عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

چه نوع جراحی باز یا بسته؟ علی رغم پیشرفت در تکنولوژی در جهان هنوز عمل پروستات بسته به روش تراش یا TURP و عمل پروستات باز دو عمل طلائی برای جراحی پروستات می باشند.

پروستات غده ای است که به اندازه گردو کوچک قسمت خروجی گردن مثانه را احاطه کرده و با گذر زمان بزرگ می شود و با حالت فشار در گلوگاه مثانه باعث کاهش قدرت پرش ادرار، تکرر ادرار ، سوزش، عدم تخلیه خوب ادرار، شب بلند شدن های بیش از حد برای دستشویی در نهایت احتباس ادراری می شود.

عمل بسته یا TURP

که در آن بدون شکاف جراحی و از مجرای ادراری، پروستات برداشته می شود و بهترین عمل برای پروستات های زیر 60 گرم می باشند.

 ویدیو عمل بسته پروستات

عمل پروستات چقدر طول میکشد؟

عمل پروستات بسته به عوامل زیادی از جمله اندازه غده پروستات، چاقی بیمار، جراحی های قبلی او در ناحیه شکم و یا وجود بافت اسکار، بین 2 تا 4 ساعت طول می کشد.

توصیه های قبل از عمل پروستات

  • جهت اطمینان از تحمل عمل جراحی باید دکتر متخصص قلب و بیهوشی قبل از عمل شما را ویزیت نماید.
  • داروهای رقیق کننده خون از قبیل آسپرین، بروفن، ژلوفن، دپیریدامل، پلاویکس و غیره باید یک هفته تا 10 روز قبل از عمل با نظر پزشک معالجتان قطع گردد.
  • در صورت ابتلا و زمینه بیماری و مصرف داروهای خاص و سابقه عمل های جراحی قبلی حتماً آنها را به دکتر مشاورتان اطلاع دهید.
  • صبح روز عمل ناشتا و در ساعت 9-10 صبح در بیمارستان حضور داشته باشید.
  • بلافاصله پس از پذیرش آزمایشات و عکسبرداری لازم قبل از عمل و مشاوره های بیهوشی و قلب در بیمارستان توسط متخصصین انجام خواهد شد تا با آرامش و اطمینان بیشتر برای اطاق عمل آماده شوید.
  • جهت حفظ سلامتی شما و جایگزین کردن خونریزی احتمال حین عمل 2-3 واحد برای شما خون ذخیره در بیمارستان آماده می شود تا فقط در صورت نیاز استفاده گردد.
  • توصیه می شود در صورت عمل باز موهای زائد بالای مثانه را چند روز قبل از عمل با مواد موبر حذف نمایید.
  • به علت بی حسی نخاعی شما کوچکترین احساس درد و ناراحتی حین عمل نخواهید داشت.
  • عمل پروستات چقدر طول میکشد؟ طول عمل جراحی پروستات شما حدود نیم الی یک ساعت است.

عمل پروستات چند روز بستری دارد؟

معمولا پس از عمل بسته پروستات، فرد قبل از رفتن به خانه نیاز دارد 1 تا 3 روز را در بیمارستان سپری کند.

مراقبت های بعد از عمل turp 

در بیمارستان، تا زمانی که بیمار از بیهوشی بهبود یافته و قادر به خوردن و نوشیدن شود، به او از طریق ورید (درون رگی) مایعات داده می شود.


بیمار هیچ گونه درد شدیدی نخواهد داشت؛ با این حال ممکن است در اثر کاتتری که در میزراه او قرار داده می شود دچار مقداری ناراحتی و اسپاسم مثانه شود. دلیل قرار دادن کاتتر در میزراه این است که این مجرا متورم و دردناک خواهد شد. میزراه لوله ای است که ادرار را به بیرون از بدن می راند. هنگامی که کاتتر برداشته شده و فرد قادر باشد به صورت معمول ادرار کند، از بیمارستان مرخص می شود. قبل از رفتن به خانه، توصیه هایی در ارتباط با بهبودی بیمار به او داده می شود. قرار ملاقاتی در چند هفته بعد جهت بررسی پیشرفت بیمار برای او ترتیب داده می شود.


در طول روز پس از عمل، امکان دارد جهت پاکسازی مثانه و تخلیه کردن هر گونه لخته خونی یا دیگر مواد زائد، آب از طریق این کاتتر به درون مثانه فرستاده شود. این مورد اغلب دردناک نیست با این حال می تواند احساسی نامطلوب از پر بودن را در مثانه ایجاد کند.


پس از 24 تا 48 ساعت، جهت بررسی توانایی بیمار در ادرار کردن و مرخص شدن به خانه این کاتتر برداشته می شود.


احساس ناراحتی و عدم کنترل به مدت چند روز پس از برداشته شدن کاتتر عادی است.


در صورتی که فرد پس از گذشت این مدت قادر به ادرار کردن نباشد، ممکن است نیاز باشد تا کاتتر به صورت موقت دوباره جایگذاری شود. فرد می تواند به همراه کاتتر به خانه رود. قرار ملاقاتی در چند روز تا چند هفته آینده جهت برداشتن کاتتر برای بیمار ترتیب داده خواهد شد.


احساس خستگی و بی حالی به مدت 1 یا 2 هفته پس از انجام این عمل شایع است. اغلب مردان پس از این مدت سلامتی خود را باز می یابند. با این حال، باید حداکثر تا 2 ماه پس از عمل بر خود آسان گرفت.


برای چند هفته اول، بیمار نباید هر گونه جسم سنگین را حرکت داده و یا بلند کند. همچنین، باید از انجام ورزش های شدید نیز اجتناب شود. در صورت امکان، باید از دوستان و اعضای خانواده در انجام کار های خانه کمک خواست.


در هنگامی که فرد احساس توانایی می کند می تواند ورزش هایی مانند پیاده روی را انجام دهد. این ورزش ها به حفظ گردش خون و کاهش خطر ایجاد لخته های خونی در پا کمک می کنند.


نوشیدن مقادیر زیادی آب در حین دوره بهبودی می تواند به کاهش خطر ابتلا به عفونت های مجاری ادراری و همچنین پاکسازی هر گونه خون موجود در ادرار کمک کند. فرد توصیه هایی را در ارتباط با انجام ورزش های قاعده لگن دریافت خواهد کرد. این ورزش ها به بهبود کنترل مثانه کمک می کنند. هر گونه دردی معمولا می تواند به وسیله دارو های مسکن بدون نسخه مانند پاراستامول یا ایبوپروفن درمان شود.


بهبودی کامل از عمل برش پروستات از طریق میزراه معمولا بین 3 تا 6 هفته به طول می انجامد. جراح یا پزشک فرد به او توصیه هایی را در ارتباط با زمان مناسب برای از سر گیری فعالیت های معمول ارائه می دهند.

تشخیص بزرگی پروستات

بازگشت به کار بعد از عمل turp

زمان بازگشت به سر کار عمدتا به شغل فرد بستگی دارد. برای مثال، فردی که در یک دفتر کار می کند نسبت به فردی که کار های جسمانی سنگین انجام می دهد سریع تر می تواند بر سر کار خود بازگردد. در اغلب موارد، به فرد توصیه می شود که به مدت 3 تا 4 هفته از رفتن بر سر کار خودداری کنند.

رانندگی

جراح یا پزشک زمان مناسب برای از سر گیری رانندگی را برای فرد توضیح خواهد داد. این زمان معمولا هنگامی خواهد بود که فرد بتواند توقفی ناگهانی و سریع را تحمل کند.

برخی افراد جهت رسیدن به این سطح به 1 هفته و برخی دیگر به 1 ماه یا بیشتر نیاز دارند.

ارتباط جنسی

در حدود 3 تا 4 هفته زمان لازم است تا فرد بتواند برای برقراری ارتباط جنسی احساس راحتی کند.

وجود خون در ادرار

وجود گاه به گاه خون در ادرار پس از انجام عمل برش پروستات از طریق میزراه عادی است. در حدود 1 یا 2 هفته پس از عمل، از آن جایی که زخم موجود بر روی پروستات شروع به از بین رفتن می کند امکان دارد حجم خون موجود در ادرار افزایش یابد.

نوشیدن مقادیر زیاد مایعات به تخلیه هر گونه خون یا لخته خونی کوچک در مثانه کمک می کند. در صورتی که خون موجود در ادرار به مدت بیش از 48 ساعت ادامه یابد، فرد باید با بیمارستان تماس گیرد.

عمل باز

 اگر اندازه پروستات شما بالای 70 گرم باشد، همزمان سنگ مثانه دارید، پروستات به داخل مثانه رشد کرده باشد، بهترین و موثرترین درمان فعلی، عمل باز می باشد.

توصیه های بعد از عمل پروستات

  • در پایان عمل پروستات چه روش باز و یا بسته به مدت 48 تا 72 ساعت سوند فولی در داخل مثانه شما گذاشته می شود تا لخته ها و ترشحات محل عمل کاملاً تخلیه شود.
  • رنگ سوند فولی خونی بعد از عمل طبیعی است و لذا جهت رقیق شدن آن از شستشو سوند به مدت 24 تا 48 ساعت استفاده می شود و لذا اصلا ً نگران  نباشید.
  • صبح فردا باید مصرف مایعات را شروع کنید و با کمک باید راه بروید تا از خطر لخته شدن خون در اندامتان و همچنین یبوست بعد از عمل جلوگیری شود.
  • 48 ساعت بعد از عمل با صلاحدید پزشک معالج سوند شما خارج خواهد شد و اگر تخلیه مثانه انجام شد، شما آماده ترخیص از بیمارستان می شوید. خون در ادرار، سوزش ادرار، عدم روان آمدن ادرار و قطره قطره آمدن ادرار بعد از خارج کردن سوند طبیعی است.
  • علت نیامدن ادرار بعد از عمل پروستات چیست؟ گهگاهی به علت عوارض بیهوشی یا گیرکردن لخته یا قطعه کوچک پروستات در مجرا بعد از خارج کردن سوند ممکن است دچار احتباس ادرار شوید که بلافاصله باید پرسنل را مطلع سازید تا موقتاً دوباره سوند گذاشته تا مشکل شما حل شود.
  • نمونه پروستات خارج شده حین عمل جهت نسج شناسی به آزمایشگاه فرستاده می شود و لذا توصیه می شود یک هفته بعد از عمل با در دست داشتن نتیجه پاتولوژی به پزشکتان مراجعه فرمائید.
  • جهت جلوگیری از خونریزی از انجام کارهای سنگین و مقاربت جنسی یک ماه بعد از عمل اجتناب نمایید.
  • بخیه ها جذبی است و نیاز به کشیدن ندارند.
  • بلافاصله بعد از ترخیص از بیمارستان می توانید استحمام کنید.
  • توصیه می شود جهت شفاف شدن رنگ ادرار بعد از عمل ترجیحاً از مواد نوشیدنی و مایعات زیاد استفاده شود.
درمان بزرگی غده پروستات

در حین بهبودی در صورت بروز موارد زیر، باید با بیمارستان یا پزشک خود تماس گرفت:

⚠ دمای بدنی (تب) 38 درجه سانتی گراد یا بالاتر

⚠ درد شدید در هنگام ادرار کردن

⚠ عدم توانایی ادرار

⚠ درد مداوم یا وجود مقدار خونی در ادرار که بدتر می شود.

این علائم می توانند نشانه مشکلی باشند که نیاز به درمان دارد. از جمله این مشکل ها می توان به خونریزی داخلی یا ابتلا به یک عفونت مجاری ادراری اشاره کرد.

عمل جراحی خوش خیم پروستات چه به روش باز یا بسته بر روی توان و میل جنسی شما اثر منفی ندارد و بعد از عمل مایع منی به داخل مثانه ریخته و با ادرار دفع خواهد شد.

درمان دارویی بزرگی پروستات

هنوز در دنیا داروی کوچک کننده پروستات کشف نشده است. همه داروها حالت شل کنندگی موقت دارند و زمانی موثرند که شما هر شب دارو را مصرف نمائید و با قطع دارو  بلافاصله  علائم بر می گردد.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.9/5 - (54 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

سیستم پرسش و پاسخ

ثبت سوال جدید

پاسخ های ارایه شده اعم از تشخیصی و درمانی توصیه های کلی بوده شما را از مراجعه به پزشک معالجتان بی نیاز نمی کنند.با توجه به تعداد زیاد سوالات پاسخ شما تا 4 روز کاری به صورت پیامک اطلاع رسانی خواهد شد  

پیگیری سوال قبل

برای پیگیری پاسخ سوال خودتون و نمایش آن کد رهگیری خود را در این قسمت وارد کنید.
تصاویر پیوست امکان انتخاب تا ۵ تصویر وجود دارد. جهت انتخاب چندگانه کلید Ctrl را نگه دارید. (فرمت های مجاز شامل png, gif و jpg می باشد و حداکثر حجم هر تصویر ۸ مگابایت است.)
© همیارسیستم
  • تصویر کاربر احمد سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام من درتاریخ 11997 جراحی رادیکال پروستات انجام دادم نتایج ازمیایشاتpsa توتال در سه بازه زمانی به شرح ذیل مباشدلطفا راهنمایی فرمایید درتاریخ 971128 004 بوده درتاریخ 98628 007 بوده درتاریخ 98105 007 بوده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ بهمن ۹۸( 4 سال پیش)
      هر سه ماه پیگیری کنید اگر بالا رفت رادیو تراپی ضروری است
  • تصویر کاربر Ali سه شنبه ۳ دی ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    سلام

    بنده 37سالمه
    قبلا خودارزايي داشتم الان 10سال ميشه كه ترك كردم
    الان مشكلي كه دارم اينه
    اول ادرار كردن كمي درد دارم بيشترين درد نوك الت تناسلي هست و اخر ادرار قطره قطره مياد و كامل تخليه نميشه
    بعضي وقتا بعد از ادرار كردن كمي مايع مني هم خارج ميشه
    سوزش ادرار ندارم
    تكرر ادرار ندارم
    شب هم براي ادرار كردن بيدار نميشم
    كجي الت تناسي هم دارم
    در فصل گرما بيضه ها شل مل ميشه
    لطفا راهنماييم كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳ دی ۹۸( 4 سال پیش)
  • تصویر کاربر یوسف پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    65 سال دارم 3 سال پیش عمل لیزری پروستات انجام دادم یک ماه پیش دچار انسداد ادراری شدم از یک ماه پیش فیناستراید و تامسولوسین می خورم چند روز پیش سیستوپورتروسکوپی انجام دادم در گزارش نوشته Boo در اثر رشد آدنوم وفیبروز و باید دوباره عمل کنم . 1 - این عمل لازمه 2 - ممکن دچار بی اختیاری ادرار بشم -3 این داروها را میشود مدت زیادی استفاده کرد ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      باید بیایید خودم ببینم02122642744
  • تصویر کاربر ارش پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز من ۳۲ سال سن از چند سال قبل گاهی نصف شب ها توی خواب جنب میشدم و سوزش داشتم بعد خوردن چند لیوان اب سوزش ناحیه تمام میشد البته سوزش های خفیفی کلی دارن این مدت مشکل ادرار نداشتم راحت ادرار میکردم دکتر رفتم و سنوگرافی که در مورد پروستات نوشته اکو پارنشیم هموژن رویت شد .مشکلی هست ؟ممنونم تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      اینها بیشتر علی است اهمیت مدهید
  • تصویر کاربر Hamid پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر و روز خوش
    42 سالمه ، از دو سال پیش درگیر بیماری پیرونی شدم ، دو تا توده ، درمان کامل نشده ولی درد ندارم ، دارو ی potaba و ویتامین e مصرف کردم ، تقریبا از 5 ماه پیش دچار سوزش ادرار و درد کشاله ران شدم ، پس از مراجعه به متخصص اورولوژ و سونو گفتن که پروستاتم بسیار اندک متورم شده ، آنتی بیوتیک و پروستو باریج و انواع داروها رو مصرف کردم ، آب گرم و کمپرس گرم و ...
    نمیتونم بگم خیلی بدتر ولی بهتر نشدم ، آزمایش psa دادم دو بار ، مشکلی نبوده ،
    الان فینستراید 5 و ترازوسین 5 و پروستو باریج استفاده میکنم ، درد هر روز به یک قسمت جدید میزنه ، گاهی سوزش در آلت ، گاهی سمت مقعد ، گاهی بیضه و گاهی مثانه و بعضی روزها خیلی کم میشه ، فشار ادرارم خیلی کم نشده و خون هم در ادرار و منی دیده نشده .
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    پیشاپیش متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      این بیماری علتش مشخص نیست ودرمان نیز ندارد تبلیغات دروغند
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 255 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر کرمی.
    بنده حدود 50 سال سن دارم.و همیشه احساس سردی میکنم ومشکل تکرر ادار شدید دارم به گونه ای که شب ها و روز هر یک ساعت یک بار به دستشویی میروم و این یه مدته که سوزش ادرار دارم وهرچی ازمایش میدم میگن نرماله و مشکلی نداری ولی من واقعا اذیت میشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      این سنگها خود بخود دفع میشوند
  • تصویر کاربر صراف پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    پدر من 70 سال دارن و از حدود 10 روز پیش آنفولانزا گرفتن حدود یک هفته قبل دچار تکرر و سوزش در ادرار شدن دکتر سونو نوشتن که کلیه ها اندازه نرمال عاری از سنگ و توده بود. جدار مثانه کمی نامنظم و عاری از سنگ و توده بود اندازه پروستات 3×4×6 سانتی متر و 43 سی سی حجم داشت. دکتر سیپروفولکساسین 500 دوبار در روز و تامسولوسین یک بار و قرص پروستیکا نوشتن. اما تامسولوسین افت فشار داد و ناچارا مصرف نکردن با گذشت 5 روز یکم سوزش دارن و یک ساعت یبار هم ادرار. رنگ ادرار تقریبا بیرنگ‌. جریان ادرار هم منقطع یا با فشار و یا با سرعت نیست. الان چه پیشنهادی دارین برای بهبود شرایط؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 5 سال پیش)
      پرازوسین یک میلی گرم قبل از هواب
  • تصویر کاربر مندا شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من از ارومیه خدمتتون مزاحم میشم پدرم پروستاتش بزگ شده که الان بخاطرش پاهاش خیلی درد دارند که به دکتر مراجعه کردیم گفتن که سرطان داره و آزمایش اینا گرفتیم عکس هسته ای هم گرفتیم نمونه برداری کرده هنوز جوابش نیومده عکس هارو هم از مدارکش میفرستم لطفا نگا کنید ببینم چیکار میشه کرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      جواب را هم بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      این نشان از سرطان پیشرفته پروستات است
    3. تصویر کاربر مندا شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      چشم آقای دکتر میفرستم اما چاره چیه دکتر اینجایه آمپول بهش داده که سه ماه یبار تجویز میشه از وقتی که مصرف میشه بهتره
    4. تصویر کاربر مندا شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      الان چاره چیه آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ آذر ۹۸( 4 سال پیش)
      جواب را ببینم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 258 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 37 سالمه چند سال در گیر التهاب پرستاتم . بعضی وقتا کمر درد و درد زیر شکم داشتم به خصوص بعد از انزال و بعد از چند روز علایم کمتر میشد اما از 3 هفته قبل بعد از نزدیکی با خانومم علایمم بیشتر شد طوری که بعد از دو سه بار نزدیکی علایمم شدید تر شد تا 4 روز پیش که که دچار لرز شدم و با خانومم رفتیم دکتر که ایشون رفت پیش دکتر زنان که دکتر بهشون گفت داخل واژنشون عفونت که از شون نمونه گرفت و منم پیش متخصص رفتن که برام سونوگرافی از کلیه و مجاری و پرستات نوشت که گفت چیزی نیست و فقط التهاب پرستات داری و دچار عفونت شدی و برام نیتروفورانتوئین 100 و فنازومکس نوشت و ویتامین ب 1 البته تکرر ادرار و سوزش نداشتم ولی الآن بعد چند روز مصرف دارو انگار تاثیر زیادی نداشته و هرز گاهی کمر درد و و لرز و بی حالی و دارم . خواستم ببینم شما چی تجویز میکنین که اثر بهتری داشته باشه البته دکتر خانومم بهم مترونیدازول داده که گفته باهم مصرف کنین . لطفا راهنمایی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آبان ۹۸( 5 سال پیش)
      انتی بیوتیک را ادامه دهید۲-شبها نیم ساعت در اب گرم بشینید وور ش کنید بهتر میشود
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 234 مشاهده پرسش
    پدرم هشتاد سالشونه وپروستاتشون بزرگ شده به اندازه 42cc و ادارش کامل دفع نمیشه دکتر جراح براش جراحی باز ساده پروستاتکتومی رو در نظر گرفته میخواستم بپرسم میشه پروستات بااین اندازه روبانوع دیگه ای از جراحی مثل لیزر عمل کرد؟ ضمنا دربررسی که بادوربین از پروستاتش انجام شد جراحی بالیزر توصیه شده بود که دکتر گفت باید عمل بازبشه،لطفابفرماییدمیشه عمل لیزرش کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۶ مهر ۹۸( 5 سال پیش)
      بیایید در خدمتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ بفرمایید وقت عمل پروستات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

پنج شنبه (مطب نیکان)

09:00 - 14:00

جستجو

حالب

+54 مطلب

پرسش از دکتر