحیه تناسلی خود را بشویید.
  • ختنه مردان را در نظر بگیرید. شواهدی وجود دارد که نشان می دهد ختنه مردان می تواند خطر ابتلا به اچ آی وی از یک زن آلوده به مرد را تا 60٪ کاهش دهد. ختنه مردان همچنین ممکن است به جلوگیری از انتقال HPV دستگاه تناسلی و تبخال تناسلی کمک کند.

برای بیماری های مقاربتی به چه دکتری مراجعه کنیم؟

بیماری هایی که از طریق رابطه جنسی ممکن است منتقل شوند بیماری های بسیار خطرناکی می باشند و در صورت عدم درمان عوارض جدی ای دارند. سعی کنید برای درمان حتما به یک پزشک ماهر مراجعه نمایید تا بتواند این بیماری ها را به طور کامل درمان کند.

دکتر حسین کرمی فوق تخصص درمان بیماری های مقاربتی و عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا می تواند در زمینه ی درمان قطعی انواع بیماریهای مقاربتی به شما کمک نماید.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

 
4.4/5 - (9 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام‌آقای دکتر.
    زنی که به زگیل تناسلی مبتلا باشه و پاپ اسمیر طبیعی داشته باشه ایا امکان مبتلا شدن فرزند حتی اگه سزارین باشه هست، ؟ چون یه جا خوندم(برای خانم های مبتلا به HPV یا زگیل تناسلی، زایمان سزارین توصیه نمی شود، چرا که سزارین مانع انتقال ویروس زگیل از مادر به نوزاد نمی شود. ویروس HPV در مایع آمنیوتیک زنان باردار تشخیص داده شده است، به همین دلیل انتقال ویروس به نوزاد در دوران بارداری نیز امکان پذیر است)؟ ایا با سزارین و نبودن زگیل ها در لبه های واژن باز امکان انتقال ب فدزند وجود داره؟ و راه حلش جیه اگه جواب مثبته
    سوال ۲) چند وقت پیش همسرم دچار عفونت واژن شده‌بود و ترشحات سبز داشت ک دکتر شیاف واژنی و مترانیدازول داد آیا ممکنه این‌عفونت از hpv باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر ضایعه پوستی فعال زگیل ندارید نگران نباشید
  • تصویر کاربر Fatima78521 شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 343 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    میخواستم بپرسم خود ارضایی طی 3.4 سال مداوم مثلا هفته ای یکبار و گاها چند روز پشت سرهم میتونه باعث نازایی در زنان بشه؟ و اگر ترک کنیم مشکل حل میشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      خیر ربطی نداره
  • تصویر کاربر آرش یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من دوسال ازدواج کردم اقدام به بارداری کردیم اما موفق نشدیم لطفا آزمایش را تفسیر کنید
    Motility:77_ A: 2 - B:37- C: 38 - D: 23 - A+ B: 39
    Sperm Count; 236× 10*10-
    Germinal cells: 2-3 - WBC: 01×10*10
    Viability : - >58Morphology- Normak
    MorPhology - Normal : 2 >4
    Abnormality :98
    Amorph :66
    DOuble head : 3- Giant head: 4
    pin head: 3 - Roundhead : 4
    Double Tail: 2 CoilTail :4 - CytoPlasmic DroPlet : 12 Shrt Tail -
    برا بارداری مشکل داریم وبرای راه درمان راهنمایی کنید متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس جواب ازمایش را بفرستید
    2. تصویر کاربر آرش شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام دکتر عکس ارسال نمیشه
      همه رو دقیق نوشتم وبرات فرستادم لطفا تفسیرش کن
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      اعداد قاطی شده ، عکسش را بفرستید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر جعفر شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    بنده 42سال سن دارم که از یکسال پیش دچار درد در قسمت مقعد بیضه چپ وسوزش ادرار شدم. تمامی آزمایشات حتی psa هم سالم بوده و هیچ عفونتی وجود نداشته ولی در سونو انجام شده اندازه پروستات 23 و تشخیص پزشک بنده در شهرستان پروستاتیت بوده . به مدت 2ماه دارو مصرف کردم ولی تغییر در بنده حاصل نشده است.الان بعد از یکسال هنوز در بیضه چپ مقعد و کمر احساس درد خفیف دارم . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چون واقعا در کیفیت زندگی من تاثیر بسیار منفی گذاشته.در ضمن بنده سالها در روابط جنسی تا مرز ارضا شدن پیش می‌رفتم ولی مانع می‌شدم شاید از هر 5بار رابطه جنسی یکبار به انزال منتهی میشد . این مشکلات می‌تواند بخاطر این عادت بنده بوده باشد.تصویر مدارک هم ارسال کردم باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر محمدعلی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    سلام
    بنده هروقت تحریک جنسی میشم وبعلت دوری ازهمسر شرایط نزدیکی ندارم به پروستاتم فشارمیاد وملتهب میشه وتکررادرارهمراه باسوزش ازسرآت تاپروستات همراه باضعف جنسی ونعوذ ناقص دارم
    چندبارتاحالااینطورشدم وباداروخوب شدم
    ایندفعه آزمایش psaگرفتم
    Totalpsa6/74وfreepsa2/02شده
    چرااینجورمیشم وچکاربایدبکنم
    1. تصویر کاربر محمدعلی جمعه ۲۸ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      چراجواب منونمیدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      عکس جواب ازمایش را بفرستید ، اینجوری که فرستادین همه اعداد قاطی شده !
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سیدساعد شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    جناب پرفسور سلام .خانمم چند وقت پیش به زگیل تناسلی مبتلا شدن با مراجعه به پزشک و لیزر درمانی پس از ۴ ماه مجددا عفونت ها شروع و تشخیص دادن که عود کرده .
    چکار کنیم ؟ آیا درمان لیزری انجام بدیم مجدد ؟
    بر روی کلاهک آلت تناسلی خودم نیز برجستگیهای ریزی وجود داره آیا میتونه زگیل باشه ؟ راه درمان چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      در عکس شما زگیل نیست. بهترین درمان زگیل کرایو است
  • تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۱ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام .
    24سالمه از یساله پیش تکرر و سوزش ادرار گرفتم .بعضا درد در آلت و مثانه که همیشگی نیست ولی ادامه داره.یه زائده زیر پوستی هم ازیسال پیش تاالان دارم که چندمورد پماد ضدحساسیت تجویز شدواسم ولی تاثیری نداشت.قبلا هم عکسش رو برایتان فرستادم ولی مثل اینکه واضح نبودن البته خیلی ریزه وهیچ ترشحی نداشته .ازمایش hpvمثبت بوده ولی همکاران اورولوژیست و متخصصین پوست فرمودن hpvنیست.آخرین باری که رابطه داشتم 4سال پیش بوده .درطول این یکسال تکرر وسوزش حتی دربعضی مواقع درد بیضه ها وآلت مخصوصا تا یروز بعد از خود ارضایی دارم . عذرخواهم که دوباره سوال رو مطرح کردم ولی دچار سردرگمی شدم در مورد بیماریم و اینکه بالاخره چه درمانی موثره رو خواهشمندم راهنمایی کنید.
    داروهایی که استفاده کردم هم تاالان
    تولرین.پروتستان و گاباپنتین و مقطعی ویسول.چندبار ازمایش ادرار و سونوی مثانه و کلیه وپروستات دادم ومشکلی نبوده .
    البته زود انزالی هم هست واینکه بیضه هام بعضی مواقع به داخل میرن طوری که انگار در داخل مثانه هستند.
    باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      متوجه نمیشم ، شکایت اصلی شما چیست؟
    2. تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سوزش وتکرر ادرار که اکثر اوقات دارم ولی نه همیشه و برامدگی قرمزی که درنوک التم هست وخوب نشده..
      بعضا درد در الت و بیضه ها و حتی مثانه تا 3 روز بعد از ارضاء شدن.
      عذرمیخوام که طولانی شد.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین. ببینید علایم بهتر میشود یا نه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر داود دوشنبه ۱ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام. من دو ماه درگیر درد کلیه سمت راست هستم تقریبا هر ۱۰ روزی یک یا دو روز درد دارم.سونو سنگ نشون نداد فقط التهاب کلیه راست.سی تی هم دادم دکتر گفت شن ریزه داری دارو داد گفت دفع میشه.دارو ها مصرف کردم دفع نشده .الآنم تقریبا بعد ده روز دوباره درد دارم.شروع دردم هم به این صورته که اول ادرارم تیره میشه و بعد احساس ادرار شدید میکنم و کمی درد در آلت و دستشویی که میرم خیلی کم ولی با فشار ادرارم میاد و آخر ادرارم سوزش شدیدی میگیرم و تقریبا هر ۲۰دقیقه این روند تکرار میشه و سمت راست پایین کمرم و پهلو احساس درد میکنم معمولا بعد یک روز و صبح روز بعد که بیدار میشم خوب میشم.اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      احتمالا سنگتون دفع نشده ، مجدد سی تی اسکن شوید برحسب محل و سایز سنگ شاید نیاز به عمل باشد
    2. تصویر کاربر داود یکشنبه ۳۰ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام پیرو صحبت ها قبل بعد یک روز درد الان ۳ روزه که درد کلیه ندارم ولی وقتی که زیاد آب میخورم آلت تناسلیم تیر می‌کشه و هنگام دفع ادرار هم برخی مواقع احساس میکنم کل ادرار دفع نمیشه و بعد از چند دقیقه دوباره تیر می‌کشه و باید دستشویی برم.در ضمن الان لیتورکس بی و تامسولوسین و سیپروفلوکساسین دارم مصرف میکنم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      این تیر کشیدنه نشونه اینه که سنگ هنوز هست ، اقداماتی که گفتم انجام شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    من 20 سالمه نمیدونم کجی آلتم نیاز به جراحی داره یا نه
    ولی ناگفته نماند وقتی در حالت نعوظ دست آلتم رو میگیرم احساسم اینه که میتونم دخول کنم.

    عکس آلتم رو میفرستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام عکس باز نمیشود لطفا مجددا عکس را ارسال کنید تا بررسی کنم و پاسخ دهم
    2. تصویر کاربر سعید شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      ببخشید من چطور دوباره عکس رو بفرستم یعنی باید پول ویزیت بدم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      نه همینجا مجدد عکس رو اپلود کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر م شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت شما اقای دکتر
    بنده ۱۸سال سن دارم احساس میکنم دچار انحنای الت هستم
    ایا الت بنده بیش از حد کج هست و دچار مشکل میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      برای شما نیاز به عمل وجود دارد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سینا چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 561 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما ممنون میشم جواب من رو بدید
    بنده پسری هستم متولد1377 و آلتم خیلی کوچک هست در حالت نعوض 7.5 سانت و ریش و سبیل هم اصلا در یاورده ام میخواستم ببینم من مشکلی دارم؟؟ مشکلم چیه؟؟؟ بلوغ دیر رس دارم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید مخصوصا سایز آلتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت معاینه تشریف بیاورید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب