جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

سنگ بزرگ تخم مرغی در مثانه

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سنگ مثانه توده هایی سختی از مواد معدنی است که میتواند هنگامی که مثانه به طور کامل از ادرار خالی نباشد درون آن تشکیل شود.


علائم ایجاد سنگ مثانه چیست؟

سنگ های مثانه اگر به مقدار کافی کوچک باشند ممکن است هنگام ادرار کردن دفع شوند و هیچ علائمی ایجاد نکنند. اما بیشتر افرادی که سنگ های مثانه دارند علائمی به دلیل این که سنگ، دیواره مثانه را تحریک می کند یا جریان ادرار را مسدود می سازد تجربه می کنند. علائم معمول سنگ های مثانه شامل موارد زیر هستند:

✅ درد در پایین شکم، چیزی که اغلب میتواند شدید باشد (مردان همچنین ممکن است درد در اطراف یا درون آلت تناسلی خود داشته باشند)

✅ درد یا سختی هنگام ادرار کردن

✅ تکرر ادرار (به خصوص در شب)

✅ ادرار کدر یا تیره رنگ

✅ وجود خون در ادرار

بیشتر موارد سنگ های مثانه به دلیل ارتباط با بزرگی پروستات مردان 50 سال یا بالاتر را درگیر میکند. اما هم مردان و هم زنان میتوانند دچار سنگ های مثانه شوند.

این که کودکان دچار سنگ مثانه شوند نادر است. در کودکان، سنگ های مثانه می توانند منجربه شب ادراری شود، در بعضی از کودکان پسر ممکن است باعث نعوظ مانا، یک نعوظ اغلب دردناک که میتواند چند ساعت باقی بماند شود.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

در صورتی که هر یک از علائم بالا را تجربه کردید به پزشک مراجعه کنید، به خصوص اگر درد در پایین شکم، تکرر ادرار یا وجود خون در ادرار داشتید. این علائم ممکن است لزوما به دلیل سنگ های مثانه ایجاد نشوند، اما نیاز است که مورد بررسی قرار  بگیرند.

احتمالا ابتدا آزمایش خون و ادرار انجام شود. آزمایش خون مشخص خواهد کرد که آیا درون مثانه شما عفونت وجود دارد یا خیر. مرحله بعدی گرفتن عکس اشعه ی ایکس از مثانه شما است. تمام انواع سنگ های مثانه به وضوح روی عکس اشعه ی ایکس مشخص نخواهند شد، از این رو نتیجه ی منفی اشعه ی ایکس همیشه به معنی عدم وجود سنگ نیست.

سنگ مثانه

اسکن سونوگرافی ممکن است به جای اشعه ی ایکس استفاده شود. همچنین سنگ مثانه می تواند توسط سیستوسکوپی مشخص شود. در سیستوسکوپی لوله ای نازک و فیبری که در سر آن چراغ و دوربین وجود دارد (سیستوسکوپ) به درون مجرای ادراری وارد میشود (لوله ای که ادرار را از بدن خارج میکند) و به مثانه می رسد.

دوربین تصاویر را روی صفحه نمایش پخش میکند، چیزی که توسط یک اورولوژ مشاهده میشود (کسی که در درمان بیماری های مثانه تخصص دارد).

علت ایجاد سنگ مثانه چیست؟

سنگ های مثانه معمولا هنگامی ایجاد میشوند که شما نتوانید تمام ادرارتان را تخلیه کنید. دلیل اصلی برای مردان بزرگی غده پروستات است که جریان ادرار را مسدود میکند.

اگر ادرار برای مدتی طولانی در مثانه باقی بماند، مواد شیمایی موجود در ادرار کریستال هایی ایجاد میکنند، چیزی که سخت شده و سنگ های مثانه را تشکیل می دهند.

درمان سنگ مثانه

معمولا برای خارج کردن سنگ ها از مثانه نیاز به جراحی است. متداول ترین فرآیند cystolitholapaxy است، چیزی که در آن لوله ای نازک (سیستوسکوپ) که در نوک آن دوربین وجود دارد برای یافتن سنگ مورد استفاده قرار می گیرد. بعد از آن سیستوسکوپ از وسیله خرد کننده سنگ، لیزر یا سونوگرافی استفاده می کند تا سنگ را قبل از خارج کردن خرد کند.

وقتی ممکن باشد، مهم است که علت زمینه ای ایجاد سنگ مثانه درمان شود تا از ایجاد سنگ های مثانه جدید در آینده پیشگیری شود.

پیشگیری از سنگ مثانه

اگر شما سنگ مثانه داشته اید، ممکن است دوباره به آن دچار شوید. چیزهایی هستند که میتوانید برای پیشگیری از ایجاد دوباره آن ها انجام دهید.

برای جلوگیری از سنگ مثانه میتوان کار های زیر را  انجام دهید.

1- برای کاهش غلظت ادرارتان مایعات مصرفی خود را به روزی 2 تا 3 لیتر افزایش دهید.

2- مثانه خود را منظم و بدون تاخیر تخلیه کنید

3- 10 تا 20 ثانیه بعد از تلاش اولتان دوباره سعی کنید ادرار کنید (اگر در مرحله اول نمی توانید ادرار خود را به صورت کامل تخلیه کنید)؛ این کار ادرار کردن دوگانه نامیده میشود و به تخلیه موثرتر مثانه کمک میکند

4- از ایجاد یبوست پیشگیری کنید (ممکن است لاگزاتیو تجویز شود)

بیماری های مثانه

1- مثانه نوروژنیک

مثانه نوروژنیک مشکلی است که در آن اعصابی که مثانه را کنترل میکنند آسیب می بینند. این آسیب از تخلیه ی کامل مثانه جلوگیری میکند. این موضوع میتواند به دلیل آسیب به اعصاب نخاعی یا مشکلی که به سیستم عصبی آسیب رسانده است مانند بیماری اعصاب حرکتی یا اسپینا بیفیدا ایجاد شود.

بیشتر افرادی که مثانه نوروژنیک دارند نیاز به لوله ای به اسم کاتتر دارند که وارد مثانه شان شده و ادرار را تخلیه میکند. این فرآیند به اسم کاتترگذاری ادراری شناخته میشود.

گرچه کاتتر به صورت علمی موثر است، اغلب مقدار کمی ادرار درون مثانه باقی می ماند، چیزی که میتواند منجربه تشکیل سنگ های مثانه شود.

2- افتادگی مثانه

افتادگی مثانه مشکلی است که زنان را درگیر میکند، و زمانی ایجاد میشود که دیواره مثانه تضعیف شده و روی واژن بیافتد. این موضوع میتواند جریان خروجی ادرار از مثانه را مسدود کند.

افتادگی مثانه میتواند هنگام دوره های افزایش تنش مانند هنگام زایمان یا بلند کردن اجسام سنگین، یا هنگام زور زدن در موقع یبوست، ایجاد شود.

3- دیورتیکول مثانه

دیورتیکول مثانه کیسه هایی هستند که در دیواره مثانه ایجاد میشوند. اگر دیورتیکول های مثانه خیلی بزرگ شوند، میتوانند تخلیه کامل مثانه توسط فرد را مشکل کنند. دیورتیکول های مثانه میتوانند از بدو تولد یا به عنوان عارضه ای از عفونت یا بزرگی پروستات ایجاد شوند.

جراحی های مثانه

جراحی تقویت مثانه

جراحی تقویت مثانه چیزی است که در آن قسمتی از روده برداشته شده و به مثانه چسبانده میشوند تا آن را بزرگ تر کند. این کار ممکن است راهی موثر برای درمان نوعی از بی اختیاری ادرار به اسم بی اختیاری فوری باشد. اما این کار میتوانید گاهی عاملی برای ایجاد سنگ های مثانه باشد.

Cystolitholapaxy از طریق مجرای ادرای

Cystolitholapaxy از طریق مجرای ادرای متداول ترین روشی است که برای درمان بزرگسالانی که سنگ مثانه دارند استفاده میشود. جراح لوله ای کوچک و محکم که در انتهایش دوربین دارد (سیستوسکوپ) را به درون مجرای ادراری شما وارد کرده و آن را به مثانه شما می رساند. دوربین به یافتن مکان سنگ های مثانه کمک میکند.

لیزر سنگ مثانه

یک دستگاه خرد کننده، لیزر یا امواج فراصوت که از طریق سیستوسکوپ منتقل میشوند میتوانند استفاده شوند تا سنگ به قطعات کوچک تر شکسته شود، قطعاتی که میتوانند از طریق مایعات از مثانه شما دفع شوند. این درمان تحت بیحسی موضعی یا بیهوشی عمومی انجام میشود، از این رو شما طی این درمان دردی احساس نخواهید کرد.

خطر ایجاد عفونت در طی این فرآیند وجود دارد، پس ممکن است به شما آنتی بیوتیک برای احتیاط داده شود. همچنین خطر کوچکی برای آسیب به مثانه وجود دارد.

سوپروبیک پوستی

این روش معمولا در کودکان برای پیشگیری از آسیب به مجرای ادراری استفاده میشود. همچنین این روش در بزرگسالانی که سنگ بزرگی دارند استفاده میشود. به جای وارد کردن لوله ای به مجرای ادراری، جراح برش کوچکی روی پوست در زیر شکم ایجاد میکند. بعد از آن برش دیگری روی مثانه ایجاد میشود و سنگ میتواند خارج شود. این روش با استفاده از بیهوشی عمومی انجام میشود.

جراحی باز

جراحی باز اغلب در مردانی که پروستات خیلی بزرگی دارند یا اگر سنگ خیلی بزرگ باشد، استفاده میشود. این روش شبیه به درمان قبلی است، فقط جراح برش بزرگ تری روی شکم و مثانه ایجاد میکند. این روش ممکن است با دیگر انواع جراحی ترکیب شود، مانند برداشت قسمتی یا تمام پروستات یا دیورتیکول مثانه.

عیب جراحی باز این است که باعث درد بیشتری بعد از جراحی شده و مدت بهبودی بیشتری نسبت به بقیه انواع جراحی ها دارد. اما درصورتی که سنگ مثانه بزرگ باشد این روش نیاز است. شما نیاز به استفاده از کاتتر تا یک یا دو روز بعد از این درمان دارید.

عوارض و مراقبت های بعد از جراحی سنگ مثانه چیست؟

متداول ترین عارضه جانبی جراحی های سنگ مثانع عفونت مثانه یا مجرای ادراری، که به اسم عفونت دستگاه ادراری شناخته میشود است. این عارضه در 1 نفر از هر 10 نفری که جراحی مثانه دارند ایجاد شده و معمولا میتواند توسط آنتی بیوتیک ها درمان شود. بعد از انجام Cystolitholapaxy از طریق مجرای ادرای یا Percutaneous suprapubic cystolitholapaxy، معمولا نیاز است که برای چند روز جهت بهبودی در بیمارستان بستری بمانید.

اگر جراحی باز داشته باشید، ممکن است چندین روز در بیمارستان بمانید تا به اندازه کافی خوب شوید و به خانه بازگردید. بعد از جراحی، از شما خواسته میشود که با عکس اشعه ایکس یا سی تی اسکن پیگیری شوید که مشاده کنند آیا تمام قطعات سنگ مثانه از مثانه خارج شده اند یا خیر.

درمان مشکلات زمینه ای

وقتی سنگ مثانه خارج شود، نیاز است که مشکل زمینه ای درمان شود تا از تشکیل سنگ های مثانه جدید پیشگیری شود.

1- بزرگی پروستات

بزرگ بودن پروستات میتواند با استفاده از داروهایی که به کاهش اندازه ی پروستات کمک میکنند درمان شود. این کار فشار روی مثانه را از بین می برد، و ادرار کردن را برای شما آسان تر میکند. اگر دارو ها عمل نکنند، جراحی نیاز است تا قسمتی یا تمام پروستات خارج شود.

2- مثانه نوروژنیک

مثانه نوروژنیک عدم توانایی در کنترل مثانه به دلیل آسیب عصبی است. اگر شما به سنگ مثانه دچار شدید و این مشکل را داشتید، نشانه ای از آن است که شما نیاز دارید تا راه تخلیه ادرارتان را تغییر دهید.

ممکن است نیاز داشته باشید که آموزش بیشتری برای قرار دادن کاتتر داشته داشته باشید یا ممکن است نیاز باشد نوع کاتترتان را تغییر دهید و از داروها استفاده کنید تا به کنترل مثانه تان کمک کنند.

3- افتادگی مثانه

بعضی از افرادی که به افتادگی مثانه مبتلا هستند میتوانند با دستگاهی به اسم پساری (pessary) درمان شوند. بسیاری طراحی شده است تا درون واژن قرار بگیرد و مثانه را در محل مناسبش نگه دارد. موارد جدی تر افتادگی مثانه ممکن است نیازمند جراحی برای تقویت و حمایت از دیواره مثانه داشته باشند.

4- دیورتیکول مثانه

اگر شما دیورتیکول مثانه دارید، ممکن است برای حذف آن ها نیاز به جراحی داشته باشید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی
3/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر مریم سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    باسلام،آقای دکتر من 25 سالمه و همسرم 28 ساا،1 سال از ازدواج ما میگذره و روز به روز رابطه جنسی ما کمتر میشه،الان به ماهی یک بار رسیده،مواردی از قبیل حفظ آراستگی و غذای مناسب و...که فرمودین رو رعایت میکنیم اما همسرم همیشه دلیل کم بودن رابطه رو مسائل کاری میدونه،من چیکار کنم آقای دکتر وقتی میلم بیشتره؟لطفا راهنماییم کنین واگه در تبریز مرکزی رو میشناسین که مراجعه کنیم بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      در این سن ۲ تا۳بار در هفته باید داشته باشید
  • تصویر کاربر شهلا پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    باسلام من زنی ۵۵ ساله هستم حدود ۸ ماه است تکرر ادرار شدید دارم دراین مدت همه ازمایشها و سونو گرافی ها و سیستوسکوپی و سیتی اسکن و نوار مثانه انجام داده ام هم در ایران هم اسپانیا چون در اسپانیا زندگی میکنم منتها یک ماهی به ایران امدم انجا هم همه ازمایشها را انجام دادم همه سالم بود هیچ مشکلی نداشتم حتی دکترها گفتن ما هیچ پاسخی نداریم و معالجه خاصی نداریم فقط دکتر اورولوژچندتا امپول هیستیستات تزریق کردن که فایده ای نداشت برای من واقعا از زندگی افتاده ام هیچ قرصی اثر ندارد انواع قرصهای ویسول یورناسیل و...استفاده کردم هیچ اثرندارد قرصهای اعصاب دادن و باکلوفن ان هم اثرنکرده خواهش میکنم بگید راهی وجود داره اینجا دراسپانیا هم چندین دکتر انواع قرصها دادن ولی اثری نداشته .خواهشن من را راهنمایی کنید قبلا از لطفتان ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      ‌درمانها همین است که میفرمایید را ه دیگری نیست
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 203 مشاهده پرسش
    هربار پس از تخلیه ادرار از سمت چپ مثانه احساس عدم تخلیه کامل با کمی سوزش در مجرای ادرارمحسوس می باشد. با توجه به وزن زیاد 165 کیلو و سن 40 سال و داشتن بیماری دیابت نوع 2 پیشنهاد شما برای پیگیری درمان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۹۷( 5 سال پیش)
      بهترین توصیه من کاهش حدود ۳۰ کیلو وزن ایت
  • تصویر کاربر ايمان جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 1802 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشيد

    من قبلا هم از شما در مورد ترك و خشكي الت تناسلي سوال كردم كه لطف كردين جواب دادين و بعدشم خوب شد با كاري كه گفتين


    الان من ٣ ماهه رژيم غذايي گرفتم و وزنم ١5 كيلو كم كردم.
    گاهي اوقات زير دلم درد ميگيره كه اونم وقتي اب زياد بخورم خوب ميشه، چون اكثرا روزي ٣-4 ليوان فقط اب ميخورم كه اون روزا اينجوري ميشه


    الانم گاهي اوقات زمان رابطه جنسي وقتي ارضا ميشم همون لحظه اول يه سوزش ريز داره و بعدش خوب ميشه.
    انتي بيوتيك بخورم؟

    و اينكه حدودا هفته اي دو بار خود ارضايي دارم. كه اونم گاهي ممكنه بسوزه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت این سوزش درمان نمیخواهد فقط تب زیاد بخورید
  • تصویر کاربر علي جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    درد در ناحيه زير بيضه،درد در بيضه چپ وگاهي راست،ضخامت ديواره مثانه،با مصرف روزي ٩ ليوان اب وحجم ادرار ٢5٠ سي سي ،هرچقد اب ميخورم دفع ادرارم كم است ديواره ي مثانه ي من ضخيم شده ودفع ادرار كم دارم در ازمايشات نشان ميده كه كاركرد كليه ي من خوبه التهاب پروستات هم كم هست پس مشكل كجاست ايا ممكن است من دچار انسداد ادراري شده باشم يا دچار كم ابي بدن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت اگر سونو طبیعی باشد این درد معم نیست وبیخیال شوید
  • تصویر کاربر امیرمرادیان جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 163 مشاهده پرسش
    اقای دکتر سلام عرض شد...اقای دکتر دو سال پیش من عمل واریکسول کردم امسال یه مدتی رفتم سرکار بعد بیضه هام داغ میکرد ...سونوگرافی عکس گرفتم گفتن بازم واریکسول دارم...الان یه مدتیه بازم بیضه ام داغ میکنه....
    و اینکه اون غده ای ک رو بیضه هس ینی بازم نشون دهنده واریکسوله ینی بازم باید عمل کنم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ فروردین ۹۷( 6 سال پیش)
      با سلام وتبریک سال نو وپوزش از تاخیر در جواب به علت مسافرت باید معاینه کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر قاسم پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    باسلام حدودیک سال ونیم هست که سوزش ادراردرسرآلت تناسلی دارم وبیشترشبهادویاسه مرتبه مجبورمیشوم ازخواب بیدارشوم وادرارکنم همه نوع قرص ازجمله قرص تاوانکس،یورناسین،پروستاتان،پروستاباریج،سکولسیب،قطره گیاهی پروستاتان،تامسولین،دراین مدت استفاده کرده ام ولی خوب نشده ام 33سالمه ومتاهل هستم ومیل جنسی ام خیلی کم شده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر رامین سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسری ۱۸ ساله هستم که قبلا به طور شدید متاسفانه خود ارضایی داشته ام. من حدود ۷_۸ ماه پیش متوجه شدم که تکرر ادرار پیدا کرده ام همان موقع ها به دکتر هم مراجعه کردم و یک سونوگرافی از کلیه و پروستات و مثانه (همه با هم ) انجام دادم و طبق نظر دکتر هیچ مشکلی نداشتم برای همین فقط یک سری قرص ضد اضطراب به من دادن. خلاصه از اون موقع تا الان به همین شکل میگذره. اینم بگم گه اگر به مدت طولانی جنب نشوم منظورم در خواب است چون خوشبختانه چند وقتی است که خود ارضایی را ترک کرده ام. اما زمان جنب شدنم زیاد است برای همین بعضی اوقات بعد از جنب شدن درد نسبتا شدیدی را در ناحیه مقعد حس میکنم که فکر میکنم از پروستات است ان هم به خاطر ارضا نشدن به مدت طولانی اما دلیل گفتن این موضوع بیشتر به خاطر این بود که شب هایی که نزدیک به جنب شدن است تکرر ادرار من هم بیشتر میشود حتی چند باری هم شده که در شب مجبور شده ام به دستشویی بروم اما بعد از جنب شدن تکرر ادرارم هم کم میشود. (قطع نمیشود فقط کم میشود). حالا دیگه واقعا نمیدونم چه مشکلی میتوانم داشته باشم خودم فکر میکنم ممکن است به خاطر کوچک شدن مثانه باشد اما مسئله ارضا شدن من را به شک انداخته نظر شما چیه در این مورد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر پوریا چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    Pooria:
    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت جناب دكتر . اينجانب پوريا نخعي ٢١ سال سن دارم ساكن مشهد در راستاي دردي در ناحيه اينگوينال سمت چپ جهت ويزيت نزد جراح عمومي رفتم ايشان بدون معاينه باليني از ناحيه بيضه و فقط با نگاه كردن تجويز سونو كردند لازم به ذكر است در ناحيه اينگوينال هيچگونه برجستگي مشاهده نشد و جواب سونوگرافي را براي حضرتعالي ضميمه ميكنم . لطفا اينجانب را راهنمايي فرماييد كه ايا نياز به جراحي دارم يا خير و اينكه آيا شروع فتق نياز به جراحي دارد يا خير ! . با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      اگر برجسته گی ندارد نیاز به عمل نیست
    2. تصویر کاربر پوریا دوشنبه ۷ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      خيلي ممنون امكانش هست از معده يا مثانه باشد و كلا فتق نباشد ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ اسفند ۹۶( 6 سال پیش)
      ممکن است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۲۲ بهمن ۹۶( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 144 مشاهده پرسش
    با سلام
    چند روزی است که متوجه یک لکه سفید رنگ به شکل دایره با قطر حدود یک سانتیمتر در روی آلت خود شده ام. درد یا خارش ندارد و کمی از پوست اطرافش روشنتر است
    میخواستم ببینم علت چيست؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      اینها زگیل وتلخال نیستند والوده کننده نیستند
    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۲۲ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      یعنی نیاز به درمان و یا داروی خاصی نیست؟؟
      از بین خواهد رفت یا میماند؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۲ بهمن ۹۶( 6 سال پیش)
      نه درمان نميخواهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

انتقال زگیل از طریق بوسیدن امکان دارد؟ البته که، رایج ترین راه انتقال ویروس زگیل تناسلی تماس…
کولپوسکوپی زگیل تناسلی چیست؟ کولپوسکوپی که نوعی معاینه دستگاه تناسلی زنان است، ابزاری مؤثر برای تشخیص زگیل…
واریکوسل یکی از بیماری های بیضه است که مردان را درگیر میکند، واریکوسل در واقع به معنای…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر