اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

پیچ خوردگی بیضه ( تورشن )

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیضه توسط عضلات متصل به لایه های اطراف آن و بند بیضه، به صورت طبیعی در درون کیسه بیضه در شبانه روز حرکات محدودی دارد. پیچ خوردگی بیضه زمانی رخ  میدهد که گاهی حرکت بیضه به صورت چرخشی، به صورت غیر قابل برگشت به وضع اولیه اتفاق می افتد. پیچ خوردگی بیضه باعث فشار به عروق خونرسان به بیضه شده و اگر در عرض حدود چهار تا شش ساعت اصلاح جراحی وضعیت بیضه به حالت اولیه صورت نگیرد، به علت عدم خونرسانی مناسب، بافت زنده بیضه قابلیت حیات خود را از دست خواهد داد.

زمانی که بیضه به وسیله طنابی که از آن تا داخل شکم کشیده شده پیچ می خورد، تورسیون بیضه یا پیچ خوردگی بیضه اتفاق می افتد. این چرخش، طناب بیضه را پیچانده و باعث کاهش جریان خون در آن می شود. اگر پیچ خوردگی بسیار زیاد باشد، خونرسانی بقدری کاهش می یابد که باعث تخریب هر چه سریعتر بیضه می گردد.

پیچ خوردگی بیضه

علل ایجاد کننده

عوامل مستعد کننده پیچ خوردگی بیضه

  • علت در اغلب اوقات ناشناخته است ولی انقباض عضلات متصل به لایه های اطراف بیضه و به بند بیضه، همچنین نوعی اختلال تکاملی در یکی از لایه های اطراف بیضه که به بیضه ختم می شوند به عنوان علت احتمالی در برخی موارد مطرح شده اند.
  • بروز این وضعیت در سنین نوزادی و نیز در نوجوانان و بالغین جوان بیشتر است. همچنین در همراهی با چاقی، در فصل تابستان و به دنبال ضربات به بیضه و گاهی در زمان خواب بیشتر دیده می شود. همچنین بیضه های پایین نیامده نیز مستعد پیچ خوردگی می باشند.

علائم پیچ خوردگی بیضه

بیضه مبتلا در لمس دردناک است و وضعیت قرار گیری آن در بیشتر موارد طبیعی نیست. بند بیضه نیز ممکن است متورم و دردناک و کوتاه تر از سمت مقابل و دچار محدودیت حرکت شده باشد. بالاتر نگه داشتن بیضه ممکن است درد را تشدید کند.

پیچ خوردگی بیضه

عوامل زمینه ساز خطر پیچ خوردگی بیضه

1- سن، بیشتر در مردان زیر 30 سال مشاهده می شود اما در بین سنین 12-18 سالگی شایع بوده و شایعترین سن 14 سالگی است.

2- سابقه پیچ خوردگی قبلی- اگر سابقه ای از پیچ خوردگی بدون درمان وجود داشته باشد احتمال عود مجدد در هر کدام از بیضه ها وجود دارد مگر اینکه برای تصحیح وضعیت به وجود آمده جراحی صورت گیرد.

تشخیص پیچ خوردگی بیضه

  • اخذ شرح حال و معاینه دقیق بالینی
  • آزمایش خون و ادرار، برای تشخیص وجود عفونت احتمالی
  • سونوگرافی کیسه بیضه، بررسی جریان خون بیضه
  • اسکن بیضه ها، تزریق مقادیر مختصری از مواد رادیواکتیو به داخل جریان خون برای بررسی جریان خون بیضه
  • جراحی، در صورت وجود درد شدید و اثبات پیچ خوردگی به جهت کاهش عوارض بدون فوت وقت باید جراحی صورت گیرد.

تشخیص های دیگری که لازم است پیچ خوردگی بیضه از آنها افتراق داده شود عبارتند از:

عفونت و التهاب حاد بیضه یا بند بیضه، درد غیراختصاصی بیضه، ضربات به بیضه و ضمایم آن و ….

عوارض پیچ خوردگی بیضه

تخریب یا از بین رفتن بیضه: هنگامی که بیضه پیچ خورده در طی چند ساعت آینده درمان نشود جریان خون آن متوقف شده و می تواند سبب تخریب دائمی یا از بین رفتن آن شود. اگر تخریب شدید باشد با عمل جراحی بیضه برداشته می شود.

عدم توانایی بچه دار شدن: در بعضی از موارد تخریب یا از بین رفتن بیضه منجر به عدم توانایی فرد برای بچه دار شدن می گردد.

عوارض پیچ خوردگی بیضه

مراقبت های کلی پیچ خوردگی بیضه

Reverse Button on Samsung One UI 3.1.1 جراحی برای رفع پیچش طناب اسپرماتیک پیچ خورده و اتصال بیضه آسیب دیده به سطح داخلی جدار کیسه بیضه که مانع عود می گردد.

Reverse Button on Samsung One UI 3.1.1 جراحی برای پیشگیری از پیچ خوردگی بر روی بیضه غیر مبتلا نیز انجام خواهد شد.

Reverse Button on Samsung One UI 3.1.1 پس از جراحی، از کیسه یخ برای تسکین درد و تورم استفاده شود. یخ را در پلاستیک گذاشته و آن را در طرف آسیب دیده بگذارید و با یک پارچه یخ را از پوست جدا کنید. هر بار 10-5 دقیقه یخ را روی موضع قرار دهید. در صورت لزوم این کار را تکرار کنید.

درمان پیچ خوردگی بیضه

در صورت تشخیص در ساعات اولیه می توان از یک مانور ویژه برای باز کردن پیچ خوردگی بیضه توسط پزشک متخصص ارولوژی استفاده کرد (که البته شانس موفقیت آن نسبی است). در صورت عدم موفقیت این مانور جراحی اورژانس جهت رفع انسداد عروقی در شش ساعت اول پس از وقوع پیچ خوردگی لازم است. جراحی شامل زدن برش بر روی کیسه بیضه، باز کردن پیچ خوردگی طناب بیضه و ثابت نمودن یک یا هر دو بیضه داخل کیسه آن است.

در زمان جراحی اگر بافت بیضه قابلیت حیات داشته باشد بایستی پس از اصلاح وضعیت قرارگیری و بهبود خونرسانی، آن را با بخیه به قسمتی از کیسه بیضه ثابت کرد تا پیچ خوردگی مجدد تکرار نشود. برخی جراحان رشته ارولوژی ثابت کردن بیضه مقابل (غیر مبتلا) را نیز به کیسه بیضه توصیه می کنند. در صورت عدم وجود قابلیت حیات، بیضه مبتلا بایستی برداشته شود. لازم به ذکر است که در صورت وجود یک بیضه سالم، معمولاً باروری مرد در آینده دچار اختلال نمی شود.

به تأخیر انداختن جراحی پیچ خوردگی بیضه

  • قبل از 6 ساعت، 90% عملکرد بیضه حفظ می شود.
  • بعد از 12 ساعت، شانس حفظ عملکرد بیضه 50% می شود.
  • بعد از 24 ساعت، فقط 10% علمکرد بیضه حفظ می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.2/5 - (11 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امین شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 59 مشاهده پرسش
    با سلام همسر من جدیدا روی الت تناسلیشون زایده هایی پدیدار شده که تعدادی از اون ها به زنگ پوست هستند همچنین یه زایده روی کشاله ران وجود داره که تکی و ترشحاتی داره که قابل رویت نیست فقط وقتی لمس میکنند متوجه میشوند که زایده کمی خیس است ایا این ها زگیل هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      ضایعه روی کشاله ران زگیل نیست شبیه موارد عفونی هست ضایعات روی آلت مشکوک به زگیل هست
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 60 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر من مشکلی دارم اینه که خارش الت تناسلی دارم و نشانه‌ی خاصی از زائده یا سفیدی و تغییر رنگی روی التم ندارم
    شب هنگام وقتی بدنم عرق میکنه خارش بیضه و الت میگیرم جوری‌که از خواب بیدار میشم و بعد از ارضاء جنسی هم همین اتفاق میفته.
    یکبار دکتر رفتم بهم‌پماد داد ۲ ۳ روز زدم خوب شدم اما دوباره سراغم‌امد و متاسفانه اسم‌پماد یادم‌نیست.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید مخصوصا از جاهایی که خارش دارند
    2. تصویر کاربر علی یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      با سلام این دانه هایه ریز روی کل اندام تناسلی چیست؟
      اون هایی را که دورشان خط کشیدم‌مشکوک به چیزی نیستند؟
      و اینکه وقتی به خارش میفته کل دستگاه تناسلی ،بیضه ، کشاله ران و کمی عقب تر به سمت مقعد خارش میگیره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      ازدیاد حساسیت هست باید به متخصص پوست مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      دکتر یه سوال هم درمورد زود انزالی دارم
      ایا عمل selective Dorsal neurectomy در مورد کیس هایی که زود انزالیشون مربوط به hyper sensitivity التشون میشه و زمان انزالشون پایین هست (کمتر از نیم دقیقه) مفید هست و پیشنهاد میکنید ؟ ایا در حال حاضر متخصصی را میشناسید که عمل را انجام بده در ایران.
      مقالات در مورد عمل ها را مطالعه کردم‌و ۸۰ درصد کسانی که عمل را انجام داده اند در کوتاه مدت راضی بودند اما اماری از نتایج بلند مدت نبوده
      باتشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      خیر اصلا توصیه نمیکنم میتونه منجر به اختلال نعوظ دایم بشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر خانم شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 56 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر، منمدتی هست تحت درمان با انتی بیوتیک هستم و از وقتی این دارو ها زیاد شد یهو دچار سنگ کلیه شدم که هیچوقت سابقه اش نداشتم یکبار این اتفاق افتاد و توی 24ساعت تموم شد ولی باتوجه به طولانی شدن روند درمان بعد دوماه از سنگ قبلی دوباره به سنگ کلیه دچار شدم هر دوباردهم 5میلی ولی اینبار دفع نمیشه و قسمت مثانه اذیتم، به میزان زیادی هم توان بدن امکم شده با خشک کننده های قوی، دکتر ایا امنتی بیوتیک ها وکورتن ها باعث سنگ کلیه میشوند؟(در عوارض داروهام بودن)
    و سوال بعدم اینه که انسدادی در کلیه چپ با بار دوم دیده شده و با دفع نشدن سنگ ایا خطر عفونتی دارم یا خیر؟ باید چ کرد (من بدنم خیلی از لحاظ درون ضعیف شده و توان ندارم و همینطور اشتها
    این اواخر به مدت 3هفته قرص کوتریموکسازول روزانه6عدد باید استفاده میکردم (تحت درمان پزشک)
    در ضمن دکتر دفعه ی پیش انسدادی در کلیه چپ دیده نشده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      سونوگرافی یا سی تی اسکن انجام شده*
  • تصویر کاربر مجید جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 51 مشاهده پرسش
    آیا این نوع از سرطان پروستات (با توجه به پیش سرطانی بودن سلول ها) مستلزم سپری شدن زمان به مدت 6 ماه تا یکسال است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      ۶ ماه بعد از نمونه برداری انجام شده باید تکرار بشه روش بهتر اینه که لام پاتولوژی رو به پاتولوژیست دیگری نشون بدین
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 63 مشاهده پرسش
    جناب آقای پروفسور کرمی

    با سلام و احترام و عرض ارادت.

    به استحضار می‌رسانم مادر دیابتی در حال حاضر ۷۷ ساله‌ام، حدود سه سال پیش با آب آوردن (ادم) شدید ریه در بیمارستان بستری شد؛ پس از انجام معاینات پزشکی، مشکل مادر ناراحتی شدید قلبی با درصد کارکرد حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد تشخیص داده شد و پس از تخلیه آب بدن، در اواخر سال ۱۴۰۱ باتری قلب کار گذاشته شد. با وجود آن‌که گفته شد و انتظار می‌رفت، متأسفانه نصب باتری قلب هم کمک چندانی به رفع مشکل نکرد و تا حدود ۶ ماه بعد، مادر ما چند بار دیگر در چند بیمارستان در رشت بستری شد و چند نوبت، آب اضافی از بدن خارج شد. (با سوند زدن در بیمارستان، تزریق فروزماید، استفاده از کاتتر نفروستومی برای تخلیه آب با ایجاد سوراخ در ناحیه پشت قفسه سینه)

    در آخرین زمان بستری مادر در شهریور ۱۴۰۲ و به هنگام ترخیص توسط متخصص نفرولوژی گفته شد که چاره‌ای نداریم جز این که هم‌زمان با کنترل و محدود کردن میزان آب/مایعات ورودی به بدن، با استفاده از سوند دفع ادرار صورت گیرد!

    با عدم دفع مناسب ادرار (با وجود کنترل شدید مایعات ورودی به بدن)، اقدام به استفاده از سوند در منزل نمودیم. بلافاصله با ورود سوند به بدن، خروج ادرار به راحتی و بدون مشکل انجام شد! با اشاره و راهنمایی پرستار، اقدام به مشاوره از یک متخصص اورولوژی کردیم؛ در نهایت با تشخیص ایشان، با کمک دو داروی بتانکول۵ و تامسولوسین۰.۴ مشکل تا حدود زیادی برطرف شد. (بتانکول۵ در دو نوبت ظهر و شب و تامسولوسین در یک نوبت ظهر همراه با بتانکول مصرف شد.) اما تا چند هفته پس از شروع مصرف داروها، مشاهده شد که پس از اتمام دفع ادرار در هر نوبت، بدون سرفه کردن، مقدار باقی‌مانده ادرار خارج نمی‌شد. این مشکل به دکتر اورولوژی منعکس شد و ایشان دوز بتانکول را به ۱۰ میلی‌گرم افزایش دادند. از آن زمان (پاییز ۱۴۰۱) تا چند هفته قبل، مشکل جدی در دفع ادرار نداشتیم (حتی دوز مصرف قرص فروزماید از ۳ عدد در روز به نصف کاهش پیدا کرد بدون وجود کوچک‌ترین علائم تورم در پاها و پستان‌ها و...) تا این که به مرور دفع ادرار دچار مشکل شد. در حال حاضر، با وجود ورود حجم کاملاً ثابت و محدود شدهٔ مایعات (حدود ۸۰۰ تا سی‌سی در روز) حجم ادرار دفع شده بین ۴۰۰ تا ۱۲۰۰ در ۲۴ ساعت متغیر است! تورم در پاها و در پستان‌ها را داشتیم و در حال حاضر تورم در پاها تقریباً برطرف شده است اما تورم در پستان‌ها کماکان وجود دارد. و کم و زیاد شدن ادرار در روزهای مختلف مشاهده می‌شود.
    افزایش دفعات دفع ادرار (افزایش احساس دفع ادرار) اما با مقدار دفع کم.
    ورم در پاها؛ الآن ورم در ناحیه پستان‌ها.
    هم‌چنین براساس آخرین سونوگرافی (حدود دو سال پیش)، وجود سنگ‌های کلیه در هر دو کلیه با اندازه‌های تخمینی ۸، ۵ و ۳ میلی‌متر مشخص است.

    وجود عفونت ادرار از چند سال قبل تاکنون. (با وجود تزریق آنتی‌بیوتیک‌های مختلف تزریقی در بیمارستان و مصرف قرص‌های سفیکسیم و سیپروفلاکساسیم اما تقریباً در تمام آزمایش‌ها شاهد وجود عفونت ادرار هستیم.) رشد ای‌کولای با هر بار آزمایش کشت ادرار مشاهده می‌شود. تنها در آزمایش ادرار پس از مصرف آنتی‌بیوتیک است که عفونت ادرار و رشد ای‌کولای دیده نمی‌شود اما در آزمایش ماه بعد، مجدداً همان شرایط تکرار می‌شود.

    گفتنی است که هربار با شدت گرفتن سوزش ادرار و افزایش عفونت آن گ که منجر به کاهش محسوس ادرار، عدم شفافیت (موکوس زیاد) و ایجاد بوی شدید آن و تظاهرات شدیدتر حتی بروز عفونت‌ها در چشم‌ها می‌شد، اقدام به دادن آنتی‌بیوتیک (سفیکسیم و سیپروفلاکساسیم براساس تجویز دکتر نفرولوژی و آخرین آزمایش کشت ادرار) می‌کنیم. در این صورت کیفیت (رنگ و بو) و کمیت ادرار به روشنی افزایش می‌یابد.
    ممنون می‌شوم که در این خصوص راهنمایی فرمایید.

    آخرین نتیجه آزمایش پیوست شده است. در این آزمایش که حدوداً ۳۵ ساعت پس از اتمام مصرف ۲۰ عدد سیپروفلاکساسیم ۲۵۰ (هر روزی ۲ عدد) گرفته شده است؛ مقدار کراتینین ۳.۵۷ است. این عدد در آزمایش قبل‌تر، ۲.۸۰ بوده است.

    لازم به ذکر است که مادر فردی به شدت احساساتی و به شدت، متأثر از شرایط است و ذهن و وجود ایشان درگیر می‌شود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      سونوگرافی جدید انجام بدین از نظر بررسی حجم باقیمانده ادرار
    2. تصویر کاربر عباس شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      با سلام و احترام.
      ممنون. ۴۰۰ سی‌سی حجم باقیمانده ادرار است.
    3. تصویر کاربر عباس شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      با سلام و احترام. حجم باقیمانده ادرار ۴۰۰ سی‌سی است.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      احتمالا بخاطر دیابت پمپ مثانه از کار افتاده که مثانه تخلیه نمیشه برای همین یا باید سوند دائم داشته باشن یا اینکه به صورت متناوب خودشون سوند بزنن
    5. تصویر کاربر عباس یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      ممنون. دارو درمانی و استفاده از داروهایی نظیر بتانکول و تامسولوسین، کمکی نمی‌کند؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      خیر تاثبر چندانی نخواهد داشت
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر عبدالحمید جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 61 مشاهده پرسش
    سلام بابای من دو بار عمل پرستات انجام دادن با ر اول افغانستان و بار دوم پاکستان بعد از عمل جراحی ادرار شان بی اختیار شده و هر روز حال شان بدتر میشه و بسیار ضعیف شدن عمر شان ۷۵ سال است چیکار باید کنیم اگر امکان داره تهران نزد شما بیاریم لطف بفرماید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بدخیم بوده پروستات؟
  • تصویر کاربر بتیا جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    سلام میخواستم بدونم نوار مثانه در مطب انجام می‌شود و بعد وقت بگیرم چون دچار مثانه عصبی هستم و بهم گفتن با نوار مثانه بگیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بله مطب انجام میشه همکاران مطب با شما تماس خواهند گرفت
  • تصویر کاربر M یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    اولین بار به یک دکتر عمونی مراجه‌کردم‌ یه محلول داد گفتم بزن‌زخم شه بیافته! من اشتباها زیاد زدم‌کل پوست‌اون ناحیه نابود شد! به یه دکتر دیگه مراجعه کردم گفتند زیگیل نیست نگران نباشم! یه دکتر دیگه گفت باید لیزر کنی ! دوبار لیزر کردم ولی باز در اومده ! همینجوری داره بیشتر میشه! نه خارش داره نه درد نه چیزی! حس میکنم بعد هر خودارضایی اینجوری میشه! امکان داره به خاطر استکاک روی پوست هنگام خودارضایی ایجاد شده باشه ؟ راه حلش چیه؟ دوباره لیزر کنم؟ کلافه شدم به خدا ! تو عکس ضایه نیست ولی تو واقعیت واقعا یه جوریه انگار دون دون زده بیرون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      شما دو هفته؟سعی کنید هیچ خودارضایی و رابطه ای نداشنه باشید دستکاری هم نکنید شبیه به زگیل نیست دو هفته باید معاینه بشید
    2. تصویر کاربر M شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      به نظرم رابطه و خود ارضایی نداشتم باشم بیشتر نمیشه! مشکل اینجاست اگه کمی خشک اینکارو کنم بیشتر میشه! و اینکه پیش سه تا دکتر رفتم گفتن چیزی نیست اما پدر پوستم در اومد! قطعا بیماریه که بعد دو بار لیزر کردن دوباره مثل قبل شده!
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بخاطر آسیب های مکرر پوست شما چرمی شده نباید هیچ تحریکی داشته باشید تا حداقل دو هفته
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بهار جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 58 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من خیلی نگرانم لطفا جواب بدید
    من دستشویی بودم و دچار زگیل نیستم اما همسرم قبلا مبتلا شده بود الان شاید عفونت دهانه رحم داشته باشم ادرار کردم و خودم رو با اب شستم حالا دخترم نیم ساعت بعد از من به توالت رفته میخواسته خودش بشوره شلنگ میفته توی توالت اون با دست برمیداره خودش میشوره و با همون دست شرت و شلوارش میده بالا شاید دستش به ناحیه تناسلیش خورده باشه نکنه ویروس به بچه منتقل بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      خیر اینجوری منتقل نمیشه
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 46 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من میل جنسیم به شدت افت کرده تحریک نمیشم نعوظمم به مشکل برخورده نعوظ صبحگاهی گاهی دارم گاهی ندارم و اکثر مواقع هم شل ، ۳۱ سالمه مریضی ندارم و هیچ قرصی استفاده نمیکنم اضافه وزنم ندارم،سونو تزریق پاپاورین هم کردم دکتر میگه نتیجش خوبه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      جواب سونوگرافی رو بفرستید؟ ازمایشات هورمونی هم انجام شده؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با سلام.چند سوال دارم لطفا جواب دهید.1-اندازه کسیه که منی در آن ذخیره میشود به طور متوسط چند سی سی است؟2-اگر حجم این کسیه خیره منی ثابت است پس چرا حجم انزال گاها با هم متفاوت میباشد؟؟
    3-بعد از هر بار انزال چند روز یا چند ساعت طول (به طور متوسط) میکشه تا این کیسه دوباره پر شود و به حالت اولیه باز گردد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا 4-7 سیسی بر اساس افراد فرق دارد تا 48الی 72 ساعت کامل بر میشود
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب