اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر 09127935304 یکشنبه ۲۹ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    با سلام بنده خانم 52ساله هستم 30 ساله مشکل سنگ کلیه دارم وهمیشه دفع شده چند ماهه کلیه راستم یک سنگ 6میل داره که هرچه دارو خوردم و ورزش کردم دفع نشده الان هم سیستون وسنکل ورواتینکس میخورم ایا فایده ای دارد یا کار دیگری باید انجام بدم؟ http:www.Golestanimaging.ir?eid=HHDHELXL http:www.Golestanimaging.ir?eid=HHDHELXL
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      لود نمیشه
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۸ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 273 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر،سنگ ۱۱ میل درون لوله حالب گیر کرده ،،العان داروی سیستون،وعصاره اورتیکا مصرف میکنم با مایعات فراوان آیا امکان دفع و خرد شدن با این روش وجود دارد ،دو سال تو نوبت رفتن سر کار هستم پنج روز دیگه باید عازم بشم میترسم مشکلی برام پیش بیاد لطفا راهنمایی کنید،،کارگر هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      باید عمل بشه
  • تصویر کاربر رضاعیده شنبه ۲۸ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام من خانومم دوروز پیش باعلائم خون درد ادرار به درمانگاه مراجعه میکنه وباسنوگرافی معلوم میشه که سنگ کلیه داره باید عمل بشه ولی نمیتونم خصوصی ببرم من کارگرم فقط تامین اجتماعی دارم وبیمارستان تامین اجتماعی نوبت راحت گیر نمیاد میخواستم من وراهنمایی کنید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      با مدارک کامل خودتون جهت ویزیت حضوری و تعیین پلن جراحی به مطب مراجعه کنید همکاران مطب با شما جهت هماهنگی های لازم تماس خواهند گرفت
  • تصویر کاربر احمد جمعه ۲۷ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 245 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید
    درابتدا از پاسخگویی و راهنمایی شما تشکر میکنم.
    اقای دکتر اتفاقی در سونویی که برای کبدم داشتم متوجه شدم یک سنگ کلیه 7.5 میل در کلیه چپ کالیس تحتانی که اثر انسدادی ایجاد نکرده / وجود دارد.
    تاکنون درد/سوزش و یا چیزی که متوجه بشم سنگ دارم ندارم ولی راستش کمی ترسم گرفته راه بیفته بره تو حالب و دردسر برام درست کنه.
    ممنون میشم بهترین کاری که میتونم بکنم چی هست مخصوصا اگر دارویی باشه و فعلا از بیمارستان دور باشم.
    سپاس و ارزوی سلامتی برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۷ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      از کالبس تحتانی جابجا نخواهد شد
  • تصویر کاربر خ سه شنبه ۲۴ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما خانمی ۴۸ ساله وقتی در طول روز کم اب مینوشم ادرارم قرمز میشود مخصوصا روزایی که روزه هستم ایا احتمال سنگ وجود دارد یا بعلت کم ابی اینطور میشوم؟لطفا جواب بدهید ممنون میشوم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر الف سه شنبه ۱۷ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر، من در هفته ۱۱بارداری هستم و قبل بارداری سنگ کلیه در کالیس تحتانی داشتم که الان ۸ونیم میل شده و حرکت کرده در حالب گیر کرده،دردش خیلی اذیتم میکنه میتونم تو بارداری جراحی ریرس رو انجام بدم؟ریرس رو بدون بیهوشی و با اپیدورال هم میشه انجام داد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      باید عوارض جراحی من جمله احتمال سقط رو قبول کنید
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۱۷ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 283 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر.من 2 هفته پیش tul کردم.در دیستال حالب راست نزدیک UVJ سنگ 19 میلی متری داشتم.سونوگرافی بعد 2 هفته بعد از عمل هم فولنس کلیه راست رو نشون میده هم echogenic lesion به اندازه 18 میلی متر در UVJ راست که نشون دهنده سنگه.سونوگرافی رو خدمتون ارسال کردم.ایا عمل بنده ناموفق بوده و جای نگرانی هست؟و اینکه میشه سنگ داخل مثانه رو هم لیزر کرد؟ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      بله باید مجددا TUL بشید سنگ خرد نشده
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۷ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      شرایط حضور در تهران رو دارید؟
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۱۶ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 217 مشاهده پرسش
    سلام
    من سنگ حالب فوقانی 8 میل دارم که باعث هیدرونفروز متوسط شده بود
    سنگ شکن انجام دادم و دکتر سنگ شکن گفت که هیدرونفروز شدید شده. بعد از سنگ شکن هیچ سنگی تا الان دفع نشده و هیچ گونه علائمی هم ندارم
    آیا تا 2 هفته صبر کنم ببینم چه اتفاقی میفته بعد سونو بدم مجدد؟ و اینکه تو این 2 هفته اتفاقی برای کلیه ام نمیفته؟؟؟
    و اینکه به نظر شما اگر سنگ حالب دفع نشد مجدد سنگ شکن کنم یا TUL؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۶ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      بله صبر کنید فعلا
  • تصویر کاربر ندا یکشنبه ۱۵ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر، من ۱۲ روز قبل بدلیل سنگ‌۱۹ میلی مت در لگنچه کلیه عمل pcnl انجام دادم ، بعدش عفونت کردم و ۷وروز ایمی پنم دریافت کردم تا خوب شدم، الانم میگن ۸ میلی متر ازسنگ‌۱۹ میل جا مونده و خارج نشده و در کلیس تحتانی کلیه راست هستش ، دبل جی هم‌تا ۲۰‌روز گقتن‌باشه بعد بیا برداریم‌، اون سنگ ۸ میلی رو چجوری در میارن؟ دکترم میگن که همون روز که دبل جی رو بردارم اونم برمیدارم، نگرانم با این کلیه که عمل شده وعفونت کرده باز مشکلی برام‌پیش بیاد لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۵ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      بستگی به محل سنگ داره شاید اصلا بیرون نیاد سنگ باقیمونده
  • تصویر کاربر چگینی جمعه ۱۳ بهمن ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . نوزادی داریم که 2 سال دارد و 3 عدد سنگ در کلیه راست داشت که سنگ شکن کردیم فنر هم گذاشتیم که همراه با عفونت بودو الان 3 تا به قطر 6 میل و 5 میل و تکه های کوچکتر در حالب گیر کرده است راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ بهمن ۲( 1 سال پیش)
      عکس از سونو یا سی تی بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید جمعه ۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام و روز بخیر خدمت شما.
    آقای دکتر بنده مجرد و 27 ساله هستم. تا چندسال پیش ورزش بوکس حرفه ای انجام میدادم و الان هم کار تقریبا سنگینی دارم. چند سالی هست که در بیضه چپ تورم دارم ولی بخاطر اینکه دردی نداشتم متاسفانه دیر به پزشک مراجعه کردم. اخیرا تصمیم به ازدواج گرفتم و با مراجعه به متخصص اورولوژی تشخیص واریکوسل حاد دادن . توده کرم مانند رگ ها در معاینه با مشاهده هم قابل رویت هستند. دکتر گفتن که حتما عمل نیاز هست. آزمایش رو براتون ارسال کردم. با توجه به توضیح دکتر کیفیت اسپرم الان 25 درصد هست ولی دکتر گفت حتما بعد از عمل به 85 درصد میرسه. با توجه به اینکه در شرف ازدواج هستم و میخوام قبل از ازدواج موضوع رو با همسرم مطرح کنم ،میخوام ببینم که آیا واقعا تضمینی برای بهتر شدن وضعیت اسپرم وجود دارد؟ و در باروری چقدر میتونه مشکل ایجاد کنه. درضمن در آزمایش سطح normal morphology هم پاین هست. چقدر مشکل ساز و مهم است؟خیلی ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر سعید پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.من حدود یک ماهی است که در بیضه سمت راست خودم دردی احساس میکنم که تا قسمت مثانه کشیده میشه و همجنین سوزش و درد هنگام ادرار.زاهدان زندگی میکنم ، به متخصص اورولوژی مراجهه کردم میگن که بیضه راست دچار اپیدمی یا عفونت شده که با یک انتی بیوتیک ک درحال مصرف هستم درمان میشه ، ایشون بعداز سونو فرمودند ک پروستات خوش خیم هم دارم ک قرص پروستاتین را تجویز کردن به مدت یک ماه ک در حال مصرف هستم و مهم تر اینکه با معاینه فیزیکی گفتن ک بیضه سمت چپ واریکوسل گرید۳ دارم اما من هیچ درد و مشکلی در بیصه چپ ندارم ، ایشون گفتن باید سریع عمل بشی ک من رضایت بعمل ندادم.سونوگرافی نوشتن سونوگرافی هم گفتن ک نزدیک به گرید ۳ هست سمت‌چپی. ناگفته نماند من ۳۳ سال سن دارم و دارای یک فرزند ۸ ساله و بعد در ۵ سال اخیر خانمم دوبار باردار شدن ک هردوبار به تشخیص پزشکان جنین پوچ بوده و قلب تشکیل نشد و هردوبار دستور سقط جنین دادن.ایا تشکیل نشدن کامل جنین ناشی از واریکوسل بیضه چپ بوده یا از عفونت بیصه راست ؟؟ و ایا بعداز عمل این مشکل برطرف میشود؟ و سوم اینکه ایا بغیر از عمل جراحی راه دیگه ایی هم برای درمان وجود دارد؟ باتشکر .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم بدهید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر سوالی داشتم ممنون میشم پاسخ بدین اول این من واریکوسل چپ داشتم و تحت عمل جراحی قرار گرفتم و دقیقا جاهای موهای زائدم یه برش خیلی کوچلو خورده بود میخواستم بپرسم تحت چه نوع عملی قرار گرفتم و سوال دیگم هم اینه نزدیک به 3 ماه نیم هیچ فعالیت ورزشی نداشتم آیا میتونم الان فقط تمرین فوتسال رو انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر Eh سه شنبه ۲۲ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    با سلام احترام خدمت جناب عالی🌹
    بنده 32 ساله ومجرد هستم.
    واریکوسل خیلی خفیف دارم اما ازمایش اسپرم ضعیفه.(مدارک خدمتتون ارسال میکنم)
    بخاطر همون در طی یک ماه گذشته 3 بار ازمایش دادم در ازمایشگاه های متفاوت!
    علارغم تناقض های که این ازمایشگاها باهم دارن، هر سه اسپرمو ضعیف نشون میدن بخصوص کلاسA و مورفولوژی!!!
    یکی از ارولوژیست ها جراحی پیشنهاد کردن. یکی دیگه ویتامین E، سلنیوم، زینگ، شستشو با اب سرد،وگفتن 3 ماه دیگه بیا ازمایش.
    دیگری بجای این ویتامین ها Fertil Aidو Motility Boostنوشت گفت از هرکدوم روزی 1عدد بخور 2ماه دیگه بیا ازمایش بده، تا علت ضعف اسپرم رو بفهمیم.
    1) اقای دکتر من باید وارکوسل عمل کنم؟
    2) این کپسول های که خریدم بخورم یا نخورم؟
    3)من مجردم اگه بخورم در اینده عوارضی برام پیش نمیاره؟
    4)علت ضعف اسپرم من ازچیه؟؟
    5)من دقیقا چیکار باید بکنم که درست بشه؟؟؟ میخام این قضیه حل بشه!!
    (شاید چندین سال نشه ازدواج کرد)
    ممنون میشم جامع توضیح بفرمایید چون خیلی نگران و سردرگم...
    سپاس که کمکم میکنین🌺 در ضمن وزن من 76 کیلوهست
    و سیکار و قلیون اینا مصرف نمیکنم.
    فقط چند سالی از لحاظ روحی یخورده تحت فشارم.
    در ضمن من تن تن دوش میگیرم اونم با اب گرم.!!
    اقای دکتر خیلی ممنون میشم جامع توضیح بدهید. مچکر🙏🙏🙏🌺
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      ازمایشات خوب تست درمان نمیخواهد
    2. تصویر کاربر Eh چهارشنبه ۱۶ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام اقای دکتر ممنون که همیشه صمیمانه و بی منت به این همه دغدغه دوستان پاسخ می دهید.
      من سایت ها و کانال های شما همیشه دنبال میکنم همیشه پر بار هسند. بابات همه چیز سپاس...🌷🌷🌷
      فقط اقای دکتر جسارتن درهر3 ازمایش اسپرممو از حد استاندار کمتر نشون میده بخصوص کلاسA و موفولوژی، میخام به اون حد استاندار برسه.
      به نظر جناب عالی چیکار کنم به حد استاندار نزدیکتر بشه؟ توصیه و پشنهاد شما چیه؟

      ودیگر اینکه اگر هیچ اقدامی نکنم رفته رفته ضعیف تر نمیشه؟
      بازهم از مهر محبت شما ممنون🌷
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۲ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
      این معیار ناباروری نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 358 مشاهده پرسش
    سلام آیا بعد از عمل جراحی واریکوسل واریکوسل دوباره بزرگ میشود وباعت ناباروری میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ بهمن ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر کاشف پنجشنبه ۱۲ دی ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    با گذشت 2 هفته از انجام عمل واریکوسل باز هم همان دردی که در بیضه سمت چپ و کشاله ران قبل از عمل داشتم، الان هم دارم، دلیل چیه و باید دوباره درمان بشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ دی ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    بنده دوماه پیش درد و سوزش در کشاله راستم احساس کردم؛ با سونو گرافی و مراجعه به چندین جراح و ارولوژ گفتن فتق ندارید. بعد از یک هفته آنتی بیوتیک درد کم و کمتر شد. ولی الان التهاب در سمت راستم (قسمتی که موهای شرمگاهی هست) احساس میکنم که با راه رفتن بیشتر احساس میشه و بیضه راستم رو موقع راه رفتن حس میکنم و فقط واریکسول خفیف چپ دارم. ممنون میشم پاسخ بدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      عکس بفرستید
    2. تصویر کاربر عباس جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت پروفسور گرامی
      د ر ناحیه مذکور (سمت راست)وقتی راه میرم بیشتر محسوس هست و اینکه دردی احساس نمیکنم فقط گاه به گاه خارش از داخل و اخیرا" گاهی اوقات یه تیر میکشه و ول میکنه.
    3. تصویر کاربر عباس جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      س
    4. تصویر کاربر عباس جمعه ۱۵ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      عذرخواهی میکنم جناب دکتر
      عکس در دایرکت خدمتتون فرستادم...موفق به فرستادن نشدم..(ممنون میشم پاسخ دهید )
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      دیدم از نظر مت مشکلی نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی
    در توضیحاتی که در سایت د زمینه واریکوسل دادین درد رو از علایم این بیماری برشمردید و از دلایل عمل رو درد ناک بودن واریکوسل بیان کردین.از پرسش ها و پاسخی که دادین گفتین با جراحی درد بیضه درمان نمیشه و باقی میماند پس منظورتون از اینکه گفتین یکی از دلایل جراحی واریکوسل دردناک بودن ان هست چیست؟
    در کل ایا معتقد به این هستین که واریکوسل میتونه باعث درد بیضه و حس سنگینی و داغ شدگی بشه ..کسی که این علایم رو با منشا واریکوسل داره اگه عمل بی فایدست راه درمانش چیه ؟چون این عوامل بسیار ازار دهنده هست و زندگی رو مختل میکنه ؟
    من الان درد ناراحت کننده ای دارم به طوری که خیلی خیلی اذیتم میکنه و رو کیفیت کار و زندگیم تاثیر منفی گذاشته ..این جوری که شما میگید من باید برای تمام زندگیم با این درد اذیت کننده سر کنم خوب علم پزشکی با این پیشرفت راهی برای درمان این علایم نداره هر چند به فرض واریکوسل به ندرت باعث درد بشه ولی حالا اگه برا کسی شده تکلیفش چیه باید با این درد بسوزه بسازه!!!!
    دقیقا من تمام علایمی که برا واریکوسل میگید رو دارم درد حس کشیدگی در بیضه مبتلا حس سنگینی و حس داغ شدن وقتی هوا سرده درد و علایم من کمتره به دلیل جمع شدگی کیسه بیضه و در هوای گرم که حالت شلی داره علایم رو شدید تر حس میکنم من ازمایش اسپرمم خوب بوده اما از علایم واریکوسل رنج میبرم به طوری که تحملش غیر ممکنه و نمیتونم باهاش سر کنم لطفا من رو راهنمایی کنید و راه درمان رو بهم نشون بدین که از این علایم خسته شدم و داره از نظر روحی روانی هم روی من تاثیر منفی میگذره و از کار و زندگی میندازه منو ..فقط نگید برو با این درد و علایمت سر کن و همه چی طبیعیه و هیچ مشکلی نیست چون واقعا نمیشه و من دیگه نمیتونم.
    تشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      با عمل مشکلتان حل نمیشود ازمایش خوب است دست نزنید
  • تصویر کاربر سیامک پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 357 مشاهده پرسش
    با سلام جناب دکتر من دو هفته قبل با تشخیص پزشک دو عمل فتق کشاله ران و واریکوسل سمت چپ را عمل کردم اما پس از عمل و طی دو هفته گذشته پس از راه رفتن و یا ایستادن درد بسیار بالایی را در کشاله ران و بیضه حس میکنم و بیضه سمت چپ بزرگ شده و دو برابر حالت عادی شده است ایا ورم و درد پس از دو هفته طبیعی است یا خیر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو رنگی از بیضه انجام دهید
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام روی الت تناسلی دانه های قرمزی زده که توی این دانه ها اب هست و باعث خارش الت میشه علتش چیه چکاری باید انجام بدم خوب شه؟ حساسیت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۸ آبان ۹۸( 5 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب