اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

بعد از عمل واریکوسل چه اتفاقی می افتد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

واریکوسل شایعترین علت کاهش تولید و کیفیت اسپرم و ناباروری در مردان است. واریکوسل همچنین می تواند باعث جمع شدن بیضه ها شود. خوشبختانه اغلب واریکوسل ها به راحتی تشخیص داده و درمان می شوند. اگر این بیماری علامتدار شود باید درمان جراحی صورت گیرد.

علائم واریکوسل

به دلیل آنکه معمولاً‌ واریکوسل علامتی ندارد، اغلب در هنگام ارزیابی های ناباروری و یا حین یک معاینه عادی کشف می شود. واریکوسل به ندرت دردناک است. درد ممکن است:

به مرور زمان واریکوسل بزرگتر و مشخص تر می شود. به هر حال اگر شما درد یا تورم و یا توده ای بر روی کیسه بیضه پیدا کردید با پزشک خود تماس بگیرید.

درمان نواحی تیره روی ناحیه تناسلی

علت واریکوسل

سیاهرگها و سرخرگها جریان خون بیضه ها را برقرار می کنند. علت واریکوسل کاملاً مشخص نمی باشد ولی بسیاری از متخصصان معتقدند زمانی این بیماری بوجود می آید که اختلال کارکرد دریچه های داخل سیاهرگی،‌ مانع جریان خون مطلوب بیضه ها می شود. علت اولیه عملکرد ناقص دریچه های داخل سیاهرگی، گشاد شدن وریدها می باشد.

واریکوسل اغلب در دوران بلوغ و معمولاً در سمت چپ اتفاق می افتد و علت آن به وضعیت قرارگیری سیاهرگ بیضه چپ مربوط است. علاوه بر آن وجود واریکوسل در بیضه یک سمت می تواند تولید اسپرم را در هر دو بیضه تحت تأثیر قرار دهد.

بیماری وارکوسل چه عوارضی را بدنبال دارد؟

برای دانستن برری لینک زیر کلیک کنید

درمان واریکوسل با عمل میکروسرجری

اگر واریکوسل مشکلی ایجاد نکند به درمان نیازی نیست. در صورتی درمان واریکوسل لازم است که واریکوسل ایجاد درد،‌ ناباروری و یا آتروفی بیضه کرده باشد.

در جراحی، وریدی که مشکل دارد را از سیستم جریان خون بیضه خارج کرده و جریان خون را به سایر عروق طبیعی بر می گردانند. با این وجود تأثیر جراحی بر ناباروری نامشخص است.

مواردی که باید واریکوسل گرید ۳ را جراحی کرد عبارتند از: آتروفی (کوچک شدن) سریع بیضه،‌ درد و یا نتیجه غیرعادی در بررسی مایع منی. روش درمان قطعی واریکوسل تنها جراحی می باشد. این روش با بیهوشی عمومی یا موضعی انجام می شود.

عوارض جراحی واریکوسل

بعد از عمل واریکوسل چه باید کرد؟

بعد از عمل جراحی واریکوسل می بایست از بانداژ محافظ بیضه استفاده کرد. جهت جلوگیری از ورم بیضه، می توان از کیسه یخ استفاده نمود.
بعد از عمل واریکوسل معمولاً پس از دو روز، بیمار به شرایط طبیعی برگشته و می تواند فعالیت سبک را شروع کند. پس از دو هفته می توان فعالیتهای معمول را از سر گرفت.
درد ناشی از این عمل جراحی خفیف است. تا دو روز اول طبق دستور پزشک می توان برای درد از مسکنهای پیشنهادی استفاده نمود. تا یک هفته پس از عمل باید از نزدیکی خودداری نمود.

نزدیکی بعد از عمل واریکوسل

 

آیا عمل واریکوسلکتومی منجر به معلولیت و ناباروری می شود؟

عمل واریکوسلکتومی جهت درمان و یا جلوگیری از ناباروری انجام گرفته و خود باعث ناباروری نمی شود. این جراحی هیچ نوع معلولیتی ایجاد نمی کند.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

4.1/5 - (135 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فرشاد سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    درود. سال 93 عمل فتخ انجام داده ام و بعد از عمل همیشه درد بیضه دارم که گاهی بسیار بسیارشدید میشود.. اقای دکتردر این مدت به چندین پزشک مراجعه کردم و هرکدام برایم دارو و ازمایش و سونوگرافیهای مختلفی تجویز کردند ولی هیچکدام نتوانستند مشکلم را حل کنند.. یکی میگوید علت درد عفونت.. یکی میگه ممکنه در حین عمل جراحی اعصاب بیضه درگیر شده باشند.. یکی میگه شاید نخ بخیه داخل بدنم باشه.. ولی هیچکدام نظر قطعی نمیدهند و همه میگویند درد رو تحمل کنی بهتره تا یه بار دیگه عمل بشی.. دکتر تمام زندگی خودم و خانوادهام تحت الشعاع این بیماری من شده لطفا راهنمایی کنید.. یا اگر امکانش هست برام یه وقت نوبت بدین از اهواز بیام تهران حضوری خدمتتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      این درد با زمان ازبین میرود صبر کنید
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 381 مشاهده پرسش
    سلام
    من هنگام استرس و هیجانی شدن و الخصوص موقع اجابت مزاج به حدی بیضه هام به سمت بالا کشیده میشن که احساس میکنم الان دیگه وارد شکمم میشن و بسیار حس بدی پیدا میکنم که مجبور میشم بادست بیضه هاموبه سمت پایین بکشمشون که پوست بیضه هام درد میگیره و بعد با یه بند مثل بند شلوار ببندمشون مثل حلقه دور بیضه ها که دیگه بالا نرندتاتقریبایک ساعت بعد بازش میکنم خاستم بدونم علتش چیه و درمانی داره یا نه درضمن ربطی به گرمی و سردی هوا نداره همیشه این جوره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      اینها به علت اسپاسم استرس است ومرضی نمیباشد
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام
    وقت بخیر
    من چند وقت پیش یه برآمدگی خال مانند یا جوش مانند روی کیسه بیضه مشاهده کردم. انگار داخلش پر از خون هست. بعد که از جلو ازش عکس گرفتم و بررسی کردم دیدم انگار روی رگ اصلی هستن. انگار رگ یه جاهایی پاره شده. عکس رو ضمیمه کردم می خواستم راهنمایی بفرمایید:
    اینها چی هستن؟
    دلیل به وجود اومدنش چیه؟
    راه درمانش چیه؟
    خطرناک هست یا خیر؟

    ضمنا عکس رو ضمیمه کردم

    با سپاس فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      شبیه زگیل است ازمایش دهید
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    سلام وقت شما بخیر
    من عمل واریس انجام دادم و بعد از یکی دو ماه بیضه ها ی من بزرگ شدند
    ولی هیچ گونه درد یا مشکلی نداشتم به نظر شما ممکن است خطری داشته باشد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۹ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      از نظر هیدروسل سونو کنید
  • تصویر کاربر Kamyar یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام
    مرد 31 ساله‌ سونوی کلیه و بیضه دو هفته پیش پیش کیست اپیدیدیم در هر دو بیضه و واریکوسل خفیف در سمت راست و واریکوسل قوی در سمت چپ، سنگ 4 میلیمتری کلیه سمت چپ و شن در کلیه سمت راست رو گزارش کرده.
    آزمایش اسپرم دو ماه پیش تعداد کم اسپرم، تحرک ضعیف و باروری پایین رو گزارش میکنه.
    از دیروز بیضه راستم شدیدا به لمس و برخورد لباس حساس و دردناک شده، در خود بیضه تورم، گرما، سرمای خاصی مشاهده نمیشه اما بافت‌های آزاد و متصل به بیضه ملتهب و منجر به درد میشن. درد با دراز کشیدن و آزاد گذاشتن بیضه بهبود پیدا میکنه و با نشستن و بخصوص پوشیدن لباس کار عود میکنه.

    سوال 1) با توجه به اطلاعات بالا، تشخیص احتمالی شما چی هستش؟

    سوال 2) با توجه به اینکه من خوزستان هستم و باید برای مراجعاتم به شما مرخصی طولانی مدت بگیرم، سوالم این هستش که برای مشکلات بالا یعنی واریکوسل دو بیضه، کیست اپیدیدیم دو بیضه و رفع مشکل اسپرم در چند بار مراجعه و طی چند روز میتونم به میکروسرجری و درمان قطعی‌شون برسم؟ در مشخصات بیمار فراموش کردم که وزن بسیار بالای 133 با قد 178 رو ذکر کنم.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
      سلام سونو گرافی کالر داپللر از بیضه ها انجام دهید بفرستید
  • تصویر کاربر برزگر یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام من 21 سال دارم برای مدتی هست حدود 4 یا 5 روز بعد از برگشت از مسافرت درد عجیبی مثل مور مور شدن در پایین بیضه راستم احساس میکنم همراه با کمی سنگینی در مسافرت رابطه جنسی محافظت شده هم داشته ام در هنگام مسافرت روزی 35 کیلومتر به مدت 7 روز دوچرخه سواری کردم آیا ممکنه این درد از دوچرخه سواری باشه یا اینکه نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر روزتون بخیر
    من 22سالمه و 8 ساله خودارضایی میکنم . چن روزه که بیضه هام کوچیک شدن و به حالت طبیعی برنگشتن . چن روز قبل دوباره خودارضایی کردم و وقتی از خواب بیدار شدم بیضه سمت چپم درد گرفته و هی ول میکنه و دوباره درد میگیره وقتی میخوابم خوب میشه ولی وقتی که یکم زیاد راه میرم فقط و فقط بیضه سمت چپم درد میگیره نه جای دیگری ازبدنم. به نظرشما چه اتفاقی افتاده ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر قنبری یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.بنده مجرد هستم و انزالی ندارم.چند وقتی هست بعد از نعوظ بیضه هام و بالای الت تناسلیم درد میگیره و رگ های کنار بیضم احساس میکنم باد میکنه.بعد از برطرف شدن نعوظ و کمی استراحت خوب میشه.خواستم ببینم مشکلی دارم یا عادیه؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایبد جناب دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    سلام پروفسور ،
    من دانشجوی دکترای فیزیک صنعتی اصفهان هستم و دور از خونه. .مدتیست که ذهنم مشغول دردی شده و نمیتوانم درست متمرکز درس شوم بدین خاطر مزاحم وقت با ارزش شما شدم .
    من 2 سال پیش عمل ترمیمی هرنیای اینگوینال چپ انجام دادم .بعد از عمل هرز گاهی درد در ناحیه عمل و بیضه چپ داشتم که معمولا از بین میرفت البته من هر بار خودم سونوگرافی( اینگوینال) انجام میدادم تا خاطر جمع شوم که مشکلی نیست.هیچ فعالیت سنگینی جز درس خوندن ندارم و به تازگی حدود 3 ماه است که بدمینتون بازی میکنم ، مدت یک هفته هست که دردی در ناحیه قرار گیری مش دارم که درد به ران سمت چپ و بعد به بیضه چپم منتقل شده ،اگر چه باز نیز رو به کاهش است و شدت و به حدت یک هفته پیش نیست .
    نظر شما چیست ، به نظراتان ممکن ست واریکوسل باشد یا چیزی شبیه جابه جایی و فشار به مش ، آیا لازم است آزمایشی برای اطمینان انجام دهم .اگر جواب دهید بی نهایت متشکر میشوم .
    ارادتمند .
    رضایی پرفسور ، اگر لازم است آزمایشی انجام دهم و بفرستم بفرمایید .
    سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    باسلام
    این جوش در عکس از چه نوعیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ مهر ۹۸( 6 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    سلم به دکتر عزیزم
    من 45 روز پیش عمل واریکوسل انجام دادم خدمتتون . دو روز پیش کار بنای داشتیم وسیله سنگین بلند کردم و به خودم فشار وارد کردم، بیضم چپم ک عمل کردم خیلی درد میکنه فرداشم درد داشت بعد خوب شد، خواستم بدونم مشکلی پیش اومده یا نه ممنون میشم راهنمایی کنید.موقع دویدن هم درد میکنه..نشستن روی صندلی ضرر داره؟
    خسته نباشید ممنون از ته قلب دوستون دارم..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی نیست
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.۴ماه است ازدواج کرده ایم قبل از اقدام به بارداری همسرم آزمایش اسپرم دادن که تعداد اسپرم ۶۰میلیون است اما نرمال فورم غیر طبیعی است و حرکت هم ندارند سونو انجام دادن مشخص شد واریکوسل سمت چپ دارن.باید چه اقدامی بکنیم و اینکه اگر جراحی شود چه مدت بعد میتوانیم بچه دار شویم؟ممنونم از پاسختان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید جهت معاینه تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر امین سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر بنده طبق تشخیص دکتر واریکوسل چپ درجه بین 2و 3 دارم
    رفتم آزمایش دادم
    مجرد 24 ساله هستم و کارم طوری نیست که زور و فشار توش باشه
    الان بی زحمت آزمایش بنده رو که تو عکس مشخص هست نگاه کنین ببینین با این وضعیت بنده مشکلی تو بچه و ... دارم ؟
    الان موندم عمل کنم نکنم ؟ با این وضعیت هم 4 سال دیگه میتونم برای بچه برنامه ریزی کنم (ازدواج و...)
    خواهش میکنم زودتر و دقیق تر و واضح تر جواب بدین
    کاش راهی جز عمل برای من باشه اصلا دوست ندارم عمل کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جواب ازمایشتان خوب است و می توانید دست نگه دارید فیلم عمل لاپاروسکوپی واری کوسل را در سایت من ببینید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب